Ik heb een probleem met Dynalogic waarbij zij weigeren een telefoon af te geven aan mijn holding. Op locatie heb ik alle benodigde gegevens, inclusief KVK-nummer. Ondanks dat ik al vier keer contact... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I had delivery from Media Markt via dynalogic 4 times so far and every single time it got worse. Twice they refused to carry small package to the second floor. Once I rushed early from work to meet th... もっと見る
1 ster, omdat nul sterren niet mogelijk is. Tweede keer dat mijn bestelling ineens niet wordt bezorgd omdat ik zogenaamd niet thuis was. De chauffeurs van dit bedrijf nemen het niet zo nauw met de waa... もっと見る
Wederom een slechte ervaring met de levering. Vrijdag een bestelling gedaan bij G&G voor maandagavond 23 maart tussen 18.00-22.00 uur met € 6,- extra kosten. Telkens aanpassing van de tijd en uit... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Sub-zero rating..
Sub-zero rating... what a gong show this company!!
* Zero communication
* Couldn't manage to do a delivery on 2 separate occasions
* Changed delivery times multple times a day
*Cancel the delivery at 10PM (after confirming delivery between 11PM and 3AM (!?!?!)
* Failure of a company and a waste of space on this planet
Wederom een slechte review
Wederom een slechte review.
Vandaag had ik een afspraak tussen 8.00-13.00u (tegen extra betaling) om een bank van Fonq te laten ophalen.
De bezorgers waren er om 12.15u. Ik liet ze binnen en gaf aan dat ze de bank konden meenemen, waarop één van de bezorgers antwoordde: ja nee mevrouw kunnen wij niet meenemen, past niet.
Ik zei daaropvolgend: Is dit een grap? Ik maak toch niet voor niets een OPHAAL afspraak. Hoort de planning dan rekening mee te houden met de ruimte die in jullie voertuig beschikbaar zou moeten zijn.
Ik zou een mail krijgen en weg waren ze.
Ik kreeg dan wel binnen 10 minuten een nieuwe mail om een andere afspraak te plannen, maar uiteraard kon dat die dag niet meer, terwijl ik speciaal vrij heb geregeld van werk om het te laten afhalen.
Wat een teleurstelling. Ik heb de klacht bij hen neergelegd dat het niet mijn fout is en dat ik wil dat ze de volgende avond na 20.30u nog langskomen, omdat ik niet op zo’n kort termijn in ene vrij kan nemen.
Er wordt geen respons aan gegeven en ook mijn vragen/opmerkingen worden niet juist beantwoord per whatsapp.
Wat een waardeloos bedrijf!!
Absurde ervaring
Update:
Na een nieuwe bestelling van hetzelfde product wederom leveringsproblemen. Het bureau kon weer niet bezorgd worden en is teruggestuurd. De reden is onbekend. Bijzonder, want de enige info die track and trace gaf, was dat zij het pakket niet tijdig ontvangen hadden van de leverancier. Dus hoe kan het dan teruggestuurd worden? Stuur het dan naar ons als je het uiteindelijk hebt.
——
k heb op 5 januari een bureau en lampje bested. Verzendtijd op website 3-5 werkdagen. Het duurde lang voordat er iets in de status bij la redoute veranderde. Op 19 jan zou dynalogic bezorgen, in plaats van bezorging ontvingen we mail dat er een sorteerfout was. Na nog meer mails en afwachten op herstel kwamen ze vandaag eindelijk langs. In de mail werd aangekondigd dat er 2 pakketten bezorgd zouden worden. Blijkt alleen het
Lampje als pakket in de bus aanwezig.
Het bureau ontbrak. De vriendelijke chauffeur (zzp-er) belde naar dynalogic over de status van het tweede pakket. Konden ze niet zeggen. De telefonist droeg de chauffeur op het lampje weer mee terug te nemen zodat ze de hele zending konden afmelden en het later opnieuw konden bezorgen. De chauffeur komt dus helemaal voor niets hierheen rijden en moet het pakket mee terugnemen en als hij dat niet zou doen zou hij een boetebesrag krijgen van dynalogic.
Hoe ongemakkelijk voor de chauffeur en mij als klant. Hij mocht de telefoon niet op speaker zetten “anders zou de telefonist de verbinding verbreken”. Eenmaal terug op oorstand hoor ik de man nog dreigen “als ik erachter kom dat de telefoon nog op luidspreker staat…”
Schandalig hoe met de chauffeur werd omgegaan.
Hij zou gedupeerd worden als ik hem het pakket niet mee terug zou geven. Terwijl ik er voor betaald heb en al zo lang wacht!
Een absurde situatie.
La Redoute dient dringend een andere transporteur te kiezen!
En ik mag hopen dat we beide pakketten heel snel alsnog ontvangen. De levering status staan nu op “in onderzoek”.
Waarschijnlijk zijn ze omgevallen
Vervoersopdracht al 3 weken zonder uitvoering, zonder update. Bedrijf is niet bereikbaar. Waardeloze vervoerder.
Boevenbende
Jammer dat 1 ster minimaal is, voor mij de laatste keer dat ik ergens bestel die met deze partij samenwerkt. Hele dag wachten en ineens een bericht dat het pakketje is bezorgd…helaas niet bij mij. Dynalogic reageert vervolgens laconiek dat ze “zien dat het pakketje gewoon bezorgd is” en ik maar met de verzender contact moet opnemen. Op mijn vraag of ze mij dan de handtekening en de verplichte foto van levering willen sturen helaas geen reactie. Gelukkig heeft de verzender het bijzonder netjes opgelost, maar wel met de mededeling dat ze graag van deze “dramapartij” af willen…ik gun ze dat van harte!
Wat een lachertje zijn jullie !!!
Wat een lachertje zijn jullie dat jullie zich een transport bedrijf mogen noemen
Echt belachelijk 4 keer een afspraak gemaakt voor levering en 4 keer een sorteerfout gebeld hoe of wat terug bellen ho maar
My Gall & Gall order dated 17th January…
My Gall & Gall order dated 17th January supposed to be delivered following day by Dynalogic. Five days latter, my order is not delivered. In meantime, I received several emails from Dynalogic informing me to be home between 18:00 and 22:30. I allocated that time day after day despite the fact that I needed that time to be somewhere else. This is so so frustrating and this is not the right whey to run the business.
dit bedrijf zou 3 januari een tv…
dit bedrijf zou 3 januari een tv leveren van yobuy tot op de dag van vandaag 19 januari nog niet bezorgd en zegt alleen maar sorry maar niet wanneer ze nu leveren zeer slecht van mij 5 rode sterren slegte leverancier doet hier niets aan en zegt de bestelling is geleverd .
Maar eens een positief berichtje
Maar eens een positief berichtje.
Ik heb vandaag mijn koelkast ontvangen.
Prima op de hoogte gehouden met track & trace link.
De bezorger Samier was precies op tijd en een vriendelijke man.
Mijn oude koelkast is door Samier meegenomen.
Zoals ik hier de reviews lees, kneep ik 'm wel even..
Ik ben blij!
Wat een drama bezorgdienst!
Mijn twee pakketten van een webshop zouden eerst op zaterdag worden geleverd, dat werd al uitgesteld naar maandag. Een uur voor levering bleek er een error in het sorteercentrum: pakketjes liggen niet in de juiste regio. Het kan tot 5 werkdagen duren voor het is verplaatst. En dan nog leveren. Schandalig van Dynalogic, die geen enkele actie onderneemt om het op te lossen.
Het is een zeer slecht bedrijf ben al…
Het is een zeer slecht bedrijf ben al een week aan het wachten dat ze de hoekbank komen ophalen deze moet retour iedere dag krijg ik een mail dat ze komen en aar uur later komt er weer een email u moet weer een nieuwe afspraak maken
Het is dat ik niet 0 sterren kan…
Het is dat ik niet 0 sterren kan geven…. Al 4x afgezegd voor bezorging! Wat een slecht bedrijf en nog slechtere service zeg! Heb na 2 maanden wachten nog steeds mijn tv niet…
Hadden in december mijn pakket al klaar moeten maken en is toen niet gebeurd. Dus een grote vraag wanneer mijn tv gaat komen. Wat is de volgende smoes?
Dynalogic zou 22 december 2025
Dynalogic zou 22 december 2025
Tv afleveren van samsung die me ouders van kpn promo code zouden krijgen bij een abonnement
Staat nu al 3.5 week op sorteerfout
Samsung herhaaldelijk gebeld intern onderzoek gestart Dynalogic herhaaldelijk gemaild.
Maar laten niks weten Samsung zegt afwachten en laten vervolgens ook niks meer weten (Samsung en Dynalogic) laten klanten gewoon zitten zonder oplossing vind dit niet normaal mij geduld is op.
Heb de klacht bij kpn neergelegd.
Mijn levering staat inmiddels al een…
Mijn levering staat inmiddels al een week open. De bezorgdatum wordt voortdurend gewijzigd en er worden steeds nieuwe, onzinnige excuses gegeven. Dit is een bedrijf dat door Gall & Gall wordt gebruikt. Slechte service van beide partijen.
Elke keer excuses voor vertraging
Elke keer excuses voor vertraging
Elke keer excuses voor vertraging. Nu weer foute sortering en gisteren door het slechte weer terwijl hier de DHL, UPS en PostNL gewoon aan het leveren zijn. Wat een lachwekkkend bedrijf zijn jullie.
als ik minder dan 1 ster kon geven dan…
als ik minder dan 1 ster kon geven dan had ik dat gedaan. wat een prutsers zijn jullie. ik zit te wachten op een update door een foute sortering. zelfs een kind kan sorteren.
Ophaalopdracht niet meegenomen.
Komen bed ophalen, hebben niet de juiste retourbonnen bij zich waardoor ze het bed niet mee willen nemen. Inmiddels staat het bed er na bijna een maand nog steeds en krijgen we ook geen contact met de verkoper waardoor een nieuwe retouropdracht niet ingeboekt kan worden.
Tot 3 x toe Nespresso machine uit…
Tot 3 x toe Nespresso machine uit elkaar gehaald en klaargezet om opgehaald te worden en tot DRIEMAAL toe geen Dynalogic om het apparaat op te halen.
Op zondagochtend(!) een mail dat er een sorteerfout is gemaakt.
Een aantal jaar geleden ook al meegemaakt, dit bedrijf presteert niet of bijzonder slecht!
Bar slecht nooit meer slechte service
Bar slecht nooit meer slechte service. Wasmachine gekocht en betaald ook voor het brengen naar de zolder nooit gebeurt.
Bar slecht. Nooit meer dit bedrijf.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。