レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak til DreamBalloon.dk for en skÞn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kÞrte snorlige, og ingen var utrygge eller fÞlte ubehag ved turen.... もっず芋る

Efter at ha’ ventet pÃ¥ den rette dag i balloonflyvning i 2 Ã¥r, sÃ¥ var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sÊdvanlige.

Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsÊtning og nedpakning. Der var styr pÃ¥ alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortÊlle en masse spÊndende histor... もっず芋る

For det fÞrste var vejret med os men derudover var det dygtige og behagelige ballonkaptajner ( eller hvad det nu hedder ) som flÞj med os , og var overhovedet ikke utryg pÃ¥ noget tidspunkt . Det mÃ¥ v... もっず芋る

䌁業情報

1. 気球ツアヌ代理店

圓該䌁業による蚘述

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. LÊs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1287件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Ballonoplevelse er vÊrd at vente på!

Det danske vejr er gajolvejr – uforudsigeligt og ikke altid ballon-venligt. PÃ¥ dagen for flyvningen, blÊste det utrolig meget og vi var godt klar over, at der var stor sandsynlighed for at turen blev aflyst. Men vi fik allerede om formiddagen en SMS med mÞdetid og sted til vores aftenflyvning. Vinden skulle ifÞlge vejrprognoser lÞje af i lÞbet af aftenen, men ved mÞdetid var vinden fortsat for stÊrk til at flyve. Vi talte med flere af de fremmÞdte, der havde prÞvet at blive aflyst flere gange pga. vejret, sÃ¥ vi var egentlig forberedte pÃ¥, at vi ikke ville komme afsted i fÞrste forsÞg. Men hele ballonteamet arbejdet mÃ¥lrettet for, at vi var klar til at flyve, hvis vejrprognoserne var korrekte og vinden artede sig. Og med deres overblik og lidt held fra vejrguderne, nÃ¥ede vi i luften denne fantastiske aften med frit udsyn til solnedgangen. Sikke en oplevelse. Ord kan ikke beskrive, hvor magisk en ballonflyvning er. Hele crewet med kaptajn John i front og med Peter og crew pÃ¥ jorden, skabte en helstÞbt oplevelse og en stemning af fÊllesskab de 22 deltagere imellem. Der er kÊmpe fokus pÃ¥ sikkerhed, sÃ¥ vi var i trygge hÊnder – og sÃ¥ er kaptajn John en eminent ballonfÞrer, der navigerede os op og ned, sÃ¥ vi kunne se spejlbilledet af os selv i en sÞ fra 13 meters hÞjde, for herefter at lede os trygt hen over trÊtoppene og tilbage i over 400 meters hÞje forbi hele Ringsted by for at lande os sikkert pÃ¥ en mark i udkanten af byen. Jeg kan varmt anbefale denne oplevelse og kun opfordre til, at have tÃ¥lmodighed med vejret!

2025幎8月23日
自発的なレビュヌ

En virkelig fantastisk oplevelse at

En virkelig fantastisk oplevelse at flyve i luftballon.
Vejret var dejligt og der var ingen vind. Det gav en helt fantastisk udsigt. Der var desvÊrre ventetid på 2 år og 15 afbud på grund af dårlige vejrforhold.
Så vÊr tålmodig når I booker jeres ballontur.
Vil helt sikkert prÞve igen og giver mine bedste anbefalinger til at prÞve en ballontur med Dreamballoon.

2025幎8月18日

Ballonflyvning med DreamBalloon over MidtsjÊlland

Ballonflyvning med DreamBalloon over midtsjÊlland var en oplevelse i sÊrklasse. Den ro, der var 500 meter over jorden, tog mig med storm... eller rettere, det kom bag pÃ¥ mig at der var SÅ stille. Vi kunne snakke helt stille og roligt imens vi langsomt drev henover sjÊlland i den dalende sol, med udsigt til bÃ¥de StorebÊlt, Isefjorden, SjÊllands Odde, SejerÞ og KÞge bugt. Under os, marker, vinkende bÞrn og flokke af hjorte henover de nyhÞstede marker. Danmark fra sin smukkeste vinkel. Crewet havde fuldstÊndigt styr pÃ¥ procedurerne og masser af overskud til humor og hyggesnak undervejs. Tak til DreamBalloon for en uforglemmelig oplevelse.

2025幎8月18日

Wauw en oplevelse

Når vejret, isÊr nÊsten ingen vind er en faktor, skal tålmodigheden vÊre stor. Da det endelig lykkedes at vejret var fantastisk og perfekt til flyvning i luftballon, kom suget i maven og store forventninger. Det var en fantastisk oplevelse, vi blev guidet hele vejen i gennem af venligt og kompetent crew. Vi var selv med til at gÞre ballonen klar og vi var også med til at pakke den sammen igen. Helt i gennem en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun anbefale Dreamballoon.

2025幎8月17日

Fyld din oplevelsesballon

Fantastisk oplevelse. Fuldt professionelt med stort tryghed og et spÊndende team arbejde både fÞr flyvning, da vi landede og da ballonen skulle pakkes sammen. En sjov afslutning med dåb i champagne.
Fyld din ballon 🎈 og flyve med. Du får en oplevelse for livet.

2025幎8月14日

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Skipper og crew var meget venlige og var gode fortÊller, som blot gjorde oplevelsen endnu bedre.
Det var også sjovt at vÊre en del af hele set-up'et.

Eneste bÞf jeg vil nÊvne, er at vi blev aflyst mange gange, men er klar over at det er for eget sikkerheds bedste

2025幎8月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。