âŠJeg ved helt Êrligt ikke, hvad jeg havde gjort uden Sonja fra Den Gode Barsel. Da min datter var helt nyfÞdt, var jeg fuld af bekymringer omkring amning trods et tidligere fint ammefor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi kender Sonia fra Den gode barsel fra 2023 hvor hun var den der hjalp os med at fÃ¥ vores sÞn til at at kunne fÃ¥ nok at spise, tage pÃ¥ og der ved trives. Jeg fuld ammede pÃ¥ ét bryst i 6 mÃ¥neder o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sonja kom akut og med kort varsel to the rescue, da vi oplevede problemer med ammeetableringen ved vores en uge gamle sÞn. Forinden hendes besÞg oplevede vi problemer med at fÃ¥ lagt ham til, fÃ¥ ham ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deltog, sammen med min partner, i online ammekursus, inden min sÞn blev fÞdt i 2021. Ammekurset var altafgÞrende for, at vi fik et godt og roligt ammeforlÞb efter fÞdslen. Der var ikke meget hjÊlp at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Den gode barsel er det os, Sonja og Louise, du mÞder. Vi er begge IBCLC certificerede ammevejleder med en sundhedsfaglig baggrund som jordemoder (Sonja) og sygeplejerske (Louise). Siden 2015 har vi hjulpet tusindvis af familier godt fra start med amningen â bÃ¥de dem, der Þnsker en tryg ammeopstart, og dem, der kÊmper med svÊre ammeudfordringer. Vi er blandt de mest erfarne i Danmark inden for ammevejledning og vurdering af tungebÃ¥nd, og vi brÊnder for at give forÊldre den stÞtte og tryghed, de har brug for. Vi tilbyder ammevejledning, som er skrÊddersyet til jer og jeres baby â uanset om det handler om ammeopstart, smerter, for lidt eller for meget mÊlk, eller bekymringer om barnets trivsel ved brystet. Vi har stor erfaring med vurdering af tunge- og lÊbebÃ¥nd, og tilbyder grundige vurderinger bÃ¥de som hjemmebesÞg pÃ¥ hele SjÊlland eller i vores hjemmeklinik i Lejre. Hos os kan I fÃ¥: ⢠Akut ammehjÊlp og ammevejledning i jeres hjem pÃ¥ hele SjÊlland ⢠Vurdering af tungebÃ¥nd og lÊbebÃ¥nd â enten hjemme hos jer eller i vores hjemmeklinik i Lejre ⢠Telefonkonsultationer nÃ¥r hurtig rÃ¥dgivning er nÞdvendigt ⢠Vores populÊre online ammekursus med praktiske teknikker til en god ammeopstart Vi ved, hvor afgÞrende det er at fÃ¥ kvalificeret hjÊlp i tide, og derfor lÊgger vi vÊgt pÃ¥ nÊrvÊr, grundighed og tid til jer. Hos os fÃ¥r I ikke en standardlÞsning, men individuel vejledning baseret pÃ¥ mange Ã¥rs erfaring og opdateret viden. Vi glÊder os til at stÞtte jer med faglig kompetent og omsorgsfuld ammevejledning, sÃ¥ I kan fÃ¥ den bedste start pÃ¥ livet som familie. Sonja & Louise
é£çµ¡å
EgÞjevej 142, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- +4560658597
- kontakt@dengodebarsel.dk
- dengodebarsel.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UundvÊrlig vejledning
Da min datter var helt nyfÞdt, var jeg fuld af bekymringer omkring amning trods et tidligere fint ammeforlÞb for min sÞn.
Sonja tog mig seriÞst fra fÞrste Þjeblik og lavede en virkelig grundig vurdering af min datter. Det viste sig, at hun allerede fÃ¥ dage efter fÞdslen kÊmpede med flere ting â stramt tungebÃ¥nd, lÊbebÃ¥nd og spÊndinger i bÃ¥de krop og nakke.
Det, der gjorde den stÞrste forskel for mig, var måden Sonja mÞdte os på. Hun skabte ro midt i en sårbar tid og fik os til at fÞle, at vi ikke stod alene. Hun lagde en klar plan og guidede os skridt for skridt, så vi hele tiden vidste, hvad nÊste skridt var.
Sonjas makker Louise gav også min datter en kropsbehandling, som gjorde en kÊmpe forskel. Allerede samme dag havde jeg et meget mere roligt barn, og hun kunne pludselig amme langt bedre. Det var ret vildt at opleve, hvor hurtigt hendes krop fandt mere ro.
Jeg oplevede ogsÃ¥, at Sonjas tilgang til amning var utrolig befriende. Det var ikke âalt eller intetâ. Hun arbejdede med forskellige redskaber og metoder, sÃ¥ bÃ¥de min datters behov, min mentale tilstand og hendes vÊgtÞgning blev taget seriÞst. Det gjorde hele processen meget mere overskuelig og tryg.
I dag fuldammer jeg min datter pÃ¥ 9 uger â og jeg er ikke i tvivl om, at Sonja og Louise har haft en kÊmpe rolle i, at vi nÃ¥ede hertil.
Hvis jeg skulle give ét råd til gravide eller nybagte mÞdre, så er det at give sig selv den gave at få deres hjÊlp. Det er uden sammenligning de bedste penge, jeg har brugt i min barsel.
Flaskevejledning
Vi kender Sonia fra Den gode barsel fra 2023 hvor hun var den der hjalp os med at få vores sÞn til at at kunne få nok at spise, tage på og der ved trives. Jeg fuld ammede på ét bryst i 6 måneder og derefter til han var halvandet.
Trods det lykkedes at amme, var det meget krÊvende og opslidende. Vi valgte da lillebror var få timer gammel at han skulle ernÊres med MME.
Vi fik Louise ud til at hjÊlpe os med at få den bedste start på at skulle give vores lille, flaske. Alt ved besÞget var en god oplevelse. Professionel, rolig, omsorgsfuld og utrolig dygtig til sit arbejde. 3 dage gammel og meget vigtig og brugbar vejledning til hvordan vi bedst giver flaske. Det fungere bare!
Information om hvordan vi undgÃ¥r at âoverfodreâ, at lytte og se efter vores lille signaler fÞr, under og efter et mÃ¥ltid. Vigtigt ogsÃ¥ at nÊvne, selvom det kan fÞles tabubelagt ikke at kunne/ville amme, var der INTET ved Louises besÞg der fik os til at fÞle sÃ¥dan, tvÊrtimod. Kun respekt for vores valg og at vi alle havde samme dagsorden, nemlig at vi med ro i maven kunne give vores lille MME pÃ¥ flaske.
Vores stÞrste anbefaling!

Kan varmt anbefale Sonja fra Den godeâŠ
Kan varmt anbefale Sonja fra Den gode barsel.
Sonja er knald dygtig og virkelig sÞd.
Sonja er helt sikkert grunden til, at jeg ikke har måtte opgive amningen.
Hun opdagede vores datters stramme tungebånd og vi fik god vejledning i forbindelse med dette.
Efter klippet havde jeg besÞg af Sonja igen, hvor vi desuden fik gode Þvelser til at stÞtte amningen.
Sonja er sÞd til at give god råd omkring baby og er altid sÞd til at svare på mails med spÞrgsmål.
Vi er meget taknemmelige for Sonjas kÊrlige hjÊlp.

Den gode barsel ããã®åç
Hvis du overvejer en ammevejleder - ring til dengodebarsel!!!
Sonja er en helt igennem fantastisk ammevejleder. Efter grundig gennemgang af sutteteknik, ammestillinger, og tunge/lÊbebÃ¥nd fandt Sonja hurtigt ud af, at min datter havde et stramt bagvedliggende tungebÃ¥nd som gjorde det umuligt for hende at danne vakuum og amme ordentligt - trods sundhedsplejerskens ord pÃ¥ âat det sÃ¥ fint udâ. Sonja foreslog, at vi fik det klippet, og fulgte op med kranio sakral terapi for at fÃ¥ lÞsnet spÊndinger efter en hÃ¥rd fÞdsel og klip af tungebÃ¥nd.
Derudover var Sonja klar på gode råd via e-mail og det var muligt at sende videoer for at få feedback på ammeteknik og stilling.
Halvanden uge efter klip af tungebånd og to omgange kranio sakral terapi kan min datter nu få tungen i gangen, danne vakuum og amningen kÞrer bare. Jeg har teknikkerne til at hjÊlpe min datter ift. om hun hÊfter forkert eller ej, hvilket gÞr en kÊmpe forskel. Hvis det ikke havde vÊret for Sonja havde jeg opgivet amningen.
Tusinde tak for din hjÊlp Sonja. Du har min stÞrste anbefaling.
De stÞrste kram
Natasha

HjemmebesÞg
Uvurderlig hjÊlp!
Jeg skrev sent på aftenen og Sonja var der nÊste morgen. Og så er Sonja bare skide dygtig (og mega sÞd).
MEN hvor ville jeg dog Þnske at det offentlige system kunne hjÊlpe alle mamas derude (og desvÊrre ikke kun dem der har råd til at sÞge privat hjÊlp).
Sidste gang havde jeg et âskodâ ammeforlÞb, pÃ¥ trods af jeg havde forberedt mig med kurset (som ogsÃ¥ er rigtig godt).
Dog var min fÞdsel kompliceret og derfor skulle der tages andre hensyn i betragtning for et vellykket ammeforlÞb.
Et vellykket ammeforlÞb er for mig ikke lig med at baby og mor overlever. SÊt venligst barren lidt hÞjere op.
Et vellykket ammeforlÞb er et amningsforlÞb der ikke er fyldt med tvivl, angst eller smerter.
Jeg fortryder jeg ikke sÞgte kompetent hjÊlp den gang. Og jeg fik desvÊrre ikke den bedste vejledning af hospitalet eller sundhedsplejersken (selvom de var rigtige sÞde og empatiske).
Efter min anden fÞdsel, tog jeg kontakt med det samme jeg kom hjem fra hospitalet.
Det er så meget lettere at hoppe på toget når der kÞrer fra perronen end at halse bagefter.
Hvis du overvejer en gave til en kommende fÞrstegangsmor, så giv hende et privat hjemmebesÞg, det er helt klart en god investering og burde vÊre alle mamas forundt.
Varmeste anbefalinger herfraâ¥ïž
Dbh
G. W.

Fantastisk omsorgsfuld ammevejleder!
Til mit fÞrste barn brugte jeg Sonja til akut ammevejledning og opfÞlgning efter nogle måneder - og jeg har vÊret så glad for hele forlÞbet. Sonja er kompetent, dygtig til at vise i praktisk og kommer med virkelig meget erfaring, så man som nybagt mor er helt rolig efterfÞlgende.
Sonja er også god til at vejlede i andre udfordringer, fx sÞvn, urolige aftener, og alt det som fÞlger med et spÊdbarn.
Derudover har Sonja altid vÊret tilgÊngelig når jeg efterfÞlgende har haft udfordringer - fx med svamp, tilstoppet mÊlkekirtel mv.
Jeg har nu fået mit andet barn, og inden da tog jeg online ammekursus med Sonja for at genopfriske, men jeg var nÞdsaget til at få Sonja på besÞg igen, da vores yngste også dÞjer med stramt tungebånd, lÊbebånd og spÊndinger i kÊben/mundgulvet.
Mine bedste anbefalinger går til Sonja og den gode barsel!

Den gode barsel ããã®åç
Havde et fantastisk besÞg fra Sonja
Havde et fantastisk besÞg fra Sonja. Hun var super sÞd og forstående. Jeg havde vÊret nervÞs for, at hun ville vÊre uenig i brug af fx sut eller modermÊlkserstatning som natflaske. Men her tog jeg helt fejl. Sonja mÞdte mig der hvor jeg var og fik mig til at fÞle, at jeg gÞr alt det rigtige :)
Sonja tog sig god tid og var så sÞd ved min sÞn. Desuden viste hun mig, hvordan jeg bruger en strÊkvikle. Dette var fantastisk.
Jeg vil klart gÞre brug af Sonja igen, hvis vi får brug for dette senere.

Den gode barsel ããã®åç
De bedste penge givet ud!
Virkelig god hjÊlp. Problemet blev identificeret meget hurtigt med dertilhÞrende vejledning!
Jeg havde akut brug for ammevejledning da min sÞn skreg hver gang han blev lagt til.
Vi fik hurtigt en tid og Sonja kunne hurtigt konstatere at min sÞn var lÃ¥st ved den ene skulder, vi kunne nemlig godt lÊgge ham til pÃ¥ hans ene side, vi fik anbefalet en osteopat, vi fulgte de anbefalinger vi fik fra Sonja med hvordan jeg skulle lÊgge ham til, og det hjalp med det samme. Efter ÃN tur hos ostepaten var der intet skrigeri mere. Derudover fik vi vejledning iht. ammeteknik og stillinger. Vi ammede et Ã¥r.

Den gode barsel ããã®åç
Hav et reelt problem fÞr I booker ellers er det penge ud af vinduet
Det er snart et halvt Ã¥r siden jeg henvendte mig pr mail for at sÞge rÃ¥d omkring min dengang 3 mÃ¥neder gamle sÞn der af en fysioterapeut fik konstateret stramt tungebÃ¥nd. Dette skrev jeg til âden gode barselâ og fortalte at min sÞn havde svÊrt ved at die men dog var det lykkes i 3 mÃ¥neder. Han tog pÃ¥ og jeg havde ingen sÃ¥r pÃ¥ mine bryster eller brystbetÊndelser. Sonja skrev hurtigt at det kunne de godt hjÊlpe med men at de skulle se pÃ¥ det ved en konsultation. NÊste dag kom en ammevejleder og hun kunne lige prÊcis hjÊlpe med nul og en fis og til den nette sum aâ 2300kr. Vi havde ikke noget problem og ammede pÃ¥ vores mÃ¥de. Det kunne vÊre dejligt hvis dette private firma engang imellem ogsÃ¥ kunne vÊre Êrlig i en mail og skrive, pÃ¥ baggrund af dine oplysninger tror jeg ikke vi kan hjÊlpeâŠ
SÞrg for at havde et reelt problem fÞr i hyer en privat ammevejleder. De koster en formue og mange kommuner har gratis ammevejledere. Desuden er det blevet totalt in at vurdere stramt tungebånd og det er blevet en skarp forretning for nogle. Min sÞn er ikke klippet og jeg har fuldammet ham i 8,5 måneder indtil han sagde stop og nu spiser han fint fÞde.

Den gode barsel ããã®åç
Louise reddede vores amning!!ð«¶ð»
Til Louise 𥰠Af hjertet tak for din hjÊlp ift. stramt tunge og lÊbebÃ¥nd. Jeg var den mor, som havde mistanke om dette grundet tidligere forlÞb med storebror. Mange fagfolk havde tjekket tungebÃ¥nd og mente det var helt fint og amning sÃ¥ fin ud. Men jeg genkendte symptomer fra den store og fik alle de fagfolk jeg var i kontakt med til at tjekke det. Indtil jeg stolede pÃ¥ egen mavefornemmelse og kom til Louise! Efter sÃ¥ god og omsorgsfuld vejledning fik vi klippet tungebÃ¥nd og lÊbebÃ¥nd og her snart 6 mdr gammel baby ammer jeg stadig og uden problemer!!ð Jeg nÃ¥ede kun at amme storebror i 4,5 mdr med kamp og supplering med erstatning til sidst.. Jeg mÃ¥tte derfor sende en besked og takke jer bÃ¥de for vejledning hos Louise men ogsÃ¥ for jeres brugbare opslag pÃ¥ Instagram!

Glimrende online ammekursus
Et virkelig fint online ammekursus med tilhÞrende e-bog tilsendt. Informativt og på et niveau hvor alle kan fÞlge med.

Sonja reddede vores amning
Sonja kom akut og med kort varsel to the rescue, da vi oplevede problemer med ammeetableringen ved vores en uge gamle sÞn. Forinden hendes besÞg oplevede vi problemer med at få lagt ham til, få ham til at gabe hÞjt nok og amningen bar prÊg af smerter hos mor hele vejen igennem. Allerede under Sonjas besÞg lykkedes det med hendes hjÊlp og korrigering af teknik at få ham lagt korrekt til og uden smerter, og amningen har fungeret smerte- og problemfrit lige siden. Af hele hjertet tak til Sonja for at redde amningen af vores sÞn!

Den gode barsel ããã®åç
Det bedste du kan gÞre for dig selv som nybagt mor
20 dec kom min sÞn til verden, amningen drillede os fra start af, og under vores indlÊggelse på mor barn afsnittet, var der ingen sygeplesker der kunne hjÊlpe os.
Vi opsÞgte også sygehuset dagene efter vi var kommet hjem, fordi vores sÞn grÊd så meget, men sygehus personalet sagde at alt var i den skÞnneste orden, selv om min mavefornemmelse sagde noget andet. Da vi var midt i juledagene, gik vi mildest talt i panik. Vi kontaktede sonja fra den gode barsel, som midt i juledagen rykkede ud til akut ammevejledning.
FÞr besÞget frygtede jeg hver amning, men sonja fik ro på, hjalp med nogle gode ammestillinger hvor min baby ikke blev kvalt i min store barm,
Yder mere hjalp sonja os med at se at vores sÞn havde nogle spÊndinger i rykken.
Vi har haft besÞg af sonja 2 gange, og det skulle alle nybagte mÞdre virkelig gÞre for dem selv, for mine bange andelse og mavefornemmelse havde jo ret, amningen kunne sagtens blive bedre med den rette hjÊlp.

AmmehjÊlp i eget hjem ðž
AmmehjÊlp i eget hjem ðž
Vi havde besÞg af Sonja for nyligt, da min datter kun var 5 dage gammel. Amningen gjorde så ondt, og jeg vidste ikke hvordan jeg skulle komme gennem dagen for smerter med en frustreret baby.
Vores sundhedsplejerske havde sagt jeg bare skulle klÞ på, men jeg kunne ikke holde smerterne ud, og sendte derfor bud efter Sonja fra Den gode barsel.
Sonja kom os til undsÊtning med et besÞg hjemme i vores trygge rammer. Med et par timers meget kyndig vejledning, gjorde Sonja mig rolig ved at amning IKKE skal gÞre ondt. Efter en masse Þvelse med de rette teknikker, har vi nu en glad og mÊt datter, og vigtigst af alt - en rolig mor der nyder alle dagens amninger.
En KÃMPE ABBEFALING af Sonja, dengodebarsel.dk og privat ammevejledning.
Også E-bogen var en rigitg god stÞtte, som jeg fortsat bruger for at sikre mig de rette forudsÊtninger for vores amning.
Tusinde tak Sonja, fra Maria og Mathildeð©·

Den gode barsel ããã®åç
Ammevejledning hjemme. Stor anbefaling!
Jeg har haft besÞg af Sonja fra Den Gode Barsel ved både fÞrste og nu andet barn. Jeg har ammet fÞrste barn i nu 2,5 år og andet barn i et halvt år.
Med den viden jeg havde fra amning af mit fÞrste barn, havde jeg besluttet at jeg ved andet barn ville have en ammevejleder ud for at komme (selv)sikkert fra start, så jeg aftalte med Sonja at hun ville komme på besÞg når mÊlken var lÞbet til efter fÞdslen.
Sonja er yderst kompetent og giver rigtig god og vidensrig vejledning. Hun deler sine tanker og forklarer hvad hun kigger efter og ser mens hun undersÞger, og hun videregiver hvad man selv skal kigge efter ved amningen (både mor og far) og svarer enormt godt på alle mine mange spÞrgsmål. Også selvom jeg har lÊst nettet tomt for viden om amning allerede. Det er tydeligt at hun er vandt til at undervise, også sundhedsprofessionelle, hvilket fungerer rigtig godt for min hjerne. Hun er både empatisk og pragmatisk i sin tilgang.
Begge mine bÞrn har let stramt tungebånd af type 4, men ingen af dem er blevet rådet til klip fordi de mundmotorisk er fungeret godt nok. Både til amning på kort sigt, og madopstart på lÊngere sigt. Det har vÊret vigtigt for mig at trÊkke på den ekspertise Sonja har, fordi dette tidligere har vÊret forbundet med stor usikkerhed hos mig på vegne af mine bÞrn, og hun har vÊret god til at dele af sin ekspertise.
Udover tungebånds-problematikken har vi diskuteret den gode amning, at lÊgge den perfekte amning på hylden, gode ammestillinger til forskellige stadier og aldre, sÞvn, vÊkning i ammeopstarten og tandem-amning.
Jeg tilråder altid kommende forÊldre at give dem selv den gave at få en kompetent ammevejleder ud efter fÞdslen, hvis de har midlerne til det. Det er så godt givet ud og den bedste barselsgave du kan Þnske dig.

Verdens bedste ammekursus
Sonjas online ammekursus reddede mit ammeforlÞb!
Fantastisk kursus med alt du behÞver at vide om amning. Med tilhÞrende e-bog som fungerede som uundvÊrligt opslagsvÊrk, når man lige skulle tjekke noget. Tak Sonja <3

Ammekursus og webshop
Jeg har benyttet mig af ammekurset, og det var GULD vÊrd. Derudover var den bog som fÞlger med kurset genial, og jeg har brugt den som opslagsvÊrk SÃ
mange gange under mit ammeforlÞb med min datter. Vi ammede indtil hun var 28 måneder, og jeg tror ikke vi var blevet ved så lÊnge, hvis ikke jeg havde fÞlt mig så godt klÊdt på til amning, som jeg gjorde.
Jeg har desuden flere gange kÞbt produkter fra webshoppen, og vÊret meget tilfreds.
Kan varmt anbefale Sonja og Den Gode Barsel.

God professionel ammerådgivning
Kan stÊrkt anbefale både online amme-kursus + ammerådgivningen. Efter en hård ammeopstart og med min viden fra kurset, kontaktede jeg Den Gode Barsel. Fik hurtigt arrangeret ammebesÞg, fik god vejledning, som medfÞrte, at amningen gik godt resten af tiden.

Den gode barsel ããã®åç
Virkelig en god investering.
Jeg har både vÊret på ammekursus, kÞbt online kursus og fået ammehjÊlp, da jeg ammede mine bÞrn. Sonja er herlig og dygtig, og jeg anbefaler Den gode barsel til alle.

Den gode barsel ããã®åç
SOS-hjÊlp fra e-bog har Êndret kompliceret amning indenfor et dÞgn
Har deltaget i onlinekurset inden jeg fÞdte og har i nat genfundet den e-bog der fulgte med kurset, hvor jeg virkelig har fået god information om at redde mine amme-komplikationer som har bestået af et meget spÊndt bryst og sår på brystvorter. Min datter er snart 2 uger gammel.
Bogen guider én udfÞrligt igennem alt fra sutteteknikker og råd til korrekt sårheling.
KÊmpe anbefaling af Sonja, hendes kurser og materiale â€ïž

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ