De Goedkoopste Notaris レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fijn om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden, het zou alleen ook goed zijn als de wachttijden/ beschikbaarheid van de notariskantoren vermeldt wordt. Zeker bij zaken waar op korte termijn een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Degoedkoopstenotaris.nl geeft snel een overzicht van notarissen en prijzen in de buurt en verder weg. De door de makelaar geadviceerde notaris was drie keer zo duur als de goedkoopste via degoedkoopst... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

De keuze wordt overzichtelijk gepresenteerd op prijs, aantal sterren en ook de regio. Ik had heel snel een keus gemaakt op basis van deze belangrijke criteria.

5つ星のうち1の評価

De geselecteerde notaris DUO in Utrecht heeft nog steeds niet gereageerd. Over wat er met de privacy gevoelige gegevens die ik voor die offerte verstrekte is gebeurd maak ik me zorgen. Ik vraag me... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 価格比較サイト

当該企業による記述

Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 203件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Dit is een makkelijke manier om snel 4…

Dit is een makkelijke manier om snel 4 offertes aan te vragen.

2026年7月1日

Beste GM,

Fijn om te lezen dat je het aanvragen van meerdere offertes als eenvoudig hebt ervaren. Ons doel is om het vergelijken van notarissen zo snel en overzichtelijk mogelijk te maken. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

heel eenvoudig

Het was heel eenvoudig om bepaalde notarissen te vinden en een offerte aan te vragen.
Hoewel ik nog geen antwoord heb ontvangen, want ik heb de aanvraag pas gisteravond verstuurd.

Inmiddels heeft de notaris gereageerd.
De site werkt dus goed en mag de laatste ster er ook bij.

2026年7月3日

Beste JCP v Veen,

Fijn om te lezen dat je het eenvoudig vond om notarissen te vinden en een offerte aan te vragen. Je aanvraag is nog maar net verstuurd, dus we hopen dat je snel een reactie van de gekozen notaris ontvangt. Bedankt voor het delen van je ervaring!

5つ星のうち5の評価

We vroegen om notarissen die…

We vroegen om notarissen die (levens-)testamenten en gewone testamenten. We kregen keuze aangeboden en daar hebben 4 notariskantoren op gereageerd. We gaan nu aan de slag met diegene die voor ons het meest geschikt lijkt. Prima zo

2026年7月3日

Beste Leonard,

Fijn om te lezen dat je voor jullie (levens)testamenten meerdere reacties van notariskantoren hebt ontvangen. Mooi dat je nu de offertes kunt vergelijken en een notaris kunt kiezen die het beste bij jullie past. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

De goedkoopste notaris …

Heb het aangevraagd maar niet 1 reactie gehad

2026年6月29日

Beste Van Tilburg,

Wat vervelend om te lezen dat je na je aanvraag geen reactie hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit teleurstellend is.

We kijken graag met je mee om te achterhalen wat er is gebeurd en of we je alsnog kunnen helpen met je aanvraag.

Duidelijke site

Duidelijke site. Snelle offertes.

2026年5月11日

Beste Frank,

Fijn om te lezen dat je onze website duidelijk vond en snel offertes hebt ontvangen. Dat is precies de ervaring die we willen bieden. Bedankt voor je mooie beoordeling!

5つ星のうち4の評価

Het was technisch praktisch en vaak…

Het was technisch praktisch en vaak zijn het ook de juiste selecties vanuit kwaliteitsniveau

2026年6月30日

Beste ST,

Fijn om te lezen dat je onze website als praktisch hebt ervaren en dat de voorgestelde notarissen goed aansloten bij je verwachtingen op het gebied van kwaliteit. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

5つ星のうち4の評価

Dit is een goede mogelijkheid om direct…

Dit is een goede mogelijkheid om direct meerdere notarissen te vergelijken. En de situatie uit te leggen. Werkt erg makkelijk.

2026年6月30日

Beste Frank,

Fijn om te lezen dat je het vergelijken van meerdere notarissen als eenvoudig hebt ervaren. Ook goed om te horen dat je jouw situatie gemakkelijk kon toelichten tijdens de aanvraag. Bedankt voor je mooie review!

5つ星のうち4の評価

Werkte snel en efficient.

Het was eenvoudig meerdere notarissen te vinden, ik heb van 2 van de vier ook contact terug gekregen. En ik had van te voren wel willen weten hoeveel ik er "gratis" kon aanvragen. Dan had ik wellicht iets beter gekozen.

2026年6月16日

Beste Rosanne,

Fijn om te lezen dat je het eenvoudig vond om meerdere notarissen te vinden en dat je al van twee notarissen een reactie hebt ontvangen. Bedankt ook voor je opmerking. Op onze website staat vermeld dat je bij één aanvraag offertes van maximaal vier notarissen kunt ontvangen, maar we nemen je feedback mee dat dit tijdens het aanvraagproces nog duidelijker naar voren mag komen.

Makkelijk overzicht

Beste Denise,

Fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk vond. We vinden het belangrijk om het vergelijken van notarissen zo eenvoudig mogelijk te maken. Bedankt voor je mooie beoordeling!

Wil je een BV oprichten

Wil je een BV oprichten, dus offerte vragen, hoort niets van een gekozen notaris, dus even bellen met de notaris, krijg je te horen wij doen geen ondernemingsrecht. na eerst een smoes over drukte en ziekte. zit je te wachten.

Goedemiddag Henny,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We kunnen ons goed voorstellen dat het frustrerend is wanneer je een notaris selecteert voor de oprichting van een BV en vervolgens te horen krijgt dat deze geen ondernemingsrecht behandelt.

Notarissen bepalen zelf welke diensten zij aanbieden. Uiteraard mag je er wel op rekenen dat hierover vanaf het begin duidelijkheid wordt gegeven. We kijken daarom graag met je mee om te onderzoeken wat er in dit geval is gebeurd.

5つ星のうち5の評価

Dit is voor mij allemaal nog nieuw

Dit is voor mij allemaal nog nieuw, maar het is gemakkelijk en snel bekijken welke notaris bij jou past voor wat jij nodig hebt, tegen de juiste prijs en gelijk een offerte aanvraag indienen. Helemaal top!

2026年6月25日

Beste Talitha,

Leuk om te lezen dat ook een eerste kennismaking met het vergelijken van notarissen zo goed is bevallen. Fijn dat je gemakkelijk kon ontdekken welke notaris het beste bij jouw situatie past en direct een offerte kon aanvragen. Bedankt voor je mooie review!

je krijgt snel offertes

2026年6月25日

Beste Aafke,

Fijn om te lezen dat je snel offertes hebt ontvangen. We vinden het belangrijk dat je vlot verschillende notarissen kunt vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Bedankt voor je mooie beoordeling!

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel. Aanvraag goed formuleren en zien wat er van komt. We blijven benieuwd.

Beste Philip,

Fijn om te lezen dat je de aanvraag als makkelijk en snel hebt ervaren. We hopen dat je snel reacties ontvangt, zodat je de offertes goed kunt vergelijken en een notaris kunt kiezen die bij jouw situatie past. Bedankt voor je mooie beoordeling!

5つ星のうち2の評価

did not find the information I was…

did not find the information I was looking for

Beste XSMSX,

Jammer om te lezen dat je de informatie die je zocht niet hebt kunnen vinden. We proberen onze website zo duidelijk en compleet mogelijk te maken, maar het is duidelijk dat dit in jouw geval niet voldoende is gelukt.

Als je nog op zoek bent naar specifieke informatie of als we je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen, reacties, feedback en klachten zijn wij op werkdagen goed bereikbaar via chat op de website, bel ons op 088 24 24 611 of mail naar info@degoedkoopstenotaris.nl.

Snel en overzichtelijk

Snel en overzichtelijk

Beste Richard,

Fijn om te lezen dat je onze website als snel en overzichtelijk hebt ervaren. Dat is precies waar we naar streven. Bedankt voor je mooie beoordeling!

5つ星のうち1の評価

We hebben nooit een offerte ontvangen

We hebben nooit een offerte ontvangen. Dus geen goede ervaring.

Beste klant,

Wat vervelend om te lezen dat je geen offerte hebt ontvangen. We begrijpen dat dit heeft geleid tot een teleurstellende ervaring.

We zoeken graag uit wat er is misgegaan en kijken of we je alsnog kunnen helpen met je aanvraag.

5つ星のうち3の評価

De aanvraag voor offertes zijn uitgezet…

De aanvraag voor offertes zijn uitgezet 4x.ik heb van 2 een afwijzing gekregen.2 offertes binnen gehad 1 offerte daarvan was gebaseerd op aannames waarvan ik in de aanvraag duidelijk had aangegeven dat die niet van toepassing zijn. Bij de 2de heb ik een reply gegeven met vragen over deze .Daarop geen antwoord gekregen. Dus ik ben nog niet verder. Dat ligt niet aan de aanvragen en de inhoud want die zijn door mij opgesteld waarvoor en wat .Maar wel aan de reagerende Notaris kantoren, beetje jammer dus en daarom maar 2 sterren.

2026年6月22日

Goedemorgen Ron,

Jammer om te lezen dat je ondanks vier aanvragen nog niet bent gekomen tot een passende offerte. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je de benodigde informatie zorgvuldig hebt aangeleverd en vervolgens tegen afwijzingen, onjuiste aannames of uitblijvende reacties aanloopt.

Positief is dat je gebruik hebt gemaakt van meerdere aanvragen. Juist daarmee vergroot je normaal gesproken de kans om een notaris te vinden die beschikbaar is en goed aansluit bij je situatie. Helaas zien we momenteel dat veel notariskantoren te maken hebben met een hoge werkdruk, waardoor niet iedere aanvraag wordt opgepakt en reacties soms langer op zich laten wachten dan wenselijk is.

Wij zijn zelf geen notariskantoor en hebben geen invloed op de inhoud van offertes, de aannames die een notaris maakt of de snelheid waarmee een kantoor reageert. Wel vinden we het belangrijk dat je verder geholpen wordt. Heb je naar aanleiding van deze ervaringen al contact gehad met onze klantenservice? We kijken graag met je mee naar de ontvangen reacties en kunnen mogelijk helpen bij het vinden van andere opties.

Uit je review maken we overigens op dat je ontevredenheid vooral betrekking heeft op de reacties van de notariskantoren zelf. Via onze website kun je ook een beoordeling achterlaten over een specifiek notariskantoor, zodat andere klanten die ervaring kunnen meenemen in hun keuze.

Snel reaktie

Snel reaktie

Voordelige keuze
Alleen geen goed overzicht wanneer je de postcode moet invullen.

2026年6月18日

Goedemorgen Arie,

Fijn om te lezen dat je snel een reactie hebt ontvangen en een voordelige optie hebt kunnen vinden. Dat is precies waar we mensen graag bij helpen.

Dank ook voor je opmerking over het invoeren van de postcode. Het is natuurlijk belangrijk dat het aanvraagproces duidelijk en overzichtelijk verloopt. We nemen dit soort signalen serieus en kijken altijd waar we de gebruikservaring verder kunnen verbeteren.

Rare reactie

Rare reactie, waarbij het totaal onduidelijk is waarom aanvraag niet wordt gehonoreerd. Als dit de gang van zaken is van de goedkoopstenotaris.nl, is het maar goed dat ik hier mijn akte niet laat opmaken.

2026年6月19日

Goedemorgen CJ van Arkel,

et is vervelend om te lezen dat je aanvraag niet is gehonoreerd en dat de reden daarvoor voor jou onduidelijk is gebleven. We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring is.

Wij zijn zelf geen notariskantoor, maar een vergelijkingsplatform dat aanvragen kosteloos doorzet naar notarissen. De beslissing om een aanvraag wel of niet in behandeling te nemen ligt altijd bij de betreffende notaris. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, zoals beperkte capaciteit, een focus op cliënten uit de eigen regio of de keuze om bepaalde dossiers tijdelijk niet aan te nemen. Op dit moment zien we bovendien dat veel notariskantoren erg druk bezet zijn.

Juist omdat wij begrijpen dat zo'n afwijzing vragen oproept, kijken we graag met je mee. We kunnen vaak toelichten wat er is gebeurd, samen onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn en eventueel helpen met aanvullende aanvragen bij andere notarissen. Heb je hierover al contact opgenomen met onze klantenservice voordat je deze review plaatste? We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder.

Accurate service

Vlot afgehandeld

2026年6月16日

Goedemorgen Familie L Jansen,

Fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen en dat je onze dienstverlening als accuraat hebt ervaren. We doen ons best om het vergelijken en aanvragen van offertes zo eenvoudig mogelijk te maken, dus mooi dat dat voor jou goed heeft uitgepakt.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。