レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) pÃ¥ tvÊrs af landet, inklusiv fuld nedpakning. BÃ¥de planlÊgningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... もっず芋る

Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var ogsÃ¥ servicemindede. En lille detalje:... もっず芋る

Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 匕越業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er det flyttefirma som du står og mangler DÞgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at lÞse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udfÞre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tvÊrs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste lÞsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan fÞlge med i real time. Vi kan se hvor ethvert kÞretÞj befinder sig 24 timer i dÞgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

707件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

10/10

I am very happy with the service! From coordination to execution by Jarek and Stuart. All was handled professionally, quickly and smoothly. Will use the service again for future moves! Highly recommend

2025幎6月2日

Vil varmt anbefale

Vi brugte for nylig DÞgnflyt til vores flytning, og jeg kan varmt anbefale dem. Fra start til slut var hele processen effektiv, meget venlig og fremragende valuta for pengene. Teamet var meget professionelle, og vi var virkelig imponerede over, hvor hurtig hele flytningen var. Mange tak.

2025幎6月6日

Kan virkelig anbefale dem

Kan virkelig anbefale dem. Har flyttet to gange med dem og begge gange med hÞjt humÞr, god stemning og smil på lÊben. Vi var flere boliger der flyttede samtidig grundet renovering, og alle de flyttemÊnd jeg mÞdte i lÞbet af dagen var super sÞde og hjÊlpsomme gutter. Tak til Benjamin og Stefan for en god oplevelse.

2025幎6月4日

God flytteoplevelse

Hazim og Stewart fra DÞgnflyt gjorde min flytning til en god oplevelse.
De var venlige, hurtige og der var et godt samarbejde.
Jeg kan kun anbefale firmaet.
Tak for en god oplevelse

2025幎5月9日

Jeg har brugt DÞgnflyt & logistik i

Jeg har brugt DÞgnflyt & logistik i forbindelse med flytning og opbevaring samt nedtagning af lamper m.m.
Hold op en fantatisk og fleksibel service, det har vÊret den bedste og problemfrie flytning.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
jeg kan på det varmeste anbefale at bruge dem, da de holder hvad de lover og super service mindede.

2025幎3月27日

Good job guys!

DÞgnflyt and Logistik has helped me move before, and this was a success again.

Daniel made sure I had two guys ready to move my whole life from A to B, within 4 hours.

I had the pleasure of Adam and Jan, who I warmly recommend.

Good job guys and thank you!

2025幎4月15日
自発的なレビュヌ

Vi brugte DÞgnflyt for et par uger

Vi brugte DÞgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve flyttedagen. Vi have inkluderet en flyttelift fra vores 5. sal lejlighed, hvilket gik fint. Selv da vi ikke alligevel kunne bruge flytteliften på tilflytningsadressen forblev humÞret hÞjt, da alt skulle bÊres op på tredje sal. Det faktisk endnu hurtigere at flytte ind end ud. Rigtig positiv oplevelse.

2025幎3月8日
自発的なレビュヌ

Fantastisk flytning fra Sverige til Danmark- og til en god pris

Vi er lige flyttet fra Sverige til Danmark med DÞgnflyt og Logistik. Det har vÊret en fantastisk god oplevelse lige fra start. Alle henvendelser er blevet besvaret hurtigt og kompetent. FlyttemÊndene arbejdede hurtigt og passede samtidig godt på vores ting. Kan 100% anbefale DÞgnflyt og logistik.

2025幎3月15日
自発的なレビュヌ

Ifm genhusning blev DÞgnflyt brugt til

Ifm genhusning blev DÞgnflyt brugt til at flytte os alle til de respektive genhusningsboliger. SÞde flyttefolk, der gerne hjÊlper til og kommer ud med flyttekasser mv. At de ikke, som lovet, hjalp med pakningen, er en anden ting. Men tilgiveligt. Flytningen gik som smurt og det var rart. SÃ¥ ses vi nÃ¥r vi skal tilbage til vores permanente bolig igen 😉

2025幎3月6日

Det bedste Flyttefirma

Det bedste Flyttefirma
Jeg flyttede i går d.28/02 og hold da op et par super dygtige og rare gutter der kom og flyttede for mig. Alt blev ordnet til ug og de var enormt hjÊlpsomme og professionelle og med godt humÞr.
Jeg er super glad for at have valgt DÞgnflyt og vil anbefale dem til alle der skal flytte!

Tusinde tak for HjÊlpen til både Mads og Stuart

2025幎2月28日
自発的なレビュヌ

En god, punktlig og effektiv flytning!

Min kÊreste og jeg brugte DÞgnflyt da vi skulle flytte ud af StorkÞbenhavn og til en mindre by på SjÊlland. Der mÞdte tre fantastiske flyttemÊnd op, som var effektive, påpasselige og professionelle med at flytte vores ting ud i flyttebilen. Det samme kan også siges om aflÊsningen.

Flytningen tog i alt 4 timer, hvilket inkluderede pålÊsning, kÞrsel og aflÊsning. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

En stor tak til Stuart, Bastian og Hazem!

2025幎1月24日

High recommended

Exceptional! Great great company with wonderful employees! They managed a "high challenge moving" for me - 2 seniors, a long trip and a lot of snow - super friendly, totally reliable and correct! High recommended - and thank you Daniel!

2025幎1月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。