Super fin og hurtig modtagelse med lille håndskrevet brev med lille krystal gave. Elsker virksomheder hvor man kan mÊrke hjertet er med .
Havde bestilt Aqua De Florida vand (original)2 stk Fik ogsÃ¥ en dejlig besked med (Hej Jonas, tak for dig og god sommer) Og en drage sten sammen med beskeden. Det var simpelthen fantastisk sÞdt! Tus... ãã£ãšèŠã
Gode priser og hurtig levering. Dejligt med mÊngderabat på god kvalitet rÞgelse, når nu de har så stort et udvalg!
Jeg kÞbte for nyligt lidt duftlys, krystaller & rÞgelse (pinde og blackflow kegler) samt et par holdere til dette. Jeg har vÊret super glad for den gode service og med den kompetance, som bliver la... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dansk holistisk webshop med fokus på dit velvÊre. Vi sÊlger blandt andet rÞgelse, smudge, meditationsudstyr, sten & krystaller, duft lys, pynte genstande til hjemmet, yoga udstyr, aromaterapi & Êterisk olie, smykker og meget meget mere.
Lunddahls VÊnge 2, 4930, Maribo, ãã³ããŒã¯
- info@dinindrejuvel.dk
- dinindrejuvel.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Dejligt udvalg af diverse produkter
Dejligt udvalg af diverse produkter. SkÞn service!
God service ð¥°
HÞj kvalitet og super hurtig levering
Har bestilt forskellige ting af flere omgange nu. Altid hÞj kvalitet og super hurtig levering!
Hurtig ekspedition og afsendelse
Hurtig ekspedition og afsendelse. Gode varer, samt er lille gave med i pakken â€ïž
Alt var fint og godt
Alt var fint og godt. Tak for den sÞde besked som var med i pakken
Hurtig afsendelse og fin lille hilsen âŠ
Hurtig afsendelse og fin lille hilsen ved siden af det bestilte â€ïž
Awesome shop ðð§¡ Everything was nice
Awesome shop ðð§¡ Everything was nice, the products, the delivery and the overall experience ðð§¡
Jeg fik min lyskÊde forholdsvisâŠ
Jeg fik min lyskÊde forholdsvis hurtigt.
En af pÊrene var desvÊrre i stykker. Jeg kontaktede Din Indre Juvel som tilbÞd at sende mig en ny eller få pengene tilbage.
jeg valgte en ny og jeg er rigtig glad for den og for virkelig god service
Hurtig og god betjening ðð
Hurtig bekrÊftelse, delikat pakket med alt bestilt, hurtigt leveret og den lille fine besked og gave var en rigtig fin og kÊrlig overraskelse. Tak ðð
Fin webshop med godt udvalg og godeâŠ
Fin webshop med godt udvalg og gode beskrivelser. Fik hurtigt respons på min mail og efter jeg havde bestilt tingene, modtog jeg de fine produkter og en lille gave. God service
Tak for den sÞde gave med besked 𥰠altâŠ
Tak for den sÞde gave med besked 𥰠alt kom frem, pÊnt pakket ind og vi er meget tilfredse med produkterne. Vil helt sikkert bestille her igen en anden gang ð
Fantastisk
Fantastiske duft olier. Lille gave medsendt virkelig sÞd og rar gerus. KÞber bestemt her igen.
Hurtig levering og sÞd lille hilsen ð
God kvalitet
God kvalitet, hurtig levering og en fin lille gave og ord med i pakken.
Jeg kommer til at bestille igen!
Jeg bestilte en gave fra "Din indre juvel" til min papmor. Jeg betalte for indpakning af gaven og bad i kommentaren medarbejderne, om at skrive en kort beskrivelse af gavens egenskaber. De skuffede ikke. Da hun i går åbnede gaven var gaven pakket så fint ind med to kort, som beskrev gavens egenskaber. Simpelthen så veludfÞrt en gave. Jeg takker mange gange. Det er ikke sidste gang jeg bestiller!