VÊrdighed og omsorg og HÞj faglighed Fineste mÃ¥de vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. ð SÃ¥ dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kÊmpe anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man fÞler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.
MEGET dyrt i forhold til andre dyrelÊger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gÞre det lidt mere besvÊrligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem
Jeg har vÊret hos dyrlÊgen hele to gange med den samme byld pÃ¥ min kats hale og betalt over 3000kr for at fÃ¥ den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrlÊgehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette fÞres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er på fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlÊger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlÊge tage sig af dit kÊledyr. DyrlÊgehuset Trige er en dyreklinik, der hjÊlper alle familiens pelsede og fjerklÊdte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores hÞjeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnår dette ved at tilbyde ekspertise, kÊrlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at både du og dit kÊledyr får den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nÊr beliggenhed i forhold til både Hinnerup, Lystrup og à rhus. Dette gÞr det nemt for dig at besÞge vores dyrlÊgeklinik og sikre, at dit kÊledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og à rhus arbejder vi hårdt for at opretholde den hÞjeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kÊledyr lever et sundt og lykkeligt liv.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dejlig rÃ¥dgivning og lyttende til hvadâŠ
Dejlig rådgivning og lyttende til hvad der bedst for vores kÊledyr

God dyrlÊge
God dyrlÊge. Meget beskrivende af problemer, og dygtig. Bedste anbefalinger herfra.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Super god behandling af bÃ¥de min hundâŠ
Super god behandling af både min hund og jeg.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Hos den tidligere ejer var alt godt
Hos den tidligere ejer var alt godt, de var venlige, dygtige og meget rimelige i priser.
Nu Þnskede vi efter 10 måneder at få nogle flere tÊnder trukket. Og den unge dyrlÊgen vurderer 22 tÊnder er dårlige og de skal trÊkkes over 2 gange mere.
De kan ikke estimere pris på stedet, men ved senere samtale i telefon får vi endelig estimatet. 8000 kr !!
Og ikke nok med det, endda begynder at give skyldfÞlelse over hvordan hunden har det. Men der er kun 10 måneder siden han sidst fik renset og trukket tÊnder.
Har fundet Hanne Hallson nye praksis, og der vil vi tage hunden i fremtiden.
Venligst besvar ikke mit indlÊg. I skiltede IKKE med ejerskift eller nyt prisleje i tandbehandlinger. Så vi kommer IKKE igen.
De er pisse gode og flinke godt gÃ¥etâŠ
De er pisse gode og flinke godt gået med jensen tak

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse. Hun gjorde det hun skulle og var god til at forklare det hun lave.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Et dejligt sted at komme og sÞde ogâŠ
Et dejligt sted at komme og sÞde og imÞdekommende mennesker :-)

Operation
Jeg har vÊret super tilfreds. Var blevet anbefalet en anden dyrlÊge, som tog 6000 kr mere for samme operation. Jeg har fået god rådgivning og vÊlger at bruge DyrlÊgen i Trige fremover

Venlig
Venlig, omhyggelig og god undersÞgelse. Vi kom til med det samme. Kommer igen

God behandling!
super god og rolig dyrlÊge! Gode til at forklare hvad der er galt, så man ikke går derfra i uvished.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Plejer at vÊre tilfreds,men denne gangâŠ
Plejer at vÊre tilfreds,men denne gang var anderledes vi ventede i over 2 timer,kun en dyrelÊge.så kom der 1 dyrelÊge mere,han havde vÊret på kursus.så skete der endelig noget,men alt skulle gå hurtigt nu,kikkede på hunden i 5 min,og så 5 min på pc 1 creme og 550kr +80 kr for creme .håber inderligt det var en smutter.fÞlte det er en pengemaskine

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
hvorfor skriver klinikken en pris ogâŠ
hvorfor skriver klinikken en pris og når man skal betale, så er prisen noget anderledes.
Det hÊnger ikke sammen
vh hilsen en tidligere kunde

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
God dyrlÊge med rimelige priser
God dyrlÊge med rimelige priser. Vi har brugt dyrlÊgen i Trige i de 6 år vi har haft hund. Kvaliteten er fin og hendes priser ligger et godt stykke under à rhus niveau.
Kastration af hund, ÃV!
I dag skulle min Golden kastreres.
Det starter da jeg ringer og bestiller tid, hvor jeg ikke får information omkring faste ifht narkosen (både ifht. Vand og foder). Jeg må selv sÞge denne information.
Da vi kommer derud i dag, er der ingen, der prÊsenterer sig, eller giver mig nogen information om processen, eller hvad der skal ske.
Min Golden og jeg var tydeligt begge meget usikre og nervÞse.
Der kommer en mand ud i ventevÊrelset (!) med en sprÞjte, som jeg spÞrger hvad indeholder. Det er bedÞvelse, hvilket han vÊlger at give min hund i ventevÊrelset. Jeg aner ikke, hvem manden er, for han prÊsenterer sig ikke.
Min hund begynder at ryste og savle, og der kommer en kvinde ned på gulvet i ventevÊrelset til os (måske en veterinÊrsygeplejerske? PrÊsenterer sig heller ikke).
Grundet manglende information og nervÞsitet har jeg mange spÞrgsmål, hvilket hun besvarer kortfattet.
Manden kommer tibage til ventevÊrelset med en ny sprÞjte, og jeg spÞrger hvad der foregår, hvortil han svarer at fÞrste bedÞvelse ikke var nok.
Min hund ligger hjÊlpelÞs på gulvet med mig i ventevÊrelset, mens andre kunder kommer og går. Så kommer de med en båre, og siger, st jeg kan hente ham om 1,5 - 2 timer.
Ved afhentning er det det samme. Ingen information udover smertestillende. Jeg må selv spÞrge ind til hvad jeg skal gÞre med foder, gåture og vand resten af dagen, samt om der er noget jeg skal holde Þje med/vÊre sÊrligt opmÊrksom på.
Det eneste gode er, at de holder priserne som står på hjemmesiden.
Dog står der også på hjemmesiden, at de giver en gratis tandrensning når hunden er i narkose. Dette skete heller ikke.
Jeg er klar over, at dette sikkert er en rutineprocedure for dem, men for min hund og jeg var det aller fÞrste gang!
Det er fuldstÊndig uacceptabelt, og jeg er stÊrkt utilfreds!
På baggrund af se andre anmeldelser, sidder jeg blot og krydser fingre for, at vi undgår infektion. Såfremt dette skulle ske, så kommer han IKKE tilbage dertil igen!
Hanne er en fantastisk dyrlÊge!
Hanne er en fantastisk dyrlÊge og har behandlet vores dyrebÞrn i mange år.
Vi har altid vÊret glade og trygge ved at overlade vores guldklumper til Hanne og kunne slet ikke forestille os at bruge en anden dyrlÊge.
I Hannes klinik bliver man mÞdt af et personale der er dygtige og imÞdekommende og man kan mÊrke at her betyder dyrene noget.
Jeg vil gerne give Hanne alle deâŠ
Jeg vil gerne give Hanne alle de stjerner der findes. Hun tÊnker kun dyrets ve og vel. Og ja der er ikke fancy og fint , men hjertet er med. Der skrives her om der ikke fortÊlles risiko ved narkose osv osv . Men der er altid en risiko og det er der jo også ved mennesker. Hun er pokkers dygtig og ved hvad hun laver. Man kan altid lave en aftale hvis man har et sensitivt dyr. Det vigtigste for mig er at mit dyr bliver behandlet godt , og det gÞr hun. så behÞver jeg ikke overklasse fint udstyret lokaler. Tak for Hanne findes.
Uprofessionel og arrogant
Arrogant, sjusket og uprofessionel og virker mildest talt ikke ret begejstret for dyr.
Det er ikke et sted jeg kommer med mine dyr igen
Dygtig dyrlÊge
Hanne er en fantastisk, udviklende og dygtig dyrlÊge.
Vi får altid en god professionel behandling og så er hun billig.
Arrogant og og samvittighedslÞs dyrlÊge
Jeg har i dag haft en ret ubehagelig (synes jeg) samtale med dyrlÊge Hanne fra Trige. Jeg har en Cavalier King Charles Spaniel. Hun bliver snart 12 år, og hun dÞjer desvÊrre med sine tÊnder, hun er hårdt plaget af tandsten og pardentose. Jeg ringer i den forbindelse til DyrlÊgen i Trige Hanne.
Jeg er bekymret for hendes hjerte og alderen taget i betragtning, og om hvorvidt hun er egnet til narkose. Som hun selvfÞlgelig skal i, hvis hun skal have fjernet tÊnder, hvilket jeg vurderer, at hun skal.
Jeg snakker fÞrst med en (mÃ¥ske) veterinÊrsygeplejerske (mÃ¥ske-fordi hun ikke lod til at vide ret meget om hvordan ovenstÃ¥ende ville foregÃ¥) Hun beder mig vente lidt, hvorefter jeg fÃ¥r dyrlÊge Hanne i rÞret. Hun spÞrger - tydeligvis irriteret - om hvad problemet er. Jeg spÞrger, om hun har mulighed for at kÞre en blodprÞve inden narkose, sÃ¥ vi er sikre pÃ¥, at mit vidunder kan klare narkosen. Hun siger "hvad skulle grunden vÊre til det"? Jeg: Ãhh, jeg vil gerne have min hund med hjem i live". Hanne dyrlÊge "Alternativet er at hun dÞr alligevel da hun med tiden ikkke vil kunne spise"....
"Jahhh, siger jeg og trÊkker noget på det, ok men hvad bruger i så af udstyr under narkosen? DyrlÊge Hanne svarer: " veterinÊrsygeplejerske og jeg" og afbryder sig selv og tilfÞjer "jeg kan godt hÞre at du er en af dem, der vil have ting der bipper og bimler under narkosen, du hÞrer ikke hjemme herude som kunde..." Dertil kan jeg KUN give DyrlÊge Hanne ret. Jeg hÞrer til en af de irriterende kunder, der rigtig gerne vil have min hund hjem i live. Jeg forstår ikke, at dyrlÊger har lov til at lave operationer uden nogle former for udstyr til at måle puls osv. Når hunden fÞrst crasher under narkosen, er man jo i mange tilfÊlde allerede for sent på den. Jeg vil nÞdigt sammenligne hende med Jens Breth, men tillader mig dog alligevel at drage paralleller.
Jeg er med på at der er billige dyrlÊger og der er dyre dyrlÊger (dermed ikke sagt at dyre dyrlÊger altid er bedre end de billigere), men jeg vil gerne give ekstra for at sikre mig bedst muligt på min hunds vegne, at jeg udsÊtter den for noget som den kan klare. Det betaler jeg gerne ekstra for, hvis det er det, der skal til. Men en overlegen dyrlÊge, der tydeligvis ikke gider tale med sine kunder, der sÊtter jeg grÊnsen. Hvis der så var noget der tydede på at hun er dygtig, så kunne man måske leve med det. Det har jeg bare svÊrt ved at få Þje på.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ