レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde motor der ikke virkede, tog kontakt til Dayie flere gange uden respons inden garantien udlÞb. Ville helt bestemt ikke kÞbe deres produkter og specielt ikke motoren. SÃ¥ ringe en kontakt-muligh... もっず芋る

Vi kÞbte vores slyngevugge med motor for et halvt Ã¥r siden, og den har vist sig at vÊre den bedste investering for bÃ¥de babys sÞvn og mors/fars arme og ryg. Da vi desvÊrre var uheldige at opleve probl... もっず芋る

Disgraceful customer service. They don't even have the decency to respond to emails. Nearly a month and 5 emails without response about my cradle motor which stopped working. For a Danish company this... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛甚家具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dayie betyder "sov godt" på det ghanesiske sprog Twi, og det er lige prÊcis det, som vi Þnsker for vores spÊdbÞrn. Derfor har vi udviklet en slyngevugge med automatisk vuggemotor, så din baby kan falde i sÞvn på den mest naturlige og behagelige måde. Vi har lagt stor vÊgt på design og teknologi og ladet os inspirere af den afrikanske kultur, hvor de kender alt til spÊdbÞrns behov for bevÊgelse, når de skal sove. Derfor siger vi om vores produkter: Danish Design - African Logic!

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

135件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Kan varmt anbefale den nye motor og multifjeder!!!

Jeg har fået lov til, at prÞve deres nye digitale motor med remote, hvorfra man kan tÊnde en timer (har testet at den passer til 90 min). Har ikke vÊret tilfreds med modeller fra andre mÊrker, da man ikke ved prÊcis, hvor meget den er indstillet til.

Den virker super godt !!! og det er det eneste som for vores sÞn til at sove. Kan varmt anbefale deres nye motor. SelvfÞlgelig, når den kommer til salg på deres hjemmeside (-:

Lige en tilfÞjelse!!!
Har virkelig overvejet, hvilken fjeder jeg vil bruge. Deres multifjedersÊt virker som den bedste lÞsning af to grunde.
FÞrst sikkerheden. Der er altid flere fjedre som kan tage over hvis én går i stykker (tro mig, det kan ske). Den anden, man skal kun kÞbe en fjeder og den kan holde op til 18 kg !!! Så man sparer penge !!!

Helt sikkert et godt valg.

2020幎11月16日

God kundeservice, dårlig motor

Fantastisk kundeservice.
DesvÊrre virker motoren billig. Vi sendte den fÞrste retur, da den gik i stykker. Herefter modtog vi dejlig hurtigt en ny. Den var bare ikke blevet testet, og virkede derfor ikke hensigtsmÊssigt. Den fungerede kun i hÞjeste tempo, ellers flyttede den sig ikke. Derudover rystede den og begyndte at larme.

2020幎10月17日

Anbefales til INGEN

Da jeg kÞbte en motor til slyngevugge derinde fik jeg den hurtigt og der var ingen problemer. Den går så desvÊrre istykker, min kÊreste skriver ind og de sender straks en ny og en fjedder de anbefaler vi skal bruge (vi har den dagen efter den Þdelagde er sendt afsted).
Der går knapt en uge, så går denne også istykker (samme problem som sidst, en wire knÊkker så den ikke kan trÊkke vuggen op igen) hun skriver igen ind, hvor vi får en flabet mail retur om at de ikke har råd råd til at vi får ny vugge fordi de er i tvivl om vi vil sÊlge den nye.
Vi Beder om pengene retur for vi Þnsker ikke bruge deres lÊngere og skriver at det lyder som om de beskylder os for at skal sÊlge den videre (som er i vores gode ret hvis vi Þnsker det, det var dog ikke tanken.)
Derefter kommer en endnu mere flabet mail retur om at det ikke er en mistanke men en formulering, og indeholdt “haha” dybt uprofessionel samtale frem og tilbage!
Anbefaler ikke dette firma til nogle hverken for deres uprofessionelle måde at håndtere fejl på deres vare (eller dårlige produkter, hvis dette er tilfÊldet), eller for deres vare, som er gået istykker 2 gange på under 14 dage. FÞrste maskine holdte 4 måneder og anden maskine ikke engang en uge.

2020幎10月8日
Dayie ロゎ

Dayie からの回答

KÊre Mikkel.

Vi har ikke kunne finde dig i vores system, men du må meget gerne kontakte vores kundeservice på 71807838, så vi kan komme til bunds i sagen.

Mvh Ida

LÊs anmeldelsen!!!!

Jeg kÞbte en vuggemotor, med deres nyeste fjeder til. Det modtog vi efter kort tid for under 3 uger siden. Efter at vi har fundet ud af at brugen motor er genial, og vi endelig kan sove bare en lille smule sÃ¥ gÃ¥r motoren i stykker, vi modtog den d. 17 september!!! Vi er grÊde fÊrdige! Vi mangler den hele tiden, og vores sÞn nÊgter at sove hvis ikke han bliver vugget😭. Jeg har skrevet en e-mail til firmaet, men der stÃ¥r der kan gÃ¥ op til en uge fÞr de svarer. Jeg mÃ¥ indrÞmme at min oplevelse er at det er smÃ¥ dÃ¥rlig kvalitet, og jeg har efterfÞlgende fundet mange anmeldelser der beskriver at motoren er gÃ¥et i stykker efter kort tid.

OPDATERING!!
Dayie besvarede min mail dagen efter og gav mig mulighed for at få pengene retur for motoren.
Jeg har efterfÞlgende forsÞgt at skrive mails til dem uden held, de kommenterede i deres mail at de synes min anmeldelse var for hård.
Desuden skrev de
“ Motorens levetid er på 1 million cyklusser. Hvor én cyklus er = metalwiren der går op og ned.
Dette er tilsvarende til ca. 10 måneders brug hvis du brugte motoren én time om dagen.”
Jeg ved ikke med andre, men for mig lyder det ikke som noget der er 1500kr vÊrd.

2020幎10月5日
自発的なレビュヌ

Jeg ved sku ikke helt hvor jeg skal

Jeg ved sku ikke helt hvor jeg skal starte..
Igennem hele forlÞbet har der vÊret virkelig lange svartider, på til 1.5 uge. I min verden er man da obs på sin kunde når man har en mail korrespondance.

Jeg kÞber en motor som går i stykker efter 6 mdr. Jeg reklamere og får en ny. Denne motor går i stykker få dage efter ibrugtagning på trods af at vi fÞlger alle deres vejledninger. I mellemtiden har jeg kÞbt en ny fjeder, som 4 dage efter jeg modtager den, knÊkker med min datter i. Heldigvis er der monteret sikkerheds line. Jeg reklamere over den gamle motor og fjederen og får afvide at jeg kan få tilsendt en ny fjeder hvortil jeg svarer at jeg meget gerne vil have deres nye fjeder da jeg ikke tÞr den samme igen, Hvis det er er muligt hvilket de siger ok til. Jeg modtager den nye fjeder uden bomulds sokker. Jeg må kÊmpe lÊnge for at få disse sokker da, efter den nye fjeder, efter deres mening, er en gave og fremstår uden sokkerne. Jeg siger at det ikke kan vÊre rigtigt og jeg får langt om lÊnge tilsendt sokkerne. Jeg kÊmper I flere dage på at få et svar ang den nye motor og venter dd. Stadig på at få mine penge retur for den motor.

Hele forlÞbet har vÊret rigtig Þv og rigtig langtrukken og jeg skriver egebtlig kun denne anmeldelse for fremtidige kunders skyld.

2020幎9月28日
自発的なレビュヌ

Vi kÞbte en slyngvugge uden motor

Vi kÞbte en slyngvugge uden motor, men kunne hurtig se at en motor ville kunne aflaste os. Så vi kÞbte en motor ved dayie. Og den har virker upåklageligt i et par måneder, den gik dog i stykker, men fik en helt ny efter kontakt til dayie. Så 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

2020幎8月28日

Dayie Design i Dea Náttúra Badstue

Dayie Design er som skabt til Badstuen på Vesterbro med wellness behandlinger for den nybagte familie @deanattura
Smukt bÊredygtigt produkt blandet med teknologiens beroligende bevÊgelse der giver ro og hygge der hvor barnet har brug for tryghed og sÞvn. Motorens lyd giver associationer til fortidens spinderok - i en sagte beroligende rytme der breder sig ud og skaber en stemning af tidlÞs hvile.

2020幎8月18日
自発的なレビュヌ

Vi er meget tilfredse med vores kÞb

Vi er meget tilfredse med vores kÞb. Kvaliteten kunne vÊre finere til pengene, men igen, vi er tilfredse. Instruktionen omkring hvordan man samler vuggen og monterer den korrekt er yderst mangelfuld. Der burde vÊre step by step billeder eller en video. Man burde også kunne lÊse hvordan man opsÊtter vuggen forsvarligt når man har gipsloft (går ud fra en del danskere bor i hus med gipsloft) derudover var karabinhagen der medfÞlger alt for lille.
Godt produkt med plads til forbedringer.

2020幎6月27日

Vi elsker vores slyngevugge

Vi elsker vores slyngevugge og vuggemotor fra Dayie. Kombien er blevet uundvÊrlig, da den perfekt til at få vores sÞn til at tage en lang middagslur.
Havde fÞrst vugge uden motor, som også fungere super, men besluttede hurtigt at tilkÞbe motoren.
Begge gange har der vÊret nem og hurtig levering. Tak for god service.

2020幎6月2日
自発的なレビュヌ

Tak for go behandling og godt produkt:)

Motoren havde lang leveringstid, men den var bestemt vÊrd at vente på. Det giver vores sÞn den bedste sÞvn, uden at vi behÞver at stå og vugge ham med vores hÊnder. Det giver en enorm frihed herhjemme.
Jeg måtte skrive lidt med dayie omkring den korrekte opsÊtning af motoren, da jeg havde lidt svÊrt ved at tyde brugsvejledningen + jeg havde karmbeslag og en fjeder fra sway. Super hurtigt svar og god korrespondence med dem! Kan varmt anbefale at man kÞber sin motor derfra.

2020幎5月27日

Hurtig og god service

Fantastisk god service. De var hurtige at komme i kontakt med og meget hjÊlpsomme. Jeg har tvillinger og det er ikke alle motorer der virker til tvillingeslyngevuggen. Dayie har gjort alt for at tilpasse produkt til vores behov.

Kan klart anbefales!

2020幎5月25日

Manglende bruger/samle vejledning

Leveringen tog 3 hverdage så helt fint.
Dog er kvaliteten sammenlignet med hvad man ser i reklamen på Instagram ikke helt det samme, som det vi modtog med posten.
Den hvide sikkerheds line er en tynd polyester snor, og karabinhagen kan KUN lige rumme selve slyngevuggen, med mÞg og besvÊr blev den mast og snoet ind.
Derudover er det lidt et sats om det hele er samlet, monteret og ophÊngt korrekt. Ingen brugsanvisningen/samlevejledning fulgte med - et par tegninger af selve slyngevuggen samlet - men intet om hvordan vi nåede der til. Heldigvis lykkedes det efter et par forsÞg, men til den pris så kunne det måske godt vÊre samlet og klar til ophÊng. Vi er fint tilfredse, men det kunne vÊre bedre til prisen.

2020幎5月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。