レビュアーのコメントを見てみましょう
1 ster, omdat nul sterren niet mogelijk is. Tweede keer dat mijn bestelling ineens niet wordt bezorgd omdat ik zogenaamd niet thuis was. De chauffeurs van dit bedrijf nemen het niet zo nauw met de waa... もっと見る
Wederom een slechte ervaring met de levering. Vrijdag een bestelling gedaan bij G&G voor maandagavond 23 maart tussen 18.00-22.00 uur met € 6,- extra kosten. Telkens aanpassing van de tijd en uit... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
WAARDELOOS! nul sterren
1 ster, omdat nul sterren niet mogelijk is. Tweede keer dat mijn bestelling ineens niet wordt bezorgd omdat ik zogenaamd niet thuis was. De chauffeurs van dit bedrijf nemen het niet zo nauw met de waarheid.
Cannot get worse than that
I had delivery from Media Markt via dynalogic 4 times so far and every single time it got worse. Twice they refused to carry small package to the second floor. Once I rushed early from work to meet the delivery timeline but the guy was there 30 mins early and I literally saw him getting into the car, asking if he can hand over the package but he already registered it as not delivered. It resulted in them trying to deliver it over and over again for 4 more days before we got to the weekend and I could be home. On another occasion, I took almost a week off of work waiting for my fridge because they constantly moved the appointment around and all of that for them to leave the fridge on a ground floor, even though I specifically paid for the carry upstairs service. All that time I had no working fridge - mind you, the delivery was supposed to be done in 24h. The experience made me switch my media and AGD purchases to Cool Blue for the delivery reason alone. When I see that dynalogic is going to handle my package, I want to cry.
Ik heb een probleem met Dynalogic…
Ik heb een probleem met Dynalogic waarbij zij weigeren een telefoon af te geven aan mijn holding. Op locatie heb ik alle benodigde gegevens, inclusief KVK-nummer. Ondanks dat ik al vier keer contact heb gehad met Dynalogic en acht keer met Vodafone, is er nog geen oplossing gevonden. De koerier is ook al meerdere keren langs geweest sinds 10 maart, maar dit heeft niet geholpen.
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Bezorger kwam pakket van Hollands nieuwe afleveren. Bedrag aan deur gepind. Volgens de bezorger was pin niet gelukt en moest mijn man nog een keer pinnen. Bedrag is
nu 2x afgeschreven. En we zijn al weet ik hoe lang bezig geld terug te krijgen. Hollands nieuwe wimpelt de klacht af. Bestel dus nooit meer iets bij Hollands nieuwe .
Dynalogic een onbetrouwbare bezorgdienst.
Telkens aanpassing van de tijd en uiteindelijk niets ontvangen. Zou vandaag worden maar verder geen updates ontvangen.
Nu wederom via app een bericht dat het morgen wordt .
Dit is al de derde keer via Dynalogic dat het misgaat en een reden om niet meer via Gall online te bestellen.
Morgen Gall maar bellen en het hen maar uit laten zoeken. Zij zijn verantwoordelijk.
Slechte communicatie, klant onvriendelijk onbetrouwbaar
Dit bedrijf weet totaal niet wat wat klantvriendelijk is. Het is een rommeltje daar qua communicatie.
Tijden niets laten horen en dan ineens een mail dat ze de volgende ochtend een bank komen leveren! Alsof je dat niet niet voorbereiden ivm ruimte maken. De volgende dag gewoon zeggen dat je niet meer komt een ook niet wanneer wel... Daar sta je dan in een woonkamer zonder bank...
Geen coulance, alleen excuus voor het ongemak... Flut bedrijf (al jaren)
Zogenaamd langs geweest en troffen mij…
Zogenaamd langs geweest en troffen mij niet thuis. Volgende dag zogenaamd geleverd. Twee dagen voor niets thuis gewacht zonder dat de produkten geleverd zijn. Triest dat door hun oplichting bedrijven en klanten hierdoor gedupeerd worden. Leveranciers zouden niet moeten samenwerken met deze oplichters Dynalogic.
Prima levering en vriendelijke bezorgers
Op 28 februari en 1 maart hebben de bezorgers van Dynalogic mijn wasmachine en droger geleverd. De levering verliep netjes en op tijd. De bezorgers waren vriendelijk en hebben alles zorgvuldig naar binnen gebracht. Ik ben tevreden over de service. Bedankt
Opgelicht door de bezorger
Opgelicht door de bezorger. Wasmachine via LG besteld. We hadden bij LG betaald voor de aansluiting van de wasmachine. Bij aankomst wilde de bezorgers alleen de wasmachine aansluiten voor geld. Achteraf bleek ik het geld naar de bezorger zelf afgerekend te hebben. Na 1,5 maand nog steeds geen geld terug of een reactie van Dynalogic.
snelle service vriendelijke bezorgers
snelle service vriendelijke bezorgers
hebben onze wasdroger netjes naar bo
ven gebracht we zijn zeer tevreden.
Bezorger nam direct een verbaal…
Bezorger nam direct een verbaal explosieve houding aan toen hem verzocht werd oude tv mee te nemen zoals afgesproken met TVspecialisten.nl. weigerde oude toestel mee te nemen en liep weg. Zie recensie bij TVspecialisten.nl.
Deze zou klacht doorgeven maar nooit iets gehoord van Dynalogic. Door onbeschoftheid en verbaal agressieve houding van bezorger emotioneel een zeer nare ervaring dus met dit bedrijf gehad.
Nutteloze en incompetente
We hebben een afspraak gemaakt met Dynalogic voor de levering van ons artikel en op de dag van levering kregen we een e-mail waarin stond dat het niet mogelijk was om die dag te leveren en dat ze contact met ons zouden opnemen om een nieuwe datum in te plannen. Het is inmiddels bijna 4 weken geleden en ik heb meerdere e-mails gestuurd, waarop ze alleen antwoorden dat er een sorteerprobleem is dat langer duurt dan verwacht om op te lossen.
Volledig nutteloze en incompetente klantenservice. We hebben het over een groot en duur artikel en niemand lijkt zich er zorgen over te maken, behalve wij.
Afspraak tussen 14:00 en 18:00
Afspraak tussen 14:00 en 18:00, niemand gezien. Communicatie nihil terwijl je op de kaart kan zien dat ze op 2,5km van je deur zitten. Verschrikkelijk bedrijf.
Tot twee keer onnodig thuisgebleven
Tot twee keer onnodig thuisgebleven, wat een slechte partij is dit zeg. Ik kon de reviews al via Radar (AVRO TROS) maar dit is wel echt een slechte partij zeg.
De service van dit bedrijf is tenenkrommend slecht
De service van dit bedrijf is tenenkrommend slecht.
Op donderdag kreeg ik bericht dat mijn iPhone verstuurd was naar Amac Ede. Zaterdags bleek het toestel niet gebracht te zijn. De maandag ook niet dus zou het dinsdag geleverd worden.De chauffeur arriveerde om 17.45 bij de Amac. Na ruim een uur bleek dat hij de goederen niet kon afleveren omdat hij eerst nog naar de inmiddels gesloten Gall en Gall moest en daarna weer naar de Amac. De twee Amac bezorgingen moesten perse deze volgorde bezorgd worden. En dus onmogelijk was.
Gevolg de zending met o.a. mijn telefoon werd weer mee terug genomen. Ñu wederom afwachten wanneer mijn toestel komt. Echt schandalig slecht.
Onbetrouwbaar
WIj hebben een bed retour, heb ik verlof moeten opnemen omdat tijdslot 08:00 - 16:00 uur was, werd het later aangepast naar 15:00 - 18:00 uur. Stond eindelijk het vrachtwagen voor de duur, stappen ze uit maken een foto en rijden zo weg. Ze bellen niet eens aan waardoor wij een melding kregen dat wij niet thuis waren en dat we ze gemist hebben!!! Schandalig.. Dus wij opnieuw contact opgenomen, komen ze op maandag opnieuw. Opnieuw hetzelfde liedje, ze bellen niet aan, maken een foto en rijden opnieuw weg. Zitten we nog met het bed in huis dat retour moet en nu worden we van de kast naar de muur gesmeten.
Wacht al 3 weken op de bezorging van…
Wacht al 3 weken op de bezorging van mijn pakket door een sorteerfout.. zou vanavond eindelijk komen, krijg ik net een mail, er is iets mis gegaan...
En niemand te bereiken ! Fout maken kan gebeuren heb ik begrip voor, maar voor dit gebrek aan communicatie niet!
Inmiddels pakket ontvangen, waar er werd gezegd sorteerfout we komen niet word ik nog een 15 min later gebeld. Dat ze wel onderweg zijn maar door een fout de verkeerde mails verzonden zijn.
Bezorger was wel erg vriendelijk en behulpzaam!
Kun je van de klantenservice niet zeggen..
Chauffeurs liegen dat je niet thuis bent
Wat ging er mis . Vanalles ging er mis wacht je de hele dag op je bestelling dan rijden de chauffeurs langs je huis.
En dan binnen 2 minuten bericht krijgen dat ik niet thuis was . 😁😁😁 En dan nog proberen te bellen naar het vervoerbedrijf maar die mogen alleen de leveranciers te woord staan . Nou moest ik een ster geven maar ze verdienen geen enkele ster .
Wat een flut bedrijf en dan zeg ik dit heel netjes nog .
delivery did not want to pickup the old…
delivery did not want to pickup the old device , and did not use the proper tool to take the new device up to my apartment he even wanted to hand it over for me on front of the building not at my apartment which is within the limit of delivery with no lift
Vreselijk stelletje oplichters!!!
Vreselijk stelletje oplichters!!!
Via bol.com 2 tv's tegelijk besteld voor ouders. Wist niet dat Dynalogic de transporteur zou zijn, anders was ik er niet eens aan begonnen gezien eerdere ervaringen. Ruim een week voor beoogde levering besteld en vrijdag 16 jan aangegeven als zeer gewenste leverdatum i.v.m. verhuizing ouders dag erna. Mooi niet, de ochtend van de 16e de sorteerfout die je altijd krijgt bij dit mooie bedrijf. Zou misschien de 19e komen. Mooi niet, staat sindsdien op sorteerfout en niks meer gehoord. Hierna zaak geannuleerd en bij Mediamarkt 2 tv's opgehaald die meteen kunnen worden opgehaald in hun winkel. Daar de vraag: wilt u thuis bezorgd hebben? Uh met wie? Dynalogic! Nou never nooit!
Bol contact en die zegt dat de tv's gewoon bij Dynalogic liggen. Na meerdere keren contact met Bol is de geannuleerde zending nu "zoek". Yeah right, 2 tv's zijn zoek! Verzoek bij Bol ingediend tot directe terugbetaling, want ik wil niet de dupe zijn van het achterover drukken van tv's door hun malafide transporteur. Wordt er niet snel terug betaald dan gaat dit gemeld worden bij diverse fraudesites, kassa etc....
Moraal van dit verhaal: zolang Dynalogic de vervoerder is koop ik nooit meer grote spullen bij een Bol etc...
Schandalig dat grote bedrijven als Bol, Mediamarkt, Coolblue zaken hiermee doen
Trustpilot エクスペリエンス