Totalnie zgadzam siÄ z przedmówcami . Zapchajkicha kaszami i wÄglowodanami 20 %biaÅka dostawy w nocy bez ustalania godzin 1:30 8 :00 i dzwoni mi o 4 rano . Co to w ogóle jest za dieta stoÅówka szko... ãã£ãšèŠã
Dieta Pirata jak na swojÄ cenÄ jest zupeÅnie przyzwoita. PosiÅki nie zawsze sÄ smaczne ale zawsze sÄ urozmaicone. Jestem na diecie od miesiaca i efetkty sÄ widoczne. Waga leci w dóÅ. JeÅŒeli ktoÅ jest... ãã£ãšèŠã
Korzystam z Diety Pirata od miesiÄ ca. ByÅa to moja pierwsza stycznoÅÄ z tÄ firmÄ oraz pierwszy raz próbowaÅem obiadów z diety pudeÅkowej. Obiady byÅy syte, kalorie policzone dziÄki czemu mogÅem bez pr... ãã£ãšèŠã
Dieta odchudzajÄ ca/ 5 posiÅków. Z dostawami nie byÅo ÅŒadnego problemu, zawsze byÅo na czas. JeÅli byÅy lekkie opóźnienia ( jeden raz przez Ånieg, otrzymaÅam smsa i dostawa dotarÅa przed Åniadaniem). O... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ä»åºã飲飿åã®æäŸæ¥è
- ãã£ãããã¹ãšæ é€ã®ãµãŒãã¹
- é£åã¡ãŒã«ãŒ
- åºå
- ãã€ãšããæ¯æŽãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DIETA PIRATA to smaki z caÅego Åwiata dla poszukiwaczy niskich cen. ZostaÅ Piratem i przestaÅ przepÅacaÄ! Nad jakoÅciÄ i smakiem Diety Pirata czuwa zespóŠprofesjonalistów â Super Chefów, którzy wczeÅniej opÅynÄli caÅy Åwiat, a doÅwiadczenie zdobywali na królewskich galerach, gdzie serwowane byÅy najlepsze dania i trunki. To oni w pocie czoÅa stworzyli okrutnie smaczne menu, które sprawi, ÅŒe zamienisz swój Åmiertelnie nudny catering na nasz â peÅen niespodziewanych i róŌnorodnych smaków! Rozpocznij swojÄ przygodÄ z cateringiem Dieta Pirata i odkryj smakowite i zdrowe posiÅki, które pozwolÄ Ci osiÄ gnÄ Ä Twoje cele ÅŒywieniowe. Nasza ekipa doÅwiadczonych kucharzy i dietetyków stworzyÅa wyjÄ tkowe menu, które poÅÄ czÄ smakowitoÅÄ z wartoÅciami odÅŒywczymi. NiezaleÅŒnie od tego, czy jesteÅ wegetarianinem, miÅoÅnikiem ryb, czy preferujesz tradycyjnÄ kuchniÄ, mamy dla Ciebie rozwiÄ zania dopasowane do Twojego gustu.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
bardzo dyspozycyjne i elastyczneâŠ
bardzo dyspozycyjne i elastyczne dostarczanie posiÅków

Bardzo dobre diety!
Bardzo dobra firma. Jedzenie jest róŌnorodne i co bardzo waÅŒne, smaczne i doprawione. DuÅŒo cateringów ma problem z doprawieniem i smakiem. Tutaj nie ma tego problemu, to jest na duÅŒy plus i dlatego bÄdÄ wiernÄ klientkÄ . OdejmujÄ jednÄ gwiazdkÄ za jeden szczegóÅ: czasami (co waÅŒne, czasami) sÄ produkty nie do koÅca zdrowe; jak parówki, wÄdliny czy wÄdzony bekon (potem upieczony). ChcÄ podkreÅliÄ ÅŒe wiÄkszoÅÄ produktów jest z bardzo dobrych skÅadników i zdrowa. Po zmianie tego maÅego szczegóÅu SPORTFOODBOX zasÅuguje na 5 GWIAZDEK z PLUSEM.

niestety spoÅród kilkunastu cateringówâŠ
niestety spoÅród kilkunastu cateringów jakie sprawdziÅem ten okazaÅ siÄ jednym z najgorszych ... za kaÅŒdym razem testowaÅem dietÄ sport 2500 kcal i niestety zarówno jakoÅÄ, smak i zbalansowanie posiÅków okazaÅo siÄ w moim prywatnym rankingu przedostatnim :-(

DIETA PIRATA ããã®åç
ZamawiaÅam juÅŒ jedzenie w pudeÅkach zâŠ
ZamawiaÅam juÅŒ jedzenie w pudeÅkach z wielu róŌnych firm ( 7 jestem w stanie wymieniÄ bez wytÄÅŒenia pamiÄci ). Ze Sportfoodbox zamawiam tylko lunch ale za to dla 3 osób ( classic fit, vege fit, vege slim) i wszyscy zadowoleni , z nastolatkiem wÅÄ cznie. W mojej ocenie zdecydowanie najsmaczniejsze jedzenie ze wszystkich firm cateringowych na jakie trafiÅam . Przez caÅy wrzesieÅ codziennie byÅo coÅ innego. ( zamawiaÅam bez weekendów wiec jak tu: nie wiem ) Å»adna dostawa nie byÅa spóźniona a paczki byÅy nieuszkodzone. Polecam .

Dobrze nie jest
Brak informacji o makroskÅadnikach i skÅadnikach potraw. Brak moÅŒliwoÅci zamówienia na jeden dzieÅ. Wysoka cena (inne cateringi za tÄ cena oferujÄ sporo dodatkowych informacji i funkcji)

DIETA PIRATA ããã®åç
3dzien dostaw diety keto.
3dzien dostaw diety keto.
dostawy idÄ
super.
dieta to poraÅŒka. 3 dzien picia oliwy (1500kcal a w tym 400 z samej oliwy!)

DIETA PIRATA ããã®åç
Wszystko na wielki plus !
Jedzenie przepyszne, wyglada tak ladnie ze nie wiadomo czy jesc czy patrzec :) polecam kazdemu! Dobra robota, oby tak dalej ! :))

SYF!
Jedzenie niesmaczne, skÅadniki podÅej jakoÅci, obsÅuga klienta mega prostacka

Jedzonko pyszne przez 3 miesiÄ ceâŠ
Jedzonko pyszne przez 3 miesiÄ ce schudÅem15 kg

Pysznie
Pysznie, zróŌnicowanie, duÅŒo warzyw. O gÅodzie nie byÅo mowy :) (vege1500)

Najlepszy z prawie 10 jakie testowaÅemâŠ
Najlepszy z prawie 10 jakie testowaÅem â€ïžâ€ïžâ€ïž

Smaczne jedzenie
Smaczne jedzenie, 3 posiÅki a w sumie i tak ich jest wiÄcej i shake

Powtarzalnosc potraw w szczególnosciâŠ
Powtarzalnosc potraw w szczególnosci zupy krem w 3 tygodniowej diecie byÅy chyba tylko 3x zwykÅe zupy codziennie zupa krem czesto na Åniadanie czÄsto bardzo ostre ÅŒona w swojej diecie musiaÅa pomijaÄ ten posiÅek bo byÅ dla niej za ostry

Bardzo dobry catering
Bardzo dobry catering - jedzenie smaczne i dobrze skomponowane w diecie LCHF, dostarczane na czas, cena w porzÄ dku:) na pewno jeszcze skorzystam z tego cateringu

Wszystko ok
Wszystko ok. Chyba jednego dnia, któreÅ z daÅ byÅo nieÅwieÅŒe, a tak to wszystko ok.

DIETA PIRATA ããã®åç
LubiÄ Wasz katering i chÄtnie polecamâŠ
LubiÄ Wasz katering i chÄtnie polecam go znajomym :)

Kilka razy próbowaÅam Sportfoodbox zarówno Trójmiasto jak i Warszawa - ODRADZAM
Kilka razy próbowaÅam Sportfoodbox. MajÄ pyszne soki ale dieta kateringowa byÅa niesmaczna i pudeÅka lÄ dowaÅy w koszu. UÅŒywajÄ najtaÅszych produktów o najniÅŒszej jakoÅci. Do tego bez kompozycji, przypraw czy ÅÄ czenia smaków. Nie polecam.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã