Dynalogic レビュー 265

TrustScore 5段階評価の1.5

1.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik heb een probleem met Dynalogic waarbij zij weigeren een telefoon af te geven aan mijn holding. Op locatie heb ik alle benodigde gegevens, inclusief KVK-nummer. Ondanks dat ik al vier keer contact... もっと見る

5つ星のうち1の評価

I had delivery from Media Markt via dynalogic 4 times so far and every single time it got worse. Twice they refused to carry small package to the second floor. Once I rushed early from work to meet th... もっと見る

5つ星のうち1の評価

1 ster, omdat nul sterren niet mogelijk is. Tweede keer dat mijn bestelling ineens niet wordt bezorgd omdat ik zogenaamd niet thuis was. De chauffeurs van dit bedrijf nemen het niet zo nauw met de waa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wederom een slechte ervaring met de levering. Vrijdag een bestelling gedaan bij G&G voor maandagavond 23 maart tussen 18.00-22.00 uur met € 6,- extra kosten. Telkens aanpassing van de tijd en uit... もっと見る

1.3

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

0,0 service, medewerkers zijn gewoon gegaan.

Pooltafel besteld bij Decathlon, beschadigd uit de doos. Afhaalafspraak gemaakt, Dynalogic zou het op komen halen, ik quote: 'De afhaalafspraak zal plaats vinden tussen 12:00 en 18:00 op dinsdag 10-01-2023. Zorg dat je op dat moment op het door jou aangegeven adres bent. De bezorg dienst neemt extra verpakking mee en geven een full service (ook het product uit elkaar halen). Half uur geleden chauffeur aan de lijn 'Wat moeten we ophalen'. Toen dacht ik al 'wat een fantastische service' ze weten bij Dynalogic blijkbaar niet eens wat ze op moeten halen. Kwartier later 2 chauffeurs. Kwartier lang staan de zuchten en steunen dat ze geen ruimte hadden in hun auto. Dus zelf gekeken, ruimte genoeg. Toen was het volgende smoesje 'we hebben maar 10 minuten om de tafel uit elkaar te halen maar dat duurt wel een uur'. Nee hoor zei ik, wij hadden hem ook in 10 minuten in elkaar. Maar ook daar wilden ze niets van weten. Dynalogic bezorgers zijn daarna gewoon vertrokken en de tafel staat nog hier... waardeloos!!!

2023年1月9日
5つ星のうち1の評価

Dynalogic Dit is de 2e ervaring met deze firma.

Dit is de 2e ervaring met deze firma.. Eerst maanden.op een telefoonreparatie wachten.en nu weer dit. Vandaag een nieuwe telefoon op moeten halen die door dynalogic is verstuurd en tot mijn verbazing kreeg ik een lege doos.zonder telefoon erin . Moet weer een onderzoek.worden gedaan door Vodafone. Helaas voor.de kerst geen nieuwe /nu moet ik weer met een.. oud toestel alles overzetten omdat mijn oude kapot is en wachten op een onderzoek naar dit toestel.. Kunnen ze daar niks goeds regelen heb geen goed.woord hiervoor over. Wederom belachelijk/ logistiek gaat er wederom iets mis . Ben echt gefrustreerd weer wordt misselijk als.ik t woord dynafix of logica of wat voor aftakkingen dit bedrijf heeft . Echt schandalig

2022年12月21日

Komt afspraken niet na

Levering van vrieskast van Media Markt.
Werd in de buurt van de bedoelde plek neergezet. De oude werd meegenomen en vonden we later op straat achtergelaten. Staat er nu nog.
Gebruiksklaar maken niet gebeurt.
Verpakking materiaal niet meegenomen.
Onbeleefde en ongeduldige medewerkers.
Reageren niet op contact.

2022年12月20日
5つ星のうち1の評価

Wacht al sinds 8 november op mijn…

Wacht al sinds 8 november op mijn simkaart. Steeds opnieuw een afspraak moeten maken...
Bezorgen kan niet, te druk.
Bezorger komt helemaal niet.
Zending niet compleet.
Ik zou geen legitimatiebewijs hebben ????
Komt gewoon weer niet
Zending niet compleet???
Wat een SLECHTE SERVICE.
1 Ster is echt teveel

2022年12月13日

waardeloze afhandeling na schade

23 september na het plaatsen van een nieuwe wasmachine is er bij het weghalen van de oude wasmachine schade ontstaan, deze is uit de handen van de bezorgers gevallen!!!
Daarna begint het feestje! Reageren zeer traag. Nog steeds geen cent ontvangen, nu al bijna 3 maanden later. Nooit meer Bemmel en Kroon die met Dynalogic samenwerkt.
Je kan niet minder dan 1 ster geven?

2022年9月22日
5つ星のうち1の評価

Zeer slechte / geen levering en zeggen dat ze langs geweest zijn wat niet zo is!

Zondag een bestelling gedaan die zou maandag worden uitgeleverd. Helaas niet het geval, de afspraak is verzet naar een dinsdag. Prima we houden netjes de track en trace code in de gaten, het zou om 14:45 geleverd worden, krijgen we om 14:50 dat ze ons gemist hebben terwijl we een hele dag thuis zijn. Wat een zeer slecht bedrijf we snappen niet dat de mediamarkt hier zaken mee doet. 1 ster is nog teveel! Even een update, het zou woensdag geleverd worden dus vandaag 23-11-2022 er is weer een sorteerfout. Klantenservice gesproken (Sandra) helaas meneer we kunnen niks voor u doen. Zo slecht onvoorstelbaar.

2022年11月22日
5つ星のうち1の評価

mogelijk het slechtste bezorgbedrijf dat ooit heeft bestaan!

Ik heb een koelkast besteld bij Bol.com en deze zou aan mijn zijde worden bezorgd via een afspraak die ik had gemaakt en die was gepland op za 11 nov. 2022 om 16:15 uur.

Ik wachtte die dag op de bezorging en ik zag het bezorgteam arriveren, ze wachtten 10 minuten op een parkeerplaats en om 16:23 belden ze me, en zodra ik opnam, hingen ze op. Ik heb ze vaak geprobeerd terug te bellen, maar ze bleven de oproep weigeren. Daarna zetten ze de telefoon volledig uit en vertrokken. Toen meldden ze dat ik de levering had gemist! Wat ze deden was noch professioneel, noch acceptabel.

Ik moest die dag de verjaardag van mijn vriend missen omdat we dringend een nieuwe koelkast nodig hadden, en het ging allemaal tevergeefs.

en toen ik ze een e-mail stuurde met de klacht, was het antwoord: "We have noticed an appointment was already deliverd"

2022年11月11日
5つ星のうち1の評価

Last-minute levertijd aanpassen, en dan nog te vroeg zonder belletje weg rijden.

Vandaag zou ik, volgens de email, om 15:00u een nieuwe TV in ontvangst mogen nemen.

Om 13:35 kreeg ik een SMSje van ze dat de levering eerder zou komen. Deze zag ik om 13:50, waarna ik de gordijnen opende en de bezorger weg zag rijden. Geen mobiel belletje, waarvoor ze beweren je nummer nodig te hebben.

Probeer je Dynalogic te bellen, volgens hun website bereikbaar van 8 tot 17:30, is het überhaupt al een betaald 0900 nummer, en weten ze na het instap tarief van €0,05 en de eerste minuut a €0,45 me vrolijk te vertellen dat ze gesloten zijn. Er is geen vermelding van “op werkdagen” bereikbaar.

Dan maar bol bellen. Die waren zo behulpzaam om als nog via een intern nummer Dynalogic te bellen. Resultaat? “Nieuwe afspraak maken”. Het is nu, op het moment van schrijven, nog geeneens de originele bezorg tijd. Daar gaat de film avond. Volgende keer dus maar eerst bellen of een bedrijf gebruik maakt van Dynalogic om ze als het coronavirus te kunnen vermijden…

2022年11月12日
5つ星のうち1の評価

Sans doute l'une des pires compagnies de livraison

Colis commandé sur Mediamarkt.nl, suite à un imprévu, je ne suis pas disponible pour le créneau durant lequel le livreur passe, je tente de contacter le service client, accessible uniquement par chat sur messenger ou par téléphone (numéro payant). Réponse 30 minutes plus tard, impossible de changer l'heure de réception du colis, ça ne fait rien, je reprogramme cela pour le lendemain, je pose 1 journée de repos.

Le créneau indiqué, 14h30-15h, je reste devant ma fenêtre, téléphone en main, jusqu'à ce que je revérifie sur l'application de suivi qui m'indique "client non joignable, renvoie du colis", j'appelle Mediamarkt immédiatement dans la foulée ainsi que Dynalogic (10min d'attente surtaxé) tout ça pour me dire qu'ils ne peuvent rien faire et que le livreur est apparemment déjà trop loin et que la procédure de renvoie a déjà été engagé.

Au moins, lorsque c'est DHL qui livrent, ils proposent un point relais ou la possibilité de décaler l'heure d'arrivé du livreur, ils sont a des années lumières (à la ramasse) de ces derniers.

JE NE RECOMMANDE PAS DU TOUT

2022年11月11日
5つ星のうち1の評価

Worse delivery angency EVER!!

Worse delivery angency EVER!!
The driver called me because I wanted me to go down stairs, but to my surprese 1 minute later he was gone and when you call to the costumer service the still continue telling you that you just need to wait.

2022年11月7日
5つ星のうち1の評価

defecte machine die relatief nieuw was…

defecte machine die relatief nieuw was , kon voor reparatie alleen naar nespresso, voor bedrag van 125 euro. Na weken wachten, op een vrijdag van 08.00 tot 17.00 thuis moeten blijven voor terug levering. pas in de middag hoor je dat de machine binnen half uur geleverd wordt. om er achter te komen dat ze uiteindelijk helemaal niet meer komen met als excuus verkeerd adres. nespresso en dynalogic gebeld , om te horen te krijgen dat ze binnen anderhalf uur terug komen. Weer wachten, maar bleek een leugen. Ze kwamen wederom niet opdagen. Koffie machine nog steeds niet in bezit. Ik kan n nieuwe afspraak maken voor n week later . Ben nu nog afhankelijk van ze, omdat ze mijn machine nog steeds hebben. Maar wat ben ik blij met inmiddels al die nespresso koffie cupjes alternatieven bij de supermarkt. van nespresso zelf zal ik nooit meer iets kopen

2022年11月4日

poor service

I got an Email that my packages would be delivered between 08-22 today, so took a day off and stayed home. at 10:33 i got a notification that they tried to deliver my packages but no one was home and i need to book a new time... 10:44 i was in contact with support and they told me the delivery guy could not come back today and i need to say home again tomorrow.. delivery guy didn't ring the doorbell nor called me on my phone..

Poor service

2022年10月20日
5つ星のうち5の評価

Bezorging wasmachine door dynalogic

Gister is er een wasmachine bezorgd door dynalogic, waren eerder dan aangegeven in de track and trace maar werd daar netjes door de bezorger over gebeld.
Ik woon 3 hoog en de machine werd zonder problemen omhoog getild en aangesloten de oude machine werd meegenomen.
Ik kreeg een snelle uitleg over de basis programma’s en daarna vertrokken ze weer.
Al met al geen problemen met dynalogic is al de 2 de keer dat ok goeder ervaringen heb

2022年10月6日

slechtste vervoerder

slechtste vervoerder, koop geen spullen bij bedrijven die er gebruik van maken zoals bol.com, krijg al dagen achter elkaar mails en telefoontjes met update over bezorging vandaag, en aan eind v/d dag wordt het ineens weer volgende dag. bedrijf dwingt je zo alle dagen thuis te blijven door hun inferieure organisatie.

2022年10月7日
5つ星のうち5の評価

Top ervaring 👌🏼

Vanmorgen brachten 2 vriendelijke heren van Dynalogic de lang beloofde koelkast van Samsung.
Ze hebben hem keurig uitgepakt, geïnstalleerd en al het verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Ik ben een blij mens!

2022年10月5日
5つ星のうち1の評価

Onbereikbaar en komen afspraken niet na

Ik begrijp niet dat een goed merk als Xiaomi kiest voor dit onbetrouwbare bedrijf als “service” partner.
Mijn elektrische vouwfiets werkt niet meer naar behoren, dus met de Xiaomi klantenservice gebeld en het valt onder de garantie, super nieuws. Het zou allemaal opgepakt worden door de “service partner” Dynalogic en Dynafix.

Allereerst stuurt Dynalogic een mail zonder informatie over wanneer ze langs komen. Wel staat er een link om je afspraak te wijzigen, maar daar heb je een T&T code voor nodig die niet meegestuurd is. Inmiddels op alle mogelijke manieren contact met ze gezocht, 0 response. Ik wacht inmiddels 1,5 week en op de FB chat en de mail wordt gewoon niet gereageerd.

Toen werd ik eindelijk gebeld door Dynalogic, ze konden morgen of vrijdag langskomen. Je raadt het al, heb heel de dag vrij genomen maar er is niemand langsgekomen..
Teleurstelling op teleurstelling bij dit bedrijf.

Niet te geloven. Mocht een medewerker van Xiaomi dit lezen: helaas hebben jullie een service partner gekozen die totaal geen service biedt.

Ik hou m’n hart vast om mn fiets met dit ongeregelde bedrijf mee te geven.. mochten ze ooit nog komen..

2022年9月23日

Afrader!

1ste bezorging: Haast haast haast bam bam tegen de muur, defect product (op een andere plek, maar ook hoogstwaarschijnlijk tijdens transport).
2de bezorging: Hele nette bezorger, helaas wel een defect.
3. Retour ophalen: ‘Artikel is niet aanwezig.’ De hele bezorger is nooit geweest. Wat een onzin is dat! Waarschijnlijk geen zin gehad en maar gewoon wat aangeklikt.

Bezorger uiteraard niet te bereiken. Dynalogic bellen? Kost je 45 cent per minuut! Nog een dag wachten om een joekel van een bank uit je woonkamer te krijgen…

Update: volgende dag komt de bezorger met een volle vrachtwagen. ‘Sorry meneer we kunnen uw retour niet meenemen.’ Ook nog steeds geen reactie van de klantenservice. Wat een gigantisch slecht bedrijf. Zelfs het eigen ‘personeel’ zegt het.

Update: Weer geen bezorger op komen dagen. Klantenservice onbereikbaar en bezorger heeft zijn tracking uitgezet. Ik sta gewoon versteld van hoe slecht dit is!

Update: De bezorger is uiteindelijk veel te laat op komen dagen. Kwam bijna geen goedemiddag uit zijn mond. Eindelijk van de bank af. Wat een gedoe met Dynalogic.

2022年9月16日
5つ星のうち4の評価

Niks mis mee.

Mijn ervaring is best prima met Dynalogic.
Nadat Decathlon -eindelijk- (week te laat) mijn fiets aan ze overdroeg werd ik netjes per mail op de hoogte gehouden. De track&trace website is super.
Geen 5 sterren omdat een dag vooraf de aangegeven tijden echt te idioot voor woorden zijn: tussen 08.00 en 22.00.
Je kan pas rond 7 uur de werkelijke ingeschatte bezorgtijd zien, deze werd in mijn geval ook prima gehaald.
Vriendelijke bezorger zette de fiets netjes binnen en veilig zodat hij niet zou omvallen.

2022年9月13日

レビューの対象になっている企業の方へ