Skal op til teoriprÞve og ikke selv kan oprette mig ,men jeg fik kÊmpe storre HjÊlp fra en rigtig professionel medarbejder der har bÃ¥de tid og tÃ¥lmodig indfÞr faget. Henrik er en meget hjÊlpsom per... ãã£ãšèŠã
Ligner pÃ¥ ingen mÃ¥de formatet fra den rigtige prÞve. Og spÞrgsmÃ¥lene er heller ikke on-point. Ingen intention om at lÊre fra sig, man skulle tro der ville vÊre direkte links til de spÞrgsmÃ¥l man mÃ¥t... ãã£ãšèŠã
Har brugt Drive4You pÃ¥ bÃ¥de FireFox og Google Chrome pÃ¥ min Microsoft Windows stationÊr pc. Det er dÃ¥rligt lavet. De forskellige lydfiler taler ind over hinanden eller taler overhovedet ikke. En rigti... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Online undervisning og teoriprÞve system, udviklet i samarbejde med Dansk KÞrelÊrer-Union. Den digitale vej til kÞrekortet.
ãã³ããŒã¯
- drive4you.dk
Stemmer overhovedet ikke ens pÃ¥ det manâŠ
Stemmer overhovedet ikke ens på det man kommer op i
Han var rigtig dygtig og hurtig til atâŠ
Han var rigtig dygtig og hurtig til at svare ved spÞrgsmål.
Han fandt tid og hjalp mig igennem i fÞrste forsÞg.
Kan bestemt anbefale ham.
Asking for refund because you cannotâŠ
Asking for refund because you cannot switch from a category to another - meant to take B not A. They're term and conditions are from Liberia country (sry Liberia) - no 14 days return right so money is swallowed into deep pockets of greed and filth. I hope that somebody sees this before buying !! funny they 14 days case resolution time HA HA HA - sad company
Mit overordnet forlÞb hos Drive4You
Jeg fik svar på mine mails fra Dorthe, og det var på alle tidspunkter af dÞgnet. Jeg sendte omkring 30-35 mails, og svartiden var kort hver gang.
Jeg fik grundig hjÊlp alt fra lektionerne online, og til test af teoriprÞver. Man skal selvfÞlgelig selv yde en indsats, og det kommer ikke bare til en.
FÞr kÞreprÞve dagen fik jeg en SMS med alt hvad var aftalt over mail, og jeg mÞdte Nash på kÞreprÞve dagen. Han fik vist mig bilens teori og teknik, vi kÞrte en tur hvor jeg fik konstruktiv kritik, og af vide hvad jeg skulle vÊre opmÊrksom på.
Slutresultat var bestået både teori- & kÞreprÞve i fÞrste hug. Så det er en anbefaling herfra!
Ligner pÃ¥ ingen mÃ¥de formatet fra denâŠ
Ligner på ingen måde formatet fra den rigtige prÞve. Og spÞrgsmålene er heller ikke on-point.
Ingen intention om at lÊre fra sig, man skulle tro der ville vÊre direkte links til de spÞrgsmål man måtte svare forkert på, nå det jo trods alt er for lÊringens skyld at man beskÊftiger sig med disse simulerede prÞver. Alt et rigtig skidt produkt. Efter at have lÊst folks anmeldelser har jeg ikke engang ville spilde min tid på at kontakte dem. Det er jo tydeligt at de er fuldstÊndigt ligeglade. Kun benyttet dem fordi min kÞreskole har et samarbejde med dem, det vil jeg så vende tilbage til dem med min feedback og udfordre dem på.
De samme spÞrgsmÃ¥l gÃ¥r igen rigtigâŠ
De samme spÞrgsmål går igen rigtig mange gange og der er ikke rigtig nogen forklaring på fejlene. Fik 6 fejl i min teoriprÞve.
Helt vildt frustrerende dårligt
Elendigt
Vi har for en måned siden, gjort opmÊrksom på, at det ikke virker. Men de har ikke rettet op, på problemet. Det har virket i 2 måneder forinden, men 3 dage inden teoriprÞven, kunne min datter ikke Þve.
Deres svar var, at man skulle skifte til Google eller Firefox. Det virker stadig ikke, og 3 dage inden den nye prÞve, kan hun igen, ikke Þve.
Normal kundeservice, ville vÊre, at betale pengene tilbage, men dette firmas lÞsning er, at undlade, at svareð€ŠðŒââïž
rigtig dÃ¥rlig hjemme side den casher ogâŠ
rigtig dårlig hjemme side den casher og går ud når man trykker pause slettes den nogen gange kan ikke anbefale det affald
Skal op til teoriprÞve og ikke selv kanâŠ
Skal op til teoriprÞve og ikke selv kan oprette mig ,men jeg fik kÊmpe storre HjÊlp fra en rigtig professionel medarbejder der har både tid og tålmodig indfÞr faget.
Henrik er en meget hjÊlpsom personale der brugt ca. 45 min til at forklare mig over telefonen.jeg sÊtte store pris på hans og de andres arbejde der virkelig vil gerne hjÊlpe sine kunder. Jeg varmt anbefale Drive4you .
Du förtjÀnar en stor buket blomster fra mig .ðððkh Shoaib Halimi
Jeg havde problemer med opsÊtning afâŠ
Jeg havde problemer med opsÊtning af digitale prÞver, jeg kontaktede derfor drive4you på telefon, jeg fik en flink person i rÞret som sagde at de ville vende tilbage. Jaa så jeg tÊnkte okay fedt, der rÞg de penge. Jeg må så erkende at da telefonen ringede under 1min efter og jeg havde Henrik i rÞret, at alle mine fordomme rÞg til grunde. SjÊldent er jeg blevet mÞdt af sådan et hjÊlpsomt og rart menneske når man ringer angående et problem. Mit problem blev lÞst hurtigere end jeg kunne nå at logge ind på min nye bruger, som han lynhurtigt fik lavet så alt bare spillede. Plus jeg ikke blev takseret for yderligere, selvom jeg faktisk fik meget mere end fÞrst betalt for.
Så har man et problem bliver det virkelig lÞst ved at tage kontakt til dem .!
Jeg kan virkelig ikke andet end anbefale drive4you efter det her .!
Endnu engang mange tak Henrik .!
Mvh. Thomas
Website developer asks for proof when you ask for a refund because it was not saving practice tests for a month and then switch back to your original old website!
Do not use the website to learn theory or practice theory tests!
Fungerer fint
Fungerer fint, tests magen til "den rigtige". Godt med statistik, mulighed for random og svÊre tests efter at have bestået de obligatoriske 30 stk. Teori oversigt er også god. Dejligt at tiden mellem spÞrgsmålene kan indstilles ned til 2 sec.
SpÞrgsmÃ¥l er magen til den nye digitaleâŠ
SpÞrgsmål er magen til den nye digitale teoriprÞve.
Har kun brugt denne hjemmeside fordi det var den eneste vores kÞrelÊrer gav os
Har brugt Drive4You på både FireFox og Google Chrome på min Microsoft Windows stationÊr pc. Det er dårligt lavet. De forskellige lydfiler taler ind over hinanden eller taler overhovedet ikke. En rigtig god måde at dumpe alle sine prÞver på. Kan ikke anbefale det her 'bÊ'
Elite sur smiley!
Jeg har nu haft fornÞjelsen af at skrive lidt frem og tilbage med Drive4yous kundeservice, de sidste 4 dage. Og 1 stjerne er faktisk 1 for meget, i det tilfÊlde her.
Theis som har til opgave at hjÊlpe mig er ikke sÊrlig lÞsningsorienteret, selvom det er et simpelt problem jeg er havnet i. Det har nu taget 13 mails frem og tilbage at finde ud af at de faktisk ikke rigtigt gider at hjÊlpe mig.
Så her er lidt gode råd til en anden gang:
Nummer 1:
LÞs problemet for den betalende kunde.
Nummer 2:
Kan man IKKE det, så betaler man kunden sine penge tilbage!
Drive4you vÊlger lÞsning nummer 3:
Theis skriver at han kan tildele mig en generhverver licens, som jeg sÃ¥ fÃ¥r en ny faktura pÃ¥.. Ãh nej? jeg har allerede betalt 300,- jeg skal ikke til at betale yderligere.
Theis skriver, og jeg citer: "Lige nu bÊrer det her prÊg af at vi er sekretÊrer for dig, hvilket vi desvÊrre vi ikke har tid til."
Okay? flabet nok! det var nu heller ikke det jeg bad om at I skulle vÊre, jeg bad jer til gengÊld om at få styr på hvad end der er gået galt, eller give mig pengene tilbage.
Det drejer sig om sÞlle 300,- som jeg nu har opgivet at få tilbage...
Jeg håber I er glade for dem, for det har vÊret en dyr lÞsning for jer. Alle fremtidige planer om et evt. samarbejde er nu skrinlagt. Udover det så vil jeg bede mine elever om at finde alternative udbydere.
SÃ¥ tusinde tak for at have spildt mine penge og tid.
Alt i alt, en "Elite sur Smiley" herfra pga. elendig kundeservice.
Med venlig Hilsen en skuffet kÞrelÊrer.
Den fÃ¥r to stjerne for at ligen denâŠ
Den får to stjerne for at ligen den rigtige prÞve, og jeg ved ikke om der findes en som er dårligere!
Et koncept udviklet i 90'erne, og så er det lappet og lappet igen og igen.
Du kan ikke rigtig Êndre hastighed, men må vente og vente og vente - selv med 2. sek i mellem hvert spÞrgsmål, går der ofte henved 5-6 sek ventetid.
Utrolig dårlig forklaringer - der er er ikke hyperlinks til teoribogen med udfÞrlig forklaringer!!!! nej sid og skift manuelt og klik&scrol for at finde den gode foklaring på et billede...... ahmen altså hvor oldnordisk.
Fungerer også kun på en helt opdateret maskine. så jeg kan ikke sende feedback!!! Meget smart.
Det er en virkelig dårlig prÞveform - de fÊrreste kan bestå efter 1år efter. Måske mere henvendt til de kÞreskolelÊre som bruger det her og ikke synes man skal have en anden form.... (skam jer!) Det her er jo ren trial and error, ikke så meget lÊring, og alt for mange fÊlder. Nogle spÞrgsmål kan du ikke svare forkert på...." må du kÞre 50 kmt her?" Andre spÞrgsmål skal du liiige holde styr på 4-6 oplysninger, samt sÞn og helligdag, samt vuredere forskel på 20 cm. i eller hvor hurtig din bil accellerere.... simpelthen for lÞst og uprÊcist.
INGEN kan bestå ved at lÊre teoribogen udenad - men man kan nemt lÊre at bestå ved at lÊre hvordan spÞrgsmålene stilles!! CRAP prÞveform.
False advertising.
I wanted to to some theory tests in english for the motorcycle. When I bought a package it clearly said that the tests are in danish & english. After buying the access, and loging in I`ve discovered that its impossible to change the language to english. I`ve tried everything but its just not there after the login. I`ve followed the intructions provided but in the menu language does not appear on my PC, it does on my mobile phone but once you click on language there is nothing to be changed.
Its a clear case of false advertising. It should be clearly stated when you buy access, that english is only available for certain categories. But I guess that way they would not be able to steal other peoples money right ?
Det vÊrste jeg nogensinde har vÊretâŠ
Det vÊrste jeg nogensinde har vÊret inde på
English version needs fixing
The overall interface is ok to use. It is quite primitive as a website and old fashioned, but it does the job.
However there are big issues in the English version with the following errors:
1. translations are literal vs contextual. i.e. Danish phrases have been translated to English that have the opposite meaning.
2. The grammar in English is wrong in many of the questions, which makes you answer incorrectly.
3. Some of the instructional videos are missing sound, are not in English or subtitled in English.
4. Some of the images are quite blurry.
However, I am going to take my test for the first time tomorrow and to give them the benefit of the doubt, I hope their version is similar to the official test, including the really bad translation, because I have prepared my knowledge based on these errors.
I'd be happy to share specific issue and examples by email to help you make the site better.

Drive4you ããã®åç