Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 aircoâs. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... ãã£ãšèŠã
Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. âDit kan wel, dit kan nietâ. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden âHebben jullie aan een vloer... ãã£ãšèŠã
Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!
Kapelhof, 4101EX, Culemborg, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Blij met de keuze die we gemaakt hebben voor de Leidinggevende. Werkelijk niets meer dan lof. Vriendelijk, duidelijk, netjes en snel 5 airco's geplaatst. Laat de zomer maar komen.

De Leidinggevende ããã®åç
Wij wilden na onze zolderverbouwing ook graag een airco laten plaatsen om zowel de zolder etage als de 1e verdieping te kunnen koelen in de zomer. Patrick heeft goed met ons meegedacht wat hiervoor de beste oplossing was. Hij werkt erg netjes en is prettig om mee te communiceren! :) Aanrader!

De Leidinggevende ããã®åç
Goede communicatie, goede prijs en er wordt erg netjes gewerkt.

De Leidinggevende ããã®åç
Zeer positieve ervaring met plaatsen airco. Oplossingsgericht met goede communicatie. Houden goed rekening met wensen van de klant. Vriendelijk

De Leidinggevende ããã®åç
Op tijd, vriendelijk, professioneel en pas weg tot mijn aircoâs weer als nieuw waren en roken :) Meteen een jaarlijks onderhoudscontract genomen!

De Leidinggevende ããã®åç
Heel soepel traject van offerte, afspraken, installatie en betaling. Netjes en vriendelijk gewerkt, goed meegedacht. Buitenunits mooi uit het zicht geplaatst!
Twee verbeterpuntjes: inschatten van plek van leiding op de buitenmuur, in relatie tot de plaatskeuze van de binnenunit. En aanbrengen van ommanteling van electriciteitskabel in de grond.

De Leidinggevende ããã®åç
Door Patrick is bij ons het huis voorzien van 5 airco units. Vanaf het moment van eerste contact liep alles gesmeerd, de communicatie is prettig en adequaat. Bij de intake is goed meegedacht over onze wensen en is er een efficiënte oplossing gekomen. De offerte was concurrerend, helder en transparant, dit proces verliep geheel digitaal wat ik prettig vind. Plaatsing is soepel en netjes verlopen. Er wordt schoon gewerkt, Patrick is prettig in de omgang en komt afspraken na. Ook de ondersteuning op de achtergrond verliep soepel, van het plannen van afspraken tot aan de Facturatie aan toe. Kortom een aanbeveling waard.

De Leidinggevende ããã®åç
Goede prijs kwaliteit. Denkt mee en afspraken worden nagekomen. Alles ook netjes uitgelegd. Top vakwerk!!

De Leidinggevende ããã®åç
Van prijsaanvraag tot oplevering prima. Goed contact en offerte gevolgd door een fijn geplande uitvoering.

De Leidinggevende ããã®åç
Duidelijke prijs afspraken voor de start.
Snel & netjes
Zeer vriendelijk en betrouwbaar

De Leidinggevende ããã®åç
Alle afspraken nagekomen. Alles netjes weggewerkt. Let even op met de app als je een wifi module laat plaatsen, want ieder apparaat moet een eigen account hebben. Anders kom je niet in de app.

Netjes afgewerkt.
Betrouwbaar in het nakomen van de afspraken.
Heldere communicatie

De Leidinggevende ããã®åç
Heldere afspraken en communicatie. Nette installatie en afwerking. Kortom, tevreden.

De Leidinggevende ããã®åç
Denkt goed mee en komt afspraken na, werkt zorgvuldig en netjes. In bezit van vereiste keurmerken. Geen verrassingen achteraf.

De Leidinggevende ããã®åç
Wij hebben 2 airco's laten installeren door de Leidinggevende met een uitstekend resultaat. Voorafgaand een offerte met duidelijke uitleg en advies van Patrick. Top bedrijf!!

De Leidinggevende ããã®åç
Professionele uitgevoerde Installatie van een warmtepomp en gasketel.Overzichtelijke offerte en factuur.Klantvriendelijke benadering.
Betrouwbare onderneming die de afspraken nakomt.

De Leidinggevende ããã®åç
Goed bedrijf, vakkundig, sociaal en kwalitatief zeer goed. Komt zijn afspraken na en communiceert indien nodig, snel.
Een aanrader voor je nieuwe airco..
Ad

De Leidinggevende ããã®åç
Vakkundig en duidelijk! Patrick heeft bij ons een nieuwe CV ketel en warmtepomp geplaatst waar we zeer tevreden mee zijn. Het voortraject (advies en offerte) was helder. Alles is ook conform planning en budget opgeleverd. Daarnaast is het een geweldige bedrijfsnaam!

De Leidinggevende ããã®åç
Recent heb ik een geweldige ervaring gehad. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ik met een professional te maken had. Hij dacht echt met me mee over de beste plek voor de installatie en hield rekening met mijn wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Tijdens de montage werkte hij snel, netjes en uiterst precies. Bovendien was hij ontzettend vriendelijk en nam de tijd om alles uit te leggen over het gebruik van de airco. Het hele proces verliep vlekkeloos, en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

De Leidinggevende ããã®åç
Patrick is ervaren, vriendelijk en heeft ons enorm geholpen. Wij zijn heel blij mee. Mijn vriendin heeft hem aanbevolen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã