レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Al vorens te bestellen, eerst whatsapp contact gehad. Betreffende een Okoume deurplaat. Leverancier garandeerde deze op voorraad te hebben. En gevraagd of de snel geleverd kon worden. Heb zelf de lev... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Op dinsdagochtend via mail en Whatsapp contact gehad over materiaal dat we op woensdag nodig hadden. Was geen enkel probleem en kon als normale bestelling en levering worden bezorgd. Alles keurig volg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Laat in de avond besteld en binnen een dag in huis. Nette communicatie via whatsapp en een belletje na bestelling en wanneer ze onderweg zijn. vriendelijke man aan de deur. Top! Kunnen veel transporte... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭資材卞業者

圓該䌁業による蚘述

Direct Bouwen – Jouw groothandel in bouwmaterialen. Bij Direct Bouwen weten we hoe essentieel snelle en betrouwbare leveringen zijn voor ieder bouwproject – groot of klein. Als gespecialiseerde groothandel bieden wij een breed assortiment aan bouwmaterialen: van hout en plaatmateriaal tot isolatie, ijzerwaren en funderingsmateriaal. Dankzij onze strategisch verdeelde loodsen door het land maken wij iets mogelijk wat andere bouwmarkten niet kunnen: echte spoedleveringen. Een offerte aanvragen? Dat doe je eenvoudig via onze website. Of neem contact op via telefoon, e-mail of onze handige WhatsApp-service. Binnen no-time ontvang je een scherpe prijs, zodat je direct kunt vergelijken en bestellen. Direct Bouwen – sneller, slimmer, direct geregeld

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 80ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldige service!

Topservice van DirectBouwen – snel en betrouwbaar!
Ik heb onlangs materialen besteld bij DirectBouwen en ben zeer tevreden over hun service. De levering was supersnel en alles werd keurig op tijd en in perfecte staat bezorgd. In de bouwsector is tijd cruciaal, en dankzij DirectBouwen konden we direct verder met ons project zonder vertraging. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit én snelheid!

2025幎5月5日

Ruime voorraad

Ze hebben een ruime voorraad, waardoor we voor een groot deel van onze opbouw en uitbouw bij hen terecht konden. De communicatie verliep soepel en snel. Bovendien hebben ze, zonder dat ik erom vroeg, nog iets met de prijs gedaan. Een fijne verrassing!

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen, uitstekende service!
Stonden klaar voor al mijn vragen en namen ook echt de tijd om mij te voorzien van advies! Materiaal was op gewenste dag en tijdstip geleverd.

5぀星のうち5の評䟡

Sinds ik in contact ben gekomen met dit

Sinds ik in contact ben gekomen met dit bedrijf hebben zij vele bestellingen op accurate wijze geleverd en dat ik ze zelfs bij vele van mijn kennissen heb geadviseerd. Ook zij waren zeer positief over Direct Bouwen. Deze relaties blijven nu weg van de andere bouwmarkten, omdat de service onbeschrijfelijk is.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en goede service

Prima service, er werd meegedacht met een levering in een relatief krappe straat. Houten balken en plaatmateriaal werden bezorgd op het moment dat ons uitkwam en ook nog de garage in getild. Vriendelijke personeel en snel geleverd. Voortaan mijn go-to voor bouwmaterialen!

2025幎5月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス