Tak til DreamBalloon.dk for en skÞn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kÞrte snorlige, og ingen var utrygge eller fÞlte ubehag ved turen.... ãã£ãšèŠã
Efter at haâ ventet pÃ¥ den rette dag i balloonflyvning i 2 Ã¥r, sÃ¥ var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sÊdvanlige.
Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsÊtning og nedpakning. Der var styr pÃ¥ alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortÊlle en masse spÊndende histor... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste var vejret med os men derudover var det dygtige og behagelige ballonkaptajner ( eller hvad det nu hedder ) som flÞj med os , og var overhovedet ikke utryg pÃ¥ noget tidspunkt . Det mÃ¥ v... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. LÊs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk
Svejsegangen 8, 2690, Karlslunde, ãã³ããŒã¯
- 51422036
- info@dreamballoon.dk
- dreamballoon.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Fantastisk tur. God introduktion med meget humor fra skippers side. dejligt at svÊve i luften - en utolig stilhed. sjovt med afslutten dåb og udnÊvnelse. fint at deltage i opsÊtning og sammenpakning.
Fantastisk tur.
Flyveturen var helt unik
Flyveturen var helt unik, dog kunne der godt informeres mere om det vi flÞj henover
Smukkeste oplevelse
God instruktion, glad Crew og den mest fantastisk flotteste udsigt over Silkeborg og omegnð€©
En utrolig smuk tur
En utrolig smuk tur, fÞrst var jeg nervÞs og skeptisk men efter mÞdet med det profesionelle personale og god vejledning fÞlte jeg mig tryg og i gode hÊnder. Der var styr på alt og alle var i godt humÞr under hele turen.
Tak for jer
Uforglemmelig oplevelse
Ballonturen blev en uforglemmelig oplevelse, hvor alt fungerede fra start til slut. Vi fik en god velkomst og introduktion ved ankomst, og ballonen flÞj godt og sikkert gennem luften, da vi var kommet afsted. Det var en helt igennem tryg oplevelse som vi pÃ¥ det varmeste kan anbefale, alle andre at prÞve â€ïž
Fantastisk smuk tur
Fantastisk smuk tur.
Kompetente ansatte omkring ballonen.
Fedt at det er vinden der bestemmer retningen.
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse! Dygtig Crew og pilot, som gÞre oplevelsen 100% trygt, og enormt dygtige til at fortÊlle og indrage gÊsterne i oplevelsen. Flot og sjov tur, som helt sikkert skal opleves!
Helt magisk
Helt magisk.
Und dig selv den fine oplevelse ð
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Turen overgik alle mine forventninger. Vores tur havde vÊret aflyst 2 gange, pga. vindforhold - yderst professionelt og der bliver ikke taget nogen chancer.
Deres crew er meget behagelige og gode til at fortÊlle hvad der skal ske.
Vil klart anbefale andre at prÞve en tur i luftballon.
KÊre Team DreamBalloon
KÊre Team DreamBalloon
Stor ros til jer for jeres fantastiske arbejde/professionalisme, sikkerhed og varme velkomst samt den god humor fra Skipper Arturas.
Smukt at nyde udsigten/solnedgang og fÞlelse af at svÊve hÞjt over landskabet i stilhed.
Bh Sune
Hele arrangementet er godt planlagt
Hele arrangementet er godt planlagt. MÞdestedskoordinater perfekte. Lars Ekstedt er en virkelig dygtig ballonskipper.
Dreamballoon kan varmt anbefales.
Tur i luftballon
Tur i luftballon. Utroligt engageret personale som informerede om hvad der skulle ske fÞr, under og efter. Der var helt styr på sikkerhed. Crew både på jorden og i luften var utrolig sÞde til at svare på spÞrgsmål og der var en god stemning. Det blev en flot og dejlig tur. Kan anbefales at prÞve.
Alt var bare perfekt
Alt var bare perfekt, start, landing (2gange), super vejr og fantastisk modtagelse af manden og familie der ejede marken vi landede på. De bÞd på champagne og chokolade. Og ikke mindst den dygtige pilot og personale.
EPISK oplevelse at flyve luftballon
EPISK oplevelse at flyve luftballon.
En stor ros og anerkendelse til Dreamballon, crew og ballonskipper Bartek Oberski.
Meget professionel og tryg oplevelse.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, skÞnt personale og generelt en behaglig stemning samt god balance mellem instruktion og nydelse af oplevelsen.
Fantastisk ballonflyvning
Det var en fin oplevelse, fra start til slut.
Vi var 22 deltager og der blev ydet et godt samarbejde med at forberede fÞr flyvning og sammenpakning efter turen.
Selve turen var fantastisk, vi flÞj tÊt forbi Roskilde Domkirke, vi tog afsted fra morgenstunden og der lå dis over fjorden. Fantastisk udsigt fra mellem 50 og 300 meters hÞjde. Kan absolut anbefales.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse med en meget grundig og kyndig ballonskipper og besÊtning. Jeg var helt tryg ved at flyve med Dreamballoon.
GÞr detðð€©
Der er bare styr pÃ¥ alt, nogle rigtig flinke gutter der arbejder meget professioneltð€©
Sindssyg flot tur, det skal simpelthen opleves, alle pengene vÊrdð€
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!! Ballonskipper Arturas leverede en både humoristisk og informativ tur. Det var alle pengene vÊrd.