Duftverket (webshop) レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet hos Duftverket mange gange, og vil fortsat handle der. Jeg har både købt flere duftlamper, både el og ild, og en masse duftvoks samt spray. Og jeg er så glad for alle produkterne ☺️ d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Duftverket er og bliver min duft favorit shop. Jeg elsker at prøve nye dufte, og dem laver Lene heldigvis mange af. De holder længe duftene. En ny duftlampe er kommet til; Amber. Den virker rigtig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt vidunderlige og meget holdbare dufte. Der kan tændes op under sådan en duft blok igen og igen og skulle man have noget at "brokke sig over" så er det, at der derfor går langt imellem udskiftning... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid lækre dufte til min lampe, og bruger resterne som duftblokke i mine skuffer med sengetøj og håndklæder. Også en fantastisk værtindegave. Kan kun anbefales.

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

I 2013 fik jeg nok af dufte til hjemmet - af dårlig kvalitet! Ringe duftlys, sprays og såkaldte "luftfriskere".... Derfor producerede jeg mine egne i form af sojavoks og gode råvarer. Resultatet blev (ydmygt sagt) fantastisk! Så det var andre nødt til at opleve. Derfor blev duftverket.dk født. Kh Din personlige duftnørd; Lene Nehlsen

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Så glad for det, at jeg er blevet fast kunde

Er så glad for DuftVerkets produkter, priser og ikke mindst service og interaktion med sine kunder, at jeg er blevet fast kunde der. Har aldrig haft problemer med noget som helst derinde <3

2020年10月15日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Pernille - tusind tak. Dejligt at vi har "fundet hinanden" så :)

Dejlige vokslys :-)

Dejlige vokslys. Og skøn service, den slags værdsætter jeg virkelig.

2020年10月7日

Duftverket (webshop) からの回答

Tusind tak til dig Hansen! :D Det er dejligt med skønne kunder og noget, som jeg til gengæld værdsætter.

Er SÅ tilfreds....!

Er SÅ tilfreds....!! Fantastisk lækker kvalitet og så sød og god service. Fik en ekstra lille duft test med i min pakke og det er bare sådan noget der får en til at føle sig ekstra værdsat som kunde ❤️

2020年9月30日

Duftverket (webshop) からの回答

Wauw Tanja - tusind tak for de dejlige ord. Det betyder super meget for mig, at du har brugt tid på det og gør mig ufatteligt glad at høre, at du er tilfreds. Så er min mission lykkes :)

5つ星のうち5の評価

Et fantastisk sted at handle med lækre…

Et fantastisk sted at handle med lækre dufte. Der kommer altid lige en ekstra prøve med, bare fordi 😊 Her vil jeg helt sikkert bestille dufte i fremtiden.

2020年7月13日

Duftverket (webshop) からの回答

Orv Ann Maria - tusind tak for de ord. Det er dejligt at høre. Og ja - en gratis tester "bare fordi" - men bare fordi jeg værdsætter alle ordrer - store som små så sindssygt meget. Tusind tak for anmeldelsen.

5つ星のうち5の評価

Jeg startede med at kontakte duftverket…

Jeg startede med at kontakte duftverket pga en problematik omkring nogle gamle skabe som lugter af... gamle skabe. Jeg spurgte om duftbrikkerne ville kunne hjælpe, og fik et ærligt svar, at det ikke var sikkert, samt hvad der ellers kunne hjælpe. Jeg tog chancen alligevel og bestilte et tester-mix.

Det er fantastisk, intet mindre. Det hjælper i skabet, og efter at have vasket det ned, og lagt en duftbrik ind, dufter mit skab nu at blomster, og jeg bruger dem jævnligt rundt i resten af lejligheden, især efter at jeg har gjort rent.

Jeg er ret sensitiv overfor lugte/dufte, især hvis det er kemisk. Men det er intet problem med dem her. Ikke mindst betyder ærlighed også noget og der var ikke et forsøg på at sælge produktet på noget som det ikke kunne leve op til.

2020年5月28日

Duftverket (webshop) からの回答

Årh Estelle for faan tusind tak! Jeg sidder med kuldegysninger over det hele af at læse det her... Jeg sætter en stor ære i at være autentisk og ærlig (det modsatte findes der rigeligt af i den her verden) så det gør mig SÅ glad at høre, at du sætter pris på det.

Og så er det vildt dejligt at høre, at det både har hjulpet på skabet og at du er glad for duftene - til trods for din sensitivitet. Tusind tusind tak.

Super tilfreds

Har lige modtaget min første bestilling, og det bliver ikke den sidste. Produkterne lever helt op til lovet, hurtig levering og jeg fik en ekstra tester med kvit og frit. Klart anbefalelsesværdigt.

Tilføjelse: jeg har lige taget produkterne i brug og hele mit hjem dufter allerede skønt. Det dufter kraftigt men uden at være kemisk eller syntetisk. Er så glad for, at jeg fik prøvet at bestille, for effekten er så god!

2020年5月14日

Duftverket (webshop) からの回答

Ej tusind tak for den her Michelle - har slet ikke set din anmeldelse her før nu. Er simpelthen så taknemmelig for kunder som dig : ) VH Lene

5つ星のうち5の評価

Duftverket sælger de mest lækre dufte…

Duftverket sælger de mest lækre dufte man kan forestille sig, og så kan man ovenikøbet brænde dem af med god samvittighed

2020年4月9日

Duftverket (webshop) からの回答

Tusind tak Nanna! Hvor er det dejligt at du laver sådan en anmeldelse - det betyder meget for en lille virksomhed som min :)

5つ星のうち5の評価

Duftverket er virkelig en handel værd ❤️

Jeg har de varmeste anbefalinger at sige om Duftverket og ikke mindst Lene 😊💕
Sjældent har jeg oplevet så god og personlig en service 🙏👍 Det har virkelig været en fornøjelse at handle her. Man bliver bare så glad af de lækre dufte og dejlige klimavenlige produkter 😊😍 Jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg er løbet tør for de skønne lys og voksdufte ❤️

2020年3月20日

Duftverket (webshop) からの回答

Wauw hvor er du bare rar Carina! Jeg føler mig virkelig så heldig, at have kunder som dig. Det er en kæmpe støtte for en lille virksomhed som min <3
Tusind tak for de søde ord! VH Lene Nehlsen, DuftVerket

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, en lille gave med personlig besked, så fint, kan virkelig anbefales

2020年2月10日

Tuuusind tak Jean.
Ved ikke hvorfor jeg først ser det her nu - men tak ta tak :)

5つ星のうち5の評価

Fantastisk og personlig service med en…

Fantastisk og personlig service med en lille gave og personlig besked sammen med leveringen. De lækreste dufte der langt overgår de ellers svinedyre Duftlys, som jeg har brugt formuer på i årevis. De dufter ægte og ikke kunstigt og overparfumerede. Perfekt og hurtig levering. Altid spændende at prøve en ny duft.

2019年12月6日

Duftverket (webshop) からの回答

Mange tusind gange tak her også. Hvor er det dejligt med den her støtte for et lille hjerte-firma som mit.

Alletiders butik

Lækre produkter og sublim kundeservice :-)

2019年7月29日

Orv - tak Sara :)
Det er jo nemt med sublime kunder :)

5つ星のうち4の評価

Anbefalelsesværdig

Anbefalelsesværdig!
De lækreste dufte, til rimelige penge.

2018年7月1日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Caroline. Tusind tak det er jeg glad for at høre :)

Duftende fantastisk!

God service.... hurtig levering .....genialt produkt. Du behøver ikke holde øje med, om det “brænder ud”, du kan slukke, hvis det dufter for kraftigt for dig ....og tænde igen senere, indtil duften helt forsvinder. Du kan mixe din egen favoritduft af de forskellige dufte - og der er mange at vælge imellem.
Jeg er kæmpefan og kan kun sige ....PRØV DET!!

2018年2月9日

Duftverket (webshop) からの回答

Hej Brigit - hvor er det bare sødt af dig at skrive sådan en fin anmeldelse. Tusind tusind tak jeg føler mig meget heldig at have en kunde som dig :)

5つ星のうち5の評価

Jeg er selverklæret “duftoman”

Jeg er selverklæret “duftoman”, og dybt afhængig af bl.a. Parfumer, men efter jeg (heldigvis) opdagede Duftverkets vidunderlige univers, har jeg stort set sværget til disse små vidunder-brikker! Der er et fantastisk udvalg, og absolut en duft for alle - jeg synes det er så fedt, at duftvoksene består af flere forskellige noter, som komplimenterer hinanden, istedet for at det blot er én duft, du får.
Servicen er helt uovertruffen, og jeg forestiller mig, at hvis man slog ordet “perfekt kundeservice” op i en ordbog, ville der være et billede af Lene :)
Dejlige og MEGET vandedannende produkter!

2017年10月21日

Hej Christina
Hoooold nu op hvor er jeg beæret over at læse dine ord! Det er sådan noget, der får en hårdtarbejdende iværksætter til at kæmpe videre :) TUSIND tak for det og fortsat god dag til dig.
Kh Lene fra DuftVerket

Elsker simpelthen duftverket

Elsker simpelthen duftverket! Skøn side at handle fra, skøn kommunikation og skønne dufte.. Og lige som man ikke troede det kunne blive bedre, blev månedens duft indført. Stor fan!

2017年9月27日

Duftverket (webshop) からの回答

Wow - tusind tak for de super flotte ord! DuftVerket elsker dig max tilbage :D Skønt med kunder, der gider at bruge tid på at skrive sådan noget pænt altså... TAK Sandra

5つ星のうち5の評価

Jeg har aldrig oplevet så guddommelig …

Jeg har aldrig oplevet så guddommelig en service !!!! Tak fordi duftverket er til🎖

2017年9月11日

Duftverket (webshop) からの回答

Wauw Heidi... Sikke nogle guddommeligt smukke ord... Jeg bliver simpelthen så glad langt ind i maven over, at du har taget dig tid til at skrive sådan noget. TUSIND TAK fordi du er min kunde!

Intet mindre end genialt

Super lækkert koncept.
Duftene holder virkelig længe og dufter selvom lampen ikke er tændt.
Super sød og virkelig imødekommende og rigtig go service med lidt ekstra i posen.
Lene du får et stort 5 tal af mig

2016年12月13日

Duftverket (webshop) からの回答

Tusind tak for de flotte ord Christina! Det er jo helt vidunderligt at høre sådan noget.
Kh Lene

Vidunderligt, velduftende og vanedannende

Jeg elsker at handle hos Duftverket. Produkterne er mageløse og indehaveren uendelig sød. Der er altid en personlig hilsen ved ordren og en lille lækker tester.

Duftvoksene er lavet på soja og spreder vidunderlige dufte i hele mit hjem. Jeg er fan!!

2016年12月1日

Duftverket (webshop) からの回答

Hooold nu op hvor det varmer mit hjerte at læse. TUSIND tak Frk. Skov - det er mig en ære at have dig som kunde. Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。