Super fin og hurtig modtagelse med lille håndskrevet brev med lille krystal gave. Elsker virksomheder hvor man kan mÊrke hjertet er med .
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Havde bestilt Aqua De Florida vand (original)2 stk Fik ogsÃ¥ en dejlig besked med (Hej Jonas, tak for dig og god sommer) Og en drage sten sammen med beskeden. Det var simpelthen fantastisk sÞdt! Tus... ãã£ãšèŠã
Gode priser og hurtig levering. Dejligt med mÊngderabat på god kvalitet rÞgelse, når nu de har så stort et udvalg!
Jeg kÞbte for nyligt lidt duftlys, krystaller & rÞgelse (pinde og blackflow kegler) samt et par holdere til dette. Jeg har vÊret super glad for den gode service og med den kompetance, som bliver la... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dansk holistisk webshop med fokus på dit velvÊre. Vi sÊlger blandt andet rÞgelse, smudge, meditationsudstyr, sten & krystaller, duft lys, pynte genstande til hjemmet, yoga udstyr, aromaterapi & Êterisk olie, smykker og meget meget mere.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastiske dejlige ting og endda enâŠ
Fantastiske dejlige ting og endda en smuk sten med i pakken â€ïžâ€ïžâ€ïž woooow
God kvalitet
God kvalitet, fin indpakning med en gave og en håndskrevne note - dejlig oplevelse
Super hurtig levering af kakaoðð» ogsÃ¥âŠ
Super hurtig levering af kakaoðð» ogsÃ¥ fulgte der en lille surprise med, en fin lille sten. Tak
Tak for jeres fine pakker med smÃ¥âŠ
Tak for jeres fine pakker med smÃ¥ overraskelser ð
Hurtig levering.
Den ultimative skÞnne oplevelse
Altid skÞnne varer, utrolig hurtig betjening og de sÞdeste hilsner i pakkerne â€ïž Anbefaler altid Din Indre Juvel til andre â€ïžâ€ïžâ€ïž
Jeg er utolig glad og meget taknemligâŠ
Jeg er utolig glad og meget taknemlig for jeg fin en lille fin pink opal med som jeg er virkelig glad for, og lige hvad jeg manglede. HÃ¥b, sprituel opvÃ¥gning, kÊrlighed, fÞlses messig healing, indre fred og empati med mere ð¥°ðâ€ïž
Af hjertet tak â€ïž
Alt var så fint
Hurtig betjening og en rigtig fin pakke med en lille hilsenâ€ïž alt var sÃ¥ fint
Hurtig levering samt nem og overskueligâŠ
Hurtig levering samt nem og overskuelig hjemmeside.
Super god service og kundepleje
Super god service og kundepleje. Kun det bedste at sig om denne butik ð€
God oplevelse
SkÞnne varer og hurtig levering â¥ïž
Intet mindre end fantastisk.
Jeg er fÞrste gangs kÞber og bestilte 4 nye smudge pinde. PÃ¥ toppen af Êsken lÃ¥ igger der en cute lille pose med en tiger eye krystal. Den har jeg simpelthen fÃ¥et med gratis â€ïžâ€ïž Pindene er pakket fine ind og glÊder mig til at bruge dem.
En virkelig fin oplevelse...
En virkelig fin oplevelse.... hurtig levering og den sÞdeste bedsked med et tak, lÃ¥ i pskken sammen med en smuk liile rosrnkvarts sten ððâ€ïžâ€ïž
Gode & lÊkre varer,stort udvalg.
Gode & lÊkre varer,stort udvalg.
Hurtig afsendelse.Elsker bare denne shop.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã