Duftverket (webshop) レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Duftverket er og bliver min duft favorit shop. Jeg elsker at prøve nye dufte, og dem laver Lene heldigvis mange af. De holder længe duftene. En ny duftlampe er kommet til; Amber. Den virker rigtig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid lækre dufte til min lampe, og bruger resterne som duftblokke i mine skuffer med sengetøj og håndklæder. Også en fantastisk værtindegave. Kan kun anbefales.

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

I 2013 fik jeg nok af dufte til hjemmet - af dårlig kvalitet! Ringe duftlys, sprays og såkaldte "luftfriskere".... Derfor producerede jeg mine egne i form af sojavoks og gode råvarer. Resultatet blev (ydmygt sagt) fantastisk! Så det var andre nødt til at opleve. Derfor blev duftverket.dk født. Kh Din personlige duftnørd; Lene Nehlsen

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Dejlige varer og god kundeservice

Jeg har handlet hos Duftverket mange gange, og vil fortsat handle der. Jeg har både købt flere duftlamper, både el og ild, og en masse duftvoks samt spray. Og jeg er så glad for alle produkterne ☺️ der er duft for enhver smag, de generer aldrig mine 2 børns astma og jeg får ofte komplimenter for mit hjems duft. Altid
Perfekt levering, god betjening og dejlig kundeservice 🥰

2026年10月1日

Lækre produkter

Her er en forretning, der virkelig gør sig umage med lækre produkter ⭐️

2026年10月1日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Anette - dét varmer virkelig mit hjerte at læse, for du har helt ret må jeg (helt ydmygt) indrømme... KH Lene

5つ星のうち5の評価

Altid lækre dufte til min lampe

Også en fantastisk værtindegave. Kan kun anbefales.

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Tusind tak - hvor lyder det også bare lækkert at bruge resterne på dén måde! Og ja - det er meget brugt som værtindegave. Tænker at det bliver endnu bedre med lys i glas (kommer snart) og måske duftpinde / roomsprays. Det er i hvert fald nemt at bruge :)
KH Lene

Dejlige produkter

Dejlige produkter, fantastisk kvinde bag det lille firma, som altid leverer kundeservice i højeste kvalitet ❤️. Det er ikke svært at både mærke og dufte, at duftverket ikke bare leverer dejlige produkter,men også passion og kærlighed. TAK 🩷✊️

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Maja - hvor er det bare sødt skrevet 🩷Tusind tusind tak for at give dig tid til at skrive så fine ord... Kh Lene

5つ星のうち5の評価

Skønt sted ,gode dufte ,hurtig levering…

Skønt sted ,gode dufte ,hurtig levering - og en ildsjæl som ejer . Kan varmt anbefales .

2026年4月16日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Sophia - ej hvor dejlig læsning altså. Ildsjæl vil jeg gerne skrive under på. Jeg KAN ikke lade være med at skabe dufte og firmaet er 100% passions-båret. Tak for at du kan opfange det!🩷 Kh Lene

5つ星のうち5の評価

Vidunderlige og meget holdbare dufte

Helt vidunderlige og meget holdbare dufte. Der kan tændes op under sådan en duft blok igen og igen og skulle man have noget at "brokke sig over" så er det, at der derfor går langt imellem udskiftning til en ny duft 😉 Der findes mange billigere, men du får så afgjort noget for pengene med Duftverket - OG støtter en lille dansk virksomhed!

2025年9月30日

Duftverket (webshop) からの回答

Haha - tusind tak Karin, hvor er det sødt af dig at skrive! Den slags brok tager jeg gerne i mod da 🩷 KH Lene

5つ星のうち5の評価

Duftverket er og bliver min duft…

Duftverket er og bliver min duft favorit shop.
Jeg elsker at prøve nye dufte, og dem laver Lene heldigvis mange af.
De holder længe duftene.
En ny duftlampe er kommet til; Amber. Den virker rigtig godt og udstråler, det smukkeste lys. Min nye favorit lampe. Nu skal jeg have gang i LavenDemon, og de hyggelige efterårsdufte.
Utrolig god og personlig service. Her er virkelig et menneske bag, der gerne vil dele hendes passion og min.

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Lotte - tak tak tak... Du er en kæmpe støtte og at du mærker min passion gør mig SÅ glad! Er virkelig glad for at høre, at du også er glad for Amber Glow - det er min nye favorit også... KH Lene

5つ星のうち1の評価

btw nice kommentar omkring mande had

btw nice kommentar omkring mande had, godt og se bunden blive skrabet dagligt af dig Kys og Kram fra over manden

2026年9月19日

Kære "over mand"

Vi ved begge to godt, at du har oprettet den her profil at gemme dig bag, så du kan lave endnu en hadefuld besked.

Din profil er ny og du har ikke oprettet andre anmeldelser i samme navn. Helt som med alle de andre "anmeldelser" du har skrevet om mit firma (som selvfølgelig ikke handler om mit firma men min holdning til ligestilling)

Jeg har fået de her 1-stjernede falske anmeldelser næsten dagligt gennem længere tid.

Hver gang fra en ny-oprettet profil. Udelukkende fordi du/I forsøger at sabotere en forretning. Det er injurierende og enormt krænkende!

Ja - jeg går ind for ligestilling og bliver der skrevet noget hadefuldt og nedværdigende om kvinder, har jeg intet problem med (på ven venlig måde) at sige dig/jer imod.

Jeg har aldrig skrevet noget som helst hadefuldt omkring mænd generelt!

Kontakt mig gerne med eksempler - jeg vil gerne se dem - og vide hvem du er selvfølgelig)

De mange tidligere anmeldelser fra dig eller dit community har TrustPilot heldigvis fjernet igen - efter jeg har oprettet en sag på sag på sag. Nu gør jeg det selvfølgelig igen.

En personlig hetz mod mig og min virksomhed er på ingen måde acceptabelt!

Om TrustPilot vil lade den her ligge, ja det håber jeg selvfølgelig ikke.

Jeg vil gerne høre fra mine kunder - ikke misogyne mænd, som laver den her form for sabotage ud af rent og skært had til kvinder.

Hilsen Lene Nehlsen, DuftVerket

5つ星のうち3の評価

Ny kunde

Fin hjemmeside, med godt udvalg.
Rimelig hurtig levering.

Jeg har før købt duftvoks på en anden side, men da der ofte er udsolgt på denne side, prøvede jeg duftverket.
Jeg har købt den store pakke med "clean" dufte. De dufter fantastisk. Eneste minus er at duften forsvinder hurtigt.
Den voks jeg plejer at bruge, kan bruges flere gange, altså jeg kan smelte den igen flere gange og de frigiver samme mængde duft.
Nu har jeg prøvet de forskellige dufte over den seneste uge, og min oplevelse med duftene fra duftverket er, at de er gode og intense i et par timer, og herefter er duften væk, der skal altså en ny "blok" i hver gang. Derudover synes jeg at det er nogle store stykker. Jeg ville som kunde ønske at duften varede længere, samt at blokkene var i mindre stykker.

Jeg har sammen med "clean" pakken også købt de fineste små duft lamper til sterinlys, som jeg har brugt sammen med voksen. De bliver afsindigt varme. Voksen ryger når den smelter. Mine andre lamper har højere fra lyset til selve hullet hvor voksen smelter, og bliver ikke nær så varme. Måske det er derfor duften brænder så hurtigt af.
Jeg vil ihvertfald forsøge mig med mine andre lamper.

Selve duften fejler ingenting, faktisk er det de bedste dufte jeg længe har haft :-)

2026年8月17日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Julie - tak for de søde ord. Er især glad for, at det er de bedste dufte, du længe har haft :)

Ang. fordampning af duftene så har du helt ret - de små duftlamper fra mig bliver hurtigere varme dvs. at duften fordamper hurtigere.

Jeg bruger også selv de lidt større modeller, men til gengæld er de små jo super budgetvenlige, og mange er glade for dem.

Du kan løse problemet ved at puste lyset, når der er duft nok i rummet. Så er der helt sikkert duft tilbage, næste gang du smelter den :)

Derudover er der stor forskel på holdbarheden afhængig af duftnoterne. I clean-varianterne er det de lette og flygtige noter (topnoter som citrus, blomster osv.) og de holder af natur ikke så længe som basenoterne.

Omvendt så kan mine dufte som f.eks. Dark Roast og Bonfired Marshmallow næsten være svære at "bruge op" De består primært af basenoter, som er ekstremt holdbare.

Men ja - pust lyset så snart du har duft nok. Eller brug evt. en halv brik. Det vil være mit bedste råd til dig :)

VH Lene, DuftVerket

5つ星のうち5の評価

En helt igennem god oplevelse

En helt igennem god oplevelse. En masse spændende produkter, dejlig overskuelig hjemmeside, og den sødeste sælger. Købte to slags dufte plus en holder til. Sælger sendte en gave med 🥰 rigtig god service. Her vil jeg helt sikkert handle igen. Ps duftene er såååå gode. Er startet ud med alien crush. Nøj hvor er den lækker ☺️
Tak for et godt køb!

2026年6月22日
5つ星のうち5の評価

Jeg så en skrive om gode dufte på en…

Jeg så en skrive om gode dufte på en kommentar på Facebook. Loggede ind for at se produktet. Jeg bestilte med det samme en stage til fyrfadslys og en pakke med voks . Der var hurtig levering, og så skulle jeg prøve det . Nemt og virkelig dejlig duft . Jeg prøvede først den gave jeg fik med . Den duftede af naturen om morgen . Dejlig frisk . Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller fra lene

2026年5月25日

Duftverket (webshop) からの回答

Ej Susanne hvor er du sød! Tusind tak for at bruge din tid på at skrive så søde ord. Det betyder alt! KH Lene, DuftVerket

5つ星のうち5の評価

De lækreste dufte ♥️ og Lene er altid…

De lækreste dufte ♥️ og Lene er altid parat til at hjælpe og vejlede- har kun haft gode oplevelser når jeg handler hos duftverket 🌟🌟🌟🌟🌟
P.s det er den nemmeste og mest logiske opbygget hjemmeside jeg har handlet på 🤩🤩🤩🤩

Duftverket (webshop) からの回答

Åh altså Helene - tusind tak! Du har virkelig også været med længe... Kan slet ikke takke dig nok for dine søde ord også ♥️ KH Lene, DuftVerket

5つ星のうち5の評価

Endnu en gang de skønneste dufte der…

Endnu en gang de skønneste dufte der breder sig som himmelsk velvære i min lille lejlighed. Dufter længe og så er det nemt at håndtere. Jeg kan og vil altid anbefale Duftverket.

2026年3月26日

Duftverket (webshop) からの回答

Ej Maria - tusind tak! Ved ikke hvorfor jeg først ser en masse anmeldelser nu... Det betyder virkelig meget! TAK for dine søde ord og store støtte ♥️ KH Lene, DuftVerket

5つ星のうち5の評価

Jeg handler kun mine dufte hos…

Jeg handler kun mine dufte hos Duftverket, er meget sart med dufte, da de kan “skære” i min næse, men disse fungerer for mig🩷 har både rumspray, duftpinde og duftkuberne Venter spændt på næste bundle af forårsduftene stort kadeau herfra 💐

Duftverket (webshop) からの回答

June for dælen - STORT kæmpe tak fra mit hjerte af! ♥️ Det betyder simpelthen så meget - tak for din store støtte! Kh Lene, DuftVerket

De bedste dufte og super service ♥️

De bedste dufte og super service ♥️
Jeg opdagede Duftverket i 2019 og har været fast kunde lige siden. Freaking elsker de små duftdimser 😁

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Jeanet - wauw... ja du har virkelig været med længe! Jeg er virkelig taknemmelig! TUsind tusind tak for at skrive herinde, Lene - DuftVerket ♥️

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet her i flere år nu

Jeg har handlet her i flere år nu - været igennem massere af lækre dufte, og desværre også været knust da nogle dufte ikke længere kunne produceres. Men så finder man da nye kærligheder, fordi Lene stopper ikke med at udvikle!
De mest udsøgte for mig har været Warm Cashmere, Cherrylicious Champagne, Apple Blossom Blush og Dark Roast.
Jeg har faktisk lige nu flere duftblokke liggende end jeg når at få brugt, men jeg vender altid tilbage efter flere.

2025年4月5日

Duftverket (webshop) からの回答

Årh tusind tak Sandra - beklager, at jeg først ser din besked nu. Håber du har set, at Apple Blossom Blush udgår som den næste :( Forfærdeligt... Men den KAN ikke laves længere. Tak for de søde ord! KH Lene, DuftVerket

Gode dufte

Nem og overskuelig hjemmeside, nem at komme i kontakt med firma.
Jeg har handlet her flere gange, og gør det gerne igen.

2026年1月24日

Duftverket (webshop) からの回答

Tusind tak for de søde ord Gitte - det er jo bare SÅ dejligt at høre <3 VH Lene, DuftVerket

5つ星のうち1の評価

Dårlig købsoplevelse og skuffende produkt

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse. Hjemmesiden er uoverskuelig og svær at finde rundt på, hvilket allerede gjorde købsoplevelsen frustrerende. Leveringen tog også langt længere tid end forventet – næsten 2 uger.

Selve produktet levede heller ikke op til mine forventninger. Duften var skuffende, og samlet set synes jeg ikke, det matcher prisen eller det, der bliver lovet. Jeg kommer desværre ikke til at handle her igen😡😡

2026年3月20日

Duftverket (webshop) からの回答

Opdatering efter Trustpilot har taget kontakt til anmelder:

Vedkommende har ikke accepteret at oplyse mig sit navn / adresse - dermed er der vel næsten garanti for, at vedkommende aldrig har været kunde hos mig. Det var hvad jeg regnede med. Sikkert en "konkurrent". Men absolut afskyeligt, at den her anmeldelse stadig skal ligge her.

Hej.

Det var da en virkelig voldsom besked, der tikkede ind her i nat. Jeg må ærligt indrømme, at jeg er i tvivl om hvorvidt du overhovedet har handlet hos mig, da du optræder anonymt.

Om man kan lide hjemmesiden og duftene eller ej, det kan jeg ikke styre - smag og behag.

MEN for det første har jeg ikke to ugers leveringstid (kan selvfølgelig ikke styre fragtmanden, hvis det var tilfældet) og for et andet, så skriver du "duften" - der vil aldrig kun være én duft i en ordre grundet min gratis gave.

Jeg er virkelig ked af dit behov for den her anmeldelse med 1 sterne (dog den første i mine mere end 13 år) Uanset om du er kunde, konkurrent eller andet. Det er virkelig ødelæggende for en lille erhvervsdrivende, som gør alt for at levere overdrevet god service.

Du kan altid kontakte mig (med dit navn) og så finder vi oftest en løsning.

VH Lene Nehlsen, DuftVerket

Dejlige dufte

Dejlige dufte. Jeg bruger dem rigtig meget.

2026年3月3日

🌸 Tuuusind tusind tak Zina! Det betyder meget. KH Lene