レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde motor der ikke virkede, tog kontakt til Dayie flere gange uden respons inden garantien udlÞb. Ville helt bestemt ikke kÞbe deres produkter og specielt ikke motoren. SÃ¥ ringe en kontakt-muligh... もっず芋る

Vi er meget tilfredse med vores kÞb. Kvaliteten kunne vÊre finere til pengene, men igen, vi er tilfredse. Instruktionen omkring hvordan man samler vuggen og monterer den korrekt er yderst mangelfuld.... もっず芋る

Vi kÞbte vores slyngevugge med motor for et halvt Ã¥r siden, og den har vist sig at vÊre den bedste investering for bÃ¥de babys sÞvn og mors/fars arme og ryg. Da vi desvÊrre var uheldige at opleve probl... もっず芋る

Disgraceful customer service. They don't even have the decency to respond to emails. Nearly a month and 5 emails without response about my cradle motor which stopped working. For a Danish company this... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛甚家具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dayie betyder "sov godt" på det ghanesiske sprog Twi, og det er lige prÊcis det, som vi Þnsker for vores spÊdbÞrn. Derfor har vi udviklet en slyngevugge med automatisk vuggemotor, så din baby kan falde i sÞvn på den mest naturlige og behagelige måde. Vi har lagt stor vÊgt på design og teknologi og ladet os inspirere af den afrikanske kultur, hvor de kender alt til spÊdbÞrns behov for bevÊgelse, når de skal sove. Derfor siger vi om vores produkter: Danish Design - African Logic!

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

135件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Their parcel management and support

Their parcel management and support needs to work better. Had to contact support to ask for an update regarding an order, since it was taking around 3 days to ship the parcel. When I contacted support, the parcel changed to "shipped" and they didn't say anything.
Seems like someone forgot to do something to ship the parcel

2021幎4月23日

Gamle motorer er opdateret til det bedre og god kundeservice

Vi har fÃ¥et skiftet motoren 2 gange. (Dvs haft 3 forskellige motorer) - vi startede med de to “Êldre/fÞrste” modeller de havde, og begge gik i stykker efter kort tid.

MEN de var sÞde til at sende en ny hurtigst muligt og returlabel til at sende den defekte tilbage.

Deres nye motor med fjernbetjening, har der INGEN problemer vÊret med ! Og den er meget mere lydsvag end den foregående model..

Vi er glad for at vi blev så hurtigt og godt betjent! Og indtil videre virker den nye model upåklageligt 🙏🏻

2021幎3月29日
自発的なレビュヌ

Super produkt og hurtig levering

Jeg er super glad for min vuggemotor fra Dayie. Min sÞn på 7 uger har svÊrt ved at finde ro sent på eftermiddagen/aftenen, men nu kan jeg putte ham i vuggen og helt springe skrigeturen over.
Og med motoren har jeg hÊnderne fri til at lave aftensmad til vores Êldste. Jeg modtog min kombipakke med motor og vugge indenfor 30 timer og har oplevet god service hele vejen. Jeg kan bestemt anbefale Dayie.

2021幎3月19日

God stil

Jeg har haft en masse udfordringer i forbindelse med en retursag som trak i langdrag. Men jeg må så sige at det er god stil, at man får en personlig opringning, undskyldning, får lov til at beholde varerne og plus en Êske chokolade.

God stil.

2021幎2月12日

Dayie digital vuggemotor

Har kÞbt Dayie vuggemotor
- Indstilling 1 ud af 4 virkede ikke.
- Hurtigt svar fra deres chat, men sÊrdeles ukvalificeret og ubehjÊlpelig kundeservice!
- Vi bliver informeret om, at niveau 1 "nok ikke virker", men at vi kan bruge niveau 2 i stedet.
- Produktet virker generelt ikke til at vÊre af hÞj nok kvalitet ift. pris og de andre vuggemotorer på markedet

2021幎2月11日

Hej Mie.

Vi modtog din vuggemotor retur og gennemtestede den. Alle niveauerne virkede, da vi testede den på vores vÊrksted, så vi kan ikke forklare, hvorfor den ikke virkede hjemme hos dig desvÊrre. Hvis du er interesseret i at afprÞve vores nye model, så kontakt os gerne på hello@dayie.dk.

Mvh Ida

NATTENS REDNING

Slyngevuggen er uden tvivl nattens redning. Vi sover og lille Emma gÞre det også.
Derudover super fin service. Man bliver holdt opdateret om hvor langt de er med bestillingen, hver gang der sker noget nyt. Forsendelse var hurtig og vuggen er fantastisk.
Alt i alt, rigtig god oplevelse.

2021幎2月8日

Dayie からの回答

Tak Rebecca. Vi er glade for at den har hjulpet dig og din familie.

Hilsen Ida

Arthurvuggen er et hit hos os!

Vi har kÞbt Arthurvuggen og er MEGA glade for den! Det er dejligt at vores baby kan sove i den hele natten mens hun er helt lille.
Motoren er ret stÞjsvag og fjernbetjeningen og timeren er vi virkelig glade for! Så slipper man for at skulle ud af sengen for at starte den ;-)
Det virker også sikkert at den hÊnger i flere fjedre end blot en.

Varme anbefalinger af Arthur og motor fra os!

2021幎2月4日

Dayie からの回答

Vi ved at Arthur har vÊret et kÊmpe hit hos mange af vores kunder, så vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Hilsen Ida og Frederik

DÃ¥rligt produkt

Vi kÞbte en motor fra Dayie i december måned, leveringen er hurtig så det kan man som sådan ikke klage over. Den er også nem at tilslutte samt anvende, men der går ikke engang en uge så går den i stykker...
og kundeservicen kan man VIRKELIG ikke råbe hurra for, de er yderst langsomme til at svare og til dels flabet vil jeg mene..
Nå, men efter nogle dage får jeg dem endelig til at sende mig en pakkelabel til at returnere den gamle motor og de sender en ny motor.
Den modtager vi efter nogen tid og der går ligeså en lille uge, så går den også i stykker!
Jeg skriver til dem at jeg bare vil have mine penge retur for jeg har intet tilovers for deres produkt lÊngere.
Det indvilliger de i og jeg får en ny pakkelabel, de skriver så at så snart de modtager motoren overfÞrer de mine penge.
Motoren modtager de 23/1 og fÞrst 28/1 opretter de en retur på mine penge og de er fÞrst på min konto 2/2.
Nu har vi så kÞbt fra anden udbyder og den virker upåklageligt, så jeg vil anbefale andre at smide de ekstra penge og kÞbe andetsteds.

De 2 stjerner er for trods alt relativ hurtig levering på fÞrste ordrer samt at det var smart med fjernbetjening til motoren, men ellers er der ikke så meget positivt.

2021幎2月2日

Super god service

Super god service
Vi kÞbte en slyngvugge med motor, de havde dog glemt at senge de to metalplader til fjederne med, skrev til dem om aftenen og nÊste morgen havde jeg fået svar, og modtog metalpladerne to dage efter.
Motoren virker upåklagelig, vi er super glade for kÞbet.

2021幎1月14日
自発的なレビュヌ

LAD VÆRE AT KØBE HERFRA!!!!

Vi kÞbte en vuggemotor til vores nuvÊrende slynge med multifjeder. Ikke engang ÉT dÞgn efter modtagelsen gÃ¥r motoren i stykker. Vi pakker den sammen og skriver til Dayie, at vi Þnsker at oprette en reklamation. Vi fÃ¥r svar, at de vil se billeder og stiller sig meget uforstÃ¥ende overfor, at motoren er gÃ¥et i stykker og nÊrmest beskylder os, for at vi har gjort noget galt.

Jeg skriver, at den er pakket sammen og at jeg altså ikke sÊtter den op igen for at sende et billede. Man kan umuligt montere den så meget forkert, at den går i stykker efter et dÞgn - det er altså "bare" en motor til en slyngevugge.

Jeg har nu sendt den retur og kan se, at de har modtaget den, men der har vÊret TOTAL stilhed fra deres side af. Jeg har forsÞgt at kontakte dem flere gange og har ikke hÞrt noget endnu.

"Kundeservicen" er flabet og nedladende og produktet virker billigt og går hurtigt i stykker.

Lad vÊre med at kÞbe fra dem! (Tekst bortcensureret af trustpilot 🙄).

Jeg ser gerne på, at Êndre dele af min anmeldelse, når Dayie svarer. Alternativt, må jeg gå videre med sagen.

2021幎1月13日

Simpelthen en genial opfindelse

Simpelthen en genial opfindelse, ved ikke hvad jeg skulle gÞre uden. Deres daiye motor med vugge er et must for forÊldre med et spÊdbarn. Det er penge der er givet 100 gange igen. Jeg har kÞbt en ny motor og kunne ikke vente med at få den leveret til weekenden var ovre så de sÞrgede for akut at levere den ! Mange tak Ida du har reddet vores weekend!

2020幎11月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。