レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een feestje om uit te pakken. De post partum periode is al alles behalve sexy, maar deze box maakt het allemaal net wat fijner. Mooie producten, fijne service en erg fijn om extra uitleg van producten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze box heeft mij zo ontzettend geholpen tijdens mijn postpartum periode. Alle spullen zijn mega fijn en handig. En ging hierdoor soepel door de kraamweek heen. Twijfel niet want dit wil je! Best... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al koop je in deze box vooral praktische producten, de presentatie voelt echt als een verwenmoment. Wat me het meest verraste, was het magazine dat erbij zit. Waar je bij veel winkels een boekje me... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Vind de broekjes alles behalve fijn

Vind de broekjes alles behalve fijn, de pijpjes zitten te strak en ik ben geen dik persoon..... Had er heel veel meer van verwacht. Ze krullen ook op en maandverband blijft niet plakken. Zou het niet weer bestellen.....

2026幎2月12日
De Postpartumbox ロゎ

De Postpartumbox からの回答

Hoi Monique, dank je voor je review. Wat jammer dat de broekjes in jouw geval niet comfortabel zitten. We besteden veel aandacht aan pasvorm en kwaliteit, maar we begrijpen dat dit voor iedereen anders kan uitpakken. We nemen je feedback mee, dank je wel voor het delen van jouw ervaring, dat waarderen we zeker!

Super blij mee!

Als de doos al binnenkomt met een mooie strik erbovenop, begint het feestje natuurlijk al gelijk! Wat fijn om een box te helpen met alles wat je nodig hebt in je kraamtijd. In plaats van alles zelf uit te zoeken en los aan te schaffen, is dat al voor je gedaan. Dit is zó fijn!

2026幎2月14日
5぀星のうち4の評䟡

Post partumbox Core

Ik had de post partumbox core voor mijzelf gekocht. Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan, want ik had alle spulletjes in een mandje gedaan in mijn nachtkastje. Ik had alles zo binnen handbereik, ook mijn kraamhulp vond het heel handig.

Mocht ik ooit een tweede kindje krijgen, dan zal ik zeker weer een aantal onderdelen bestellen. De hot/coldpacks blijven natuurlijk wel goed.

Het enige wat ik niet gebruikt heb is de thee en de witch hazel spray. Maar dat kwam doordat mijn kraamhulp dat eigenlijk afraadde en toen ben ik daarna vergeten dat ik het had. Iets met druk met een kleine baby 😉

Mocht je nou niet de middelen hebben om de hele box aan te schaffen, dan zou ik sowieso de peri bottle aanraden. Die is erg prettig en houdt ook de hechtingen, als je die hebt, mooi schoon. Verder vind ik de wasbare zoogcompressen ook heel fijn, er zitten er voldoende in dus je komt niet te kort!

2026幎1月22日

Geweldige producten

Geweldige producten die je echt gebruikt en werken tijdens je kraamperiode. De witch hazel spray heeft mij echt verlichting geboden. Ik heb ook de affirmatie-kaarten besteld, die erg fijn zijn voor wat positieve vibes

2026幎2月7日

Geweldige producten!

Geweldige producten!
Ik heb bij mijn 1e ook producten gehad zoals de Witch Hazel spray en inleggers maar de peri bottle raad ik echt iedereen aan! Wat een lifesaver is dat na de bevalling. Nu zwanger van de 2e moest ik natuurlijk wel weer de producten van de postpartumbox bestellen.

2026幎2月6日

Helemaal blij!

Besteld, snel binnen en prima verzorgd. De producten zijn super. Ik ben helemaal blij! 😍 je krijgt er zelfs een extra zakje bij voor de koelpacs omdat hygiëne hoog in vaandel staat.

2026幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Schimmel in de producten

De hoesjes van zowel de ice/warmte packs voor je borsten als de ice/warmte packs voor daarbeneden waren allemaal beschimmeld met zwarte schimmel wat helemaal in de stof zat en er zaten vieze vlekken in
. En dit verkoop je aan vrouwen die net bevallen zijn waar alles schoon/steriel moet zijn
.. jammer dat ik geen foto’s kan bijvoegen maar hier NIET BESTELLEN

2026幎1月12日
De Postpartumbox ロゎ

De Postpartumbox からの回答

Wat ontzettend naar om te lezen, en ook echt schrikken in de kraamtijd. Dit is absoluut niet wat je van ons mag verwachten, en het spijt ons enorm dat jij dit zo hebt ervaren.

We hadden je hier heel graag meteen mee geholpen, maar we zien dat we geen mail van je hebben ontvangen. Als je ons had gemaild, hadden we meteen met je meegekeken en dit direct voor je opgelost.

Op basis van de gegevens bij je review denken we je bestelling inmiddels te hebben gevonden. We nemen vandaag per e-mail contact met je op zodat we dit snel en netjes kunnen afhandelen.

Aanrader!

Fijne en overzichtelijke website die het erg makkelijk maakte om te bestellen.
Mijn pakket werd verrassend snel bezorgt waardoor ik gelijk gebruik kon maken van mijn producten. Deze zaten in een mooie verpakking en zijn super in gebruik. Een absolute aanrader voor elke zwangere/postpartum vrouw.

2026幎1月17日

Aanrader

Ik ben echt heel blij met deze post partum box. Alles was super netjes en hygiënisch verpakt en precies zoals beschreven. De producten zijn van goede kwaliteit. Ook het tijdschrift vond ik verrassend leuk en inspirerend om te lezen. Verzending was ook heel snel, ondanks het slechte weer afgelopen dagen. Absoluut een aanrader 🀍

2026幎1月10日
5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijk ben ik heel blij met de

Persoonlijk ben ik heel blij met de post-Partumbox. Ik heb vooral heel erg genoten van de zachte sheaButter voor de tepels, de zilveren tepelhoedjes en de peri bottle en de herbruikbare zoogkompressen. De kraamhulp was ook erg onder de indruk van hoe goed ik was voorbereid wat betreft verzorgingsproducten (allemaal door jullie box).

2025幎12月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス