Tak til DreamBalloon.dk for en skÞn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kÞrte snorlige, og ingen var utrygge eller fÞlte ubehag ved turen.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter at haâ ventet pÃ¥ den rette dag i balloonflyvning i 2 Ã¥r, sÃ¥ var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sÊdvanlige.
Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsÊtning og nedpakning. Der var styr pÃ¥ alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortÊlle en masse spÊndende histor... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste var vejret med os men derudover var det dygtige og behagelige ballonkaptajner ( eller hvad det nu hedder ) som flÞj med os , og var overhovedet ikke utryg pÃ¥ noget tidspunkt . Det mÃ¥ v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. LÊs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super proff kaptajn
Super proff kaptajn, god information både fÞr, under og efter turen.
En helt sÊrlig oplevelse
Det er en helt sÊrlig oplevelse at se sit land fra oven ð€©
Min far fik det i gave for 3,5 år siden. I mellemtiden har der vÊret aflysninger pga vejret og private uforudsete ting, der gjorde at vi ikke kom op og flyve. Ved en aflysning pga vejret bliver din billet automatisk forlÊnget med et år, og da der opstod noget privat, forlÊngede de det uden problemer.
Kan kun give oplevelse og holdet bag DreamBalloon alle de stjerner, der er mulighed for. De er fantastiske og gÞr oplevelsen til noget sÊrligt. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem
Fantastisk tur
Fantastisk tur over Fyn i luftballon.
Inden start fik vi en grundig introduktion af sikkerhed og landing procedure og hjalp med klargÞring af ballon.
Efter en fantastisk flyvetur over Fyn, landede vi stille og roligt, hjalp med pakning af ballon og fik en champagne dåb.
En fantastisk oplevelse og personale. Kan klart anbefales fra en med hÞjdeskrÊk.
Gitte Rasmussen
Fantastisk flyvetur
God modtagelse. Gode instruktioner inden flyveturen. Afslappet atmosfÊre under klargÞringen af ballonen, under flyvningen og sammenpakning af ballonen efter turen. Mange tak for en dejlig tur.
En fantastisk oplevelseð€©
En fantastisk oplevelse - ikke mindst takket vÊre vores ballonskipper, der gjorde turen underholdende og tryg.
Fantastisk ballontur ð€©
Fantastisk ballontur ð€©
Sikke en oplevelse, det kan varmt anbefales.
Meget professionelt personale, kan kun give 5 stjerner âš
Tak for en super tur ð
Magisk oplevelse
Magisk oplevelse
Det var fÞrste gang, jeg prÞvede at flyve i luftballon - og det var en fuldstÊndig unik oplevelse. På trods af min hÞjdeskrÊk fÞlte jeg mig absolut sikker og tryg og nÞd turen i fulde drag!
Varme hilsner
Gert Malling
Det er en super fed oplevelse
Det er en super fed oplevelse. Jeg har hÞjdeskrÊk, og det mÊrkede jeg ikke noget til.
En gennemfÞrt god oplevelse!
En gennemfÞrt god oplevelse!! God kundeservice i forbindelse med booking og spÞrgsmål til dette. Men også i forhold til information op til flyvningen. På selve flyvedagen blev man også mÞdt af personale, hvor man bare kan mÊrke, at det her er deres passion. FÞlte mig velinformeret og tryg hele vejen igennem - og håber jeg får muligheden for at prÞve igen en anden gang!!
FANTASTISK oplevelse âïžâïžâïžâïžâïž
Vi havde en fantastisk flyvetur med Sebe og han Crew fra DreamBalloon i gÃ¥r aftes 𥳠Det var vores debut som passagerer i en varmluftballon og der var sommerfugle i maven. Som passager er man med til at gÞre det hele klar, under kyndig anvisning. Der er styr pÃ¥ alt! Sikkerheden er i top, alle spÞrgsmÃ¥l besvares og vi var helt enormt trygge hele vejen igennem. Selve turen var fulstÊndig FANTASTISK ð Vi kom ikke sÃ¥ langt vÊk pga svage vindforhold, men det spillede ingen rolle - det var en kÊmpe oplevelse. Jeg anbefaler alle at flyve med Sebe og DreamBalloon ð¥³ð€©ð¥
Det var en stor oplevelse med enâŠ
Det var en stor oplevelse med en erfaren ballonfÞrer - utroligt, hvad man kan se i ca. 300 - 500 meters hÞjde og nyde stilheden, se dyrene bevÊge sig og meget mere - kan absolut anbefales.
Vh. Johannes, Helge og SÞren
En skÞn morgenflyvning 18/8 2024 hvorâŠ
En skÞn morgenflyvning 18/8 2024 hvor alting stod stille - selv kronvildtet i Hornsherred kiggede nysgerigt. Det var min anden tur og det kan kun anbefales.
Super finish tjekket oplevelseð
Super fin oplevelse! Sà tjekket - fÞlte mig på intet tidspunkt utryg. Fedt at vÊre med til det praktiske og sÞdt med dåb i champagne og diplom.
Fantastisk tur med Dreamballon er velâŠ
Fantastisk tur med Dreamballon er vel overstået.
Meget trygt forlÞb med gode instruktioner og godt humÞr.
Helt meditativt at svÊve roligt afsted.
Kan klart anbefales
Det var en fantastisk tur og teamet derâŠ
Det var en fantastisk tur og teamet der stod for det hele var fantastiske. så helt igennem en dejlig aften.
Himmelflugt
Helt igennem en fantastisk oplevelse, alt til OK. Der var et par aflysninger, Hvor vejrguderne var imod. Vil gerne med igen.
Uforglemmelig flyvetur I trygge rammer
Fantastisk oplevelse, vores fÞrste flyvetur I ballon over smukt landskab nÊr SorÞ I solnedgang med dygtigt og sÞdt mandskab. Skipper Sebe og hans assistent får vores varmeste anbefalinger!
Fantastisk oplevelse og en imponerendeâŠ
Fantastisk oplevelse og en imponerende udsigt med den sejeste instruktÞr. Han havde styr på det hele og man fÞlte sig sikker hele vejen. IsÊr landingen var cool, hvor vi sniger os over toppen af en kornmark, for lige at stoppe på en 4 meter bred vej. Respekt. Det fÞltes meget roligt og vi mÊrkede nÊsten ikke et bump. En ekstra lille bonus med en tur over Smuk fest, så vi lige kunne hÞre lidt af musikken.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, med gode kompetente instruktÞrer. Skal afgjort prÞves igen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ