dinApoteker.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har i dag oprettet mig pÃ¥ dinApoteker.dk. For at bestille receptpligtig medicin, skal man indtaste sit cpr-nummer. Det har jeg nu forsÞgt ca. 10 gange. Hver gang modtager jeg denne besked: "Der er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Man kan ikke rette i mÊngde i indkÞbskurven. Ikke sÃ¥ overskueligt mht recepter. IndkÞbskurven blev tÞmt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke sÞges frem pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte online med hjemmelevering - pris 45 kr. Tre dage senere lÃ¥ pakken i postkassen med en ekstra portoregning pÃ¥ 100 kr. fordi pakken var underfrankeret. Som online-biks bÞr man sgu da have... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン薬局
  2. 薬局

dinApoteker.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

din Sundhed - din Medicin dinApoteker.dk

Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale dÞgnet rundt.

Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.

Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale dÞgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.

Hos dinApoteker.dk samarbejder en rÊkke apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik

Skulle dit lÊgemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du sÞge på tvÊrs af alle apotekslagrene. Så behÞves du kun at sÞge et sted.

Vi lÊgger lÞbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskÞrhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk

たあたあ

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Lavede en bestilling i går med levering

(Skovlunde Apotek)
Lavede en bestilling i går med levering med bud, lavede bestillingen klokken 07:00 og på siden skriver de at hvis man bestiller inden klokken 10:00 bliver det leveret samme dag efter kl 13:00.....men nej vi modtog intet...altid dejligt at side i flere timer og vente uden de gider at komme....

Ringer så dagen efter kl 10:00 og får besked på at de vil levere det hurtigst muligt, så går man ud fra at de også gÞr det hurtigst muligt og sender et bud afsted med det samme.....men igen nej 4 timer senere ringer jeg igen og får at vide buddet er på vej og vi vil helt sikkert få det i dag men intet om hvornår....kl er nu 17:00 og stadigvÊk intet leveret, så hurtigst muligt?? nej ikke ligefrem.....

Så som stort set alle andre anmeldelser her på trustpilot så fungere dette firma på absolut ingen måde, har du muligheden for at vÊlge en anden lÞsning så gÞr det.

2022幎8月3日
自発的なレビュヌ

Kan ikke se mine recepter

Jeg har brugt denne hjemmeside mange gange, men nu kan jeg ikke logge pÃ¥ “mine recepter” lÊngere:

“Der skete en fejl ved indlÊsning af recepterne

..”

Jeg logger ind med nem-id.
Jeg kan se CTR-saldo og udlÞbsdato, (så jeg er jo inde på siden med recepter), men recepterne, de kommer ikke frem.

Jeg har prÞvet på iPhone ( 13), iPad, (begge har jeg tidligere brugt ved bestilling) og nu også en bÊrbar.

Så nu er det afgang til apoteket, måske de kender til flere der har problemer, for hos suppprt på dinapoteker.dk, der skiver de til mig, alt er ok

2022幎5月26日

Hej Susanne.
Tak for din anmeldelse. Problemerne skulle vÊre lÞst nu. Det var en kombination af nedbrud og ustabil forbindelse til LÊgemiddelstyrelsens receptserver, samt interne problemer hos dinApoteker.dk. De seneste uger har driften vÊret stabil.

ISHØJ APOTEK !

Jeg har handlet hos IshÞj apotek ll. 14:46 i forbindelse af et vortefri produkt til mit barn. Apotekeren demonstrere produktet ved at tage den ud osv. Hvilket er fint nok. Så ringer jeg for, at hÞre om jeg kan returnere produktet, da jeg har fortrudt mit kÞb. Så får jeg vide et nej, og nu var den åbnet og det står også på bonen. Jeg har hverken åbnet pakken og der står heller ingenting på bonen. Det er en rigtig dårlig service. Specielt når man ikke får det vide på forhånd.

2022幎4月27日

Hej,
Vi er en online webshop, som IshÞj apotek bruger til at sÊlge deres produkter online, men vi er ikke IshÞj Apotek.

Vi beklager situationen hos apoteket, men desvÊrre er din anmeldelse kommet til det forkerte sted.

vh, DinApoteker

Varen kom aldrig

Fjord Apoteket Frederikssund

Jeg fik bestilt de Þnskede varer online på dinapoteker.dk og fik bekrÊftelse herpå.

Dagen derpå skriver de at de har annulleret ordren.

Jeg tror desvÊrre ikke, at man skal stole blindt på at de kan levere det man bestiller online hos dem.

2022幎3月2日

KÊre Christoffer,

Du har bestilt en vare der desvÊrre ikke kan skaffes fra grossisten og er heller ikke på lager hos andre apoteker i vores kÊde. Produktet kan ikke lÊngere ses på webshoppen. Du har muligvis bestilt varen inden status blev Êndret hos Grossisten.
Vi beklager ulejligheden.

Mvh,
DinApoteker support

Hobro Apotek

Hobro Apotek - vi taler topklasse
Jeg synger og danser til og fra dette vidunderlige apotek. Altid fremragende, oplysende og venlig ekspedition af alle ansatte.
Dog.....farmaceuten Lars er i en klasse for sig. Jeg har aldrig fÞr i mit 68-årige liv oplevet kundebetjening på et så sublimt niveau. Lars informerer kunderne om pågÊldende produkter så indgående og let forståeligt for lÊgmand, at det vitterligt er enestående. En sand fryd at overvÊre. Oven i hatten stikker Lars som en engel. Jeg fik senest to vaccinationer af Lars helt uden dikkedarer og en ren nydelse. Derfor glem alt om lÊge og besvÊrlig tidsbestilling og smut hen på apoteket, når det gÊlder influenzavaccination og lignende.
Sammenfattende 5 stjerner til Hobro Apotek generelt men en veritabel tsunami af stjerner på en 7-8-9 stykker til medicinmanden Lars. Jeg flytter efter alle solemÊrker at dÞmme tilbage til djÊvleÞen indenfor en overskuelig fremtid, og jeg overvejer alvorligt at tage den lange tur til Hobro, når jeg har brug for apoteket. MagelÞst ikke sandt? "Hobro Apotek - en rejse vÊrd" er hermed tilfÞjet pjecen "Oplysning til borgerne om samfundet".

2022幎1月31日

ENGHAVE APOTEK

ENGHAVE APOTEK. Enghave Plads 25, 1670 KÞbenhavn V.

I just had the worst experience in this place. I have asthma since I was born, so I use inhaler. My doctor modified my prescription, so I can get more than 1 inhaler and today, I went to this place to get my medicine (if I dont have it when getting an asthmatic reaction, I cannot breathe) and an old woman (in her 60s) with white hair and a bob up to her shoulders and chubby shape decided to deny my medicine simply because she wanted, inventing that I have a restriction of 10 days to get another inhaler, which is a lie because my doctor gave me the prescription in order to get my inhaler whenever I need it. She treated me poorly from the beginning, not sure if because of my race or because I cannot wear a mask for my dermatitis. I gave her my yellow card and asked for my medicine, she scanned it and then asked : -what do you want? With the nastiest attitude. After denied my medicine I asked for her name and her boss to complain, she answered that she was the boss there and walked away pretending she was on the phone and hiding behind her colleagues. I got altered and started talking . loudly to her from the counter when she decided to send another seller to help me, The other seller sold to me my inhaler without any issue but did not give me the name of the old woman. Then this guy told me that the pharmacy name was "Kastrup Apotek". So not only she treated me like crap (probably in a racist way since I spoke english) but her collegue treated me like if I were stupid, giving me anotherÂŽs apotek name.
After all this, a man came out of the apotek and told me that he wishes from the deepest bottom of his heart that I break my two legs in my bike and die. He claimed he was a doctor working there. I hardly believe that because I don't think doctors behave like that, but if this is true, then the doctor who works there is a racist evil person who wishes death and tragedy to customers.
Take your money somewhere else, because here, the old woman is gonna question what your doctor prescribe to you.

EDIT: I tried to complain with the pharmacy but they blocked my email address.

EDIT N2: Thanks for the answer. I wrote my review here because when a person checks the website belonging to this pharmacy, it is related to dinapoteker.dk .
They use this adress as their own website.

2021幎12月2日

Hi Daniela,
I am very sorry to hear what happen to you at Enghave Pharmacy, which does work under Kastrup Apotek, so is not wrong when they gave you that information. It is also correct that pharmacies do not have doctors, so your last encounter must have been with a client.

It is very unfortunate that you have dropped your complain here and 1 star review, since we are not Enghave Apotek. We are an online store, that provide a platform for pharmacies to sell online. If there is a complain with the actual store, there is nothing we can do to make it better, as every pharmacy its an independent company.

Kind regards, Melissa Valverde / DinApoteker

Beatilte varer online med lovning på 2

Beatilte varer online med lovning på 2 dages levering med PostNord. Efter 5 dage er ordren ikke bekrÊftet afsendt på mail som anvist og jeg ringer dem derfor op. Efter lÊngere undersÞgelse finder de ud af, at den er sendt med PostNord, og at den muligvis ankommer i morgen, altså på 6. dagen, hvis jeg er heldig.
Webshop og logistik hÊnger virkelig dårligt sammen og kan ikke anbefales.

2021幎11月17日

KÊre Gitte,

Vi beklager ulejligheden. Almindelig ventetid med post levering er 1 - 3 hverdage efter pakken er sendt fra apoteket. Nogle apoteker sender ordrerne afsted dagen efter bestilling, sÊrlig hvis du bestiller om eftermidaggen. Hvis du placerer en ordre fredag eftermidag, så vil pakken fÞrst blive sendt mandagen efter.

Efter pakken er sendt, kan vi desvÊrre ikke styre ventetiden. Du er altid meget velkommen til at kontakte apoteket eller support på support@dinapoteker.dk hvis du undrer dig over, hvor din pakke er.

Mvh, DinApoteker support

Ingen rar oplevelse

Virkelig dårlig og ubehagelig oplevelse ved IshÞj apotek. Jeg var gået et andet sted hen hvor man skulle afhente, da jeg blev forvirret men stadig lige ved apoteket. Og hende jeg talte i tlf med talte nedgÞrende til mig, også face to face det var ikke spor rart at komme der som kunde. Så ingen god oplevelse herfra. Men smart ide med to go.

2021幎9月21日

Dårlig hjemmeside og dårlig service hos Egevangen Apotek

Jeg har i dag kl. 10:55 bestilt udbringning fra Egevangen Apotek til levering kl. 12-14. Kl. 14:30 er min medicin stadig ikke dukket op. Ved telefonisk kontakt til apoteket oplyses det, at apoteket slet ikke bringer ud, men at jeg i stedet for selv skal kontakte HÞrsholm Apotek - dette kan Egevangen ikke hjÊlpe med på trods af, at bestillingen er foretaget hos dem. Utrolig dårlig service og hjemmeside. Jeg fik i umiddelbart forlÊngelse af min bestilling en kvittering og et ordrenummer fra Egevangen Apotek, hvoraf det fremgår, der er bestilt udbringning, samt at jeg har betalt herfor. Ved kontakt til HÞrsholm Apotek oplyses det, at Egevangen burde have kontaktet HÞrsholm vedr. udbringning, men at de vil sÞrge for udbringning hurtigst muligt.

2021幎3月24日

HÅBLØST FIND ET ANDET STED AT HANDLE

Jeg tror faktisk ikke det er meningen at man skal kunne kÞbe noget på hjemmesiden, 2 gange har jeg prÞvet at bestille uden der sker noget, når man vil hÞre chatten så er der intet hjÊlp at hente, jeg tror bare de ikke Þnsker kunder, find en seriÞs sÊlger derude, disse burde ikke vÊre tilstede, det er så useriÞst.

2020幎11月26日

Fantastisk service

Fantastisk service. Kunne selv vÊlge hvilket lokalt apotek jeg ville handle på. Og se hvor min medicin var på lager. Derfor valgte jeg et nÊr mit sommerhus.

2020幎11月25日

TAK, Friheden Apotek!!!!

Jeg er skiftet fra Hviodvre Apotek til Friheden. Her er grunden:
Jeg har fået lagt medicin op af Hvidovre Apotek i flere år. Det gÞr de for 14 dage ad gangen. Jeg lider af flere kroniske sygdomme og kan ikke lÊngere overskue at lÊgge al medicinen op selv. Der er meget. Nu er noget lavet om, som ikke er okay. Man har Êndret noget: Fra, at man fÞr kunne hente medicinen på apoteket seks dage fÞr, man skulle begynde at tage den, kan man nu fÞrst hente medicinen 2 dage fÞr! Jeg får livsvigtig medicin, og HVIS nu, der SKULLE ske en fejl, så er jeg for det fÞrste jo nÞdt til at hente medicinen om tirsdagen, hvor jeg altså fÞrst kan hente den med den nye arbejdsgang, og for det andet har jeg kun morgenen efter mellem 8 og 9 tid til at ringe til min lÊge, få skrevet en recept ud på den meidcin, som evt mangler og få den hentet på apoteket. Det er IKKE I ORDEN! Nogle autoritetstro mennesker vil tÊnke, at sådan er det jo. Man kan jo ikke gÞre noget. Det har jeg klaget over på apoteket, hvor en ansat hidsede sig op, blev rÞd i hovedet og råbte, at jeg jo nok kunne se, at når det passer ind i deres arbejdsgang, så er det smartest sådan? Nej, det kan jeg ikke forstå! Det er ikke okay. Hvad med Êldre? Skal de jages rundt med, HVIS der SKULLE ske en fejl? Kan man forlange det? Nej! Nu har jeg Frihedens Apotek. Der kan jeg få min medicin EN UGE, fÞr jeg skal begynde at tage den, og de er sÞde, rare og service-mindede. Al denne Êndring hos Hvidovre Apotek opdagede jeg lige, da Danmark lukkede ned. INGEN kontaktede mig, da det blev Êndret, og de har min adresse. Jeg måtte på apoteket to gange under Corona. INGEN vidste, hvad der var sket. Så blev jeg henvist til den medarbejder, der arbejder med medicinoplÊgningen. Hun var ubehagelig. De havde bestemt ikke gjort en fejl ved ikke at skrive til mig. Det var altså bare Êndret nu, og jeg havde ingen grund til at klage! Min livsvigtige medicin? Under Corona, jeg er er i hÞj-risikogruppen? Det var forÞvrigt den samme medarbejder, som jeg skrev om fÞr. Nu er jeg på Friheden Apotek, og det har vÊret en god oplevelse! Jeg opfordrer på det kraftigste Hvidovre Apotek til at Êndre arbejdsgangen! Vi er syge og skrÞbelige, os, der får lagt medicin op! Der er tale om medicin!!!
TAK Friheden Apotek for at sÊtte kunderne i centrum!!!

2020幎9月21日

DinApoteker-Hobro

DinApoteker-Hobro
Medicin som står er på lager er IKKE på lager
hvad de kunne levere tar' så i forsendelse en uge
og resten må jeg så på APOTEK efter!!!!!

2020幎7月3日

Rigtig god oplevelse med Din Apoteker

Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for fÞrste gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den venlige mand pakken på trappen da jeg havde betalt online med kort. Fik også en sÞd "pas nu rigtig godt på dig selv" med på vejen. Varm anbefaling herfra.

2020幎3月27日

Ekstra portoregning

Bestilte online med hjemmelevering - pris 45 kr. Tre dage senere lå pakken i postkassen med en ekstra portoregning på 100 kr. fordi pakken var underfrankeret. Som online-biks bÞr man sgu da have styr på den del ??

Jeg skal bruge medicinen nu, så kan ikke returnere varen og vente på en ny. Farvel 100 kr.

Manglende frankering 20,-
Administrationsgebyr 64,-
25 % moms af gebyr 16,-

2020幎3月27日
自発的なレビュヌ

Efter 5 dage stadigvÊk ingen pakke!!

Efter 5 dage stadigvÊk ingen mail om at pakken er sendt af sted. Kontakter det apotek som skal af sende min pakke. De kan ikke rigtigt sige noget, mÃ¥ske er den sendt af det.. Ringer igen senere pÃ¥ dagen og vil gerne have et nummer sÃ¥ kan se sporer min pakke, det hjÊlper apoteket med. Der efter jeg kan finde den igennem post nord. Men jeg har stadigvÊk ikke fÃ¥et nogen mail omkring at min pakke er sendt af sted. De siger 1-3 hurtig levering! Jeg er ingen pakke efter 5 dage. Det er ØV!!. PÃ¥ postnord hjemmesiden, stÃ¥r der at de har prÞvet at aflevere den. Okay HVAD tÊnker jeg?? Jeg har oplyst at den afleveres et andet sted end mit hjem, da jeg er pÃ¥ ferie, der hvor den skal afleveres har jeg vÊret hele dagen, der har ikke vÊret nogen med en pakke.. Kan se at der stÃ¥r de har forsÞgt aflevering pÃ¥ min egen adresse og ikke den adresse har jeg oplyst som leveringsadressen... Jeg er skuffet.. Efter 5 dage har jeg stadig ikke pakke og nu ligger den pÃ¥ posthus 100 km fra hvor jeg er.. Þv!!!

2019幎7月16日