レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. フラむト怜玢サむト

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

4.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Helt magisk upplevelse

Helt magisk upplevelse! Bra team som var tydliga i det som skulle hÀnda och de som skulle göras, som gjorda att upplevelsen blev en toppenkvÀll som sent kommer glömas kan varmt rekommendera. Jag kommer sjÀlv göra om det.

2024幎8月30日

Mycket nöjda

Mycket nöjda! Vi flög 31/8-24 va otroligt hÀftigt att fler luftballonger flög samtidigt ! . Personalen super trevliga! Vår flygledare var super rolig! Rekommenderar !!

2024幎8月31日
5぀星のうち2の評䟡

Företaget borde ha eget personal som
skulle förbereda hylla upplevelse

Företaget borde ha eget personal som skulle sÀtta upp och packa ner ballongen. Vi var förberedda på ett fin upplevelse-inte på ett 4 timmars hård fysisk arbete med massor av myggor .Dessutom fick vi åka 120 km från Stockholm med kort varsel(1,45 min) på eget bekostnad. Man kunde inte hitta informationen att det fysisk krÀvande att kliva in och av från ballongkorgen. SjÀlva landningen blev hemsk och obehaglig. Vi kÀnde oss utnyttjande och jag skulle inte rekommendera detta företagit. Detta hård fysisk arbete har förstörd till 100 procent hela upplevelsen.

2024幎8月31日
5぀星のうち1の評䟡

InstÀlld flygning pga hård vind... 2 m/sek.

Så Àr den Àntligen hÀr, dagen som vi skulle fira den i maj nyblivna 18-åringen med en ballongtur. Hela sommaren har hittills varit fullbokad. VÀdret Àr fantastiskt och till kvÀllen ska vinden enl. flera kÀllor avta till beskedliga 2 m/sek. SMS:et från företaget meddelar vid lunchtid citat "tyvÀrr Àr prognosen för vinden i kvÀll inte gynnsam för ballongflygning (ökande vindhastighet på marken och på höjd)". Två sekundmeter. Två. VÀnligen boka om. TyvÀrr finns inga bokningsbara tider för någon med normala skol- o arbetstider kvar i år. Det hade varit bÀttre att istÀllet meddela "Vi hade tyvÀrr ingen lust att flyga idag men, eh... tack för din betalning".

2024幎8月27日

DreamBalloon AB からの回答

Hej och tack för ditt omdöme.

Vi i Dreamballoon Àlskar att flyga ballong, men det skall vara sÀkert. Är vÀdret bra lovar jag att vi flyger. Har du flugit ballong en gÃ¥ng sÃ¥ vill du flyga igen och igen och igen.

NÀr vi planerar flygningen skall det vara bra ballongvÀder pÃ¥ startplatsen men det rÀcker inte. Det skall Àven vara bra vÀder pÃ¥ landningsplatsen en timme senare kanske 30 km bort. Det rÀcker inte att det Àr soligt utan vindarna spelar avgörande roll. Även om det kÀnns lugnt pÃ¥ marken kan det blÃ¥sa för mycket för oss i trÀdtoppshöjd dÀr vi flyger som lÀgst. Ballongen Àr 35 meter hög vilket spelar roll.

På kvÀllen uppstår oftast en inversion (spÀrrskikt) som medför lugnt på marken men blåsigt ovanför. Vi betalar för abonnemang hos flygvÀdermeteorologerna på Arlanda (med kontoret i Uppsala). De hjÀlper oss dygnet runt. Förutom detta följer vi ett antal flygvÀdersidor såsom Topmeteo, Windguru, Windy och Àven vanliga vÀdersidor som SMHI, Klart, YR och DMI.

Har meteorologen avrått oss från att flyga kan vi givetvis inte genomföra flygningen.

VÀdret igÃ¥r tisdag var kraftigt ökande vindar strax norr om Stockholm med upp till 12 m/s pÃ¥ 300 meters höjd kl. 20 vid solnedgÃ¥ngen. Arlanda hade en markvind pÃ¥ 5 m/s kl. 19:50 vid tiden för landning. Även om vi hade trÀffats pÃ¥ en startplats igÃ¥r hade vi inte kunnat genomföra flygningen.

Vi följer alltid upp vÀdret i efterhand och denna sommar har vi aldrig stÀllt in en flygning i onödan. DÀremot har vi några gånger samlat ihop passagerarna för att sedan stÀlla in på startplatsen vid en vÀderförsÀmring. Jag lovar att du kommer att uppskatta flygningen med oss nÀr vi lyckas genomföra den.

Enormt misskött företag

HÀr får man vÀnta i många år på att få flyga.
Fullbokat för jÀmnan , inga platser ute eller avbokat.

Utöver det lovar de över telefon att fixa platser och ska då återkomma till mig.
Men ingen återkommer...

Mail besvaras periodvis och oftast inte alls

Anlita inte detta företag !!

Som svar på kommentar vill jag endast påpeka att det hÀr handlade inte om vÀder utan om hur kundkontakten skötts.

2024幎7月18日

Hejsan B-E . Sviken.
Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att höra att du inte fått någon bra upplevelse om oss på DreamBalloon. Detta Àr givetvis något vi varje dag arbetar med att förbÀttra. Om du hade lÀmnat en recension med ditt riktiga namn så hade jag kunnat hjÀlpa dig med ett bÀttre svar.
Som du sÀkert vet så flyger vi 7 dagar i veckan från Maj-Oktober i hela Sverige, på 22 olika orter. Ballongflygning Àr en vÀder beroende aktivitet/upplevelse, vilket gör att ca 50% av våra planerade flygningar blir instÀllda. Detta Àr givetvis ingenting vi tycker Àr roligt, men att vi stÀller in en flygning har med sÀkerheten att göra, vilket för oss, ALLTID Àr det viktigaste.

Vi har många kunder som hör av sig till oss dagligen, vilket gör att svarstiderna ibland kan vara långa, dock maximalt 2-3 dagar. Om man inte hör från oss, eller att vi missat ringa tillbaka så har vår kundservice öppet 7 dagar i veckan från Maj-Oktober för att du som kund alltid ska kunna nå oss.

Vi kommer att ta till oss denna kritiken och fortsÀtta vårt arbete med att förbÀttra oss.

Mvh
DreamBalloon

Helt vÀrdelöst

Helt vÀrdelöst!
Har bokat om flygning med luftballong 2 ggr och båda gångerna instÀllt pga dåligt vÀder.
Man tycker att med dagens teknik borde det gå att arrangören Àndrar tiden med någon dags framförhållning nÀr man ser att vÀdret aktuell flygdag inte går att genomföra.
Detta var tÀnkt som en present till
Min styvpappa som Àr Àldre. Nu får vi inte ens pengar tillbaka med risk för att
Min styvpappa kanske inte Àr med oss nÀsta sommar! Helt vÀrdelöst och något man sjÀlv borde få vÀlja!
Gör om och gör rÀtt om ni fortsatt ska behålla nöjda kunder.

2024幎7月22日

DreamBalloon AB からの回答

Hej Ellinor och tack för dina synpunkter.
Normalt brukar vi kunna genomföra ca 50% av planerade flygningar. Det innebÀr att hÀlften av våra passagerare får flyga vid första tillfÀllet de Àr inbokade. Andra dÀremot lyckas pricka in de dåliga dagarna och får boka om flera gånger.
Normalt brukar det finnas lediga platser att boka ca 2 veckor framåt men denna sommar har vi råkat ut för synnerligen dåligt ballongvÀder med många instÀllda flygningar. Det har lett till långa vÀntetider. Passagerarna bokar in sig på en passande flygdag och mitt på dagen meddelar vi om vÀdret tillåter flygning. Vi har hjÀlp av flygmeteorologerna på Arlanda och de Àr mycket kunniga. VÀdret Àndrar sig dock snabbt och dÀrför kan vi inte lÀmna något sÀkert besked tidigare. Du har köpt dina ballongbiljetter hos Upplevelse.com. Du kan alltid vÀnda dig till dem för att byta till en annan upplevelse om du inte vill flyga. Vi vill givetvis att du skall flyga med oss och jag lovar att ni kommer att uppskatta flygturen nÀr vi lyckas genomföra den.
Philip Mundt

5぀星のうち5の評䟡

Det var en otrolig helhetsupplevelse

Det var en otrolig helhetsupplevelse! Allt frÃ¥n att landa med luftballongen pÃ¥ en trevlig Àng och höra korta, underhÃ¥llande berÀttelser om luftballonger medan man blev serverad bubbel. Flygresan var suverÀn med erfarna och trevliga piloter. Jag flög med Jonas, Peter och Niclas – riktigt hÀrliga killar som gjorde resan mycket trevligare.

FörbÀttring skulle vara att få se Ànnu mer av storstaden Göteborg. Det var en del skog :P

2024幎7月2日

En dröm blir verklighet

Det var helt fantastisk ballongflygning och en oförglömlig upplevelse för livet.
Vill tacka för den fantastiska flygturen och Anders Bohlin för en trygg flygning.
Verkligen en dröm i uppfyllelse, något som jag vill göra om senare i livet :D

2023幎8月31日

En vÀldigt duktig skipper

En vÀldigt duktig skipper - Tack Lars! Pedagogisk, berÀttade vad som hÀnder och hur han jobbar. Full av anekdoter (vi fick nog bara en bråkdel) Humoristisk och tydlig nÀr det behövdes.
Vi fÀrdades inte jÀttelångt - det var svårt att hitta vind men upplevelsen var vÀldigt fin.

2023幎8月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス