dobra-recepta.pl レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

5つ星のうち1の評価

Jestem prawie na sto procent pewna, że nie mailuje z lekarzem. Najpierw zamówilam receptę po czym oczekiwałam na telefon, sprawdziłam opinie,załamka, a tu nagle email, ale nie myślcie,że wypisali co... もっと見る

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 28

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Najlepszy serwis Dobra Recepta!

Formularz medyczny jest prosty i intuicyjny.A kod do recepty otrzymałam w kilkanaście minut.Wszystko bez wychodzenia z domu i stania w kolejkach. Idealna alternatywa, gdy potrzebuje się pilnej konsultacji.Bardzo polecam ten serwis!

2026年8月3日
5つ星のうち1の評価

Ludzie nie dajcie się oszukać dobra…

Ludzie nie dajcie się oszukać dobra recepta pl oszuści 5 godzin czekałam na receptę po czym ktoś napisał tylko 2 wyrazy odmową recepty.Zeby choć lekarz się skonsultować że mną i zapytał co boli i czy może zaproponuje inne leki A tu zero nic .60 zł poszło dla oszustów. Ja postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce i odzyskać koszt za nie wykonana konsultacje.Choby mnie to miało kosztować dużo to dla zasady aby im udowodnić że pacjent też ma swoje prawa i nie wszystkich tak łatwo oszukana.Omijajcie ich stronę to jakaś cholota oszustów.Watpie żeby wogole lekarz miał kontakt z pacentem

2026年8月1日

Oszuści

Oszuści, raz pani tzw dr była Magdalena raz Karolina. Zadała kilka pytań głównie o stanowisko w pracy i informacje weryfikacyjne. Później wywiad medyczny. Czat był rozciągnięty odpowiedzi co godzinę. Masakra. Na koniec zazadala dokumentacji medyczne potwierdzającej objawy. Zalecenia żeby zgłosić się do lekarza piz. Zwolnienia nie wystawiła nic nie zaleciła 80 zł skasowane. Z nikim nie można się tam skontaktować. Żenada

2026年7月23日
5つ星のうち1の評価

Nie sądzę,ze po drugiej stronie jest lekarz !

Jestem prawie na sto procent pewna, że nie mailuje z lekarzem.
Najpierw zamówilam receptę po czym oczekiwałam na telefon, sprawdziłam opinie,załamka, a tu nagle email, ale nie myślcie,że wypisali cokolwiek, mam wrażenie,że na siłę szukają argumentów abyś nie dostał/dostała czego chcesz ! Masakra, wszystko wygląda legitnie,ale to oszuści, teraz pytanie, gdzie wylądowały nasze dane i w czyich są rękach! Uważajcie!

2026年4月13日

Wyzyskiwacze

Wyzyskiwacze, już kiedyś kupowałam ten sam lek bez problemu a teraz, informacja zwrotną że z tymi objawami trzeba pójść do lekarza. NIE POLECAM, BIORĄ PIENIĄDZE ZA NIC!!!!!!

2026年4月10日

Odradzam z całej siły !!

Odradzam z całej siły !!! Poprosiłam o maść na pewien problem - nie psychodelik, czy niewodomo co. Dostałam po kilku h odp, że medyk zapoznał się z moim opisem i muszę iść do lekarza...zatem po co Wy jesteście?!!!! Ja nie wymyśliłam niewiadomo czego do cholery

2026年3月8日

Nie otrzymałam recepty !

Zapłaciłam za wystawienie recepty i otrzymałam maila, że lekarz skontaktuje się ze mną. Czekałam w aptece, spacerowałam, minęło 1,5 godz. zmarzłam i wróciłam do domu. Napisałam prośbę o zwrot opłaty. Długie milczenie a potem wymóg zdjęcia testu grypowego. Lekarz nadal nie zadzwonił. Na szczęście czekając w aptece właśnie taki test kupiłam. Wynik ujemny, zdjęcie wysłałam. Milczenie dwudniowe. Moje ponaglenie i odpowiedź wymijająca. Następny, ostrzejszy mail ode mnie. Po 5 dniach info, że odeślą zapłatę. Uuuuffff, pieniądze wróciły na konto.
Myślę, że tylko dlatego, gdyż tak dużo jest opinii, że oszukują.
NIE POLECAM !!!!

2026年2月15日
5つ星のうち1の評価

Tak jak wszyscy piszą oszuści

Tak jak wszyscy piszą oszuści - ja nie otrzymałam nawet telefonu od lekarza . Poprosiłam o sól fizjologiczną dożylnią bo miałam zalecenie o nawodnienie jak najszybsze po wizycie karetki . Po 12 godzinach napisałam e-mail to łaskawie mi odpisali że nie otrzymam recepty bo potrzebna jest wizyta stacjonarna a oni takiej nie świadczą - bez podpisu i bez podania nazwiska lekarza . OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI .

2026年2月9日

Zwykli oszuści.

Zwykli oszuści.
Kolejny raz mnie okradli. Chyba 4. Zgłosiłem sprawę na policję.
Oto schemat działania:
1) Umieszczają na stronie leki których potem nie chcą wypisać. Taki lek można wybrać z listy leków dostępnych, można również wybrać dawkę.
2) Kolejnym krokiem jest standardowe podanie danych osobowych, opisanie dolegliwości i na końcu można dodać dokumentację medyczną.
3) Dalej, wszystko wygląda standardowo, klient nie domyśle się co za chwilę nastąpi. Jesteśmy przekierowanie do płatności.
4) Po opłaceniu wizyty otrzymujemy standardowego maila z informacją, żebyśmy pozostali pod telefonem, ponieważ lekarz Może chcieć dodatkowo, celem uzupełnienia skontaktować się z nami telefonicznie.
5) I Tuł Sielanka się Kończy. Kiedy my czekamy na receptę lub kontakt lekarza, otrzymujemy maila z informacją iż lekarz nie wypisze nam receptę.

Muszą współpracować z lekarzem o bardzo wysokim ego, ponieważ niczym Cezar zwraca się do nas słowami „NIE WYRAŻAM ZGODY”.

Właśnie otrzymałem informację, iż tym lekarzem jest Robert Pach.

Teraz uwaga, na czym polega oszustwo? Wytłumaczę to w prostych
słowach, bo może właściciele owego serwisu nie mają świadomości.

1) Na liście dostępnych Leków umieszczamy taki którego nie można przepisać online. Dlaczego? Z bardzo prostej przyczyny. Kiedy klient próbuje znaleźć Serwis który oferuje taki lęk, Pojawia się na liście recept.pl czy też dobra-recepta.pl.
2) W ten sposób pozyskują klienta, od którego chcą wyłudzić pieniądze. Dlaczego wyłudzić? Ponieważ kiedy zapłacisz za wizytę, to nie masz już możliwości odzyskania pieniędzy, tylko otrzymujesz informację z serwisu, że w ramach konsultacji możesz wykupić inny lek. To jest celowe wprowadzanie w błąd, Celem pozyskania pieniędzy, czyli zwykłe wyłudzenie.

W moim przypadku, jest to już czwarte zdarzenie, dlatego zgłosiłem sprawę na policję. Namawiam wszystkich innych klientów, żeby zrobili to samo. Nie pozwólmy żeby zwykli oszuści dorabiali się na chorobach innych.

2025年11月15日

レビューの対象になっている企業の方へ