Ludzie nie dajcie siÄ oszukaÄ dobra recepta pl oszuÅci 5 godzin czekaÅam na receptÄ po czym ktoÅ napisaÅ tylko 2 wyrazy odmowÄ recepty.Zeby choÄ lekarz siÄ skonsultowaÄ ÅŒe mnÄ i zapytaÅ co boli i czy... ãã£ãšèŠã
Formularz medyczny jest prosty i intuicyjny.A kod do recepty otrzymaÅam w kilkanaÅcie minut.Wszystko bez wychodzenia z domu i stania w kolejkach. Idealna alternatywa, gdy potrzebuje siÄ pilnej konsult... ãã£ãšèŠã
OszuÅci, raz pani tzw dr byÅa Magdalena raz Karolina. ZadaÅa kilka pytaÅ gÅównie o stanowisko w pracy i informacje weryfikacyjne. Później wywiad medyczny. Czat byÅ rozciÄ gniÄty odpowiedzi co godzinÄ.... ãã£ãšèŠã
Jestem prawie na sto procent pewna, ÅŒe nie mailuje z lekarzem. Najpierw zamówilam receptÄ po czym oczekiwaÅam na telefon, sprawdziÅam opinie,zaÅamka, a tu nagle email, ale nie myÅlcie,ÅŒe wypisali co... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tabletka "dzieÅ po"
MiaÅem obawy co do opinii, które tu sÄ , bo najpierw wykupiÅam receptÄ, a później przeczytaÅa negatywne komentarze. W moim przypadku chodziÅo o wystawienie recepty na tabletkÄ "dzieÅ po". ReceptÄ zamówiÅam w niedzielÄ po godz. 23. Po ok. 50 minutach otrzymaÅam kod do recepty, wiÄc wszystko poszÅo sprawnie nawet w godzinach nocnych.
Brak kontaktu ze strony lekarza pomimoâŠ
Brak kontaktu ze strony lekarza pomimo opÅaconej wizyty.
olbrzymie oszustwo
olbrzymie oszustwo. szkoda, ze nie przeczytalam wczesniej opinii. podobnie jak przedmowcy- opisane schorzenie, odpowiedz negatywna z bezsensownym tlumaczeniem.
Bezczelni oszuÅci
Bezczelni oszuÅci! ZapÅaciÅem za wizytÄ, opisaÅem problem i... nikt do mnie nie zadzwoniÅ. Lekarz jasnowidz wiedziaÅ co mi jest i wysÅaÅ mnie do lekarza rodzinnego przez wiadomoÅÄ e mail. Zlodzieje i oszuÅci! OmijaÄ!!!
Nie wypisali recepty na lek naâŠ
Nie wypisali recepty na lek na "korzonki" i piszÄ : Zapraszamy ponownie ;-) ...no nie skorzystam...59zÅ stracone...i jeszcze raz mam traciÄ...aÅŒ taki dureÅ to ze mnie nie jest...
OSZUSTWO Tabletka dzieÅ po wedÅugâŠ
OSZUSTWO Tabletka dzieÅ po wedÅug strony w 5 minut a w praktyce minely 3 godziny i nadal nie oddzwonili.
Wszystko w porzÄ dku wedÅug regulaminu
Niejednokrotnie skorzystaÅam z usÅugi dobra recepta.pl czy to na Årodki hormonalne antykoncepcyjne, bo akurat mojego lekarza nie byÅo czy antybiotyk bo byÅam na wyjeździe i nie chciaÅo mi siÄ szukaÄ lekarza ÅaziÄ nie wiadomo gdzie po co i ile! Jaki i po leki dla córki psychiatryczne (tylko wymagane byÅo potwierdzenie przepisania przez lekarza leków (poniewaÅŒ od póÅtorej tygodnia nie mogÅam siÄ dodzwoniÄ do lekarki i jeÅŒeli by mi nie przepisali to terapia by zostaÅa przerwana) oczy teÅŒ niejednokrotnie uratowane : zapalenie spojówek mam je doÅÄ czÄsto niestety przez alergiÄ. Jestem jak najbardziej zadowolona polecam dobra recepta.pl. AB
OszuÅci
OszuÅci , nie ma recepty za 35 zÅ tylko za 59 zÅ, a na koÅcu dostajesz figÄ z makiem. W zwiÄ
zku z nieprawidÅowÄ
rejestracjÄ
lekarz nie ma moÅŒliwoÅci wystawienia recepty.
Odmowa jest czÄÅciÄ
procesu udzielania ÅwiadczeÅ zdrowotnych i jest objÄta zakresem usÅugi telemedycznej w zwiÄ
zku z czym zwrot nie przysÅuguje.
SkorzystaÅam dwa razy
SkorzystaÅam dwa razy, raz w zeszÅym roku i dzisiaj. W obu przypadkach, dostaÅam receptÄ szybko i bez problemów. Zdziwiona jestem tak negatywnymi opiniami.
Nie bierzcie tam recepty, lekarz zupeÅnie nie zadzwoniÅ, ÅŒadnej reakcji a czekaÅem okoÅo 3h i tak caÅy czas, proponuje zastanowiÄ siÄ nad innÄ stronÄ , czekam na odpowiedź dotyczÄ cÄ zwrotu.
to ci sami oszuÅci co znana-recepta.pl
Oszukanstwo
Lek zamówiony to ÅŒadna wielka rzecz, a jednak im sprawiÅo trudnoÅc i zaczÄli siÄ zasÅaniaÄ regulaminem i rozporzÄ dzeniami- tyle ze niestety podesÅali cos bÅÄdnego - takie urywki tekstu mieli przygotowane na kolanie, bo nawet maila nie sformatowali ÅŒeby byÅo "profesjonalnie". OczywiÅcie urwanie kontaktu przy próbie wytÅumaczenia sytuacji.. telefon od lekarza o którym trÄ biÄ w mailu- oczywiÅcie go nie ma.. zasÅaniajÄ siÄ regulaminem który sami lamia.. moÅŒemy tu narzekaÄ i przestrzegaÄ, ale moÅŒe czas wreszcie zgÅosi na policje i do prokuratury w wiÄkszej iloÅci. OSZUSCI, OSZUSCI, OSZUSCI, i niech sie odezwa i mnie zaskarÅŒÄ .. komunikacja mailowa z nimi dluga.. bÄdzie z czego zrobiÄ zgÅoszenie o podejrzeniu popeÅnienia przestÄpstwa- oszustwo i wyÅudzenie, i RODO przy okazji..
Raczej nie polecam
Raczej nie polecam⊠Od jakiegoÅ czasu korzystaÅam z tej strony i byÅo ok. Bez problemu otrzymywaÅam receptÄ na kontynuacjÄ leczenia objawów chorób przewlekÅych (alergia, astma i niedoczynnoÅÄ tarczycy). Tym razem odmówiono leku na astmÄ bez podania przyczyny. ChociaÅŒ poprosiÅam o ten sam co zwykle⊠który przyjmujÄ od lat.
Natomiast w leku na tarczycÄ (Letrox) w recepcie byÅa podana bÅÄdna iloÅÄ tabletek - w aptece powiedzieli, ÅŒe takie opakowanie nie istnieje, w zwiÄ
zku z tym nie wydano mi leku.
Oszustwo
Witam.
Dla mnie jedna wielka tragedia. ChorujÄ na wrzodziejÄ
ce zapalenie jelita grubego. Akurat los tak chciaÅ, ÅŒe przed wyjazdem do pracy ( pracujÄ wyjazdowo po dwa tygodnie ),choroba siÄ nasiliÅa. ZamówiÅem receptÄ przekÅadajÄ
c oczywiÅcie historiÄ choroby proszÄ
c o cztery opakowania leku. Niestety w aptece okazaÅo siÄ, ÅŒe recepta zostaÅa wystawiona na jedno opakowanie. DzwoniÅem do osoby, która wystawiÅa receptÄ ( dostaÅem numer w aptece ), oczywiÅcie nikt nie odbiera. NapisaÅem sms i maila z proÅbÄ
o pilny kontakt. Do tej pory a minÄÅo juÅŒ sporo czasu zero odpowiedzi. Po prostu dla mnie jedno wielkie oszustwo. Sam siÄ zastanawiam jak czasami czÅowiek daje siÄ zwyczajnie nabiÄ w butelkÄ. ZostaÅem bez leków z wielkim stresem. Zdecydowanie nie polecam. Po powrocie do kraju udam siÄ dalej z tym do prawnika i spróbujÄ coÅ z tym zrobiÄ bo to jest niemoÅŒliwe jak tak moÅŒna oszukiwaÄ ludzi. Bo domyÅlam siÄ, ÅŒe nie jestem jedyny.
Alergia - odmowa recepty
PrzesÅaÅem dokumenty od lekarza alergologa o stwierdzonej alergii i astmie alergicznej, niestety otrzymaÅem odmowÄ na przepisanie leków wiÄc musiaÅem szukaÄ dalej. Jeszcze raz zapÅaciÄ, nie wiem dlaczego, z clatry i monkasty raczej bomby nie zrobiÄ.
Przestrzegam nie wystawiajÄ recepty
Przestrzegam nie wystawiajÄ recepty, kasy ni zwróca pewnie czÅowiek mÄ dry po szkodzie zawsze
ZÅodzieje kasÄ pobrali i nie wykonaliâŠ
ZÅodzieje kasÄ pobrali i nie wykonali nawet tel. Do mnie Jebani zÅodzieje!!!
Wszystkie osoby które nie dostaÅyâŠ
Wszystkie osoby które nie dostaÅy zwolnienia najwyraźniej nie przeczytaÅy regulaminu. ProszÄ w koÅcu zrozumieÄ, ÅŒe lekarze nie sÄ
zobowiÄ
zani wystawiÄ zwolnienia, nie wystawiajÄ
go osobom które chcÄ
przedÅuÅŒaÄ zwolnienia ani nie muszÄ
wystawiÄ na tyle ile pacjent sobie zaÅŒyczyÅ. To nie jest sklep. To, ÅŒe osoby nie potrafiÄ
przeczytaÄ regulaminu to juÅŒ nie wina placówki a osob które traktujÄ
lekarza âjak zapÅaciÅem to mam dostaÄâ - a konsekwencje moÅŒe mieÄ za to lekarz jak i pacjent.
Wszystkie osoby wystawiajÄ
ce negatywnÄ
osobÄ musiaÅy dostaÄ odmowÄ chcÄ
c przedÅuÅŒyÄ zwolnienie a jest WYRAŹNIE napisane w regulaminie, ÅŒe zwolnieÅ nie przedÅuÅŒajÄ
. Powtarzam, to nie jest sklep
Polecam usÅugÄ, uczciwy pacjent czytajÄ
cy regulamin.
Nie polecam.
Nie polecam.
PobierajÄ
opÅatÄ i informujÄ
ÅŒe nie ma przesÅanek ÅŒeby wystawiÄ receptÄ bÄ
dź zwolnienie.
Dla uczciwych przesÅanki byÅy wystarczajÄ
ce
Wg mnie to oszuÅci.