Fijn om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden, het zou alleen ook goed zijn als de wachttijden/ beschikbaarheid van de notariskantoren vermeldt wordt. Zeker bij zaken waar op korte termijn een... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Degoedkoopstenotaris.nl geeft snel een overzicht van notarissen en prijzen in de buurt en verder weg. De door de makelaar geadviceerde notaris was drie keer zo duur als de goedkoopste via degoedkoopst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De geselecteerde notaris DUO in Utrecht heeft nog steeds niet gereageerd. Over wat er met de privacy gevoelige gegevens die ik voor die offerte verstrekte is gebeurd maak ik me zorgen. Ik vraag me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De keuze wordt overzichtelijk gepresenteerd op prijs, aantal sterren en ook de regio. Ik had heel snel een keus gemaakt op basis van deze belangrijke criteria.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
De website werkt erg handig
De website werkt erg handig. Fijn om prijzen te vergelijken.

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
Fijn dat je notarissen kan vergelijk enâŠ
Fijn dat je notarissen kan vergelijk en direct via deze site een offerte aan kan vragen bij meerdere partijen .

Notaris ivm verbouwing
Ik was opzoek naar een notaris ivm een verbouwing. Via hier een offerte opgevraagd bij Just Notarissen in Zoetermeer. Dezelfde dag een offerte gekregen waarvan de prijs erg goed is en deze ook geaccepteerd. Erg fijn dat het zo snel ging zodat de aanvraag snel in behandeling kon worden genomen.

Snel overzicht van mogelijkheden
Makkelijk om te zien welke notarissen dichtbij zitten en wat ze ongeveer voor tarief hanteren. De tarieven op de uiteindelijke offerte zijn echter wel een stuk hoger.

Geen notaris gevonden
Via de goedkoopstenotaris.nl wilde ik een notaris vinden die de statuten van onze vereniging kon aanpassen.
Eén notaris gaf aan dat hij door overstelpende drukte niet in staat was om sowieso iets voor ons te doen.
En een ander kantoor reageerde in het geheel niet. Op hun eigen site stond dat ze pas na medio september de offertetool weer zouden aanzetten.

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
Makkelijke en zeer laagdrempelige manierâŠ
Makkelijke en zeer laagdrempelige manier van selecteren. Geld besparen door goed te vergelijken!

Snel en goed
Snel en goed. Offertes komen meestal binnen dag binnen. Nadeel is dat je niet altijd weet of en welk product je moet aanvragen. Meer uitleg waarvoor het product geschikt is zeer welkom. Nu na offerte blijkt dat niet nodig te zijn. Kan op andere manier geregeld worden.

Overzichtelijk en duidelijk

Het overzicht is handig
Het overzicht is handig, evenals het versturen van het ingevulde formulier naar meerdere Notarisen in 1x. Reviews zouden wel handig zijn.

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
Goedkoopste notaris is erg duur.
Ik had zelf al een levenstestament opgesteld, ik had alleen een handtekening van een notaris nodig.
Hun offertes begonnen vanaf DUIZEND euro, voor een handtekening.

Kreeg keurig offertes toegestuurd

Snel en duidelijk overzicht
Het geeft een duidelijk antwoord op mijn vraag. Zodoende kon ik snel een keuze maken welke notaris ik ga benaderen.

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
Binnen no time een goede notarisâŠ
Binnen no time een goede notaris gevonden

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
Makkelijk en snel, geen ingewikkelde inlog / account aanmaak vereiste.
Het is een makkelijke service, heel snel en de meeste opties waren ook redelijk dicht in de buurt. Het lijkt wel of niet alle notarissen hierbij zijn aangesloten, maar weet niet of dat echt zo is. Zelf ook nog een aantal offertes aangevraagd bij andere notarissen maar uiteindelijk een van de opties die we van deze site hadden gekregen gekozen. Naar alle tevredenheid.

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
Je hebt snel en makkelijk verschillendeâŠ
Je hebt snel en makkelijk verschillende offertes binnen. Door de selectie die je maakt zijn het ook realistische offertes die de keuze van een notaris daadwerkelijk makkelijker maakt. Ik zou het een volgende keer weer via deze website doen.

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
Werkt op zich duidelijk maar onduidelijk welke notarissen je benaderd
Werkt op zich duidelijk, alleen krijg je geen inzicht in bij welke notarissen je offerte aanvraagt.

De Goedkoopste Notaris ããã®åç
afstand binnen vijftig kilometer.
Door attent te reageren en als hulp voor ons vast diverse suggesties toe gevoegd, we gaan voor kwaliteit in eerste instantie en de prijs is wel belangrijk maar we kiezen eerst voor kwaliteit.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã