Virkelig god service, vi havde behov for hjælp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen
企業が回答しました
Disse to mennesker gør en forskel er verden. Jeg oplevede nærvær, kærlighed, omsorg og trøst, kunne ikke have ønsket mig end smukkere oplevelse trods mørket. Og efterfølgende fik jeg den smukke... もっと見る
企業が回答しました
Empatisk og stor hjælpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. Løbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og følelsen af at der var styr på tingene og det s... もっと見る
Kongelundsvej 308, 2770, Kastrup, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi er blevet anbefalet Drachmann begravelser og må sige at vi bestemt ikke er skuffede.
Vi har fået en meget fin og empatisk behandling af Rikke og Casper alt fungerede perfekt.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Mødet hos bedemanden foregik stille og roligt med hensyn til det jeg ville bestille til bisættelsen.
Plus checkliste for de papirer jeg siden skal udfylde.
Lidt snak om vind og vejr.
Ganske hyggeligt faktisk! 🫶
Alt mht selve bisættelsen effektueret til perfektion...

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og professionel oplevelse midt i en svær tid.
Så hjælpsom og så sød.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Rikke er en fantastisk empatisk person. Hun vejledte os godt. Skabte tryghed og ro om processen, og var med til at sørge for at bisættelsen gik helt som planlagt og i min mors ånd. Tusind tak Rikke.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Super professionelt arbejde. Rikke er bare en mega sød og rar person , og alt kan nærmest lade sig gøre. Kan varmt anbefale Drachmann begravelser

Kære Rikke og co
På vegne af de pårørende vil jeg gerne sige tak for et super professionel og empatisk møde med jeres virksomhed.
På alle niveauer fra det første møde til afslutningen af jeres arbejde. I er gode til at informere og være tilgængelige under hele processen.
Vi vil til enhver tid anbefale jer.
Fortsæt med, at være som I er.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Jeg kan varmt anbefale Rikke og Casper; de er der for én hele vejen og sørger for at tingene er på plads og lykkes som de skal

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Casper Drachmann er meget kompetent.
Meget empatisk og omsorgsfuld.
Vi har fået en rigtig god service og vi følte os trygge og i gode hænder.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Helt igennem en god oplevelse. Meget flinke og forstående. Sørgede for alt fungerede hele vejen gennem forløbet og havde tænkt på alt, så man ikke selv behøvede at skulle forholde sig til alt muligt.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Profesionelle og dygtige til deres job. De var nemme at få kontakt med og de svarede altid hurtigt tilbage på alle spørgsmål.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Drachmann begravelser er med dig og støtter gennem hele processen. Hos Rikke og Casper er du i gode hænder og der bliver udvist omsorg for dig fra start til slut. Kan kun anbefale denne bedemand.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Rigtig god oplevelse, super professionel
Intet pres for køb, alt klappede
Vi kan varmt anbefale Drackmann begravelser.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。