Fijn om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden, het zou alleen ook goed zijn als de wachttijden/ beschikbaarheid van de notariskantoren vermeldt wordt. Zeker bij zaken waar op korte termijn een... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Degoedkoopstenotaris.nl geeft snel een overzicht van notarissen en prijzen in de buurt en verder weg. De door de makelaar geadviceerde notaris was drie keer zo duur als de goedkoopste via degoedkoopst... もっと見る
企業が回答しました
De keuze wordt overzichtelijk gepresenteerd op prijs, aantal sterren en ook de regio. Ik had heel snel een keus gemaakt op basis van deze belangrijke criteria.
De geselecteerde notaris DUO in Utrecht heeft nog steeds niet gereageerd. Over wat er met de privacy gevoelige gegevens die ik voor die offerte verstrekte is gebeurd maak ik me zorgen. Ik vraag me... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Teleurstellend
Krijg helaas geen antwoord van ieder van de aangevinkte notarissen. Ook zijn reviews omtrent de bedrijven niet overtuigend.

De Goedkoopste Notaris からの回答
De offerte die ik vroeg kreeg ik niet…
De offerte die ik vroeg kreeg ik niet want de notaris had het te druk en accepteerde alleen transporten binnen de eigen woonplaats.

Goede vergelijkingsmethode
Goedemiddag, Slechts 2 van de 4 notarissen hebben een offerte uitgebracht. Op zich een fijne eenvoudige methode om prijzen te vergelijken. Bert

De Goedkoopste Notaris からの回答
De site is helder en toegankelijk en…
De site is helder en toegankelijk en voorkomt dat je onnodig een erg hoge prijs betaalt voor een akte. De extra kilometers die je moet rijden om bij deze goedkopere notaris te komen, betaalt zich ruim uit.

De Goedkoopste Notaris からの回答
Ben doorverwezen voor testament en…
Ben doorverwezen voor testament en levenstestament naar zuidervaart en tammenga notarissen te brunssum, waar ik geheel naar mijn tevredenheid werd geholpen zeker ook 5 sterren voor een gunstige prijs , ook nog eens.

De Goedkoopste Notaris からの回答
goed plan om tarieven van notarissen te…
goed plan om tarieven van notarissen te vergelijken.

er kwamen 3 notarissen tevoorschijn
er kwamen 3 notarissen tevoorschijn, 1 aangeschreven tot dusver geen response

De Goedkoopste Notaris からの回答
3 offertes opgevraagd en enorme lange…
3 offertes opgevraagd en enorme lange wachttijden om de aktes te kunnen laten passeren. Zelfs 2027. Betalen wel iets meer en eerder

De Goedkoopste Notaris からの回答
Niet van toepassing op samengestelde…
Niet van toepassing op samengestelde gezinnen die opnieuw getrouwd zijn.

De Goedkoopste Notaris からの回答
Alles was duidelijk te gebruiken
Alles was duidelijk te gebruiken, keuzes notarissen waren uitgebreid, interactivity met de web interface was makkelijk te volgen.

De Goedkoopste Notaris からの回答
Na het opsturen van de aanvraag
Na het opsturen van de aanvraag, had ik binnen vier uur twee offertes binnen.

Vergelijken is verstandig
Ik ben blij dat ik ingegaan ben op de uitnodiging om te vergelijken. Hierdoor krijg je een aantal namen van notaris kantoren. En kun je ook prijzen vergelijken. Het blijkt dat daar behoorlijke verschillen in zitten. Je bent spekkoper als je niet vergelijkt. Dus bedankt hiervoor.

Lekker snel antwoord
Na het indienen van mijn vraag kreeg ik in no time van 4 notarissen een offerte. Hierdoor kan ik ook snel een notaris uitkiezen van goedkoopste tot de dichtbij zijnde notaris. Super geregeld.

Toegankelijk,
Toegankelijk,
Simpel en snel.
Zou wat mij betreft best ook iets buiten de directe omgeving mogen kijken (bv 10 of 15 km of naaste grote stad).

De Goedkoopste Notaris からの回答
De juiste notaris gevonden via deze…
De juiste notaris gevonden via deze site. Snel en prijs was juist bij de gevonden notaris

Niet helemaal wat beloofd
Dit bedrijf belooft een hoop, maar maakt het niet echt waar. Binnen 24 uur 4 offertes, maak daar maar 1 offerte van. En voor een behoorlijk hoge prijs ook nog.
Na het selecteren van een interessante notaris kun je er nog 3 kiezen. Deze zijn gesorteerd op afstand, maar je ziet dan niet meer of ze goedkoop zijn, en ze komen ook niet voor in het lijstje wat je eerst zorgvuldig op prijs hebt geselecteerd. Onhandig dus.

De Goedkoopste Notaris からの回答
Hoe ik de notarissen vond was oke maar…
Hoe ik de notarissen vond was oke maar goedkoop zeker niet op de site stond een bedrag van €79 maar de offerte die ik kreeg was €800 een klein verschil

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。