レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kÞbte produktet Comfort Walk Air. Havde vi kunne returnere produktet efter brug, eller der havde vÊret en "Fuld tilfredshed eller pengene tilbage" politik, var den rÞget retur. Den lille... もっず芋る

Le harnais est parfaitement conforme à mes attentes (forme, couleur), et il résiste admirablement bien aux diverses conditions : pluie, boue, et même les jeux intenses avec d'autres chiens. Malheure... もっず芋る

Jeg synes det er imponerende hvor dÃ¥rlig en kopi af Ruffwear Dog Cph er... farven holder ikke og kvaliteten af sygningerne lever slet ikke op til prisen.. Deres line som den sÞde forhandler ville s... もっず芋る

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

28件のレビュヌ

Comfort Walk Air.

Vi kÞbte produktet Comfort Walk Air.

Den lille clips der sidder og lukker den forreste sele, er tåbelig designet i åbne/lukke mekanismen, og de har endda tilfÞjet velcro, så man rigtig kan ase og mase med skidtet, for at få det af- eller påmonteret.

Det er Êrgerligt, da produktet har god potentiale, men det falder til jorden i dårligt design.

Gad vide hvorfor de reklamere med anmelder tilfredshed på 4.8 på deres egen hjemmeside, og den hedder 3.5 her på Trustpilot?

2026幎4月17日

Excellent customer service

Contacted the company yesterday to say my dog had chewed the clip on her 2 yr old harness and today they have sent a pair of new clips in the post FOC. Well done Dog Copenhagen, excellent customer service, and greatly appreciated 😊

2026幎3月26日

Ich hatte ein Produktionsfehler bei

Ich hatte ein Produktionsfehler bei meiner Bestellung. Der Kundendienst hat sehr schnell und professionell geantwortet und direkt eine Lösung gefunden. Ich bin mit dem Produkt und der QualitÀt sehr zufrieden und kann die Hundegeschirre der Firma sehr empfehlen.

2026幎2月20日

Hurtig levering, godt produkt

Den Comfort Walk Air-sele, vi havde kÞbt til vores Beagle i 2022 var slidt op og knÊkkede pludselig i spÊndet torsdag aften - det er fair efter 3+ års brug og mindst 3.000 gåture. Vi har vÊret utroligt glade for den, vi var helt nye selebrugere, men den var nem at tilpasse til vores Charlies stÞrrelse og har fungeret perfekt. Jeg bestilte derfor prompte en ny, og den lå i pakkeshoppen 1,5 dÞgn efter - fantastisk!

2025幎11月1日

Teleurstellende ervaring met DogCopenhagen

Onze hond is op leeftijd en heeft door ouderdom moeite met lopen. In de hoop hem wat verlichting te bieden en zijn motivatie om naar buiten te gaan te vergroten, hebben we een DogCopenhagen tuig aangeschaft. Helaas heeft het tuig alleen maar stress veroorzaakt bij onze hond, in plaats van comfort.
We hebben meerdere keren contact opgenomen met het bedrijf, inclusief het informatie dat het om een oudere hond gaat. In plaats van een passende reactie kregen we enkel algemene instructies toegestuurd over hoe je een jonge hond aan een Y-tuig kunt laten wennen. Het bedrijf weigert bovendien het tuig retour te nemen, ondanks dat het duidelijk niet geschikt is voor onze situatie.

Een zeer teleurstellende ervaring – zowel qua product als klantenservice.

2025幎10月29日

Produit conforme

Malheureusement, la livraison fut une vraie épopée : prÚs d'un mois d'attente pour un colis qui s'est retrouvé perdu avant d'être finalement livré à un point relais situé à 10 km de chez moi.
Cela justifie le retrait d'une étoile.

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Not fit for purpose, will not fit all dogs, very poor customer service

My dog is short with a deep chest and although I ordered the correct size, the harness slips out of place. frankly dangerous. Customer service just told me to tighten the chest more so my dog would not be able to breathe. the harness will never fit , no matter how tight as the Y piece cannot be adjusted. DO NOT buy this harness if you have a compact deep chested dog! Customer service are terrible as well and because of that I would say avoid this company.

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Fantastisk kundeservice langt ud over

Fantastisk kundeservice langt ud over hvad man kan forvente 😍 Vi har kÞbt Comfort Walk Pro til vores unge rottweiler og har vÊret rigtig glade for den. Dog har banditten fÃ¥et fat i selen og bidt begge spÊnder i stykker. Jeg skriver derfor en mail hvor jeg spÞrger om det er muligt at kÞbe to nye spÊnder. Betina kviterer med lynhurtigt svar(pÃ¥ trods af juleferie) at hun vil sende to helt uden beregning. Det er virkelig god kundeservice. BÃ¥de at svare sÃ¥ hurtigt, men ogsÃ¥ at betale for spÊnder og fragt pÃ¥ noget min hund selv har Þdelagt. Jeg er meget imponeret.

2024幎12月27日
自発的なレビュヌ

Jeg synes det er imponerende hvor

Jeg synes det er imponerende hvor dårlig en kopi af Ruffwear Dog Cph er... farven holder ikke og kvaliteten af sygningerne lever slet ikke op til prisen..
Deres line som den sÞde forhandler ville sÊlge med var tung og klodset i forhold til originalen fra Ruffwear (Front range)
Jeg vil ikke anbefale Dog cph til nogen af mine hunde vennner.

2024幎9月26日

Stort sikkerhedsproblem!!

KÞbte to Comfort air. Alle seler har en d-ring, i aluminium, hvor der er en "tvÊrribbe" mellem d-delen og selve gjorden hvor den er isyet.
Min ene sele er en small og den anden en medium.
Hvis man bruger en line med en almindelig karabinhage og hunden går bag en, for så at lÞbe frem, kan tappen på karabinhagen skubbes tilbage af den ekstra tvÊrribbe og hunden er lÞs. KÞbte selen den 24. sept. 2024 og det er nu sket 3(!!!!) gange. En gang i skoven og to gange ved befÊrdet vej.
Det er ALDRIG sket for mig i 25 år, med almindelige D-ringe.
Jeg har 2 trepunktsliner fra Kenjan som jeg har haft i 18 år. Det er aldrig sket fÞr.
Jeg indsendte en video som beskriver problemet, men det blev ikke anerkendt.
LÞsningsforslaget var, at jeg skulle kÞbe to Dog Copenhagenliner med branndmandshager der kan låses. For det fÞrste kan der vÊre situationer hvor man skal have hunden fri hurtigt og så dur det ikke med lås. For det andet er det ikke 3 punktsliner eller flexliner som mange hundeejere benytter og for det tredje er der både på liner og seler tÊnkt mere på design end sikkerhed og funktionalitet. Pasformen er fin, men hvad nytter det, hvis hunde slipper fri og bliver kÞrt over? Og jeg har jeg Dog Copenhagen mistÊnkt for at kende til problemet, da de netop har lavet en specialline med låsbar brandmandshage:
Jeg har skrottet begge mine seler. 800kr ud ad vinduet!! Jeg tÞr simpelthen ikke bruge dem. Selv med en almindelig brandmandshage som mellemled kan problemet opstå, kun fordi "d-et" i d-ringen er for kort pga af tvÊrpinden. Simpelthen for dumt design.
Og jeg mener advarslen alvorligt: Der er et sikkerhedsproblem ved Dog Copenhagens seler!!!!

2024幎9月24日

Comfort walk pro sele

Jeg er vild med Comfort walk pro selen. Har ikke kunne finde en anden model, som er sÃ¥ nem at fÃ¥ pÃ¥ og passer sÃ¥ fint til min lab. Det er den fjerde sele, jeg nu har kÞbt. Ikke fordi de gamle seler var slidte, men fordi “tÊnderne” som sÊttes ind i spÊnderne knÊkker. De er meget tynde, og mit hÃ¥b er, at I vil forbedre kvaliteten pÃ¥ disse.
Det bliver lidt dyrt, nÃ¥r selen skal skiftes hvert Ã¥r, og det vil sÃ¥ ogsÃ¥ vÊre sidste gang jeg kÞber en sele fra DOG Copenhagen, nÃ¥r “tÊnderne” knÊkker af igen. Medmindre I sÞrger for, at kvaliteten pÃ¥ spÊnderne matcher resten af selen.

2023幎11月25日
自発的なレビュヌ

Pris og kvalitet hÊnger ikke sammen = skuffende oplevelse

Jeg har for nylig modtaget en Urban Trail Leash (til 399kr) i gave, selve snoren er flot men lever ikke op til forventningerne. Der er monteret en lille taske til hÞm hÞm poser, med et "hul" til udtrÊk af disse, men det hul hvor poserne skal trÊkkes ud, er SÅ stift at man slet ikke kan fÃ¥ posen igennem, og dermed komme til at bruge den. Jeg har sÃ¥gar forsÞgt at gÞre den mere mÞr, ved at lirke frem og tilbage med vÊrktÞj i den, men det virker ikke. Den er alt for stiv, og man kan altsÃ¥ ikke bruge den.
Selve karabin hagens lås, den er så lÞs, at den konstant låser sig selv, og man skal stå og bakse med den, hvis man gerne vil slippe hunden fri hurtigt. Den burde ikke vÊre så lÞs, men ej heller så stram, at man som tidligere nÊvnt, i en anmeldelse herinde, bliver nÞd til bruge en tang til at få den op. Ingen af delene er hensigtsmÊssige i min optik.
Det eneste positive er de flotte farver man kan få snoren i, men det er absolut ikke pengene vÊrd. Jeg fortrÊkker kvaliteten er i top frem for flot design.
Men med denne pris, sÃ¥ troede jeg at de to ting gik i hÃ¥nd i hÃ¥nd, men nej. Øv, Þv, Þv.

2023幎11月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ