レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne producten, ik had liever eerder van dit product gehoord zodat ik nog eerder dit product had kunnen gebruiken. Ik beveel het nu ook iedereen die bevallen gaat aan.

5぀星のうち5の評䟡

Een feestje om uit te pakken. De post partum periode is al alles behalve sexy, maar deze box maakt het allemaal net wat fijner. Mooie producten, fijne service en erg fijn om extra uitleg van producten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze box heeft mij zo ontzettend geholpen tijdens mijn postpartum periode. Alle spullen zijn mega fijn en handig. En ging hierdoor soepel door de kraamweek heen. Twijfel niet want dit wil je! Best... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Mijn kraamperiode was pittig maar

Mijn kraamperiode was pittig maar dankzij de producten van de Postpartumbox werd het iets beter! De producten zijn makkelijk in gebruik en zien er ook nog eens leuk uit! De peri bottle en cold/hot packs werken goed en zijn onmisbaar in de kraamperiode

2025幎8月18日

Belly wrap besteld

Belly wrap besteld. Komt in een mooie verpakking en lijkt van hele mooie kwaliteit. Ik kan de band helaas niet testen nog omdat ik nog niet bevallen ben maar op eerste gezicht vind ik de band er betrouwbaar uitzien. Ook geschikt voor meerdere maten. Ik ben zelf maat S/M. De snelle verzending was ook erg prettig!

2025幎9月11日
5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden en ik zou het iedereen aanraden!

Het geeft enorm veel rust dat je spullen in huis hebt waarvan je weet dat ze de tijd na de bevalling kunnen verzachten:)
Ik had het verkeerde pakket ontvangen en dit is super netjes opgelost.
Ik heb uiteindelijk niet veel nodig gehad uit het pakket omdat het herstel van mijn keizersnede goed verliep en ik weinig last had.
De dingen die ik hebt gebruikt waren top en ik hoor ook veel goeie ervaringen over de postpartumbox!

2025幎8月5日

Hele snelle service

Hele snelle service, ik moet over een paar weken bevallen en wou wat producten om mij te ondersteunen na de bevalling. Mooie duurzame producten te krijgen in de webshop. Ik moet nog ervaren hoe het bevalt maar ben er in iedergeval alvast content mee.

Het pakket kwam in een discrete doos bij mij binnen. Wat ik als prettig ervaarde.

2025幎9月9日
5぀星のうち5の評䟡

Ik twijfelde of dat ik dit wel nodig

Ik twijfelde of dat ik dit wel nodig had en zag het als iets extra’s. Toevallig kreeg ik de box cadeau Bij mijn babyshower en achteraf gezien was het echt het beste cadeau dat ik had kunnen krijgen! Zonder alle dingen die er in zaten was mijn kraamtijd echt anders geweest.
Dus als je twijfelt: gun jezelf dit pakket en een kraamtijd waar alles voor handen is wat je nodig hebt.

2025幎8月30日
5぀星のうち4の評䟡

Blij mee!

Ik vond de box wat duur en had liever wat items uit de duurdere box geruild met de goedkopere. Wellicht zou het een optie zijn om de box zelf samen te kunnen stellen. Verder ben ik zeer tevreden, het magazine is heel goed en ik ben fan van de peribottle!

2025幎7月25日

Fijne complete postpartum box

Ik heb alle producten in de box gebruikt tijdens de eerste weken na de geboorte van mijn dochtertje. Laten we eerlijk zijn, die weken zijn niet altijd fijn en makkelijk maar deze producten hebben er zeker voor gezorgd dat ik me beter voelde en goed voor mezelf kon zorgen.

2025幎7月15日

Heel erg fijn

Heel erg fijn. Dat spray vond ik erg fijn. De bottle is top! En de coldpacks voor je borsten zijn super door de goede pasvorm! Niets meer dan een hele fijne box. Het was een perfect cadeautje voor mezelf ❀

2025幎5月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス