Virkelig god service, vi havde behov for hjælp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen
企業が回答しました
Disse to mennesker gør en forskel er verden. Jeg oplevede nærvær, kærlighed, omsorg og trøst, kunne ikke have ønsket mig end smukkere oplevelse trods mørket. Og efterfølgende fik jeg den smukke... もっと見る
企業が回答しました
Empatisk og stor hjælpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. Løbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og følelsen af at der var styr på tingene og det s... もっと見る
企業が回答しました
Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... もっと見る
Kongelundsvej 308, 2770, Kastrup, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alt fungerede lydefrit fra allerførste kontakt og gennem hele processen. Jeg vil stærkt anbefale Drachmann Begravelser.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Min mor gik bort i november 2024 og vi valgte at bruge Drachmann efter anbefalinger. Et godt valg skulle det vise sig. Casper kom hjem til os og havde god tid til at forklare, hvad der skulle ske og tale det hele igennem. Han kom med gode råd og er utrolig nem at tale med og forklarer processen efter et dødsfald meget detaljeret, så man er godt "klædt på" til alt det, der følger efter et dødsfald. Han svarede også hurtigt, uanset tidspunktet, på efterfølgende spørgsmål på både SMS og e-mail. Ved bisættelsen tog han de fineste fotos af kiste og blomster, og lavede efterfølgende en mindebog, som vi fik udleveret. Det var så rart, at man ikke selv skulle tænke på at tage billeder i sådan en situation, men man kunne koncentrere sig om at være tilstede. Jeg følte mig holdt i hånden hele vejen og vil til hver en tid anbefale andre at bruge Drachmanns.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Følte vi var i trygge hænder fra vi trådte ind af døren til vi havde modtaget information og priser omkring det videre forløb ved bisættelsen.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Meget behageligt samarbejde med Rikke, som har været til stor hjælp. Kan kun anbefale 🙏🏽

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Dejlige mennesker der hjælper og en i en svær tid .

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Fantastisk god, sød og professionel service vi har fået af bedemanden Rikke.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Fagligt velfunderede, støttende og utroligt empatiske mennesker. Alt fungerede perfekt, således vi kunne koncertrere os om sorgen og ikke om noget praktisk.
Jeg er Drachmann begravelser meget taknemmelige.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Fantastisk empatisk tilgang og meget servicebetonet gjorde at bisættelsen blev en smuk og personlig afsked. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
De leverer hvad de lover og gør det præcist uden forsøg på at oversælge deres produkt(er).

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Rikke & Casper yder den mest omsorgsfulde og empatiske kunderservice.
Har benyttet deres forretning ved både min Mor & Far.
Tak for Jer 🙏🙏

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Personlig , stor respekt for afdøde.
Ofte når jeg vælger leverandør af et eller andet , så vil jeg også gerne sammenligne priser. Det gjorde jeg også her (lidt) , med det der af gjorde mit valg , var den store medfølelse og indlevelse jeg modtog fra RIKKE Derfor min allerbedste anbefaling fra mig mig . Tak .

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Jeg har mødt jer 2 gange “for meget” på meget kort tid. Med kun 3 måneders mellemrum, har du stået for det praktiske først i april med min far og nu med min mor i august.
Når det er sagt, har I mine største roser og glansbilleder. Jeg kan ikke udtrykke min taknemlighed nok. Jeg sætter så stor pris på, at du Casper, er den du er, og at du har valgt dit erhverv som fag. Der er ingen som dig. (Måske Rikke, men nu har Jeg fået din hjælp ❤️)
Tak for den samme fine empatiske og professionelle tilgang, snakke, sms, kram, ja - du favner bredt, men bare tak for dit arbejde, som vi mødte igen, nu med min mor.
“At græde er at mindske sorgens dybde” – William Shakespeare❤️
Louise Simonsen

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Fantastiske søde og empatiske mennesker. Intet for stort eller småt til at kunne løses. En virkelig fin oplevelse over et trist anliggende, men Rikke gjorde det hele lidt nemmere.

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
Rikke var utrolig sød og behagelig, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, vores familie var meget tilfredse

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答
I en sårbar situation blev vi mødt med den største empati og forståelse og oplevede den bedst tænkelige service og hjælp. Vi er glade for, at vi fik anbefalet brug af Drachmann Begravelser, det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi vil med glæde anbefale dem til andre, der står og har brug for hjælp og støtte, når de har mistet en af deres kære.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。