Moskitiera-drzwi na zawiasach - premium. Na plus: * profile wyglądają solidnie * ładne malowanie * składanie samego skrzydła drzwiowego Neutralne: * Instrukcja - jest OK, ale pewne elemen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na razie porównuję jeden rodzaj żaluzji z kupowanymi dotychczas od innych producentów - na pewno na plus możliwość wyboru koloru żaluzji aluminiowych, wykonanie samej żaluzji - podobnej jakości jak ko... もっと見る
Szybka dostawa i bez problemu. Kontakt ze sprzedającym- bez zarzutu. Towar jeszcze nie rozpakowany- ocena przy składaniu i montażu (moskitiera rolowana 125x220 brązowa).
To fajny pomysł, że można zamówić próbki bezpłatnie. Przyszły szybko wraz z informacją o możliwości kontaktu i ewentualnej pomocy. Dziękuję za miły kontakt. Teraz łatwiej mi będzie podjąć decyzję o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Domondo.pl to sklep internetowy specjalizujący się w dekoracyjnych osłonach okiennych, balkonowych i zewnętrznych, a także w akcesoriach montażowych. Oferujemy szeroki wybór produktów na wymiar: rolety (także zaciemniające, dzień noc, elektryczne, screen), plisy, rolety rzymskie, bambusowe, dachowe, żaluzje drewniane i aluminiowe, a także markizy, moskitiery i rolety zewnętrzne. W Domondo wszystko zaczyna się od designu – kontrola światła, prywatność, efektywność energetyczna i wygoda użytkowania łączą się, by każdemu wnętrzu dodać stylu, a dom uczynić bardziej komfortowym. Nasz zespół z dbałością dobiera kolory, tkaniny i wzory zgodne z aktualnymi trendami, by jak najlepiej odpowiadały Twoim oczekiwaniom estetycznym. Produkty Domondo to jakość, która Cię nie zawiedzie – są solidne, estetyczne i dopracowane w każdym detalu. Dzięki możliwości zamówienia na wymiar idealnie pasują nawet do okien o nietypowych rozmiarach. Domondo jest częścią Schoenberger Germany Enterprises GmbH & Co. KG – niemieckiej, rodzinnej firmy z tradycjami sięgającymi 1878 roku, która łączy doświadczenie, innowacyjność i precyzję w produkcji osłon przeciwsłonecznych do wnętrz i na zewnątrz.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Szybka dostawa i bez problemu
Produkt dostarczony nawet przed czasem
Produkt dostarczony nawet przed czasem. Pelna informacja ze strony sardzo mila obsluga klienta.
TRAGEDIA.
TRAGEDIA.
Zamówienie złożone 2 miesiące temu, ma przyjsc za miesiąc. czyli 3 miesiące w sumie.
Żadnych informacji po zalogowaniu na ich stronie. Na meila nie odpowiadają.
Dwa razy problem byl z brakiem tkanin...
skonczylo sie anulowaniem.

Szybka i sprawna dostawa
Szybka i sprawna dostawa, rolety bambusowe starannie wykonane, na oknie wyglądają pięknie.
Zakup próbek tkanin
To fajny pomysł, że można zamówić próbki bezpłatnie. Przyszły szybko wraz z informacją o możliwości kontaktu i ewentualnej pomocy. Dziękuję za miły kontakt. Teraz łatwiej mi będzie podjąć decyzję o zakupie.
bardzo polecam!
bardzo ladne, naruralne, tanie, jakosciowe rolety + mega latwy montaz, szybka wysylka :)
Bardzo ładne rolety bambusowe
Bardzo ładne rolety bambusowe. Starannie wykonane i dopracowane w detalach. Polecam
Jedna gwiazdka to za mało
Jedna gwiazdka to za mało. Zamawiałam rolety od paru lat, ale to jak teraz wygląda obsługa klienta i jakość produktów to po prostu żarty. Zamówienie z 11go maja do tej pory nie zostało prawidłowo zrealizowane. Po 2 miesiącach, kilkunastu mailach, kilku odsyłanych produktach i 2 wymianach ze strony sklepu... znowu przysłali roletę z za krótkimi sznurkami. Roleta zakupiona na 120 cm, po reklamacji przychodzi ze sznurkiem 106 cm i wisi prawie w połowie okna. ODRADZAM.

domondo.pl からの回答
Jest ok, ale mogło być lepiej
Realizacja zamówienia na plus, dość sprawnie, rolety wyglądają dobrze i chyba będą spełniać swoje zadanie. Na minus - brak możliwości wykorzystania rabatu za newsletter, płatna przesyłka i wprowadzanie w błąd logo klarna, gdy nie ma możliwości zapłaty w ten sposób

Tak średnio bym powiedziala
Rolety fajne, ale o wysłanie musiałam się trochę dopominać

Sprawna realizacja
Zakup przebiegł sprawnie. Moskitiery są dobrze wykonane, łatwe w montażu i spełniają swoje zadanie. Jesteśmy zadowoleni z jakości produktu i polecamy tego sprzedawcę.
Bardzo dobra jakość wykonania i łatwy montaż. Przejrzysta instrukcja na stronie jak samodzielnie mierzyć okno aby roleta była dopasowana.
Wysyłka zamówienia o wiele szybciej niż…
Wysyłka zamówienia o wiele szybciej niż wskazuje opis.
Stały kontakt z firmą oraz przewoźnikiem.
Moskitiera-drzwi na zawiasach
Moskitiera-drzwi na zawiasach - premium.
Na plus:
* profile wyglądają solidnie
* ładne malowanie
* składanie samego skrzydła drzwiowego
Neutralne:
* Instrukcja - jest OK, ale pewne elementy przy pierwszym montażu wymagają zastanowienia
Na minus:
* brak nawiertów pod zawiasy, składanie zawiasów dla amatora bardzo czasochłonne i uciążliwe
Markizy
Wszystko było ok. Jedyna uwaga dotyczyła dostarczenia zamówionego towaru w dwóch turach.
Zadowolony klient
Zaluzje takie jak zamawiałam , jestem bardzo zadowolona z jakości , koloru i szybkości wysłania
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。