BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... ãã£ãšèŠã
För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... ãã£ãšèŠã
Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den perfekta gÃ¥van till dig â eller till nÃ¥gon du bryr dig om
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Underbar upplevelse
Underbar upplevelse!
HÀrlig kvÀll, många ballonger i luften samtidigt och professionell personal. Vad kan man mer begÀra?
Helt magisk upplevelse
Helt magisk upplevelse! Bra team som var tydliga i det som skulle hÀnda och de som skulle göras, som gjorda att upplevelsen blev en toppenkvÀll som sent kommer glömas kan varmt rekommendera. Jag kommer sjÀlv göra om det.
Mycket nöjda
Mycket nöjda! Vi flög 31/8-24 va otroligt hÀftigt att fler luftballonger flög samtidigt ! . Personalen super trevliga! Vår flygledare var super rolig! Rekommenderar !!
Företaget borde ha eget personal somâŠskulle förbereda hylla upplevelse
Företaget borde ha eget personal som skulle sÀtta upp och packa ner ballongen. Vi var förberedda på ett fin upplevelse-inte på ett 4 timmars hård fysisk arbete med massor av myggor .Dessutom fick vi åka 120 km från Stockholm med kort varsel(1,45 min) på eget bekostnad. Man kunde inte hitta informationen att det fysisk krÀvande att kliva in och av från ballongkorgen. SjÀlva landningen blev hemsk och obehaglig. Vi kÀnde oss utnyttjande och jag skulle inte rekommendera detta företagit. Detta hård fysisk arbete har förstörd till 100 procent hela upplevelsen.
Once in a life time experience
Once in a life time experience ! Nice ! ð
InstÀlld flygning pga hård vind... 2 m/sek.
Så Àr den Àntligen hÀr, dagen som vi skulle fira den i maj nyblivna 18-åringen med en ballongtur. Hela sommaren har hittills varit fullbokad. VÀdret Àr fantastiskt och till kvÀllen ska vinden enl. flera kÀllor avta till beskedliga 2 m/sek. SMS:et från företaget meddelar vid lunchtid citat "tyvÀrr Àr prognosen för vinden i kvÀll inte gynnsam för ballongflygning (ökande vindhastighet på marken och på höjd)". Två sekundmeter. Två. VÀnligen boka om. TyvÀrr finns inga bokningsbara tider för någon med normala skol- o arbetstider kvar i år. Det hade varit bÀttre att istÀllet meddela "Vi hade tyvÀrr ingen lust att flyga idag men, eh... tack för din betalning".

DreamBalloon AB ããã®åç
Ett gott gÀng med humor och seriositet
Ett gott gÀng med humor och seriositet, gjorde att min 70-års present från dottern blev en oförglömlig upplevelse. I och för sig något för senad - sex (6) år.
Men, men...nu blev det som sagt en fantastisk tur.
Tack alla!!
En hÀrlig flygning
En hÀrlig flygning, lugn och fin med kompetent personal. Möjligen borde skjuts tillbaka till utgångspunkten ingå i priset. Men i det stora hela var det en fin upplevelse.
Professionell crew som har tydligt kollâŠ
Professionell crew som har tydligt koll på det de gör! HÀrlig upplevelse som va vÀldigt lugn och harmonisk.
VÀrt att vÀnta på
Fick vÀnta i två år efter ombokningar tyvÀrr. SjÀlva flygningen och upplevelsen runt den Àr helt magisk och vÀrd att vÀnta på.
Enormt misskött företag
HÀr får man vÀnta i många år på att få flyga.
Fullbokat för jÀmnan , inga platser ute eller avbokat.
Utöver det lovar de över telefon att fixa platser och ska då återkomma till mig.
Men ingen återkommer...
Mail besvaras periodvis och oftast inte alls
Anlita inte detta företag !!
Som svar på kommentar vill jag endast påpeka att det hÀr handlade inte om vÀder utan om hur kundkontakten skötts.

Helt vÀrdelöst
Helt vÀrdelöst!
Har bokat om flygning med luftballong 2 ggr och båda gångerna instÀllt pga dåligt vÀder.
Man tycker att med dagens teknik borde det gå att arrangören Àndrar tiden med någon dags framförhållning nÀr man ser att vÀdret aktuell flygdag inte går att genomföra.
Detta var tÀnkt som en present till
Min styvpappa som Àr Àldre. Nu får vi inte ens pengar tillbaka med risk för att
Min styvpappa kanske inte Àr med oss nÀsta sommar! Helt vÀrdelöst och något man sjÀlv borde få vÀlja!
Gör om och gör rÀtt om ni fortsatt ska behålla nöjda kunder.

DreamBalloon AB ããã®åç
Det var en otrolig helhetsupplevelse
Det var en otrolig helhetsupplevelse! Allt frÃ¥n att landa med luftballongen pÃ¥ en trevlig Àng och höra korta, underhÃ¥llande berÀttelser om luftballonger medan man blev serverad bubbel. Flygresan var suverÀn med erfarna och trevliga piloter. Jag flög med Jonas, Peter och Niclas â riktigt hÀrliga killar som gjorde resan mycket trevligare.
FörbÀttring skulle vara att få se Ànnu mer av storstaden Göteborg. Det var en del skog :P
Allt var toppen förutom myggorna pÃ¥âŠ
Allt var toppen förutom myggorna på landningsplatsen :)
En dröm blir verklighet
Det var helt fantastisk ballongflygning och en oförglömlig upplevelse för livet.
Vill tacka för den fantastiska flygturen och Anders Bohlin för en trygg flygning.
Verkligen en dröm i uppfyllelse, något som jag vill göra om senare i livet :D
En vÀldigt duktig skipper
En vÀldigt duktig skipper - Tack Lars! Pedagogisk, berÀttade vad som hÀnder och hur han jobbar. Full av anekdoter (vi fick nog bara en bråkdel) Humoristisk och tydlig nÀr det behövdes.
Vi fÀrdades inte jÀttelångt - det var svårt att hitta vind men upplevelsen var vÀldigt fin.
Fantastisk upplevelse!
Fantastisk kvÀll! Trots många instÀllda flygningar pga vÀdret var det vÀl vÀrt vÀntan! Anders var en bra kapten, tryggt, sÀkert och roliga historier!
Helt underbart!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹