Domene AS レビュー 281

TrustScore 5段階評価の3.5

3.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Veldig fine å bestille fra og få flyttet domener over men når det kommer til å gjøre endringer som å kansellere, så er det vanskelige. De skrev selv i epost at oppsigelse skjer via portalen men at je... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... もっと見る

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Burde være ulovlig slik de opererer.

Burde være ulovlig slik de opererer.

Bruk heller godaddy for norske .no domener. Jeg bruke domene.no for å kjøpe 2 .no domener som jeg endte opp med å IKKE bruke. Jeg fikk ikke noe varsel på at disse domene skulle fornyes og hvor mye dette ville komme på. Når jeg får fakturaen sendt på mail så sier jeg at jeg ønsker IKKE å fortsette å betale for noe jeg ikke bruker. Da får jeg mail tilbake som sier at det er 1 måned oppsigelsesfrist, noe jeg ikke ble informert om i det hele tatt? Ikke merkelig at driftsinntekts kurven ser ut som en e^x graf når dere lurer absolutt alle kundene deres med skjulte kostnader.

Edit etter kommentar: Daniel, du har ikke prøvd å tatt kontakt. Dere raner studenter for 4 sifret summer og sender gebyrer helt til de må sette matbudsjettet sitt på spill for å gjort opp for seg! Gleder meg til vann og knekkebrød resten av April!

2026年4月2日

Hei,

Jeg vil gjerne prøve å hjelpe i denne saken og jeg har prøvd å få mer informasjon fra deg, men uten hell.

Du må gjerne sende en epost til support og be om at den videresendes til Daniel, så skal jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg.

Daniel

Villedende praksis og skjulte kostnader

Villedende praksis og skjulte kostnader

Tjenesten fremstår som et klassisk lokketilbud: svært lav pris på domenet i starten, etterfulgt av automatisk fornyelse av tilleggstjenester til en betydelig høyere pris.

Webhotell ble ikke tydelig presentert som en separat abonnementstjeneste som ville fornyes til full pris. Resultatet er at jeg ble fakturert for tjenester jeg verken trengte eller aktivt brukte.

Oppsigelsesprosessen er uklar, og dersom man ikke stopper fornyelsen i tide, blir man automatisk belastet for neste periode.

Dette virker som en bevisst utformet modell for å forvirre kunder og generere uventede kostnader.

Jeg vil sterkt advare andre mot å bruke denne leverandøren.

2026年3月25日

Hei,

Jeg synes det er kjedelig at du opplever våre tjenester på den måten. Jeg har prøvd å få mer informasjon fra deg, men uten hell.

Daniel

Svindlere holder seg unna

Svindlere holder seg unna, de gir deg veldig billige .no-domenenavn i starten, men uten din tillatelse legger de til domenehotell som koster rundt 550 NOK årlig per domene. Så sender de deg noen fakturaer som du bestrider, og de sender dem raskt til Inkasso. Dette er deres måte å lure intetanende brukere på. Hold deg unna, du er advart! De fleste av de positive anmeldelsene deres på Trustpilot er åpenbart falske!

2026年3月3日

Hei,

Du sier opp et domenenavn ved å skru av fornyelse. Da vil domenet ikke fornyes etter endt periode og du vil ikke få ny årsavgiftsfaktura for neste periode.

Ett domenenavn fornyes automatisk 30 dager før ny årsperiode starter slik at du ikke risikerer å miste det pga glemsel, ferie, sykdom e.l. Med andre ord; Fornyelse skjer automatisk om du ikke har sagt opp domenet ved å skru av fornyelse.

Ønsker du ikke å beholde navnet må du skru av autofornyelse i kundewebben din 30 dager før utløpsdatoen. Utløpsdatoen ser du i kundewebben og på en tilsendt faktura som du får ca 45 dager før årsperioden starter.

5つ星のうち1の評価

Kunden blir holdt fast i abonnement og sendt til inkasso

Jeg har hatt et abonnement hos Domene AS siden 2024, og har forsøkt å avslutte det siden februar 2025. Til tross for gjentatte skriftlige henvendelser har selskapet ikke sørget for en reell avslutning av abonnementet.

Oppsigelsesprosessen er uklar og lite brukervennlig. Det finnes ingen tydelige instruksjoner på nettsiden for hvordan man faktisk avslutter et abonnement eller stopper automatisk fornyelse. I praksis blir man sendt i sirkel mellom kundeservice og selvbetjening uten at noe løses.

Selv etter at jeg klart har gitt beskjed om at jeg ønsker å avslutte, har Domene AS fortsatt å sende betalingskrav og flere ganger sendt saken til inkasso. Dette oppleves som press og en urimelig praksis, særlig når abonnementet er bestridt.

Jeg har allerede betalt betydelig mer enn det som opprinnelig var avtalt, uten å få en fungerende løsning. Saken er nå meldt til både Forbrukertilsynet, Nkom og Datatilsynet.

Jeg kan ikke anbefale Domene AS til andre som ønsker forutsigbare avtalevilkår og en enkel måte å avslutte tjenester på.

2026年2月13日

Hei,

Jeg beklager at du opplever det på den måten. Jeg ser vi har svart på dine henvendelser, med informasjon om hvordan en oppsigelse fungerer. Det er også forklart på siden vår, som du kan se her:

Jeg takker for og tar med din tilbakemelding videre, i tilfelle prosessen rundt oppsigelse kan forandres/forbedres.

Svindlerfirmaet Domene AS!!!

Svindlerfirmaet Domene AS!!!

Jeg har aldri brukt noen av tjenestene deres, men de sendte et inkassovarsel via det velkjente svindlerfirmaet Collectio AS. Hvis du får falske fakturaer fra Domene AS som grunnlag for et inkassokrav, må du umiddelbart rapportere inkassofirmaet i Finansklagenemda under INKASSO. De vil ta seg av disse svindlerne for deg.

2026年2月9日

Hei,

Vi tar slike henvendelser svært alvorlig.

Vi har ingen interesse av å sende fakturaer eller inkassokrav til personer som ikke har et aktivt kundeforhold hos oss. Dersom du har mottatt et inkassovarsel og mener dette er feil, ønsker vi å undersøke saken umiddelbart.

Det kan i enkelte tilfeller dreie seg om en misforståelse, feilregistrering eller noe annet. Vi ber deg derfor ta direkte kontakt med oss på kundeservice@domene.no og oppgi referansenummeret i kravet, slik at vi får gjennomgått saken grundig sammen med inkassoselskapet.

Dersom kravet er feil, vil vi selvfølgelig sørge for at det blir trukket tilbake så raskt som mulig.

Vi forstår at dette oppleves ubehagelig, og vi ønsker å få avklart situasjonen raskt og ryddig.

Med vennlig hilsen

Find another company

The service Domene provides is fine enough, until you have to cancel. Like many other former customers here, the cancellation process has been a nightmare with misunderstandings, poor communication, and some of the worst customer service I have ever encountered. The interface for cancellation is confusing and I instead opted to cancel in writing. I was billed again two months later. I again tried to cancel over email and the responses keep getting ruder and ruder. I was signed up for a hosting package I never agreed to. I have never experienced anything like it. It has been a very upsetting experience and I recommend finding another website registrar.

2026年2月10日

Hi,

We’re genuinely sorry to hear about your experience. What you’re describing is not the level of service we aim to provide, especially when it comes to something as important as cancellations and billing.

Cancelling a service should be straightforward and clearly communicated. If there has been confusion around the process, we fully understand how frustrating and upsetting that must feel.

Regarding the hosting package you mention, we take that very seriously. We would never intentionally enroll a customer in a service they did not agree to, and we would very much like to review exactly what happened in your case.

Please reach out to us directly at kundeservice@domene.no with your account details and any previous correspondence. We will escalate this internally to ensure a thorough review, clarify the timeline, and resolve any incorrect charges as quickly as possible.

We appreciate you taking the time to share your experience. Even when the feedback is difficult to read, it helps us identify where we need to improve. We would welcome the opportunity to make this right.

Best regards,

Horrible

I've been using Domene.no now, and my Wordpress instance has been reinstalled multiple times because it wouldn't load. I get the same message from support, NO actual good advices, just stuck on the same step.
I also can't use Cloudflare with a nonsense explanation, which is critical because I'm most likely going to grow my website in a short while.
My website won't load, I've deleted (possibly) conflicting records and re-added them, and after weeks, it is not working. Waited hours, nothing after the changes are "saved". Domene.no is bullshit, stay away from them!!!

2026年1月31日

Hi,

First of all, we’re truly sorry to hear about your experience. We understand how frustrating it is when your website isn’t loading properly—especially when you’re planning to grow and need everything to work reliably.

We’d really like the opportunity to look deeper into this for you. From what you’re describing, this could be related to DNS configuration, caching, or propagation delays, but clearly the current troubleshooting steps haven’t resolved it—and that’s not the experience we want you to have.

Regarding Cloudflare, we understand how important that integration is for performance and scalability. If something wasn’t explained clearly before, that’s on us. We’d be happy to provide a more detailed explanation and help you configure it properly if it’s supported in your setup.

Please send us your domain name and any recent changes you’ve made (DNS records, nameservers, etc.), and we’ll escalate this to a senior technician to review everything thoroughly. Our goal is to get your site fully operational as quickly as possible.

We appreciate your patience and the honest feedback—it helps us improve. Let’s get this sorted.

Best regards,

Trustpilot エクスペリエンス