Tak til DreamBalloon.dk for en skÞn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kÞrte snorlige, og ingen var utrygge eller fÞlte ubehag ved turen.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter at haâ ventet pÃ¥ den rette dag i balloonflyvning i 2 Ã¥r, sÃ¥ var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sÊdvanlige.
Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsÊtning og nedpakning. Der var styr pÃ¥ alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortÊlle en masse spÊndende histor... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste var vejret med os men derudover var det dygtige og behagelige ballonkaptajner ( eller hvad det nu hedder ) som flÞj med os , og var overhovedet ikke utryg pÃ¥ noget tidspunkt . Det mÃ¥ v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. LÊs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dygtig ballonkaptajn
Dygtig ballonkaptajn. Involverende, stort overblik, dygtig formidler og super professionelt team. De varmeste anbefalinger herfra
Fantastisk smuk tur med sikkerâŠ
Fantastisk smuk tur med sikker ballon-skipper.
En fantastisk tur i strålende vejr
En fantastisk tur i strålende vejr. Jeg er selv pilot (fastvingede fly) og har en oplevelse af en super-professionel håndtering fÞr, under og efter flyvningen. Alt blev håndteret korrekt, så sikkerheden er helt i top.
Fantastisk tur
Fantastisk tur, sÃ¥ dejlig en oplevelse alt fungerede, har to bÞrnebÞrn som ikke kan vente pÃ¥ de bliver store nok til at komme op og prÞve det. Alt var super selv vejret ðð
Superfed oplevelse grundig LuftkaptajnâŠ
Superfed oplevelse grundig Luftkaptajn og Crew kan varmt anbefales alle pengene vÊrd
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.. Skipper og crew har så meget styr på det og sikkerhed i top.
Meget stor oplevelse fantastisk medâŠ
Meget stor oplevelse fantastisk med stilheden der oppe fra luften alt var bare perfekt.man blev hel hÞj i sjÊlen super.har altid vÊret facineret når en ballon kunne ses i luften.kan kun anbefales,tak for turen.
En vejrmÊssig utrolig smuk aften.
En vejrmÊssig utrolig smuk aften.
Teamet fra DreamBalloon arbejdede sÊrdeles professionelt lige fra klargÞring til start og til landing og efterfÞlgende afslutning.
Vi fÞlte os i erfarne hÊnder og flyvemÊssige informationer iblandet en tilpas mÊngde humor blev givet undervejs af skipper Ekstedt.
Jeg havde dog gerne set, at vi i lÊngere tid havde flÞjet i god hÞjde (400-500 m) for at nyde udsigten. Derfor "kun" 4 stjerner.
en yderst prof tur det vi var heldigeâŠ
en yderst prof tur det vi var heldige med vejeret en smuk tur . det eneste der undre mig er hvorfor alt foregik på engelsk vi var kun danske kunder.
Alt spillede fra starten af
Alt spillede fra starten af, sÞde mennesker tog imod os og fik os checket ind, vi hjalp lidt til med ballon og kurv, også sjovt at få lov at hjÊlpe lidt til.
Selv flyvningen var helt enestående, jeg var ret spÊndt/nervÞs, jeg har noget hÞjdeskrÊk at slås med, det gjorde jeg også de fÞrste 15 min. Men så forsvandt det nÊsten helt og turen kunne nydes fuldt ud. Tak mange gange! KÊmpe oplevelse.
Unik kundeservice og fantastisk oplevelse!
Dreamballoon og deres folk både oppe og nede gÞr deres ypperste for at give den bedste kundeservice.
Udover den uforglemmelige oplevelse i ballonen, har vi også oplevet en HELT fantastisk kundeservice i forbindelse med alvorlig sygdom og alt for mange udsÊttelser. Stor tålmodighed og forståelse fra personalet på kontoret, og jeg er dybt taknemmelig for at nu kunne komme afsted igen den 14. maj.
Jubiiii hvor jeg glÊder mig, fem storfortjente stjerner til Dreamballoon.dk.
De går ind for ubrugte gavekort - pengemaskine
Modtog 2 âbilletterâ i bryllupsgave. Og nu er 4390 kr. gÃ¥et lige i lommen pÃ¥ virksomheden.
Grundet helbredsmÊssige Ã¥rsager kan vi ikke fÃ¥ disse brugt og dreamballon vil ikke refundere billetterne. De spiser os af med: âVi arbejder hele tiden pÃ¥ at optimere vores kapacitet, sÃ¥ vi kan tilbyde flyveture til alle interesserede uden lange ventetider. NÃ¥r der sÊlges flere ballonbilletter, investerer vi i ekstra udstyr for at kunne imÞdekomme efterspÞrgslen bedst muligt.
Da jeres henvendelse kommer nÊsten et Ã¥r efter kÞbet, er det desvÊrre uden for de 14 dages returret, og en refundering er derfor ikke lÊngere en mulighed.â.
Så hvis I kÞber billet skal i sÞrge for ikke at få helbredsmÊssige udfordringer efterfÞlgende.
Heldigvis findes der mange andre virksomheder som ikke går ind for ubrugte gavekort - bare Êrgerligt tilfÊldet ikke er det samme hos Dreamballon.

DreamBalloon.dk ããã®åç
Flot balonflyvning over Midtfyn.
Fantastisk flot vejr. Professionel ballonskipper som talte fint engelsk. Helt igennem en fantastisk dejlig oplevelse. Alt var perfekt.
Mit forslag til udbyder skal vÊre at arrangere transport tilbage hvor vi starter, der hvor deltagernes biler står og venter på dem. Det er noget bÞvl at vi selv skal finde en lÞsning på transport tilbage.
fantastisk tur i den skÞnne oktober eftermiddag/Aften
Rigtig god oplevelse. Professionel crew.
Gode instrukser så man fÞler sig tryg
Det var en fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse. Meget trygt og hjÊlpsomme mennesker, så alt i alt super duper.
Hel fantastisk oplevelse
Hel fantastisk oplevelse, super introduktion hvad vi som deltager skulle ved forskellige kommandoer , fÞlte at sikkerheden var i top
Dejlig tur med DreamBalloon lÞrdag fraâŠ
Dejlig tur med DreamBalloon lÞrdag fra Silkeborg
Fantastisk kompetent balloon skipper og besÊtning
Kan varmt anbefales
Markbaroness af GrÞnbÊk Mark Pernille
Femstjernet luftballontur
Vores oplevelse af DreamBalloon har vÊret fantastisk fra start til slut.
Meget professionelt og velfungerende.
Min sÞn med autisme elsker luftballoner, og gaveÊsken med heliumballonen og gavekort vÊkkede meget stor begejstring.
Da vi rakte ud ifm Êndring af flyvetidspunkt, blev vi lynhurtig ombooket da der kom afbud. Kundemedarbejderen spurgte desuden respektfuldt ind til min sÞns autisme, ifm sikkerhedsforanstaltninger, hvilket giver rigtig god mening.
Selve flyvningen var vidunderlig, og både piloten Bartek og medhjÊlper Mads var super profesionelle og tillidsvÊkkende.
Rart nok med den fÞlelse, når kurven lÞfter fra jorden;-)
Vi takker for en mindevÊrdig oplevelse
Dejlig oplevelse og godt organiseret!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ