レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak til DreamBalloon.dk for en skÞn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kÞrte snorlige, og ingen var utrygge eller fÞlte ubehag ved turen.... もっず芋る

Efter at ha’ ventet pÃ¥ den rette dag i balloonflyvning i 2 Ã¥r, sÃ¥ var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sÊdvanlige.

Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsÊtning og nedpakning. Der var styr pÃ¥ alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortÊlle en masse spÊndende histor... もっず芋る

For det fÞrste var vejret med os men derudover var det dygtige og behagelige ballonkaptajner ( eller hvad det nu hedder ) som flÞj med os , og var overhovedet ikke utryg pÃ¥ noget tidspunkt . Det mÃ¥ v... もっず芋る

䌁業情報

1. 気球ツアヌ代理店

圓該䌁業による蚘述

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. LÊs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1287件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Tak for en fantastisk smuk tur

Tak for en fantastisk smuk tur, hvor alt gik op i en hÞjere helhed med flot solskinsvejr og en svag nordlig vind. Denne fÞrte os stille og roligt hen over Silkeborg By, sÞerne, skovene og endte i en svÊr landing på Salten Mark. En kÊmpestor ros til ballonskipper Bartek Oberski og hans besÊtning for deres professionalisme og måde at vÊre på.

2025幎9月23日
自発的なレビュヌ

Der er virkelig god info og instruktion

Der er virkelig god info og instruktion inden opstigning .
Jeg ved vi har vÊret meget, meget heldige. Fik ballonturen i gave den 16 august og flÞj efter 1 tilmelding pÃ¥ den dag vi havde tilmeldt os, den 23 september. SÃ¥ det kan lade sig gÞre🥳
Det var en fantastisk oplevelse, både at skulle vÊre med ved opsÊtning og ved sammenpakning efter turen.

2025幎9月23日

Ballon skipperen

Ballon skipperen var fantastisk til give Ballon de rigtige opture så den svÊved lige over trÊkronerne vi var nede og lande to gange meget meget blidt, skipperen havde bare stor fÞling med alt, havde en tur for mange år siden i USA

Jens hoff

2025幎9月7日
自発的なレビュヌ

God og grundig sikkerhedsbriefing gjorde ballonturen tryg fra starten af ...

God og grundig sikkerhedsbriefing på et meget forståeligt engelsk, gjorde oplevelsen sÊrdeles tryg. Bartek Oberski er en meget kompetent ballonskipper. Ingen slinger i valsen, og alle 32 passagerer kom sikkert ned på jorden igen. Jeg giver mine bedste anbefalinger. Turen var fantastisk. Fuld valuta for pengene.

自発的なレビュヌ

SÊrdeles fin oplevelse af flyvningen

SÊrdeles fin oplevelse af flyvningen med DreamBalloon.

Det var den fordi..
1. Teamet var personligt, nÊrvÊrende og positive.
2. Professionel ballonskipper som talte i ÞjenhÞjde, skabte tryghed og inddrog alle deltagere med stor entusiasme.
3. Fantastisk tur hvor masser af sanser kom i spil med stille svÊven, udsigt og sågar kig på faldskÊrmsudspring fra en anden ballon!

Kan varmt anbefale DreamBalloon.

2025幎9月2日
自発的なレビュヌ

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse – langt ud over mine forventninger. En dag vil jeg tage min sÞn med, sÃ¥ vi kan dele dette eventyr sammen. En kÊmpe tak til de tre dygtige og imÞdekommende folk, der stod for ballonflyvningen – uden dem havde det ikke vÊret det samme. Og ballonskipperen var simpelthen noget helt sÊrligt. Mvh Rasmus

2025幎8月31日

En uforglemmelig oplevelse med

En uforglemmelig oplevelse med DreamBalloon.dk

Fra fÞrste Þjeblik rammer DreamBalloon dig med en kombination af ro, professionalisme og eventyr. Som Danmarks eneste fuldtidsprofessionelle ballonvirksomhed leverer de ikke bare en flyvning—de leverer en magisk oplevelse i verdensklasse

2025幎8月29日
自発的なレビュヌ

En enestående og tryg oplevelse

Vi flÞj fra Silkeborg i retning mod nordÞst i slutningen af august - en enestående oplevelse. HÞjden over landskabet var den "gyldne" hÞjde, som man ville Þnske at kunne vÊre noget lÊngere tid i, når man flyver med en almindelig flyver. Fantastik udsigt, hvor man både kan se langt omkring og samtidigt se detaljer nede på jorden - plus en flot solnedgang. Min hÞjde- og flyskrÊk blev sat helt på pause, på grund af dels den ro, der var over bare at drive stille afsted med vinden, og dels den yderst kompetente ballonskipper, Bartek Oberski.

Min varmest anbefaling af Dreamballoon

Min varmest anbefaling af Dreamballoon. En fantastisk oplevelse, hvor alt fungerede til UG.
Professionel tilgang, grundig instruks og kompetent Crew og luftkaptajn Bartek, gjorde turen til noget sÊrligt.
Eneste lille minus, kan vÊre man skal vÊre klar til at stÃ¥ meget tÊt pakket i kurven 😉

自発的なレビュヌ

5 stjerner til DreamBalloon!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med DreamBalloon!

De har guidet os hele vejen igennem processen og vÊret meget forstående, selvom det tog os flere år, fÞr vi endelig fik booket vores flyvetur.

Selve oplevelsen var fantastisk – en dygtig og rolig skipper, der skabte tryghed og gjorde turen til noget helt sÊrligt.
Alt i alt en oplevelse vi varmt kan anbefale – 5 stjerner herfra! 🎈✚

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。