レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God faglig dyreklinik, hvor man trygt kan aflevere sit kÊledyr og stole pÃ¥, at det er i de bedste hÊnder. OgsÃ¥ fordi dialog er et nÞgleord, og der bruges mange ressourcer pÃ¥ at formidle, rÃ¥dgive og sv... もっず芋る

Stor TAK til Natascha og Camilla + resten af teamet pÃ¥ Gentofte Dyreklinik for at tage sÃ¥ godt imod os, da vi akut havde brug for hjÊlp til vores firbenede familiemedlem. En enestÃ¥ende hjertevarm kom... もっず芋る

Jeg har vÊret kunde hos Gentofte Dyreklinik i mange Ã¥r og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vi bliver altid mÞdt af et sÞdt og professionelt personale, og behandlingen er bÃ¥de kompetent og omso... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret labrador kunde/patient hos Natascha og co i omkring 30 Ã¥r - hvor hun og hendes fantastiske medarbejdere har vÊret enestÃ¥ende sÃ¥vel fagligt som personligt. Alle mine hunde er gÃ¥et glade i... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 獣医
  2. 動物病院
  3. 救急動物医療サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos Gentofte Dyreklinik mÞder du et dedikeret og fagligt stÊrkt team, der hver dag arbejder for at give dit kÊledyr den bedst mulige behandling – med bÃ¥de hjerte og hÞj professionalisme. Vi er en moderne smÃ¥dyrsklinik i Hellerup med mange Ã¥rs erfaring inden for bÃ¥de medicinske og kirurgiske behandlinger af hunde og katte. Klinikken modtager desuden henvisninger fra andre dyrlÊger inden for blandt andet medicinske sygdomme, tandbehandlinger, kirurgi, ultralydsscanning og kikkertundersÞgelser. Vores tilgang bygger pÃ¥ tre grundprincipper:‹Faglighed, omsorg og gennemsigtighed. Vi prioriterer grundig diagnostik, Êrlig rÃ¥dgivning og klare behandlingsplaner, sÃ¥ du som ejer fÞler dig tryg og velinformeret gennem hele forlÞbet. Samtidig ved vi, at det ofte er en fÞlelsesmÊssig situation at stÃ¥ med et sygt dyr – derfor tager vi os tid. Vi investerer lÞbende i videreuddannelse, avanceret udstyr og moderne behandlingsmetoder, fordi vi mener, at dit dyr fortjener det bedste. Hos os er relationen vigtig. Mange af vores klienter har fulgt os i Ã¥revis, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ den tillid, de viser os. Vi glÊder os til at byde dig og dit kÊledyr velkommen.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

48件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Fejlkommunikation

Min hund skulle akutopereres i weekenden for et optrådt grÊsaks hvorfor jeg henvendte mig til Gentofte Dyreklinik, der havde åbent og ledige tider i den weekend. Det var mit fÞrste besÞg på klinikken.
Man kan drÞfte deres praksis med at låse dÞren og forlade receptionen i over halve timer og lade folk stå udenfor og banke på uden succes, men måske er det almindeligt alle steder. Jeg har aldrig fÞr vÊret hos en dyrlÊge i weekenden, og måske er den slags besparelser almindelige.

Selve operationen udfÞrte dyrlÊgerne så flot.
Jeg spurgte gentagende om klÞerne også var blevet klippet, i sÊrdeleshed ulveklÞerne, mens hun var i narkose, da de ellers skulle klippes ved min egen dyrlÊge, hvilket gentagende blev bekrÊftet og også blev vidreformidlet til min dyrlÊge.
Min dyrlÊge dobbeltjekkede derfor IKKE om dette virkelig var gjort, men koncentrerede sig kun om efterbehandling af den opererede pote.
Som fÞlge deraf voksede min hunds ulveklo sig ind i poten.
Hun nåede således lige at komme ud af forbindingen efter operationen og blive medicinsk fÊrdigbehandlet, fÞr hun nu i dag igen er forbundet og i antibiotisk behandling. Hvis jeg er rigtig heldig undgår hun endnu en operation.
Hendes operation af grÊsaks på Gentofte Dyreklinik gik rigtig godt, men jeg undrer mig virkelig over årsagen til gentagende at oplyse mig om at de klÞer var klippet, når det ikke blev gjort.
Det kan ikke undskyldes med travlhed eller forglemsel eller mangel på interesse, eller en forglemsel af én klo, der virkelig meget let kan overses på hendes lille bitte fod med en lang tyk pels. Det var dem alle, der ikke var klippet.
Jeg talte direkte med de dyrlÊger der havde opereret hende - der var ikke andre på vagt, og direkte efter hun kom ud fra operationen.

Nej jeg må sige at hvis det er muligt i fremtiden, undgår jeg Gentofte dyreklinik. Det må vÊre muligt at finde et dyrehospital med en stÞrre trovÊrdighed.

2024幎9月10日

21.6.23 bliver begge vores hunde

21.6.23 bliver begge vores hunde steriliseret - vi afleverer dem som aftalt 8.30 - få timer efter bliver vi ringet op, at de begge er klar til afhentning. Meningen var de skulle hentes over middag, men der var nok ikke plads på "Hovedbanegården" - der skulle hurtig skabes plads til nye indtÊgtskilder. Jeg styrtede selvfÞlgelig ud af dÞren for at hente dem, men jeg må indrÞmme de var ret påvirket - og burde ikke vÊre sendt hjem så tidligt, hvilket jeg også påpegede, da jeg blev ringet op dagen efter.
Det undrer mig også operationsstuen ikke er adskilt fra yderligere aktiviteter. Du går godt nok ind bag en dÞr, men det er også gennemgangslejr til endnu et rum, hvor aktiviteten også er ganske stor. Der burde kun vÊre adgang for personale der opererer, da der bÞr vÊre sterilt- og ikke alle andre der farer frem og tilbage.Har fået tilsendt journal på begge mine hunde - hvilket gÞr, at jeg får overblik over det skrevne, det hÊnger bare ikke altid sammen med det jeg er blevet fortalt. Det tog godt nok et pr dage at få den udleveret - pudsigt

2023幎7月4日
自発的なレビュヌ

Klar anbefaling! Solid mangeårig ekspertise og empati!

Gentofte Dyreklinik med Natascha og team får gerne 10 stjerner + hjerter med herfra. Stor respekt og oprigtigt tak! Blev mÞdt med empati og mangeårig solid ekspertise i kirugi, der reddede min 8-årige Goldens liv. Der findes heldigvis mange dygtige dyrlÊger i DK - her får du een af dem med et helt hold af venlige og dygtige mennesker. Tak!

2023幎8月2日

SUPER DYGTIG OG EMPATISK DYRELÆGE

SUPER DYGTIG OG EMPATISK DYRELÆGE. Jeg vil gerne sende mine allerbedste anbefaling til Cecilie BjÞrnstrup. Jeg har aldrig oplevet dygtigere og mere empatisk person som hjalp os med vores kat som var alvorligt skadet i Þjet efter slÃ¥skamp. Vi fik den bedste behandling bÃ¥de pÃ¥ telefon og da vi ankom til klinikken. Mange mange tak for det netop var dig som var pÃ¥ vagt den dag- bÃ¥de jeg og mine bÞrn er dig dybt taknemmelig for alt din hjÊlp med vores kat Tarzan.

2022幎11月26日

Svigt

Jeg har gennem mindst 25 Ã¥r brugt klinikken med stor tilfredshed. Men har desvÊrre lige haft en skrÊkkelig oplevelse, med en dyrlÊge fra klinikken. Min lille hund skulle desvÊrre herfra, og for at skÃ¥ne hende for kÞretur og besÞg pÃ¥ klinikken havde vi aftalt at dyrlÊgen skulle komme hjem og klare det i hjemmet. Vi havde aftalt kl 14
 dyrlÊgen kom kl 15.00!!!!! En time for sent, det er utilgiveligt. Jeg var helt oplÞst, i forvejen er det en hÃ¥rd beslutning, og sÃ¥ skulle vente en ekstra time, uden at vide hvornÃ¥r
!!! Vi fik et “lille” undskyld, men det er bare ikke nok! Hvis jeg fremover fÃ¥r brug for en dyrlÊge, ja sÃ¥ bliver det IKKE fra Gentofte dyreklinik!

2022幎9月29日
自発的なレビュヌ

Vores hund elsker at komme hos Gentofte

Vores hund elsker at komme hos Gentofte Dyreklinik og det burde egentlig sige det hele.
Vores hund har simpelthen fået den bedste og mest omsorgsfulde behandling hver eneste gang vi har besÞgt klinikken, og vi har fÞlt os lyttet til og taget alvorligt.
Generelt vil de gå rigtig langt for at hjÊlpe dyrene og deres ejere med stort og småt og gode råd og vejledning og deres opfÞlgende opkald efter behandling giver tryghed og viser at de virkelig bekymrer sig om dyrene.

2022幎8月31日
自発的なレビュヌ

Vi er kommet med vores kat på Gentofte

Vi er kommet med vores kat på Gentofte Dyreklinik i de sidste 6 år fordi vi er 100% trygge og tilfredse med behandlingen. Det er det sÞdeste personale man kan forestille sig, vi bliver altid taget godt og personligt imod og selvom der er travlt på klinikken giver de sig altid tid, så man ikke går ud af dÞren med evt. ubesvarede spÞrgsmål.
Vi giver vores varmeste anbefalinger til Gentofte Dyreklinik ❀

2022幎7月13日

Professionel og venlig behandling

Min hund fik fjernet analkirtler efter en henvisning fra egen dyrlÊge, så vi kendte ikke klinikken fÞr operationen. Vi blev behandlet meget professionelt og venligt fra start til slut. Vi kan klart anbefale klinikken. Tak til dyrlÊge Natascha for god behandling!

2022幎7月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。