レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu en klaphat organisation under det danske styre. FÞrste pris i dumhed pÃ¥ VM plan. Hvordan pokker kan det lade sig gÞre at man introducere et system som nÊrmest en borger adgang til at administrer... もっず芋る

d.d. Nu virker de digitale postlÞsninger ikke igen, igen. MÃ¥ske skulle Digitaliseringsstyrelsen se, at fÃ¥ bare E boks til at kÞrer optimalt inden de finder pÃ¥ nye finurlige postlÞsninger. Man... もっず芋る

Hvorfor var det lige at Nemid skulle skiftes ud med MitID..? LÊnge skal man da lede efter en omgang ringere IT'Diarré Skidtet virker jo ikke optimalt. Jeg fÃ¥r ikke engang nogen godkendelse n... もっず芋る

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte - alting fejler bare! Har spildt en halv time pÃ¥ at forsÞge at overfÞre et belÞb via Netbank. FÞrst problemer med at logge pÃ¥ Netbanken med MitId, sÃ¥ problemer med... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜ヌシャル メディア ゚ヌゞェンシヌ
  2. ニュヌス サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hverdagen er digital. Vi tweeter om #digdk og hvordan vores medarbejdere hver dag arbejder for en bedre offentlig sektor.

1.2

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1

230件のレビュヌ

OMMER!!!!

Det er selvfÞlgelig fint at man vil sikre borgerne så meget som muligt på internettet,
og når man så vÊlger at skifte fra en ting til en anden så burde man måske netop i overgangsperioden gÞre tingene lidt nemmere for borgerne.
feks burde man gÞre det muligt at kunne henvende sig i sin banks afdeling for at kunne få udleveret en aktiveringskode til mitid istedet for at det kun kan ske på borgerservice. og specielt når man vÊlger bankerne som det fÞrste at lukke helt ned for at kunne bruge nemid. det ville 1 aflaste de alledere belastede borgerservicer på kommunerne og det ville også betyde man ikke skal vÊre tvunget til at vente 1 måned for at kunne få en aktiveringskode for at kunne tilgå sin bank.
hvis man som jeg betaler sin husleje manuelt så giver det jo ligesom et problem når man ikke kan tilgå sin netbank d 1 fordi jeg har fået en ny telefon og ikke er ejer af et gyldigt pas og fÞrst kan få tid på borgerservice i min kommune om 1 måned.
og da jeg jo tydeligvis ikke er alene om at stå med det problem så forstår jeg ikke hvorfor digitalstyrrelsen ikke kommer op med en alternativ lÞsning så folk som står i samme situation som jeg kan få lÞst proiblemet og ikke mindst få mulighed for at få betalt vores regninger til tiden.
det er jo ikke os borgere der har valgt at skifte fra nemid til mitid. alternativt så burde digitalstyrelsen gå ind og kompencere borgerne for de rykkere man rissikerer at få fordi man bliver nÊgtet adgang til sin netbank og derfor ikke kan nå at betale sin(e) regninger til tiden

2022幎7月17日

Efter nÊsten 2 ugers bÞvl med

Efter nÊsten 2 ugers bÞvl med nets-nemid support, indgav jeg i gÃ¥r en mundtlig klage til digitaliseringsstyrelsen

Her til formiddag blev jeg ringet op af digitaliseringsstyrelsen

Super service, forstående Konsulent, som hjalp mig videre.
Nu kÞrer det hele igen

Tusind tak til DS.
Mads Lund - Danline Innovation A/S

2022幎7月13日
自発的なレビュヌ

MitID er det vÊrste uigennemskuelige

MitID er det vÊrste uigennemskuelige mÞg der nogensinde er sat igang, der er fuldstÊndig umuligt at bruge, der er ingen sammenhÊng i noget som helst, at få fat en aktiveringskode online skal man lede efter i en uendelighed, og skulle man ved et tilfÊlde få fat i det rigtige sted, finder man det ikke igen for man har sÞgt over alt og har fuldstÊndig mistet overblikket. Skrot det elendige ubrugelige skidt.

Frank Schmidt

2022幎7月8日
自発的なレビュヌ

Efter et par dage med låst MitId konto

Efter et par dage med låst MitId konto er det endelig lykkedes for mig at få tid til at nå forbi borgerservice. Her opdager jeg at man kun kan henvende sig når man har booket et aftale. Fair nok. Der er så bare lige det at den nÊste ledige tid er om 36 dage. Har forsÞgt at få låst konto op via MitId telefonservice, men blev her oplyst om at det skulle foregå via Borgerservice. Havde man så bare haft muligheden for at anvende dit NemID i mellemtiden havde jeg nok kunne leve med dette, men det kan åbenbart ikke anvendes lÊngere til min bank. Er ikke imponeret.

2022幎7月6日

Katastrofe og meget farligt

Man skal virkelig lede lÊnge efter et så lidt brugervenlig system som MitID
TrÊt at alt skal vÊre digitalt og at digts.dk stopper alt muligt l
 op i rÞveren pÃ¥ danskerne. HÃ¥ber en dag der sker noget meget alvorligt, sÃ¥ man finder ud af, hvor afhÊngig vi er blevet at deres system.
Det er en farlig vej vi er på vej ned af

2022幎7月4日

Skrammel MitID

Aldrig har jeg haft en dårligere app i mine hÊnder.
Det er besvÊrligt, latterligt og spild af alles tid. Hold nu kÊft noget tis. TÊnk at mine skatte penge går til sådan noget affÞring.
Gad vide om det skal vÊre så besvÊrligt at få MitId, blot for at nogle har et job og er bange for at de ellers bliver arbejdslÞse.

2022幎6月26日

Et skrÊkeksempel

Digitaliseringstyrelsen er ganske simpelt et skrÊkeksempel på hvor galt det kan gå i det offentlige Danmark! Smittesporingsappen... Processen med at flytte borgerne fra NEMID til MITID... Og nu et tredjedagsnedbrud... MakvÊrk!

2022幎6月24日
自発的なレビュヌ

Simpelthen under al kritik at man laver

Simpelthen under al kritik at man laver noget der er fuldstÊndigt umuligt for Êldre medborgere. At man så også giver forkerte oplysninger. Der er der så også på de sedler man får udleveret. Bl.a. står der at supporten er dÞgnåbent men når man ringer til det i weekenden får man beskeden at du har ringet udenfor åbningstiden!

2022幎6月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ