Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 aircoâs. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... ãã£ãšèŠã
Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. âDit kan wel, dit kan nietâ. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden âHebben jullie aan een vloer... ãã£ãšèŠã
Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!
Kapelhof, 4101EX, Culemborg, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
top installatie en afwerking. jammer wel weinig uitleg over het gebruik.

De Leidinggevende ããã®åç
Exact uitgevoerd volgens afspraak door vriendelijke Patrick. Ook prettig het vertrouwen dat we kregen om geen aanbetaling te hoeven doen.

De Leidinggevende ããã®åç
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Leidinggevende. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie verliep alles vlekkeloos. Afspraak is afspraak: hij kwam keurig op tijd, hield zich aan alle afspraken en werkte zeer zorgvuldig en netjes. De installatie is professioneel uitgevoerd, met veel oog voor detail. Daarnaast is hij erg flexibel en servicegericht â echt iemand die met je meedenkt en net dat stapje extra zet.
Een absolute aanrader voor iedereen die gaat voor betrouwbaarheid en deskundigheid!

De Leidinggevende ããã®åç
Airco's installeren kunnen velen met ongeveer dezelfde offertes. Waar het voor mij om gaat is betrouwbaarheid, samenwerking, manier waarop advies wordt gegeven, en hoe er gehandeld wordt als iets even niet lekker loopt. Patrick is top.

De Leidinggevende ããã®åç
PATRICK HEEFT ALLES KEURIG NETJES OPGEHANGEN EN AANGESLITEN. OOK EEN GOEDE UITLEG GEGEVEN. TOP

De Leidinggevende ããã®åç
Vriendelijk en voorzichtig met spullen in huis. Vragen worden met aandacht beantwoord.

De Leidinggevende ããã®åç
Voor de tweede keer een airco laten plaatsen door Patrick nu voor onze slaapkamer en net als de eerste keer is dit prima en fijn verlopen . Alles wordt netjes opgeruimd en hij is zeer professioneel aan het werk. De leidinggevende is echt een aanrader voor wie nog een airco wil laten plaatsen . Bedankt Patrick voor de fijne service gr.

De Leidinggevende ããã®åç
Scherpe offerte gekregen (geen betaling vooraf!), zonder poespas. In één dag 2 airco buiten units en 4 binnen units geplaatst en rommel netjes opgeruimd. Communicatie verloopt uitstekend. Bedankt Patrick!

De Leidinggevende ããã®åç
Patrick heeft bij ons in augustus 2025 een airco geïnstalleerd. Fijn en duidelijk in de communicatie en advies. De airco is heel netjes en snel geïnstalleerd. Ook alle leidingen zijn weggewerkt dus het resultaat is super strak. Ik zou hem absoluut aanraden!

De Leidinggevende ããã®åç
duidelijk en overzichtelijk, geen verrassing achteraf, vriendelijk en mee denkend.

De Leidinggevende ããã®åç
De aircowereld is een wonderlijke wereld; een fascinerende wereld. In de praktijk komt het erop neer, dat je als aircoboer alles moet kunnen. En dat je ook alles moet doen. Even dacht ik: zouden die mooie reviews waar zijn? Zou het? Maar toen ik met Patrick had kennisgemaakt, wist ik het. Dit is de man! Die eerste indruk, die spontaniteit en die goede ideeën. Gewoon en nuchter. Niks dure kreten. En de werkelijkheid heeft het bewezen. Het ombouwen van een 17 jaar oude LG naar een fonkelnieuwe Daikin. Ga er maar aanstaan. Maar voor Patrick is het gesneden koek. Hij heeft een bak vol weetjes en weet van elke dag een succes te maken. Zoveel aircoâs, zoveel klanten, zoveel zinnen. Tijd om te eten neemt hij nauwelijks, Patrick werkt gewoon door. Wat drinken gaat nog net. En hij legt uit wat hij doet; niks geheimzinnig. Ook de oplevering is vlekkeloos. Letterlijk. Hij poetst keurig de laatste vlekjes weg, haalt de stofzuiger erbij, en legt nog even uit hoe het systeem werkt. Echt, ik kan het iedereen aanraden. Airco hoeft niet duur te zijn. O ja, hij nam de oude installatie ook nog mee. Oude service in een moderne wereld. En na een week fladdert een onderhoudscontract in de bus. Goede service voor een faire prijs. Altijd zeker. Altijd Patrick.

De Leidinggevende ããã®åç
We had a remarkable experience with Patric.
We received honest and clear advice.
He helped us with the maintenance of our old aircon and installed a new aircon with much precision and accuracy.
It whole job was exquisite and clean.

De Leidinggevende ããã®åç
Advies op maat, zeer netjes afgemonteerd, netjes en beleefd.
Zeer tevreden zijn wij.

De Leidinggevende ããã®åç
Wij zijn erg tevreden met de airco's en dat wij dit bij de Leidinggevende hebben uitbesteed. Patrick werkt netjes, adviseert goed en komt de afspraken na. Van A tot Z is het duidelijk wat er gebeurt in je huis.
Daarnaast is Patrick gewoon een fijn persoon om over de vloer te hebben. Ook contact met de backoffice verliep vlot. Dwz snelle reactie op vragen en vlot afspraken kunnen maken.

De Leidinggevende ããã®åç
De opstelling is perfect uitgevoerd en heel mooi afgewerkt

De Leidinggevende ããã®åç
Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor De Leidinggevende.
Patrick denkt mee en geeft goed advies.
Wij hebben 5 units laten plaatsen en deze zijn keurig geplaats, netjes afgewerkt en alles is opgeruimd en schoon achter gelaten.
Bedankt!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ