レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Totalnie zgadzam się z przedmówcami . Zapchajkicha kaszami i węglowodanami 20 %białka dostawy w nocy bez ustalania godzin 1:30 8 :00 i dzwoni mi o 4 rano . Co to w ogóle jest za dieta stołówka szko... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dieta Pirata jak na swoją cenę jest zupełnie przyzwoita. Posiłki nie zawsze są smaczne ale zawsze są urozmaicone. Jestem na diecie od miesiaca i efetkty są widoczne. Waga leci w dół. JeÅŒeli ktoś jest... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Korzystam z Diety Pirata od miesiąca. Była to moja pierwsza styczność z tą firmą oraz pierwszy raz próbowałem obiadów z diety pudełkowej. Obiady były syte, kalorie policzone dzięki czemu mogłem bez pr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dieta odchudzająca/ 5 posiłków. Z dostawami nie było ÅŒadnego problemu, zawsze było na czas. Jeśli były lekkie opóźnienia ( jeden raz przez śnieg, otrzymałam smsa i dostawa dotarła przed śniadaniem). O... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し飲食料品の提䟛業者
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 食品メヌカヌ
  4. 出前
  5. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

DIETA PIRATA to smaki z całego świata dla poszukiwaczy niskich cen. Zostań Piratem i przestań przepłacać! Nad jakością i smakiem Diety Pirata czuwa zespół profesjonalistów – Super Chefów, którzy wcześniej opłynęli cały świat, a doświadczenie zdobywali na królewskich galerach, gdzie serwowane były najlepsze dania i trunki. To oni w pocie czoła stworzyli okrutnie smaczne menu, które sprawi, ÅŒe zamienisz swój śmiertelnie nudny catering na nasz – pełen niespodziewanych i róŌnorodnych smaków! Rozpocznij swoją przygodę z cateringiem Dieta Pirata i odkryj smakowite i zdrowe posiłki, które pozwolą Ci osiągnąć Twoje cele ÅŒywieniowe. Nasza ekipa doświadczonych kucharzy i dietetyków stworzyła wyjątkowe menu, które połączą smakowitość z wartościami odÅŒywczymi. NiezaleÅŒnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, miłośnikiem ryb, czy preferujesz tradycyjną kuchnię, mamy dla Ciebie rozwiązania dopasowane do Twojego gustu.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zdecydowanie najlepszy catering

Zdecydowanie najlepszy catering - świetne ceny, a jedzenie niebo w gębie!!!!

Alinchen

Jeden z najlepszych cateringów w Warszawie! Pyszne i urozmaicone jedzonko 😄 szczerze polecam 😁

5぀星のうち3の評䟡

Dostawa Ok

Dostawa Ok
Jedzenie smakowo średnie.

5぀星のうち1の評䟡

ten catering to był jeden wielki ÅŒart

ten catering to był jeden wielki ÅŒart. pozbawiony smaku. wszystkie warzywa pochodziły z zestawu workowanych mroÅŒonek (marchewka, groszek, kalafior itp.) nigdy więcej. a i dodatkowo cena wygórowana

DIETA PIRATA からの回答

Dziękujemy za opinię. Cały czas pracujemy nad przepisami i smakami. Pozdrawiamy!

5぀星のうち4の評䟡

Catering godny polecenia

Catering dobry. Jego największa zaletą jest to,ÅŒe jest ŚWIEÅ»Y. Dania podawane są bardzo estetycznie. Sugerowałabym bardziej urozmaicone sałatki, bo we wszystkich jest sałata, rzodkiewka, ciecierzyca...Powinno być więcej np. rukoli, bazylii, suszonych pomidorów.

Doskonałe śniadania. Za słoiki zamiast plastiku- duÅŒy plus.
Soki, koktaile- doskonałe.

Przetestowałam około 10 cateringów. Zostałam przy Sportfoodbox. Mówi chyba samo za siebie.

Niestety walory samkowe pozostawiają

Niestety walory samkowe pozostawiają wiele do ÅŒyczenie w porównaniu z konkurncją. Opis nieadekwatne do zawartości.

DIETA PIRATA からの回答

Panie Radosławie dziękujemy za opinię. Pracujemy nad naszymi daniami i smakami. Pozdrawiamy

wspaniała

Jedzenie extra. Szkoda, ÅŒe drogo. Ale polecam.

skuteczne diety odchudzające

Szukałam skutecznej diety odchudzającej i poznałam dietę bulionową. Jestem pod wraÅŒeniem smaku i jakości bilionów. Gorąco polecam catering dietetyczny SPORTFOOD, którego dieta bulionowa jest pyszna i aÅŒ kipi zdrowiem!

dieta bulionowa to ulubiona

Podobno dieta bulionowa to ulubiona dieta hollywoodzkich gwiazd! Odchudza, oczyszcza i wzmacnia odporność. PoniewaÅŒ jest to połączenie diety Paleo z medycyną dalekiego wschodu, zdecydowałam się spróbować. Dieta Bulionowa Fitly od SPORTFOODBOX jest rewelacyjna. Polecam serdecznie

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo smaczna dieta bulionowa!

Bardzo smaczna dieta bulionowa!
To dieta bulionowa podobno odmładza gwiazdy Hollywood! Czuję, ÅŒe mam lepszą odporność i zrzuciłam juÅŒ 5 kg. Diety pudełkowe Fitly dostarczane są samochodami-chłodniami, co zapewnia utrzymanie ciągu chłodniczego. ŚwieÅŒe posiłki czekają na mnie codziennie pod drzwiami o godzinie 7:00 rano. Fajnie, ÅŒe SPORTFOOD ma catering dietetyczny z wymianą menu. Dziękuje teÅŒ Pani dietetyk Gosi, która dobrała mi odpowiednią dietę - wybór padła na dieta bulionowa 1500 kcal !

DIETA PIRATA からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię, gratulujemy efektów i zapraszamy ponownie!

5぀星のうち5の評䟡

Catering dietetyczny z wyborem menu

Catering dietetyczny z wyborem menu. Dieta bulionowa bardzo smaczna, dieta ketogeniczna jest ukochaną dostą mojego męŌa. Ostatnio teÅŒ testowałam dietę sokową która pozwoliła mi schudnąć 3 kg w 5 dni. Jestem pod wielkim wraÅŒeniem - zostaje z Wami na dłuÅŒej!

DIETA PIRATA からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię, gratulujemy efektów i zapraszamy ponownie!

5぀星のうち5の評䟡

Najlepszy catering dietetyczny w

Najlepszy catering dietetyczny w Warszawie! Jestem pod wraÅŒeniem smaku i jakości produktów. Korzystam z diety ketogenicznej, diety bulionowej, a moja ÅŒona i córka zamawiają dietę Sirtfood. Jedzenia jest duÅŒo, smaki są Bardzo róŌnorodne. Jedyne zastrzeÅŒenie mam do toreb bo są trochę pogniecione. Jednak jestem na tak catering Fitly!

5぀星のうち5の評䟡

Smaczna dieta bulionowa dzięki której

Smaczna dieta bulionowa dzięki której odchudzanie stało się proste! Po przeczytaniu ksiÄ…ÅŒki Dieta bulionowa - Kellyann Petrucc postanowiłam spróbować i słusznie! Pyszna dieta i szybka dostawa. Zdecydowanie premium

2021幎9月13日

Najlepsza dieta bulionowa SPORTFOODBOX

Catering dietetyczny SPORTFOODBOX zawsze uwaÅŒałem, za ten jakościowy z „najwyÅŒszej półki”. Moja ÅŒona skusiła się ostatnio na dietę gwiazd Hollywood czyli Dietę Bulionową id SPORTFOOD. Jest tak oczarowana, Å»e kazała mi napisać opinie! Dieta bulionowa jest najlepsza jaką jadła. Polecam

2021幎9月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス