Visste att leveransen skulle anlÀnda mellan 07:00-17:00âŠ. Synd att ni inte kan avisera 15-20min innan ankomst alternativt ge tvÃ¥ leveranstider. Exempelvis alt 1 07:00-12:00 alt 2 13:00-17:00. Bl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bokade en dag att fÃ¥ det levererat, fick det 4 dagar senare. Inget meddelande, behövde kontakta kundtjÀnst vilka bad mig om ett gÀng uppgifter som jag vÀlvilligt svarade pÃ¥. Sedan skulle de kolla upp... ãã£ãšèŠã
Chauffören ringde och dök upp strax dÀrefter. Levererade mitt tunga paket genom att erbjuda sig att bÀra. Otroligt trevlig och personlig chaufför som direkt engagerade sig i sin kund pÃ¥ ett mycket imp... ãã£ãšèŠã
Bra information om leverans. UtmÀrkt leveranskvalitet. Mycket trevlig och hjÀlpsam chaufför, som hjÀlpte mig med att leverera 31 kg till dörren pÃ¥ mitt Àldreboende. Cykeln sattes ihop av min son, Kr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi pÃ¥ DB Schenker Àr grymma pÃ¥ transport och logistik. Det har vi varit ganska lÀnge och idag Àr vi faktiskt störst pÃ¥ marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar â oavsett om du Àr företagare eller privatperson.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kom tre dagar efter utsatt tid.
Kom tre dagar efter utsatt tid.
Tidpunkt för leverans
Visste att leveransen skulle anlÀnda mellan 07:00-17:00âŠ.
Synd att ni inte kan avisera 15-20min innan ankomst alternativt ge två leveranstider.
Exempelvis alt 1 07:00-12:00 alt 2 13:00-17:00.
Blir ganska låst.
Sen vÀgdes detta upp av en fantastisk chaufför samt att godset anlÀnde 09:00 så dagen blev inte förstörd.
Extra plus för att chaufförens knackningar vÀckte övriga i hushÃ¥llet som annars riskerades sommarlovssova bort denna fina dagen. ð
Mkt bra leverans
Mkt bra leverans, till dörr, punktligt och mycket trevlig personal!
Fatas en kolli
Leverans Ànda till ytterdörren ett stort plus!
Fick inget meddelande om att leveransen var på gång, men eftersom jag visste vilket tidsfönster jag hade att förhålla mig till så gick det bra.
Fick leverans Ànda fram till dörren, verkligen ett extra plus då jag har en trappa från gatan till mitt hus.
Snabb leverans och Mycket hjÀlpsamâŠ
Snabb leverans och Mycket hjÀlpsam Chaufför
SvÃ¥rt att planera nÀr man fÃ¥r tidspannâŠ
Svårt att planera nÀr man får tidspann från 07 :00- 17:00! Hade tur att min son var hemma vid leveranstillfÀllet.
Fick meddelandet dagen efter att minâŠ
Fick meddelandet dagen efter att min vara har blivit levererad. Ingen förvarning att dom Àr på vÀg eller vilken tid dom ska komma. Ingen bild på varan har blivit avlasta så man vet vart den står, då den bara ska lastat av ingen som möter upp chauffören
Det var bra
Det var bra, ringde en stund innan så funkade fint.
Hela förpckningen emballaget varâŠ
Hela förpckningen emballaget var uppflÀkt sprucket det Àr kanske inte transportörens fel kan va leverantören som inte embalerat packat bra.
Bra skött leverans.
Chauffören ringde flera gånger och informerade om var han befann sig och nÀr han berÀknade att leverera varorna.
Leveransen kom till överenskommen plats inom utlovad tid. Detta sköttes mycket bra.
Allt funkade perfekt
Trevlig förare och bra bemötande.
JÀttedÃ¥ligt att det inte finns nÃ¥gonâŠ
JÀttedåligt att det inte finns någon möjlighet att hitta er kontakt för att ringa upp er om leveransen behöver Àndras! Jag tycker personligen att vi försökte flera dagar och provade via internet, men vi kunde inte Àndra leveransadressen. TyvÀrr har inte alla möjlighet att hÀmta sina paket sjÀlva och dÀrför vÀljer vi hemleverans nÀr vi handlar. TyvÀrr hamnade vi i en situation dÀr adressen blivit min gamla adress och tyvÀrr Àr det ingen idé att försöka Àndra hos er. Det finns ingen möjlighet.
Brister i information om leverans
Dålig sida för att följa paketet gick inte att se var det var och dagen för bokad leverans hölls inte. Inget meddelande om att det blev försenat. Dagen efter dök det upp utan besked i förvÀg. Paketet skulle lÀmnas vid entrén eftersom jag skulle vara hemma senare den dagen det skulle levereras, då leveransen försenades och det inte gick att få någon info från följleveransen sidan hade paketet kunnat bli liggande då jag eventuellt skulle vara bortrest. Dålig information och uppdatering.
Snabb levereans och en trevlig chaufförâŠ
Snabb levereans och en trevlig chaufför ðð
Trevlig bemötande och trevlig personalâŠ
Trevlig bemötande och trevlig personal och snabb leverans
Tack för att ni finns
1000 stjÀrnor ð€©