レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een feestje om uit te pakken. De post partum periode is al alles behalve sexy, maar deze box maakt het allemaal net wat fijner. Mooie producten, fijne service en erg fijn om extra uitleg van producten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze box heeft mij zo ontzettend geholpen tijdens mijn postpartum periode. Alle spullen zijn mega fijn en handig. En ging hierdoor soepel door de kraamweek heen. Twijfel niet want dit wil je! Best... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al koop je in deze box vooral praktische producten, de presentatie voelt echt als een verwenmoment. Wat me het meest verraste, was het magazine dat erbij zit. Waar je bij veel winkels een boekje me... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super blij met de box

Super blij met de box! Een goede voorbereiding op de postpartum periode, met naar mijn idee alles wat je maar nodig hebt/kan hebben. De materialen die ik heb gebruikt raadt ik zeker aan! Een aantal producten ook niet nodig gehad, maar die bewaar ik voor baby nummer 2

2026幎1月1日
5぀星のうち5の評䟡

Prettige producten en goede kwaliteit

Ik heb losse producten besteld, omdat ik peribottle en warmte/koel compressen voor borst en perineum al had via kraampakket (wel zeer nuttige producten). Heel blij met de zoogcompressen, die zitten erg comfortabel. Ook de sluitband gekocht, die is ook prettig zeker voor af en toe wat extra stabiliteit in de eerste weken. Prettige producten en goede kwaliteit.

2025幎11月22日

Top!!!

Mijn herstel is na de bevalling echt versneld door de producten. Iedere vrouw zou dit moeten hebben om goed te kunnen herstellen. Zeker een aanrader.

2025幎12月9日
5぀星のうち4の評䟡

All in one pakket voor je kraamtijd

All in one pakket voor je kraamtijd! Ik had de postpartumbox gekregen voor mijn babyshower. Een verzorgd nette pakket met duidelijke instructies. De peribottle met kamillebloemen is een musthave! Echt waar dit is de fijnste uitvinding na je bevalling om het daaronder met zachte straling te spoelen. De which hazelspray kun je sprayen op je kraamverband. Het helpt met je herstel en het voelt zo aangenaam. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de verkoelende borstpacks voor stuwing, en bij pijn. Heel eenvoudig even in de vriezer en je kunt het zo gebruiken in je voedingsbh. Een aanrader voor alle mama’s in verwachting.

2025幎12月6日
5぀星のうち1の評䟡

Héél ontevreden - slechte ervaring

Héél ontevreden over mijn bestelling bij 'de postpartumbox'. De artikelen kwamen zeer vuil aan, precies alsof ze beschimmeld waren... (de hoesjes van de coldpacks & de colpacks zelf ook). Niet wat je verwacht bij het bestellen van postpartum artikelen... ze hebben beloofd nieuwe items op te sturen, echter heb ik deze nooit mogen ontvangen. Tip: bestel je postpartum artikelen ergens anders!

2025幎11月24日
De Postpartumbox ロゎ

De Postpartumbox からの回答

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren — dat is niet wat wij willen uitstralen.

Na je eerdere e-mail hebben we direct vervangende producten laten nasturen. Omdat dit vanuit twee verschillende magazijnen kwam, ging dit in twee losse zendingen. We zien dat het eerste deel wél is ontvangen, maar we hebben daarna geen bericht meer van je gekregen dat het tweede deel niet was aangekomen. Als we dat hadden geweten, hadden we dit uiteraard meteen opnieuw voor je geregeld.

We hebben je hierover inmiddels ook per mail bericht en nogmaals de vervangende producten toegestuurd.

Prachtig pakket!

Prachtig pakket! Vriendin kan elk moment bevallen en ze deelden op Instagram hoe graag ze dit pakket eigenlijk wilden. We hebben ze dus stiekem gekocht, volgende dag binnen! ❀🙏🏌 met een leuke strik erop, dus we pakken de doos en al in met papier! Prachtige artikelen die elke moeder verdient, het feit dat dit bestaat is gewoon geweldig! Iedereen verdient zo'n mooi pakket! Ze gaat er ontzettend blij mee zijn, dankjewel! 💙

2025幎11月28日
5぀星のうち5の評䟡

Verrassend al toen ik pakket ontving

Verrassend al toen ik pakket ontving met een mooie roze strik. Zijn niet de leukste dingen om te kopen maar wel heel erg nodig en dit maakt het dan toch echt wat prettiger. Kadootje aan jezelf. Inhoud top, mooie verpakkingen super set die kaart en alle uitleg op 1 overzicht. Ik ben helemaal fan.

2025幎11月26日

Postpartum helden

Witch hazel werkte prettig rook lekker en gaf verkoeling
. Hulde aan de peri botle ookal had ik geen hechtingen maar een schaafje voelde ik me schoon
 de coldpacks hebben me de stuwing door geholpen

2025幎11月5日

Een cadeautje voor mezelf

Een cadeautje voor mezelf voor als de kleine er straks is, iets wat ik bij mijn eerste kraamperiode echt gemist heb. Bestellen was eenvoudig en de levering was snel. Er zat een mooie strik op het pakketje waardoor het echt aanvoelde als een presentje voor mezelf :)

2025幎11月4日

Super snel geleverd

Gisteravond wat producten besteld en kreeg het vanmiddag al binnen, supersnel! De producten zitten in een mooie verpakking en zijn stevig ingepakt. Ik gebruik ze pas na mijn bevalling, maar de eerste indruk is top!

2025幎11月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス