Banner for Douche Simpel B.V.

Douche Simpel B.V. レビュー

1,183
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Douche is snel en correct geplaatst. Alleen water aansluiting op verwarm box lekt. (Druppelt) Emmer onder geplaatst, probleem opgelost. Verder is de douche simpel, maar wel functioneel. (Camping gevo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De monteur heeft netjes de douche cabine in elkaar gezet en goed uitleg gegeven over het aan/uit zetten ervan..ik had al voorzieningen gemaakt voor water en afvoer dus het het aansluiten was zo gepi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snel en deskundig geleverd en aangesloten. Monteur dacht mee en heeft goed geholpen. De douche werkt prima. Warm genoeg en water zoveel je wil. Topproduct!

5つ星のうち5の評価

Prima afspraken maken, fijne montage. Jammer dat het water niet middels een mengkraan te regelen is. Omslachtig om telkens alle stekkers uit te trekken, dat valt toch simpel op te lossen met een schak... もっと見る

企業情報

1. 建設機械賃貸サービス
  2. 浴室リフォーム業
  3. 建設機械レンタル サービス
  4. 簡易トイレ提供業者

Douche Simpel B.V. について

当該企業による記述

Douche Simpel B.V. verzorgt de sanitaire voorziening tijdens verbouwingen, renovaties of revalidaties.

* Direct leverbaar

* Overal te plaatsen

* Wij zijn 24/7 bereikbaar

* Levering in heel Nederland & België

Naar de website contact

Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.

Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.

Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.

Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.

Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?

連絡先

(1,183)

過去12か月のレビュー数: 235

レビューを書く

Levering en gebruik

Levering, plaatsing en weer ophalen ging vlot en prettig met voldoende uitleg. De cabine was goed schoon, ruim en de douchekop had een perfecte, sterke straal. Het lekte niet en we konden de draairichting van de deur kiezen.

2026年3月3日

Douche Simpel B.V. からの回答

Dank voor de fijne terugkoppeling! Fijn om te horen dat onze service en dienstverlening goed zijn ervaren en we een passende tijdelijke oplossing kunnen bieden.

5つ星のうち5の評価

Ideale oplossing bij verbouwing badkamer

Bijzonder vriendelijke en servicegerichte monteur. De hoogte van onze zolder was echt millimeterwerk, maar hij heeft alle moeite gedaan om de douche te plaatsen. Instructies waren helder en de douche is prettig in gebruik en een ideale oplossing tijdens de verbouwing van onze badkamer.

2026年3月26日

Douche Simpel B.V. からの回答

Bedankt voor de mooie terugkoppeling. Goed om te horen dat onze service naar wens is. Succes nog met alle werkzaamheden en alvast veel plezier met de vernieuwde badkamer.

Super snelle service!!

Onze aannemer besloot toch een week eerder te starten. Toen ik belde stond een half uur later een douch bij ons in de tuin. Super snelle service!

2026年3月26日

Douche Simpel B.V. からの回答

Bedankt voor de terugkoppeling en mooie woorden! Fijn dat we snel konden schakelen en jullie van een passende tijdelijke oplossing konden voorzien.

Goede informatie

Goede informatie
bekwame en vriendelijke monteurs
snelle persoonlijke service

2026年3月24日

Douche Simpel B.V. からの回答

Super om terug te horen! Bedankt voor de fijne feedback.

Prima douche

Netjes op tijd geleverd en aangesloten……na een kleine “lekkage” en een zeiknatte vloer, kwam de volgende dag de monteur terug en de slang aangesloten op de wasmachine aansluiting en probleem opgelost.

2026年3月24日

Douche Simpel B.V. からの回答

Dank voor de review en het huren van onze tijdelijke douche. Altijd fijn om te horen dat jullie onze service en dienstverlening goed hebben ervaren. Alvast veel plezier met vernieuwde badkamer.

5つ星のうち4の評価

Goed

Goed,snel.

2026年3月16日

Douche Simpel B.V. からの回答

Dank voor de review! Goed om te horen

5つ星のうち5の評価

Goede service, ideale oplossing.

Goede service, vriendelijke mensen en een klantenservice die met je mee denkt.

2026年3月27日
自発的なレビュー

Douche Simpel B.V. からの回答

Hartelijk dank voor de terugkoppeling. Fijn om te horen dat onze dienstverlening en service goed zijn ervaren.

Top!

Alles goed geregeld. Hele aardige monteur/chauffeur.
Werkt perfect.

2026年3月19日

Douche Simpel B.V. からの回答

Top! Hartelijk dank voor de fijne terugkoppeling erg prettig om te horen. Succes nog met alle werkzaamheden en alvast veel plezier met de vernieuwde badkamer.

Prima!

Nette installateur.
Meedenkend, goede uitleg.
Fijne douche!

Douche Simpel B.V. からの回答

Dank voor de positieve terugkoppeling! Super om terug te horen en bedankt voor het huren van onze douche.

5つ星のうち5の評価

Vriendelijke man en was mooi op tijd

Goeie service

2026年3月17日

Douche Simpel B.V. からの回答

Dank voor de terugkoppeling, super om te horen. Succes nog met de laatste werkzaamheden en alvast veel plezier met de vernieuwde badkamer.

Top!

Top! Vanuit verzekering kregen we een douche met gordijntje in de garage, dat kan niet in deze kou. We moesten met spoed wat anders en kwamen deze site tegen. Gebeld voor extra info en na paar kwamen ze deze al brengen. Geweldig in woonkamer niks word nat douchen voelt heerlijk! Bedankt!

2026年3月17日

Douche Simpel B.V. からの回答

Wat een mooie review! Bedankt voor het delen en bedankt voor het huren van onze tijdelijke douche. Altijd fijn om te horen dat jullie onze service en dienstverlening goed hebben ervaren. Alvast veel plezier met vernieuwde badkamer.

Werkt perfect

Werkt perfect
We hebben de zorgdouche in de keuken staan
Goede uitleg door monteur bij opbouwen en we kunnen heerlijk douchen, lekker binnen en met alle privacy.

2026年3月10日

5つ星のうち5の評価

Wat een uitkomst, het huren van een noodkeuken

We maken momenteel gebruik van de noodkeuken van jullie!
Echt super, een aanrader!
Een min punt, het afvoer water moeten we zelf steeds leeg gooien.
Maar voor de rest alleen maar +punten

Douche Simpel B.V. からの回答

Super om te lezen! Hartelijk dank voor de terugkoppeling en eerlijke review. Altijd goed om te lezen dat we een fijne tijdelijke oplossing hebben kunnen bieden en onze service goed is ervaren.

Heel tevreden!

Goede communicatie, duidelijke afspraken en zeer vriendelijk

Douche Simpel B.V. からの回答

Dank voor de terugkoppeling. Top om terug te horen. Fijn dat onze service en dienstverlening zo goed zijn ervaren.

Afspraken zijn nagekomen

Afspraken zijn nagekomen, goede service & uitleg, vriendelijke medewerkers.
Toch fijn kunnen douchen tijdens de verbouwing.

2026年3月12日

Douche Simpel B.V. からの回答

Dank voor de terugkoppeling! Fijn om te horen dat onze service en dienstverlening goed zijn ervaren. Ook goed om te horen dat we een comfortabele tijdelijke oplossing hebben kunnen bieden.

Goede service.

Goede service.
Fijne douche

2026年3月6日

Douche Simpel B.V. からの回答

Top om terug te horen! Dank voor de feedback en review.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。