Distri-auto.be レビュヌ 603

TrustScore 5段階評䟡の4

4.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Livraison rapide et colis bien emballé ! Je recommande vivement ce site ! Juste une petite suggestion : il serait bien de pouvoir choisir une autre langue comme l'anglais par exemple ou pourquoi pas l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vele artikelen besteld in 1 keer. Komt wel van verschillende filialen. Waardoor alles op andere dagen toekomt. Maar alles werd in het beloofde levertermijn geleverd.

5぀星のうち1の評䟡

Absoluut geen aanrader. Ik bestelde sneeuwsokken bij distri-auto.be, maar die heb ik nooit ontvangen. Toch blijft men volhouden dat het pakket geleverd werd. Het zogenaamde leveringsbewijs is e... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Prix trÚs compétitif, en tout cas pour la piÚce achetée, je n'ai pas encore comparé autre chose. Délai de livraison correct aussi. Rien à redire. Distri Auto fera désormais partie des sites de compara... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Bent u klant bij DISTRIAUTO? Uw mening is belangrijk voor ons en we horen graag wat u denkt. Onze teams zetten zich dagelijks in om u de grootste keuze aan nieuwe auto-onderdelen tegen de beste prijzen te bieden. De klantenservice en ons commercieel team staan dagelijks tot uw beschikking om aan uw behoeften te voldoen. Onze IT-experts werken onophoudelijk om de website te optimaliseren en een nauwkeurige overeenkomst tussen de onderdelen en de voertuigen te garanderen. Onze prioriteit: uw tevredenheid.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

İk heb mijn pakje nog steeds niet

İk heb mijn pakje nog steeds niet ontvange.

2026幎3月28日

Distri-auto.be からの回答

Het spijt ons te lezen dat u uw pakket nog steeds niet ontvangen heeft.

Kunt u (als u dat nog niet gedaan heeft) via uw beveiligde klantenzone op distri-auto.be een ticket openen bij onze service na verkoop? Dan kunnen onze agents meteen de status van uw levering en de tracking bij de transporteur controleren en u een passende oplossing voorstellen.

Als u ons in het ticket uw bestelnummer en (indien beschikbaar) de trackinglink/het trackingnummer doorgeeft, kunnen we sneller handelen.

Absoluut geen aanrader.

Absoluut geen aanrader.
Ik bestelde sneeuwsokken bij distri-auto.be, maar die heb ik nooit ontvangen. Toch blijft men volhouden dat het pakket geleverd werd. Het zogenaamde leveringsbewijs is een foto die niet eens van onze voordeur is.

In plaats van dit correct op te lossen, weigert distri-auto terug te betalen en verwijst men mij gewoon door naar de transporteur. Blijkbaar vindt deze webshop dat de klant zelf maar moet opdraaien voor hun leveringsproblemen.

Uiteindelijk heb ik na maanden wachten zelf nieuwe sneeuwsokken moeten kopen bij Auto5. Resultaat: geen levering, geen oplossing, geen terugbetaling.

Bespaar jezelf de frustratie en koop ergens anders.

2026幎2月1日

Distri-auto.be からの回答

Het spijt ons te lezen dat u uw sneeuwsokken niet ontvangen heeft en dat het “leveringsbewijs” (foto) volgens u niet overeenkomt met uw voordeur. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Als er nog geen dossier/ticket bij onze service na verkoop werd aangemaakt, vragen we u om dit zo snel mogelijk te doen via uw klantenaccount (rubriek contact/klantenservice) met uw bestelnummer en – indien mogelijk – extra info (datum, leveringsemail, eventuele camerabeelden, juiste leveringsplaats). Op basis daarvan kunnen we een officiële klacht bij de transporteur openen en het bewijs grondig laten verifiëren.

Als achteraf blijkt dat de levering niet correct kan worden aangetoond of rechtgezet, zal onze service na verkoop u informeren over de mogelijke oplossing (zonder dat we hier op voorhand een terugbetaling kunnen toezeggen).

Heeft u al een ticketnummer? Deel het gerust hier, dan laten we uw dossier intern met prioriteit opvolgen.

Si je pouvais je donnerais 0 étoile

Si je pouvais je donnerais 0 étoile
AprÚs avoir cherché l’article via le VIN de ma voiture le site m’a recommandé ce article

AprÚs réception il s’est avéré qu’il n’est pas compatible avec ma voiture
Une grande déception quand j’ai appris qu’ils ne fournissent pas un ticket de retour gratuit

Le contact avec le service client était nul
Ils refusent même de me donner l’adresse à laquelle je dois retourner l’article soit disant il faut regarder dans le bon de retour (0effort pour m’aider à renvoyer)

Je ne recommande pas ce site

Als ik kon, zou ik 0 sterren geven.

Na het zoeken naar het artikel met behulp van het chassisnummer van mijn auto, raadde de website dit artikel aan.

Bij ontvangst bleek het echter niet compatibel met mijn auto.

Ik was erg teleurgesteld toen ik ontdekte dat ze geen gratis retourlabel aanbieden.

De klantenservice was verschrikkelijk.

Ze weigerden zelfs het retouradres te geven en beweerden dat ik dat op het retourformulier moest zoeken (geen enkele moeite om me te helpen met de retourzending).

Ik raad deze website niet aan.

If I could, I'd give 0 stars.

After searching for the item using my car's VIN, the website recommended this one.

Upon receiving it, it turned out to be incompatible with my car.

I was very disappointed to learn that they don't provide a free return label.

Customer service was terrible.
They even refused to give me the return address, claiming I had to look on the return slip (zero effort to help me return it).

I do not recommend this website.

2026幎3月16日

Distri-auto.be からの回答

Nous sommes désolés d’apprendre que l’article recommandé via le VIN ne soit finalement pas compatible avec votre véhicule, et que vos échanges avec notre service client n’aient pas été à la hauteur de vos attentes.

Concernant le retour : conformément à nos conditions de retour (droit de rétractation), un retour n’est pas systématiquement pris en charge gratuitement. Les frais peuvent inclure l’envoi initial, le retour et le traitement/logistique, ce qui explique qu’un “ticket de retour gratuit” ne soit pas toujours proposé.

En revanche, si vous n’avez pas encore de dossier ouvert, nous vous invitons à déposer une réclamation via votre espace client (formulaire de contact / systÚme de ticket) en indiquant :
- votre numéro de commande,
- la référence de l’article reçu,
- votre VIN,
- et ce qui vous a été recommandé sur le site.

Un agent pourra alors vérifier votre cas, vous confirmer la procédure exacte de retour et vous communiquer clairement l’adresse/les étapes si quelque chose n’est pas visible ou si le bon de retour est incomplet.

Merci d’avoir pris le temps de détailler ces points : vos remarques sur l’assistance fournie seront prises en compte afin d’améliorer notre accompagnement.

PiÚce de médiocre qualité et service client 00A096315A

J’ai commander deux cardans soit disant compatible et bon oem . J’ai reçu un cardan est complÚtement casser au moment de le sortir de son emballage.. affaire a suivre a voir ils ne rembourseront pas

2026幎3月23日

Distri-auto.be からの回答

Nous sommes désolés pour cette situation, surtout si le cardan était déjà cassé à l’ouverture : ce n’est clairement pas l’expérience attendue.

Nous voyons que vous avez déjà ouvert le ticket 00A096315A : nous allons le prioriser en interne afin qu’un agent du service aprÚs-vente puisse vérifier votre dossier rapidement et vous proposer la solution la plus adaptée, selon les éléments constatés (produit/compatibilité/état à réception).

Pour accélérer le traitement, si ce n’est pas déjà fait, merci d’ajouter au ticket :
- des photos du cardan (zones cassées),
- des photos de l’emballage et de l’étiquette transport,
- et, si possible, la référence indiquée sur la piÚce reçue.

Merci pour votre retour — on comprend vos doutes, et on fait le nécessaire pour qu’une vérification complÚte soit faite au plus vite.

Een dikke 0/10 voor hun klantenservice

Edit na hun antwoord:
Nadat ze hier geantwoord hebben heb ik alles nogmaals gestuurd en krijg ik dezelfde reactie van hun klantendienst waarin ze de fout bij DPD leggen.
Een product zonder houdbaarheidsdatum die ze perfect opnieuw kunnen verkopen.
Wat een tijdverspilling!

We kochten een regeleenheid koplamp voor onze BMW voor 120 euro, volgens hun website zou deze passen. Helaas bleek dit niet het geval. We stuurden de computer terug, maar na twee weken kregen we hem terug van DPD met de melding dat het adres onjuist was.

Ik nam contact op met Distri Auto, het duurde een paar dagen voordat ik antwoord kreeg en kreeg hetzelfde retouradres. Ik mailde opnieuw en vroeg hen om een retourformulier te maken, die ze dan mochten aanrekenen. Na weer dagen wachten, kreeg ik te horen dat ze de retour weigerden omdat er vier weken waren verstreken. Dit is absurd, aangezien het product niet over tijd kan gaan en ik er nu niets mee kan.

Door hun trage reacties op mijn mails, die ik altijd meteen beantwoordde, is 120 euro plus retourkosten nu gewoon weggegooid geld. Hun klantenservice verdient een dikke 0/10.

2026幎3月26日

Distri-auto.be からの回答

Het spijt ons te lezen dat dit zo gelopen is, zeker gezien het feit dat u het onderdeel meteen heeft willen terugsturen en het pakket door DPD is teruggekomen wegens een (vermeend) fout adres. Dat is uiteraard bijzonder frustrerend.

Kunt u bevestigen of u al een ticket heeft aangemaakt via uw klantaccount op distri-auto.be (rubriek “contact/klantenservice”)?
- **Als er nog geen ticket is:** maak er dan één aan, zodat onze dienst na-verkoop uw dossier volledig kan nakijken (retourtermijn, communicatiehistoriek en vooral de DPD-terugzending met “adres onjuist”).
- **Als er al een ticket is:** deelt u dan in uw volgende bericht de **ticketreferentie** mee (niet hier publiek), dan **prioriteren we uw aanvraag intern** voor een snelle en passende behandeling.

In uw ticket vermeldt u best ook: het bestelnummer, de DPD-tracking van de retourzending en (indien mogelijk) een foto/screenshot van de melding “adres onjuist”. Zo kan het team nagaan wat er precies is misgelopen en welke oplossing mogelijk is binnen de voorwaarden.

Dank u voor uw duidelijke feedback—dit soort situaties willen we echt vermijden.

Een dikke 0/10 voor hun klantenservice

We kochten een regeleenheid koplamp voor onze BMW voor 120 euro, volgens hun website zou deze passen. Helaas bleek dit niet het geval. We stuurden de regeleenheid terug, maar na twee weken kregen we hem terug van DPD met de melding dat het adres onjuist was.

2026幎3月26日

Distri-auto.be からの回答

Het spijt ons om te lezen dat dit zo is gelopen, zeker als u door een mislukte retourzending en trage e-mailwissels nu met kosten én een onbruikbaar onderdeel blijft zitten.

Kunt u, als u dat nog niet gedaan heeft, een ticket aanmaken via uw beveiligde klantenzone op distri-auto.be (contactformulier)? Dan kan onze dienst na verkoop uw dossier volledig nakijken en dit intern met voorrang behandelen. Vermeld daarbij aub:
- uw bestelnummer
- de data van uw retourpoging(en)
- de DPD-melding “adres onjuist” (foto/screenshot)
- het retouradres dat u gebruikt heeft en eventuele e-mails die u van ons ontving

Als het retouradres inderdaad niet correct was of als de retourtermijn door de afhandeling/vertragingen ongunstig is beïnvloed, moet dit door een medewerker worden geverifieerd zodat er een passende oplossing kan worden bekeken. Wij kunnen dat hier niet bevestigen, maar we nemen uw melding serieus en willen dit graag laten uitzoeken.

Heeft u al een ticketnummer? Deel het hier, dan laten we uw aanvraag intern prioriteren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。