Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) pÃ¥ tvÊrs af landet, inklusiv fuld nedpakning. BÃ¥de planlÊgningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... ãã£ãšèŠã
Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var ogsÃ¥ servicemindede. En lille detalje:... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... ãã£ãšèŠã
Vi brugte DÞgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er det flyttefirma som du står og mangler DÞgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at lÞse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udfÞre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tvÊrs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste lÞsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan fÞlge med i real time. Vi kan se hvor ethvert kÞretÞj befinder sig 24 timer i dÞgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.
Hammerensgade 1 , 1267, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 91943434
- info@doegnflyt.dk
- doegnflyt.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super gode og kompetente.
Super gode og kompetente.
Hurtige til, at Êndre strategi undervejs, ved opstået situationer og ekstremt servicemindede.
Kan klart anbefales.
Effektiv flytning som aftalt
Alle aftaler blev overholdt. Et effektivt og venligt flytteteam gjorde et godt stykke arbejde. Vi fik fuld valuta for pengene (Fast pris).
En fornÞjelse at arbejde sammen med flytte folkene.
Varm anbefaling fra Grenaa
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling! Dygtige og imÞdekommende flyttefolk og fin service. Vi aftalte en fast pris for nedpakning samt flytning, og alle aftaler og mÞdetider blev overholdt fuldt ud. Vi vil helt sikkert bruge DÞgnflyt & Logistik nÊste gang vi skal flytte.
Fantastisk flytning
Vi flyttede fra Aabenraa til Frederikssund, og der var positiv stemning hele vejen.
Tror det er Danmarks Allerbedste flyttemÊnd Mathias og Theodor og firmaet er også fantastisk. Havde en fin kontakt fra 1. henvendelse.
Tak ð
KÊmpe skulderklap til de 3 Mâer
KÊmpe skulderklap til Mads, Martin og Marcus for et stort og flot arbejde med at flytte mine forÊldre. Effektive, yderst påpasselige, flinke, smilende og hjÊlpsomme. KÊmpe tak fra Bente og Frank i Glostrup.
Fantastisk service og effektiv flytning
Stor TAK til DÞgnflyt for et yderst sympatisk team med stort overblik, professionel pakning af bil og effektiv udfÞrsel af flytning. Jeg kan varmt anbefale DL.
Fremragende service og effektivitet
Vi fik DL flyt til at flytte vores ting fra Stor kÞbenhavn til Fyn, og det gik sÊrdeles hurtigt og meget effektivt. Der var hÞj service og venlige medarbejdere :)
KÊmpe anbefaling herfra!
Vi havde den store fornÞjelse at haveâŠ
Vi havde den store fornÞjelse at have dÞgnflyt til flytte for os.
Det var punktlig god information fÞr og flytning, mega hurtige, uden at det gik ud over kvaliteten og så var de sÞde og hjÊlpsomme.
Kan varmt anbefale dem.
Ud af 5 stjerner giver vi 10 ð
Super sÞde og yderst effektive flyttefolk
Super sÞde og venlige flyttefolk, som udviste stor tålmodighed og hjÊlpsomhed. De var yderst effektive, vi giver dem vores allerbedste anbefalinger til alle vi kender.
Helt fantastisk hjÊlpsomme
Helt fantastisk hjÊlpsomme, hÞflige og arbejdsomme flyttefolk, vores bedste anbefalinger!
Tak til Stefan og team for en kanonâŠ
Tak til Stefan og team for en kanon flytning med hÞjt humÞr og en god dialog omkring hvordan tingene skulle håndteres. Vi var meget trygge og ville klart anbefale DÞgnflyt og Logistik.
Super service
DÞgnflyt og Logistik flyttede en klinik i indre KÞbenhavn.
To mand mÞdte prÊcis kl. 07.00 og var super effektive. God oplevelse - kan varmt anbefales!
God service til til rimelige priser
God service til til rimelige priser. Da jeg skulle flytte mÞdte 3 friske, hårdtarbejdende og Extreme venlige flyttemÊnd. Flytningen var klaret på et Þjeblik.
Kan klart anbefale DÞgnflyt og Logistik.
De gjorde det super godt
De gjorde det super godt. Vi var meget tilfredse.
2 meget dygtige og sympatiskeâŠ
2 meget dygtige og sympatiske medarbejdere som ydede en fantastisk service og lidt til. Alt fungerede
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtigt, omhyggeligt og bare i orden. Skulle have flyttet et antik mÞbel for min mor. De gav hurtigt tilbud, skrev hurtigt tilbage, kunne stille hurtigt op, holdt alle aftaler og pris. Behandlede mÞbler skÞnsomt, var servicemindet over for min mor. Bar mÞblet ud og alt gik planmÊssigt. De lever op til alle de flotte anmeldelser de får her. StÊrkeste anbefalinger herfra. Vil bruge dem igen og anbefale dem.
Hurtig effektiv og flinke
Hurtig effektiv og flinke, alt spillede fra start til slut! Klar anbefaling herfra!
Havde en rigtig god oplevelse ð
Havde en rigtig god oplevelse.
FlyttemÊndene holdte humÞret hÞjt, var super effektive og alt i alt blev det til en god flytning takket vÊre dem ð
Dygtig, hurtig og kompetent flyttehjÊlp.
Dygtig, hurtig og kompetent flyttehjÊlp.
Hele vores inventar skulle skilles ad, flyttes i opmagasinering, flyttes i ny bolig 3 uger efter, og samles der. Vi var ret nervÞse inden og undervejs, men det gik bare så fint og vi vil rigtig gerne anbefale DÞgnflyt.
Perfekt flytningâŠ
Daniel og Benjamin stod for en perfekt flytning, god pris og fantastisk service.