レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Pakketje en producten zien er netjes uit. Veel praktische tips gelezen in het magazine. Levering duurde uiteindelijk wel 6 werkdagen ipv de beschreven 1 tot 2. Gelukkig nog niet bevallen dus is het al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al koop je in deze box vooral praktische producten, de presentatie voelt echt als een verwenmoment. Wat me het meest verraste, was het magazine dat erbij zit. Waar je bij veel winkels een boekje me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne producten die ook echt waarmaken wat er word beloofd. Maakt het echt een stuk comfortabeler na je bevalling en dat kun je wel gebruiken!

5぀星のうち5の評䟡

Top producten! De peri bottle, koelpacks en bamboe zoogkompressen zijn echt uitkomsten. De witch hazel spray is lastig zeggen of het echt werkte, omdat ik geen referentie heb hoe het zonder was gewees... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Tevreden aankoop

De producten worden geleverd in een mooie stevige doos. Ik moet nog gaan bevallen, want ik ben nu 33 wkn zwanger van ons eerste kindje dus ik kan de producten zelf nog niet beoordelen maar zien er kwalitatief goed uit. Ook het contact met de klantenservice heb ik als prettig ervaren.

2026幎4月3日

Geweldig!

De producten uit de box zijn echt super, zou ze iedereen aanraden. Vooral de hazel witch spray en het verkoelend kraamverband hebben goed geholpen, verder werkt de peribottle ideaal en het kraamverband irriteert niet.

2026幎3月18日
5぀星のうち5の評䟡

Fijne communicatie en goede service!

Ik had de witch hazel spray besteld voor na de bevalling. Helaas is dit pakket kwijt geraakt door DHL. Via WhatsApp heel fijn contact gehad met het bedrijf. Er moest een onderzoek gestart worden, maar het pakket is helaas niet gevonden. Ik heb gratis een nieuwe toegestuurd gekregen. Deze is gelukkig zojuist wel aangekomen. Hele fijne communicatie en goede service!

2026幎3月11日

Een aanrader

Ik heb een postpartumbox besteld en later de broekjes. Het voelde aan alsof ik een kadootje voor mezelf had gekocht. Na de bevalling bleek het ook een kadootje te zijn. Het heeft mij door de eerste dagen heen geholpen. Vooral de icepacks en de peri botlle heb ik veel gebruikt.

2026幎3月5日

Matige en vervuilde box

De hoesjes voor om de coolers waren beschimmeld, het weer zat hier duidelijk in
 Hierdoor kon ik deze al niet gebruiken.
De peribottle kwam wel goed van pas, maar verder was het matig.

Mocht ik dit eerder weten had ik alles in de loop van de zwangerschap los en fysiek aangeschaft, scheelt een hoop geld en je weet wat je koopt.

2026幎1月15日

De Postpartumbox からの回答

Wat ontzettend naar om te lezen, en we snappen helemaal dat je schrikt als een product niet in orde lijkt.

Dit is absoluut niet wat je van ons mag verwachten, en het spijt ons enorm dat jij dit zo hebt ervaren.

We hadden je hier heel graag meteen mee geholpen, maar we zien dat we geen mail van je hebben ontvangen. Als je ons had gemaild, hadden we meteen met je meegekeken en dit direct voor je opgelost. Dit doen we alsnog graag! Kan je ons mailen via info@depostpartumbox.nl en dan lossen we het zo snel mogelijk op.

5぀星のうち2の評䟡

Peribottle, icepacks en postpartum sluitband

De peribottle fles en icepacks hebben mij zoveel geholpen! Aanraders! Helaas heb ik geen ruimte gehad om de postpartum sluitband uit te proberen bij gecompliceerd beloop en op aanraden van de arts, bij willen retourneren was helaas de termijn al verstreken. Besteld tijdens zwangerschap en recent pas bevallen. Geen aanrader dus om van tevoren te bestellen!

2026幎2月19日

De Postpartumbox からの回答

Dankjewel voor je review, wat fijn om te horen dat de peribottle en coldpacks je zó hebben geholpen! ❀

Jammer dat de postpartum sluitband uiteindelijk niet passend bleek. We snappen heel goed dat je hem dan graag had willen retourneren. Helaas kunnen we een bestelling van 4 maanden geleden niet meer retour nemen, omdat we dan niet meer kunnen garanderen dat het product nog in nieuwstaat is, en opnieuw verkocht kan worden.

Nogmaals dank voor het delen, en we wensen je een goed herstel toe.

5぀星のうち2の評䟡

Vind de broekjes alles behalve fijn

Vind de broekjes alles behalve fijn, de pijpjes zitten te strak en ik ben geen dik persoon..... Had er heel veel meer van verwacht. Ze krullen ook op en maandverband blijft niet plakken. Zou het niet weer bestellen.....

2026幎2月12日

De Postpartumbox からの回答

Hoi Monique, dank je voor je review. Wat jammer dat de broekjes in jouw geval niet comfortabel zitten. We besteden veel aandacht aan pasvorm en kwaliteit, maar we begrijpen dat dit voor iedereen anders kan uitpakken. We nemen je feedback mee, dank je wel voor het delen van jouw ervaring, dat waarderen we zeker!

Super blij mee!

Als de doos al binnenkomt met een mooie strik erbovenop, begint het feestje natuurlijk al gelijk! Wat fijn om een box te helpen met alles wat je nodig hebt in je kraamtijd. In plaats van alles zelf uit te zoeken en los aan te schaffen, is dat al voor je gedaan. Dit is zó fijn!

2026幎2月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス