De Goedkoopste Notaris レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Fijn om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden, het zou alleen ook goed zijn als de wachttijden/ beschikbaarheid van de notariskantoren vermeldt wordt. Zeker bij zaken waar op korte termijn een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Degoedkoopstenotaris.nl geeft snel een overzicht van notarissen en prijzen in de buurt en verder weg. De door de makelaar geadviceerde notaris was drie keer zo duur als de goedkoopste via degoedkoopst... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

De geselecteerde notaris DUO in Utrecht heeft nog steeds niet gereageerd. Over wat er met de privacy gevoelige gegevens die ik voor die offerte verstrekte is gebeurd maak ik me zorgen. Ik vraag me... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

De keuze wordt overzichtelijk gepresenteerd op prijs, aantal sterren en ook de regio. Ik had heel snel een keus gemaakt op basis van deze belangrijke criteria.

䌁業情報

1. 䟡栌比范サむト

圓該䌁業による蚘述

Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 203ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

De aangesloten notaris reageerde snel

De aangesloten notaris reageerde snel, met een duidelijke offerte. Afspraak wordt gemaakt.

2026幎9月22日

Goedemiddag Colette,

Fijn dat je snel een heldere offerte kreeg en de zaken nu in gang worden gezet.

Ze beloven wat ze doen

Ze beloven wat ze doen: de goedkoopste zijn. Fijn advies en snel voor elkaar.

Goedemiddag Bart-Willem,

Betrouwbaar en scherp geprijsd, en dan ook nog eens snel geregeld. Fijn om te horen dat dit precies zo is uitgepakt.

5぀星のうち4の評䟡

The quick response from phone call

The quick response from phone call assistance was very good.

Good afternoon Saeed,

Quick, clear communication over the phone, exactly what we aim for. Great to hear this worked well for you.

Kind regards,
The GoedkoopsteNotaris Team

5぀星のうち1の評䟡

Tarieven op website wijken af (hoger) van tarieven in offertes

De tarieven op de website van De Goedkoopste Notaris komen niet overeen met de offerte die je dan van de notaris zelf ontvangt. Bij 2 notatissen offertes opgevraagd en bij beide was de prijs in de offerte hoger dan de prijs op de website van De Goedkoopste Notaris. De verklaringen die ze hiervoor gaven waren ook dubieus. Geeft dus niet een heel betrouwbaar gevoel.

2026幎9月22日

Goedemiddag AJ,

Vervelend om te lezen dat de offertes die je hebt ontvangen hoger uitvielen dan de tarieven die je op onze website zag, en dat de uitleg hierover ook niet overtuigend overkwam. Dat voelt inderdaad niet prettig, zeker als dit bij twee verschillende notarissen gebeurt.

De tarieven op onze website zijn indicatieve tarieven, gebaseerd op een standaardsituatie. Wijkt jouw situatie hiervan af, dan kan de uiteindelijke offerte van de notaris hoger uitvallen. Dat neemt niet weg dat een duidelijke, navolgbare uitleg daarbij wel op zijn plaats is, en dat die er in jouw geval kennelijk niet was.

Heb je dit al met onze klantenservice gedeeld, inclusief om welke notarissen het ging en wat er precies afweek? Dan kunnen we dit voor je uitzoeken en, waar nodig, ook bij de betreffende notarissen navragen.

Voor vragen, reacties, feedback en klachten zijn wij op werkdagen goed bereikbaar via chat op de website, bel ons op 088 24 24 611 of mail naar info@degoedkoopstenotaris.nl.

1 aanbieding met een afwijzing zonder

1 aanbieding met een afwijzing zonder redenen

Goedemiddag Cornelis,

Vervelend dat je van je aanvraag uiteindelijk maar één aanbieding hebt ontvangen, en dat de andere notaris de aanvraag heeft afgewezen zonder daar een reden bij te geven.

Bij ons kun je gratis en vrijblijvend bij maximaal 4 notarissen tegelijk een offerte aanvragen, juist om de kans op meerdere reacties te vergroten. Dat de afwijzing zonder toelichting kwam, snappen we dat dit voor jou onduidelijk voelt.

Heb je hier al contact over gehad met onze klantenservice? Dan denken we graag met je mee, en kunnen we eventueel kijken of een andere notaris jouw aanvraag alsnog kan oppakken.

5぀星のうち2の評䟡

1 offerte ontvangen

1 offerte ontvangen - bij lange na niet de goedkoopste die geadverteerd werd

2026幎9月16日

Goedemiddag Albert,

Vervelend dat je maar één offerte terugkreeg.

Dat er ondanks je aanvraag bij meerdere notarissen maar één heeft gereageerd, snap ik dat dat tegenvalt. Mis je nog offertes van notarissen die je wel hebt aangevraagd, laat het ons dan gerust weten, dan kijken we of we daar iets in kunnen betekenen.

Een prijsverschil komt vaak doordat de vergelijking uitgaat van een standaardakte, terwijl een offerte altijd op jouw persoonlijke situatie wordt gebaseerd. Bij een testament of verklaring van erfrecht telt bijvoorbeeld het aantal erfgenamen mee, en dat kan flink schelen in de prijs. Notarissen bepalen hun tarieven ook zelf en die kunnen wisselen, notariskosten worden door mensen regelmatig onderschat.

Heb je hier al contact over gehad met onze klantenservice? Dan denken we graag met je mee.

5぀星のうち5の評䟡

Goede mogelijkheden om te vergelijken.

Goedemiddag Robin,

Prettig om te horen dat de vergelijking je goed op weg heeft geholpen. Daar zetten we ons graag voor in.

5぀星のうち4の評䟡

Fijn op te vergelijken,de goedkoopste

Fijn op te vergelijken,de goedkoopste notaris was via eigenhuis De Nationale Notaris met flinke korting via eigenhuis,dit werd dan weer niet vernoemd.

2026幎9月13日

Goedemiddag Marianne,

Fijn dat vergelijken zo goed uitpakte. Even over De Nationale Notaris: niet elke notaris in Nederland staat bij ons vermeld, we laten enkel notarissen zien die ook graag zichtbaar zijn in onze vergelijker. Daardoor kan een korting zoals via Eigen Huis dus buiten onze vergelijking vallen. Goed dat je dit benoemt, we nemen het mee.

5぀星のうち5の評䟡

Via de goedkoopste notaris drie

Via de goedkoopste notaris drie offertes aangevraagd. Alle drie vlot ontvangen met grote verschillen qua inhoud en prijs. We willen onze (levens)testamenten direct via een notaris regelen liefst zonder tussenpersoon. Op deze wijze moet dat lukken.

2026幎9月10日

Goedemiddag Rob,

Drie offertes vlot binnen, met meteen een duidelijk verschil in inhoud en prijs, dat is precies waar de vergelijking voor bedoeld is. En je zit er inderdaad rechtstreeks bij de notaris zelf, wij zitten er niet tussenin bij het opstellen van het (levens)testament. Fijn dat dat past bij wat jullie zochten.

Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes

Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes gekregen.
Op de websites goede tips om de offertes te vergelijken. Elke notaris heeft zijn eigen wijze van declareren en hanteren andere regels over wat dan extra kosten zijn.

2026幎9月11日

Goedemiddag Katy,

Drie offertes binnen twee dagen, en dan ook nog de tips op de site om ze goed naast elkaar te leggen. Handig, want iedere notaris bepaalt zijn eigen tarief, dus die verschillen tussen offertes zijn er altijd. Fijn dat de vergelijking dat goed inzichtelijk maakte.

5぀星のうち5の評䟡

Offerte aanvragen via site.

Het is heel gemakkelijk om via de site de goedkoopste notaris in jouw buurt te vinden. De site is heel erg gebruikersvriendelijk. Ik had de dag erna al de offerte in mijn mailbox.

2026幎9月8日

Goedemiddag Ton,

Een dag later de offerte al binnen, dat is precies het tempo waar we naar streven. Fijn ook dat de site zelf zo gemakkelijk werkte om de goedkoopste notaris in de buurt te vinden.

Offerte opgeveaagd

Alleen offerte opgevraagd maar dat was heel snel geregeld, goed gespecificeerd, reden om een afspraak te maken!

2026幎9月9日

Goedemiddag Familie van der Meij,

Snel geregeld en helder gespecificeerd, zo hoort een offerteaanvraag te verlopen. Mooi dat dit net de aanleiding was om de stap naar een afspraak te zetten.

Trage afhandeling Netwerk Notarissen

Helaas moet ik een review schrijven met een negatieve ervaring. Maar omdat POSTNL mensen in dienst heeft die geen nederlands kunnen lezen, kwam er bij mij post binnen voor huisnummer 339 ipv 139. Omdat op de post stond persoonlijk en vertrouwelijk en afkomstig is van Notaris kantoor Spreeuwel te Barendrecht dacht ik vraag even een telefoon nummer van die mevr. dan kan ik haar op de hoogte brengen van de verkeerde bezorging en of er haast bij is voor de post. Nu eindelijk een persoon aan de lijn van het notaris kantoor en na ca 4 minuten had ze door waarover het ging en moest eerst overleg plegen met een collega. En kwam met de mededeling dat er geen persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden. Perfect zoals een notaris hoort te handelen, maar om er zolang er over te doen om dit mede te delen vind ik wat vreemd, of het was een stagiare die de telefoon opnam dan kan ik het nog enigszins begrijpen maar dat zijn voor mij dingen dat als het een stage loopster is dat bij het inwerken van deze dit al kenbaar gemaakt moet zijn. Dus een leermoment voor het Netwerk Notarissen . Dus de persoon op nr 339 zal moeten wachten tot morgen want ik ga niet in het slechte weer nog post rondbrengen. Als het mij bekend was geweest dat het iets urgents is dan had ik het wel gedaan.
not Spreeuwel is NIET aangesloten bij de Goedkoopste Notarissen maar bij NETWERK NOTARISSEN

2026幎9月8日

Goedemorgen Ed,

Vervelende situatie, zo'n verkeerd bezorgde brief, en knap dat je toch de moeite nam om het notariskantoor te bellen om te waarschuwen. Waar we wel even bij stil willen staan: dit notariskantoor staat momenteel niet actief bij ons, je kunt er dus niet via degoedkoopstenotaris.nl een offerte bij aanvragen. De ervaring die je beschrijft, de bezorging door PostNL en het telefoongesprek met het kantoor, is dan ook niet via onze website of dienstverlening ontstaan, en we hebben zelf geen zicht op hoe het contact in dit geval tot stand is gekomen.

Omdat het verhaal inhoudelijk los staat van wat wij als vergelijkingsplatform doen, zouden we het fijn vinden als je de review daarop aanpast of verwijdert. Neem gerust contact met ons op, dan denken we graag met je mee.

Voor vragen, reacties, feedback en klachten zijn we op werkdagen goed bereikbaar via chat op de website, bel ons op 088 24 24 611 of mail naar info@degoedkoopstenotaris.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb meteen een Notaris gekozen

2026幎9月7日

Goedemiddag Brahmanand,

Fijn om te lezen dat de keuze zo snel gemaakt was. Blijkbaar sprong er direct een notaris uit die paste bij wat je zocht, en dat maakt het hele proces een stuk prettiger. We hopen dat de afhandeling net zo soepel verloopt.

SnelDuidelijkheid

Je krijgt heel snel de mail met de offertes binnen.

2026幎9月3日

Goedemorgen Dhr. Theunissen, Sandra,

Snel duidelijkheid krijgen over de offertes, dat is precies wat we willen bieden. Fijn dat dit ook zo bij jou is uitgepakt.

5぀星のうち3の評䟡

De informatie op de website is zeer duidelijk en kan niet mis gaan!

De informatie op de website is zeer duidelijk en kan niet mis gaan. In mijn geval een 1 persoonstestament en een levenstestament 1 persoon. Echter ik krijg bij een het gevraagde en bij de andere een offerte Hypotheek actie en levering. Tot nog toe twee offertes binnen gekregen waarvan een niet juist.

2026幎9月2日

Goedemorgen Ben,

Duidelijke informatie op de website, dat is fijn om te horen. Wat er bij jouw aanvraag misging hebben we even nagekeken in het systeem: per ongeluk is het formulier voor een leverings en hypotheekakte gebruikt, waardoor je hier een offerte voor terugkreeg in plaats van voor het testament en levenstestament. Vervelend dat dit door elkaar is gelopen. Neem gerust contact met ons op, dan zetten we de aanvraag voor je opnieuw en juist uit.

goedkoopste notaris

snelle en vooral duidelijke informatie

Goedemorgen C. Degeling,

Snel en duidelijk, precies zoals het horen moet bij het vergelijken van notaristarieven. Fijn dat dit voor jou zo is uitgepakt.

5぀星のうち5の評䟡

Omdat ik nu weet naar welke notaris ik

Omdat ik nu weet naar welke notaris ik ga.

Goedemorgen Henny,

Duidelijkheid over welke notaris het gaat worden, dat is precies waar we mensen mee willen helpen. Fijn dat het vergelijken je die zekerheid heeft gegeven.

5぀星のうち1の評䟡

Een week geleden de aanvraag ingediend

Een week geleden de aanvraag ingediend en ben nog steeds het wachten op antwoord. Voor mij komt dit platform niet geloofwaardig over! 😂

2026幎8月21日

Goedemiddag Helmoed,

Een week wachten zonder reactie is te lang, en dat het daardoor aan geloofwaardigheid inboet snappen we goed. We kunnen helaas niet garanderen dat elke notaris snel reageert, dat verschilt per kantoor en regio, maar zo lang stilzitten hoort daar niet bij. Heb je hier al contact over gehad met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken waar het vastloopt en kijken we of we je alsnog snel aan een reactie kunnen helpen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。