äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg Susanne Soto har kÞbt min Dynamostol og fÃ¥et den sendt til Spanien hvor jeg nu bor efter mange Ã¥r ansat i TandlÊgeforeningen og brugte Dynamostol gennem mange Ã¥r. Min nye stol gÞr min hverdag le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var nemt at bestille
äŒæ¥ãåçããŸãã
En stol, der lever op til alle forventninger bÃ¥de i udseende og siddekomfort. Nem at betjene, ryger bare direkte i brug. Leveret hurtigt til dÞren. Et ekstra plus er, at der ikke er overflÞdig emba... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi sidder pÃ¥ en fantastisk idé Vi designer elegante stole, der gÞr dig stÊrk mens du sidder ned. Hos os betyder det meget at holde kroppen fysisk aktiv, for vi kan mÊrke, hvor stor betydning det har i vores hverdag og arbejdsliv. For mange Ã¥r siden gentÊnkte vi konceptet âat sidde nedâ - hvorfor ikke vÊre i bevÊgelse mens man sidder ned? Med en kultur, hvor vi sidder mere og bevÊger os mindre, er det vigtigt, at vi tÊnker over, hvordan vi kan bruge den siddende stilling til at vÊre aktiv og styrke kroppen. Det handler om, hvordan du sidder og hvilken stol du sidder pÃ¥. Vores mission er at Êndre opfattelsen og oplevelse af âat siddeâ. Derfor er vores motto âSit strongâ, for nÃ¥r du sidder pÃ¥ vores stole sÃ¥ styrker du din core muskulatur. Vi vil gerne skabe en kultur hvor der lÊgges vÊgt pÃ¥ gode fysiske arbejdsrammer, som kan understÞtte en aktiv livsstil og et godt arbejdsmiljÞ pÃ¥ klinikken, skolen, ledelsesgangen, daginstitutionen, hjemmekontoret eller hospitalet.
Industrivej 38C, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Dynamostol ApS. ããã®åç
Jeg har for nyligt kÞbt min anden Dynamostol. Det fordi jeg også vil have en på hjemmekontoret. Jeg har en dum lÊnd og har brug for en stol som kan give mig den rigtige holdning. Dynamostolen (uden bÞjle) gÞr at jeg kan holde ryggen rank og samtidig have stor bevÊgelsesplads til benene.
Og så får man den bedste service hos Dynamostol! Hvis jeg kunne give 10 stjerner så gjorde jeg gerne det!

Dynamostol ApS. ããã®åç
Denne dynamostol er fantastisk at sidde på, man bevÊger sig let i alle positioner og jeg fÞler at man kan bevÊge sig helt frit.

Dynamostol ApS. ããã®åç
Jeg har kÞbt en dynamostol med bÞjle i 2021.Det er en sadel der kan dreje og hejses op og ned, på et understel med 5 hjul. Jeg bruger den i mit kÞkken og arbejdsvÊrelse. Den har givet mig uvurderlig hjÊlp og den har sammen med intensiv trÊning reddet mig efter et voldsomt brake down med smerter i hofte og knÊ. Jeg er blevet rask og bruger stolen mange gange daglig. 5 stjerner og venlig hilsen og tak
Eva BÞlling

Dynamostol ApS. ããã®åç
Hurtig levering af det rigtige produkt. Mange tak!
Det er det bedste kÞb jeg lÊnge har gjort, og så er der tilmed god service og hurtig levering.

Dynamostol ApS. ããã®åç
God service. Fik fin vejledning, så jeg fik den stol der passer til mig. Jeg er meget glad og tilfreds med min nye Dynamostol og vil helt klart anbefale den til andre.
Dynamostol har ydet en super service og jeg er rigtig glad for mine nye kontor stole. Blev så glad for den på kontoret at jeg hurtigt bestilte en til hjemme kontoret også :0)
Jeg havde fået bestilt den fÞrste i medium, men syntes at den blev for lille. Dynamostol byttede den til en large uden at stille spÞrgsmål.
Tusind tak for den fine service
Virkelig god oplevelse med dynamostol. Stole i god kvalitet, hurtig levering og svartid. Havde også et problem med en af stolene vi fik leveret og de kom straks ud og fiksede det og har ikke haft problemer siden!

Dynamostol ApS. ããã®åç
Skulle hav en ny kontorstol, og den skulle helst gerne vÊre en uden ryg.
Og havde hÞrt så godt om Dynamostol, så jeg bestilte gennem min arbejdsplads.
Jeg har haft min stol i knap 1,5 mdr. og kan virkelig mÊrke den forskel stolen har gjort for min arbejdsstilling, og hvor meget min ryg bliver skånet :)
Og så har de super god service, og så hurtig levering oveni :)

Dynamostol ApS. ããã®åç
Hos Dynamostol får man altid en god service og hurtig levering
Deres stole er fantastiske kan kun give dem mine varmeste anbefalinger .

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã