Duftverket (webshop) レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet hos Duftverket mange gange, og vil fortsat handle der. Jeg har både købt flere duftlamper, både el og ild, og en masse duftvoks samt spray. Og jeg er så glad for alle produkterne ☺️ d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Duftverket er og bliver min duft favorit shop. Jeg elsker at prøve nye dufte, og dem laver Lene heldigvis mange af. De holder længe duftene. En ny duftlampe er kommet til; Amber. Den virker rigtig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt vidunderlige og meget holdbare dufte. Der kan tændes op under sådan en duft blok igen og igen og skulle man have noget at "brokke sig over" så er det, at der derfor går langt imellem udskiftning... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid lækre dufte til min lampe, og bruger resterne som duftblokke i mine skuffer med sengetøj og håndklæder. Også en fantastisk værtindegave. Kan kun anbefales.

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

I 2013 fik jeg nok af dufte til hjemmet - af dårlig kvalitet! Ringe duftlys, sprays og såkaldte "luftfriskere".... Derfor producerede jeg mine egne i form af sojavoks og gode råvarer. Resultatet blev (ydmygt sagt) fantastisk! Så det var andre nødt til at opleve. Derfor blev duftverket.dk født. Kh Din personlige duftnørd; Lene Nehlsen

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg har gennem flere år købt både…

Jeg har gennem flere år købt både duftvoks og forskellige duftlamper og jeg har altid fået nogle dejlige produkter. Har jeg spørgsmål, får jeg altid hurtige og søde svar tilbage. Lene er en sand ildsjæl og jeg vil til hver en tid købe hendes produkter og anbefale hende 🥰

2026年1月28日

Duftverket (webshop) からの回答

Årh Zaphira - ja dét navn kender jeg i hvert fald rigtig godt. Tusind tak for din KÆMPE støtte gennem mange år. Både i form af bestillinger og også de her fine, fine ord 🥰

Kære Lene.

Kære Lene.
Jeg er så glad for dine dufte. Har prøvet en del forskellige, men vender altid tilbage til mine 2 favoritter.
Når jeg har bestilt, kan jeg næsten ikke vente til pakken kommer. Det er godt, der kun går få dage.
Som folkepensionist er jeg nødt til, at leve spartansk men dine dufte er noget, der prioriteres højt.
De bedste hilsner Jytte

2026年1月25日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej kære Jytte altså... Hvor er det sødt skrevet af dig! Tusind tusind tak - også for dine mange ordrer gennem.. ja rigtig lang tid! Og dejligt at du forkæler dig selv trods folkepensionen jo desværre nok ikke er det vilde.. KH Lene

Skønne dufte

Jeg er vild med hendes duftunivers og glæder mig altid til at modtage mine bestillinger.

2026年1月17日

TUSIND TAK Helle🥰 Det betyder mere, end du aner. Tak fordi du tog dig tiden 💫

5つ星のうち5の評価

Har været kunde i mange år efterhånden……

Har været kunde i mange år efterhånden…
:-) jeg er afhængig af dufte, så din lille virksomhed er jeg stor fan af !!! Du har så mange fantastiske dufte!!

2026年1月8日

Duftverket (webshop) からの回答

Ej hvor er det sødt skrevet Anja 💗Tak fordi du tog dig tid til at skrive
Kærlig hilsen
Lene, DuftVerket

Så lækre dufte 🕯️

Nøj de dufter virkelig godt! Har købt 4 forskellige duftvoks. Har brugt dem som hedder Bonfire Marshmallow og Gingerbread Man og de giver en duft af jul som jeg bare har nydt.
Skal helt sikkert bestille igen når jeg har prøvet Spicy Pumpkin Crush og Cosy Comfort Christmas.

2025年12月15日

Duftverket (webshop) からの回答

Tuuuusind tak – hvor er du bare rar Tine🤍 Sådan en anmeldelse gør virkelig hele forskellen her. Tak!

5つ星のうち5の評価

Altid god service og lækre produkter.

Altid god service og lækre produkter.
Jeg er en meget tilfreds og fast kunde 🤗

2025年12月9日

Duftverket (webshop) からの回答

Uh jeg er bagud med at svare herinde, men – TAK 🥰 Det betyder mere, end du aner. Tak fordi du tog dig tiden .

5つ星のうち5の評価

De lækreste dufte 🤩Både roomspray og…

De lækreste dufte 🤩Både roomspray og voksbrikker. Jeg er så tilfreds med alle produkterne og den fine service.

2025年11月15日

Duftverket (webshop) からの回答

Årh hvor er det bare en skøn anmeldelse – tak for din kæmpe støtte Tina! 💗

5つ星のうち5の評価

Bedste service og absolut bedste duft…

Bedste service og absolut bedste duft koncept på marked.

Køber aldrig andet ❤️
Har købt hos hende i flere år.

2025年11月15日

Duftverket (webshop) からの回答

TUSIND tak for din opbakning Malene. At jeg svarer så sent her skyldes ikke manglende taknemmelighed (den er SÅ stor) men tekniske svipsere.. (ved slet ikke om I får besked, når jeg svarer, men jeg insisterer på at svare alle jer søde kunder herinde... ) KH Lene

5つ星のうち5の評価

Det er anden gang jeg handler hos…

Det er anden gang jeg handler hos duftværket, og må bare ligge mig fladt ud og sige de har de bedste dufte! Service er i top og kun 5 stjerner herfra

Duftverket (webshop) からの回答

Iiiih Signe altså - tusind tusind tak! Både for dine ordrer og søde ord. KH Lene

5つ星のうち5の評価

Duftværket har mange lækre dufte

Duftværket har mange lækre dufte, har købt og prøvet mange forskellige, og er aldrig blevet skuffet. Jeg er total vild med den nye spray, det er utroligt hvor længe den holder i er rum. Samtidig er de ok for min astma.

2025年10月2日

Duftverket (webshop) からの回答

Ej wauw - tusind tak for den skønne feedback Marianne! Dejlig læsning... KH Lene

5つ星のうち5の評価

Hyggelig lille virksomhed med dejlig…

Hyggelig lille virksomhed med dejlig duftvoks og nyhedsmails, man rent faktisk gider at læse. Betjeningen føles personlig og nærværende.

Duftverket (webshop) からの回答

Årh! Tak Anna - det er da helt vidunderlig læsning. Tusind tak for din støtte :) KH Lene fra DuftVerket

Endnu en gang 5 store stjerner

Endnu en gang 5 store stjerner
Duftverket, kan man andet end elske de produkter, der spyttes ud derfra!
Jeg har handlet flere gange og modtaget min pakke hurtigt og i ordentlig stand. Endda med en lille gave (tester) med hver eneste gang.

Indrømmet: Jeg har prøvet at købe duftlys/duftvoks andre steder... Men ærligt, det er på ingen måde af samme kvalitet som hos Duftverket. Jeg bliver gang på gang imponeret over duften og holdbarheden.

Det er ikke første gang, jeg handler hos Duftverket. Og jeg håber inderligt, at det ikke bliver sidste gang.
Vi er mange, som glædes over duftene herhjemme. <3

2025年9月21日

Duftverket (webshop) からの回答

Ejjj hold nu fast for en dejlig anmeldelse! Som jeg ikke har fået svaret på?! Dårligt Lene... Men hvor er det bare flotte ord altså - TUSIND tak for din enorme støtte og opbakning!

Det bliver/blev ikke sidste gang. Men ja det har (og er) dælme et hårdt marked for en lille fisk i havet som jeg er. Derfor betyder de her anmeldelser også bare EKSTRA meget.

Kan slet ikke takke dig nok.. KH Lene, DuftVerket 💗

5つ星のうち5の評価

På trods af sygdom lever de op til mine…

På trods af sygdom lever de op til mine forventninger inden for levering.
Elsker de forskellige dufter
Håber de ikke lukker permanent

2025年9月22日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Gitte - tusind tak for det her!

Jeg kunne ikke drømme om at lukke biksen, og er ekstremt taknemmelig over at

1. Min hjerneblødning ikke gav mig værre mén, end at jeg stadig kan arbejde og
2. At min mand og børn har hjulpet til med ordrene, mens jeg har været syg.

Tusind tak for støtten!

KH Lene fra DuftVerket

5つ星のうち5の評価

Elsker alt hvad jeg har købt ved…

Elsker alt hvad jeg har købt ved duftverket er aldrig blevet skuffet

Årh tak Janni for filan!
Jeg har virkelig misset mange anmeldelser ifht at svare, og jeg insisterer på at svare - er kæmpe taknemmelig for jer loyale kunder, som jeg jo kender ved navn pga. mange års tilbagevendende ordrer 💗

5つ星のうち4の評価

Påtrods af sygdom så synes jeg levering…

Påtrods af sygdom så synes jeg levering var helt fint. Og voksen synes jeg os er let at håndtere
Jeg købt 2 forskellige og synes ærligt de lugter rigtigt meget af parfume kan ikke rigtigt fornemme lavendel eller den anden jeg købt savner at duften træder igennem og ikke bliver som parfume. Men på trods af det så er de okay jeg skæa bare har dør åben imens
Fortjener 4 stjerner

Savner feks ren vanjlie duft

2025年9月25日

Duftverket (webshop) からの回答

Tusind tak Diana - beklager det sene svar her. Der er faktisk noget vanilje på tegnebrættet her i første halvår af 2026. Håber de vil falde i god jord hos dig.

Vigtigt tip: Er duften for kraftig så skær den endelig over i to inden brug - eller sluk duftlampen, når du har fået nok duft. Jeg skærer ikke ned for mængden af duftolie, da det er nemmere for jer at skrue ned for intensiteten (og jeg synes, at I skal have noget for pengene hehe)

Ang sygdom så ja - det er det absolut værste ved at være soloselvstændig og selv skulle håndtere produktion, forsendelse. men dejligt at du er tilfreds trods alt

Tak for dine søde ord! 💗

Super tilfreds!

Super tilfreds!
Jeg har efterhånden bestilt nogle gange, jeg har aldrig haft nogle problemer.
Super lækre dufte, noget for enhver smag og man får altid en tester med.

2025年9月30日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Anja - tusind tak for de søde ord og for din store støtte. Du er fantastisk! KH Lene

5つ星のうち5の評価

Bedre service findes ikke og…

Bedre service findes ikke og produkterne er helt så gode, at man bliver afhængig

2025年9月30日

Duftverket (webshop) からの回答

Tusind tak sødeste Pia - og beklager det alt for sene svar her. Det er simpelthen smuttet for mig, men jeg er SÅ taknemmelig over støtten. Der er jo mange af jer hvis navne jeg ser igen og igen i min lille webshop gennem mange år - kan ikke takke jer og dig nok 💗

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。