Ludzie nie dajcie siÄ oszukaÄ dobra recepta pl oszuÅci 5 godzin czekaÅam na receptÄ po czym ktoÅ napisaÅ tylko 2 wyrazy odmowÄ recepty.Zeby choÄ lekarz siÄ skonsultowaÄ ÅŒe mnÄ i zapytaÅ co boli i czy... ãã£ãšèŠã
Formularz medyczny jest prosty i intuicyjny.A kod do recepty otrzymaÅam w kilkanaÅcie minut.Wszystko bez wychodzenia z domu i stania w kolejkach. Idealna alternatywa, gdy potrzebuje siÄ pilnej konsult... ãã£ãšèŠã
OszuÅci, raz pani tzw dr byÅa Magdalena raz Karolina. ZadaÅa kilka pytaÅ gÅównie o stanowisko w pracy i informacje weryfikacyjne. Później wywiad medyczny. Czat byÅ rozciÄ gniÄty odpowiedzi co godzinÄ.... ãã£ãšèŠã
Jestem prawie na sto procent pewna, ÅŒe nie mailuje z lekarzem. Najpierw zamówilam receptÄ po czym oczekiwaÅam na telefon, sprawdziÅam opinie,zaÅamka, a tu nagle email, ale nie myÅlcie,ÅŒe wypisali co... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nie polecam. Rozumiem wszelkie restrykcje i ostroÅŒnoÅÄ,ale problem z wypisaniem recepty na kontynuacjÄ antykoncepcji,to juÅŒ przesada. Szkoda wydanych pieniÄdzy .
OszuÅci!!!
Od dÅuÅŒszego czasu czasu korzystaÅam z tej strony i zawsze dostawaÅam receptÄ maksymalnie do 15 minut. Teraz zostaÅam oszukana bezczelnie. OdpisujÄ na email zdawkowo potem, gdy na drugi dzieÅ dalej nir dostaÅam recepty juÅŒ w ogóle nie dostaÅam ÅŒadnej odpowiedzi. Dla mnie to jest jedna wielka kpina. ZawiodÅam siÄ bardzo. NIE POLECAM!!!
Nie polecam w ogóle tego serwisu
Nie polecam w ogóle tego serwisu. Recepty nie dostaÅem a kiedy zapytaÅem jaki jest powód to , ÅŒe po konsultacji lekarskiej , lekarz odmówiÅ jej wystawienia. Ok moÅŒe byÄ ale w zwiÄ zku z tym nie ma usÅugi to zwrot kosztów tym bardziej , ÅŒe wnioskowaÅem o opinie tego lekarza bo na sÅowo pisane przez kogoÅ to moÅŒna siebie wieÅŒyc "na gÄbÄ". OmijaÄ ten serwis
OszuÅci
OszuÅci. Nie reagujÄ na wiadomoÅci, nie realizujÄ zamówieÅ i nie zwracajÄ pieniÄdzy.
Nie dobra-recepta
PiszÄ , ÅŒe wystawiajÄ receptÄ w 5 min, nie dotarÅa, po dwóch godzinach napisaÅam maila z zapytaniem, po kolejnych 3 dostaÅam odpowiedz, ÅŒe nie otrzymam recepty, ÅŒeby zgÅosiÄ siÄ do lekarza stacjonarnie. Dodam, ÅŒe chciaÅam ampuÅki do inhalacji na kaszel przy przeziÄbieniu. PieniÄ dze przepadÅy. OSZUÅCI, nie polecam!!
Brak kontaktu i konsultacji
Nie byÅo informacji, ÅŒe pomagacie tylko w niektórych sprawach. ZawiodÅem siÄ na waszych usÅugach i dobrze ÅŒe dostaÅem siÄ do psychiatry stacjonarnie bo by byÅo ciÄÅŒko.
PotÄÅŒny nieprofesjonalizm (brak kontaktu przez 2h, przy deklarowanych Årednich 15 minutach) konsultacja nawet siÄ nie odbyÅa.
Lekarz przepisal zupelnie innyâŠ
Lekarz przepisal zupelnie inny antybiotyk niz ten o ktory wnioskowalem, oczywiscie nie zadzialal. Nie polecam. Przemadrzaly gbur
Uwaga to sÄ oszuÅci!!
Uwaga to sÄ oszuÅci!!! Recepta bÅÄdnie wypisana i oczywiÅcie brak kontaktu jakiegokolwiek.
Jeden wielki szwindel
Z byle powodów odmawiajÄ recepty i tym samym pieniÄ dze przepadajÄ . OczywiÅcie regulamin przeczytany w jakich przypadkach jest odmowa przed zÅoÅŒeniem wniosku o receptÄ. Na stronie moja recepta, dostaÅem receptÄ w ciÄ gu kilku minut. Nie polecam tej zÅodziejskiej strony.
Dobra recepta to oszuÅci źle wystawiajÄ âŠ
Dobra recepta to oszuÅci źle wystawiajÄ receptÄ ÅŒe w aptece później nie da siÄ jej wykupiÄ!
NIE POLECAM !!
NIE POLECAM !!! ZAMÃWIENIE NIE ZOSTAÅO ZREALIZOWANE MIMO WYSÅANIA RECEPTY Å»E LEK BYÅ JUÅ» WYDAWANY / PIENIÄDZE OCZYWIÅCIE ZAINKASOWANE / BRAK ODPOWIEDZI NA WYSYÅANE MAILE .
Odmowa wystawienia recepty bez zwrotu pieniÄdzy
Firma pobiera pieniÄ dze i odmawia wystawienia recepty. PieniÄdzy nie chce zwróciÄ.
OszuÅci sprawa trafia na policjÄ
Oszusci
Oszusci, nie odpowiadaja na emaile ani na telefony! Oczywiscie nie wysylaja recept! Zglaszam na policje!
Oszusci! Trzymajcie sie z dala od tej strony
Fimra bez adresu i bez numeru telefonu! Klasyczny symptom falszywej strony internetowej.
Trzymajcie sie z dala od tej strony, to sa oszusci! Po zaplaceniu za konsultacje-otrzymalam email z widomoscia skontaktuj sie ze swoim lekarzem! Nikt nawet nie raczyl do mnie zadzwonic, kiedy probowalam skladac zazalenie kompletnie mnie zignorowano a moje komentarze na Facebooku zostaly usuniete.