Niestety zawsze byÅo wszystko bardzo dobrze, a od kilku miesiÄcy za kaÅŒdym razem mam problem z pudeÅkami drewnianymi, albo bardzo ciÄÅŒko sie zamykajÄ , albo grawer ledwo widoczny, tym razem zatyczka d... ãã£ãšèŠã
WspóÅpraca z Drewnianym Sklepem to sama radoÅÄ: od momentu zamawiania produktów na sklepie internetowym (choÄ wybór nie jest prosty - tyle piÄknych rzeczy), przez bÅyskawiczny czas realizacji, po mom... ãã£ãšèŠã
Bardzo szybka realizacja. Jestem w szoku. WysyÅka nastÄ piÅa w dzieÅ zamówienia i byÅa na drugi dzieÅ u mnie. Jak na spersonalizowane zamówienie to bardzo Åadny wynik. Wybór towarów duÅŒy i wszystko piÄ... ãã£ãšèŠã
Produkty wysokiej jakoÅci, kontakt z firmÄ na social mediach natychmiastowy i miÅy. Konfigurator produktów intuicyjny. Cena duÅŒych pudeÅek jest "konkretna" ;), ale ma to swoje odzwierciedlenie w jakoÅ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Drewniany Sklep to miejsce, gdzie znajdziesz wytwory naszej nieograniczonej wyobraźni w zmaterializowanej formie. Pracujemy tak blisko natury jak to moÅŒliwe. JesteÅmy otoczeni ÅÄ kami i lasami, a wokóŠnas zawsze peÅno jest naszych czworonoÅŒnych przyjacióÅ. DziÄki temu Åatwiej skupiÄ siÄ nam na naszej pracy. Pragniemy aby wspomnienia staÅy siÄ mniej ulotne i miaÅy niepowtarzalne schronienie.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Profesjonalne podejÅcie
Profesjonalne podejÅcie, bogata oferta i bardzo krótki czas realizacji, a do tego przepiÄknie wykonane produkty. To byÅ mój pierwszy zakup, a kolejne zamówienia bÄdÄ realizowaÅ wyÅÄ cznie w Drewnianym Sklepie.
Rewelacja
Rewelacja - zawsze na czas, jakoÅÄ z najwyÅŒszej póÅki + komunikacja!
Produkty najwyÅŒszej jakoÅci ,wykonane zâŠ
Produkty najwyÅŒszej jakoÅci ,wykonane z wyjÄ tkowÄ starannoÅciÄ . Jestem zawsze zadowolona, a klienci zachwyceni :)
Witam :) jestem Årednio zadowolony zâŠ
Witam :) jestem Årednio zadowolony z ostatniego zamówienia drewnianych pudeÅek. (drewniane pudeÅko ksiÄ ÅŒka z miejscem na zdjÄcia 10x15) SÄ plusy i minusy, Po stronie plusów: czas i termin wykonania, dobra jakoÅÄ pendrivów, dobry kontakt z pracownikiem. Po stronie minusów: zamkniÄcia pudeÅek w tym roku ewidentnie PaÅstwu nie wyszÅy, jedne sÄ za mocno ÅciÅniÄte przez co ciÄÅŒko je przesuwaÄ a drugie za luźne przez co pudeÅko samo siÄ otwiera, grawer na pudeÅku jest Åadny ale nie jednolity, w poÅowie pudeÅek jest tak ÅŒe grawer jest Åadny i ma jednolity kolor a w drugie poÅowie póŠgraweru jest ciemniejsza od drugiej poÅowy (imiona pary mÅodej) nie jest to duÅŒa róŌnica koloru ale przez tÄ róŌnicÄ wyglÄ da jakby pudeÅko byÅo brudne. Ogólnie klientom podobajÄ siÄ PaÅstwa pudeÅka ale robiÄ c zamówienia kilka lat widzÄ parÄ rzeczy do poprawy. Pierwsze wraÅŒenie mojej pracy jest postrzegane przez PaÅstwa pudeÅka i trochÄ gÅupio mi oddawaÄ materiaÅ trzymajÄ c caÅy czas pudeÅko w rÄku ÅŒeby samo nie otworzyÅo siÄ przy kliencie ;) pozdro :)

DrewnianySklep.pl ããã®åç
pudeÅko lepsze niÅŒ sie spodziewaÅem
Szybko i profesjonalnie
Szybko i profesjonalnie
Jestem bardzo zadowolona z produktu.
Grawer mojej ilustracji wyszedÅ naprawdÄ fajnie,
niczym rÄcznie robiony.
PudeÅko Åwietnie sprawdziÅo siÄ jako prezent, polecam:)
Mistrzostwo
DoskonaÅa jakoÅÄ materiaÅu, wykoÅczenie mistrz, nie ma siÄ do czego przyczepiÄ, kontakt z klientem oraz pakowanie produktu zachwyca. nie mam ÅŒadnych uwag.
pudeÅko Åadnie pachnie i jestâŠ
pudeÅko Åadnie pachnie i jest eleganckie, choÄ spodziewaÅam siÄ trochÄ grubszej pokrywki i lepszego zapiÄcia za tÄ cenÄ, wszystko inne bardzo dobrze oceniam - wyglÄ d, czas realizacji przede wszystkim przed ÅwiÄtami ekspresowy mnie zaskoczyÅ

Zawsze pomocni.
Zawsze pomocni.
Czasem jest tak ÅŒe robiÄ coÅ na ostatniÄ
chwilÄ i czasu brak. Tu zawsze wszystko na czas a czÄsto i wczeÅniej.
JakoÅÄ wykonania na najwyÅŒszym poziomie
JakoÅÄ wykonania na najwyÅŒszym poziomie. JeÅli chodzi o pudeÅka to siÄ nigdy nie zawiodÅem. Pary MÅode zawsze zadowolone
Jedynie na co mogÄ narzekaÄ to czasami czas realizacji. Rozumiem, ÅŒe moÅŒe byÄ napiÄty okres, ale fajnie byÅoby wtedy dostaÄ np. informacje, ÅŒe czas realizacji zostanie wydÅuÅŒony z przyczyn duÅŒego zainteresowaniami. Ogólnie polecam!

Bardzo dobre produkty
Produkty wykonane solidnie i z dobrych materiaÅów. CiekawÄ opcjÄ jest moÅŒliwoÅÄ personalizacji grawerów wedÅug wÅasnych upodobaÅ. Jestem w 100% zadowolony :)
Magiczne
Bardzo Åadne, detaliczne, rÄczne wykonanie. Dobrze spersonalizowane i zapakowane
Krótki mówiÄ c
Krótki mówiÄ
c - profesjonalizm.
Nieco dÅuÅŒej - papier Åwietnej jakoÅci, zdjÄcie majÄ
bardzo Åadny odcieÅ, wszystko wyglÄ
da bardzo dobrze.
Drewniana koperta prezentuje siÄ dobrze, niestety lekko "tÅuÅci" rzeczy, zapewne to kwestia bejcy.
Bardzo szybka realizacja
Bardzo szybka realizacja, doÅÄ czÄsto zamawiam odbitki dla klientów i nie raz potrafiÄ juÅŒ dotrzeÄ na drugi dzieÅ ðž takÅŒe polecam ð
Top!
Åwietna jakoÅÄ zarówno pudeÅek jak i wywoÅywanych zdjÄÄ. Idealne odwzorowanie kolorów, co dla mnie jest niezwykle istotne. PudeÅka wyglÄ dajÄ piÄknie, wykonanie bardzo staranne. Do tego ekspresowa realizacja. JeÅli mogÅoby byÄ lepiej, to nie wiem jak i gdzie i w którym momencie ;) Dla mnie top!
Åwietny kontakt
Åwietny kontakt, doskonaÅe pudeÅka i odbitki najwyÅŒszej jakoÅci !